- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Spor yapanı bilmem ama hala yataktan kalkamayanlar var ben mesela1 saat leslie 4 miles yaptim duyrulur.var mi spor yapan ben de hirslanip aksma dogru bidaha yapayim
Tesekkur ederim kaptanim.malum yarin mesai basliyi baslamadn elimden geleni yapayim dedimSpor yapanı bilmem ama hala yataktan kalkamayanlar var ben meselaOooo pazar pazar süppersin kuzum
Oldu mu şimdi? Olmaz o aburcuburlardan yemeeee!!Dunku mnm
Kahvlati 1 hadlanmis yumurta.domates. biraz peynir 2 dilim tam bugday ekmegi
Ara 3 cekirdekli uzum
Ogle 4 sarma.1 kase yogurt
Ara seyyyyyy 1 dilim kek
Aksm yarim haslanmis icli kofte 1 kase yogurt.salata
Ara 1 mini biskuvi. dayanamadim
Leslie 3 miles
3 lt su
Ne de çabuk bitti dimi tatil? Herkes ağlıyor okullar açılıyor diye hahahahTesekkur ederim kaptanim.malum yarin mesai basliyi baslamadn elimden geleni yapayim dedim
Ne güzel ileyişim kurmuşsunuz aranızda ...bende günlük olarak yazacağım çok büyük bir aksilik olmazsa....hatta bugünden başlayayım..... tamamen diyet listesine sömestr tatilinde yıllık izinde olduğum için uyamasamda (malesef saatleriniz kaydı) bugün 2 litre su...sabah kahvaltıda bir bardak portakal suyu ve kepek ekmeğine tost.....akşam da prokoli 3 ceviz büyüjlüğünde köfte ve 2 kepçe çorba....ayrıca evde yürüyüş programından 1 mil. ....tabiyki oğluşumla futbolu saymıyorum....onu her akşam oynuyoruz.....ama pazarrtesiden itibaren daha detaylı yazarım....değişik bir program uyguluyor diyetisyenim..onlarıda paylaşırım sizlerle....ancak anladığım kadarıyla çoğunız hedef kilonuza yaklaşmışsınız...
Yarışmaya İzmirden katılıyorum....ciddeno kadar istiyorum ki bu defa....aslında beynimi yendim sanırım....önce içimde bitirmek lazım mış....bazı şeylerin hırsını yemekten çıkarmışım....değmez miş....ama olucak....çünki zayıftım ve rahatlığını biliyorum....40 bedendim ....38 beden üstümdü...bacaklarım hep biraz topikti...ama kendimi seviyordum.hala seviyorum ve sağlıklı olmak istiyorum.....ve tabiyki mağzada utanmadan herşeyi denemek istiyorum....işte öyle çok uzattım sanırım ama herşeye baştan başlarken kendimide yenilemek istiyorum.....
Sezaryen li kısım var azıcık. yanlar falan komple toparladim. O kısım inat ediyor 3/4 ü gitti. Ama ben daha inatciyimdisimi sıktım 29 kilo verdim bir seneye yakın. O sezaryen göbüşu mu duracak dursun bakalım. Yaza kadar ömrü
Yalnız goguslerim aynı yogunlukta gitmiyor. Onun da az zamanı var herhalde.
Ayyy çok güldüm
Supersin canım abimler geç uyanıyor ben de bir saat lesi yaptım yarım saat roman havası oynadım kendi kendime1 saat leslie 4 miles yaptim duyrulur.var mi spor yapan ben de hirslanip aksma dogru bidaha yapayim
Düz mekik işini bayagi görür o zaman. Ilk ay daha da bir öne toplanır ama ikinci ay tıkır tıkır sonuverir. Mekikten sasma canım. Ama hergün sabah akşam. Hergün kendine göre arttirirsin sayisiniHoşgeldin canım. Ne güzel kararlı görünüyorsun. Ilk dönemde verdiğin yanına kar kalıyor. Hedef kilolara yaklaştıkça mesafe uzuyor kimimizde
Hepimiz aynı hataya düştük. Mutlu olmak için yedik daha fazla mutsuz olduk. Kısır döngüden başka bir şey değil. Hadi kiloları verip göğsümüzü gere gezelim!
Sana bayılıyorum ya. Yakınında olsan yapışırdım sana ha. Belki enerjinden faydalanırdım
Benim yanlarda bi şey yok. Öne doğru var ne varsa. Göğüs iyidir hem boşver.
Hoşgeldin canım aramizaGünaydınlar herkese... ..tatilin son günü yarın okullu annelerin ve çalışanların maratonu başlıyor.....son günde bol dinlenmeler...
Vee onunda oğlu var
Haklisin biliyorum sekerli seyler gordugumde irademi sonuna kadar kullaniyorum yada kullandigimi saniyorum sonra da dayanamiyorum bazenOldu mu şimdi? Olmaz o aburcuburlardan yemeeee!!gerisi harika
2 ile 3 lt arasinda degisiyo.3 u bulmaya calisiyoruz.elime pet sisemi aliyorum her gittigim yerde onunla dolasiyorum.kis oldg icin ilik su iciyorumArkadaşlar anladığım kadarıyla çoğunuz en az 3 litre su içiyorsunuzben ikiyi zor buluyorum.....yöntem önerebilir misiniz....
Ayyyyy ne dinlenmesi cnm temizlim yaptim bugun ben.yarin basliyo benim de okul.Günaydınlar herkese... ..tatilin son günü yarın okullu annelerin ve çalışanların maratonu başlıyor.....son günde bol dinlenmeler...
Tesekkur ederimNe de çabuk bitti dimi tatil? Herkes ağlıyor okullar açılıyor diye hahahahyeni dönemde başarılar öğretmenim.
Hala 29 um 1 mayista 30 olcm sanki coooook varmis gibiiiNe güzel çok üyelerimize bakamadım ama sanırım çoğumuz aynı yaş grubundayız.....
Kesinlikle.Aynı yaş gruplarında olmasakta , aynı kafaya sahibizyürüdüğümüz yol aynı en azından
onemli olan kac yasinda hissettigin canim gerisi bosHala 29 um 1 mayista 30 olcm sanki coooook varmis gibiii
Kesinlikle.
Aaa napio? Orada sensiz?Kiz gruplasmayin izmirliler bu arada benim herifte izmirde 2 aydir ne halt karistiriyo acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?