Boş bırakma onu; İzmir'in havası, suyu, kızı... Bu ucluye güven olmazKiz gruplasmayin izmirliler bu arada benim herifte izmirde 2 aydir ne halt karistiriyo acep
Ayyy kesinlikleBoş bırakma onu; İzmir'in havası, suyu, kızı... Bu ucluye güven olmaz
Montaj icin gitti canim mecburen orda,biter bitmez,gelicekAyyy kesinliklebak gitmiş gelmemiş ohh keyfide yerinde sanırım bizim prensesde beklesin.
Hoşgeldin canım. Bende İzmirdeyim.İnşallah azimli ve iraden ile istediğin kiloya inersin.Yarışmaya İzmirden katılıyorum....ciddeno kadar istiyorum ki bu defa....aslında beynimi yendim sanırım....önce içimde bitirmek lazım mış....bazı şeylerin hırsını yemekten çıkarmışım....değmez miş....ama olucak....çünki zayıftım ve rahatlığını biliyorum....40 bedendim ....38 beden üstümdü...bacaklarım hep biraz topikti...ama kendimi seviyordum.hala seviyorum ve sağlıklı olmak istiyorum.....ve tabiyki mağzada utanmadan herşeyi denemek istiyorum....işte öyle çok uzattım sanırım ama herşeye baştan başlarken kendimide yenilemek istiyorum.....
Birde ben varım.Topiğin ablasıyım.Yok canim ben bideApriL_2007 digerleri bizden kucukler maleesef olsun karizmamiz yeter
Dün Aydına gittik.Tire yol ayrımı vardı sen geldin aklıma.Belli mi olur bir gün görüşürüz belki.
Evet canim grubumuz cok guzel iyiki burdayimHoşgeldin canım. Bende İzmirdeyim.İnşallah azimli ve iraden ile istediğin kiloya inersin.
Birde ben varım.Topiğin ablasıyım.39 yaşında ama görenler 32-33 diyorlar. Aman yaş önemi değil, grubumuzda iletişim çok güzel.
Montajda uzun sürmüş.Evet canim grubumuz cok guzel iyiki burdayim
Montajda uzun sürmüş.Sen neredeydin?
Montaj mıMontaj icin gitti canim mecburen orda,biter bitmez,gelicek
bağımlılık yaparız biz geldiğinde demiştimEvet canim grubumuz cok guzel iyiki burdayim
Hoşgeldin aramıza başarılar dilerim daima canım. Verirsin canını sıkma, herşey hallolur. Neden önceki takımına dönmek istemedin? Bizim için sakıncası yok tabi karar seninslm arkadaslar aranıza yenı katıldım
kendimi tanıtayım
evli ve 34 yasındayım 162 boyum var malesefki verilecek kilom çokkk yarın tartılır yazarım 1 aydır tartılmadım hiç en son
94 lü bişeydim
şaka tabiiAyyy kesinliklebak gitmiş gelmemiş ohh keyfide yerinde sanırım bizim prensesde beklesin.
evde oğlusuyla hanımı bekler, Allah kavustursun. Takiliyorduk sadeceMontaj icin gitti canim mecburen orda,biter bitmez,gelicek
Ayy misafire bayılırım. Çık gel canım. Tirede olsan sporu bile birlikte yapardık.Dün Aydına gittik.Tire yol ayrımı vardı sen geldin aklıma.Belli mi olur bir gün görüşürüz belki.Gulicikkk
Hoşgeldin canım. Dert değil yeter ki iste, giderslm arkadaslar aranıza yenı katıldım
kendimi tanıtayım
evli ve 34 yasındayım 162 boyum var malesefki verilecek kilom çokkk yarın tartılır yazarım 1 aydır tartılmadım hiç en son
94 lü bişeydim
maşallah Allah bagışlasın cok tatlıEki Görüntüle 1766021 @deadline bak nişanlına @AprıL-2007 çakimi özlemişsindir
Seninle aynı yerde oturmayı inan bende çok isterdim tam spor arkadaşı olacak vasıflara sahipsin:)))) Zevkli olurdu beeşaka tabiiAyy ben memlekete gidip gelene kadar adamı uyuz ediyorum
evde oğlusuyla hanımı bekler, Allah kavustursun. Takiliyorduk sadece
Ayy misafire bayılırım. Çık gel canım. Tirede olsan sporu bile birlikte yapardık.
Hoşgeldin canım. Dert değil yeter ki iste, gider
Napiosun Fatoşcum iyimisin?
Geçen komşu dedi beraber yuruyelim ama kadın 52 yaşında. Saatte 7-8 km yuruyemez ki açık havadaSeninle aynı yerde oturmayı inan bende çok isterdim tam spor arkadaşı olacak vasıflara sahipsin:)))) Zevkli olurdu bee
ıyıyım canım sen nasılsın :)Napiosun Fatoşcum iyimisin?
Tabiki aynı şartlarda olmak daha iyi yoksa senide yavaslatabilir . Bende birkeresinde komsumla yaptım ama o benim gibi istikrarlı olmadığı için yarıda kestik doğal olarak benim motivasyon yerlerdeGeçen komşu dedi beraber yuruyelim ama kadın 52 yaşında. Saatte 7-8 km yuruyemez ki açık havadailla aynı Kafada ve 45 yaş altı olacak
Bende iyiyim, dizi izleyeceğiz şimdi eşimle takip ettiğim tek yerli dizi şu aralar baba candırıyıyım canım sen nasılsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?