Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Dunku mnm
Kahvlati 1 hadlanmis yumurta.domates. biraz peynir 2 dilim tam bugday ekmegi
Ara 3 cekirdekli uzum
Ogle 4 sarma.1 kase yogurt
Ara seyyyyyy 1 dilim kek
Aksm yarim haslanmis icli kofte 1 kase yogurt.salata
Ara 1 mini biskuvi. dayanamadim
Leslie 3 miles
3 lt su

Oldu mu şimdi? Olmaz o aburcuburlardan yemeeee!! gerisi harika

Hoşgeldin canım. Ne güzel kararlı görünüyorsun. Ilk dönemde verdiğin yanına kar kalıyor. Hedef kilolara yaklaştıkça mesafe uzuyor kimimizde

Hepimiz aynı hataya düştük. Mutlu olmak için yedik daha fazla mutsuz olduk. Kısır döngüden başka bir şey değil. Hadi kiloları verip göğsümüzü gere gezelim!

Sana bayılıyorum ya. Yakınında olsan yapışırdım sana ha. Belki enerjinden faydalanırdım

Benim yanlarda bi şey yok. Öne doğru var ne varsa. Göğüs iyidir hem boşver.

1 saat leslie 4 miles yaptim duyrulur.var mi spor yapan ben de hirslanip aksma dogru bidaha yapayim
Supersin canım abimler geç uyanıyor ben de bir saat lesi yaptım yarım saat roman havası oynadım kendi kendime
Düz mekik işini bayagi görür o zaman. Ilk ay daha da bir öne toplanır ama ikinci ay tıkır tıkır sonuverir. Mekikten sasma canım. Ama hergün sabah akşam. Hergün kendine göre arttirirsin sayisini

Arkadaşlar anladığım kadarıyla çoğunuz en az 3 litre su içiyorsunuzben ikiyi zor buluyorum.....yöntem önerebilir misiniz....
2 ile 3 lt arasinda degisiyo.3 u bulmaya calisiyoruz.elime pet sisemi aliyorum her gittigim yerde onunla dolasiyorum.kis oldg icin ilik su iciyorum
Günaydınlar herkese... ..tatilin son günü yarın okullu annelerin ve çalışanların maratonu başlıyor.....son günde bol dinlenmeler...
Ayyyyy ne dinlenmesi cnm temizlim yaptim bugun ben.yarin basliyo benim de okul.

Ne de çabuk bitti dimi tatil? Herkes ağlıyor okullar açılıyor diye hahahah yeni dönemde başarılar öğretmenim.
Tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…