Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

aynen bende bi başıma baba candır izlicem benim koca bugun gececi. laptop elimde tv karsımda bebeler tepemde öyle işte :)

tam 5 saat sonra oturabildim bugün sabahtan beri temzilik yapıyorum çamaşır yıka yıkananları ütüle dolabı düzenle tüm gardolabımı ütüden geçridim sanırım bu arada önlüklerimle beraber boğazımda ağrıyor hastayım ama yılmadım duraksız temizlik yaptım ya çok çalıştım çok

eline saglık canım güle güle kirlen :)

aynen bende bi başıma baba candır izlicem benim koca bugun gececi. laptop elimde tv karsımda bebeler tepemde öyle işte :)
Aynı moddayız desene sanada iyi seyirler canım bebeklerinde gözlerinden öperim

Oooo deadım kolay gelsin. Güle güle kirlensin hasta olmazsın umarım dikkat et kendine kuzum

Aynı moddayız desene sanada iyi seyirler canım bebeklerinde gözlerinden öperim

Oooo deadım kolay gelsin. Güle güle kirlensin hasta olmazsın umarım dikkat et kendine kuzum
sesim kısıldı inşallah düzelir ama ya hemen ağzımda yaralar var hala biri bitiyor başkası geliyor grip olunca öyle oluyor genelde ama inşallah çabuk geçer oldu artık ama sonuçta

Bugunku mnm
Ackarnina 1 elma
Kahvalti 1 haslanms yumrta 1 domates1 dilim tam bugday ekmegi.biraz peynir 3 yesil zeytin
Ara 3 celirdekli uzum
Ogle 1 kucuk kare tost
Ara ceyrek muz
Aksm avuc ici kadar firin kofte.4 tane kozlenmis sogan.1 köz kirmizi biber.salata.1 dilim ekmk.1 brdk ayran
Ara 1 kucuk kivi
Leslie 4 miles
Yatana kadar 2.5 lt su

Hos geldin canim

Menumu gireyim
Sabah9
2 dilim koy ekmegi
1 yumurtadan omlet
Yesillik
Cay 3 kupa
Oglen 13
1 kase musli
Kuru meyveli
Simdi
10 bitkili cay iciyorum
Aksam pirasa yiycem 6 kasik yerim

Su 2 lt oldu aksama 3 olur
Spor 200ip atladim
Masallah cnm
Kiz gruplasmayin izmirliler bu arada benim herifte izmirde 2 aydir ne halt karistiriyo acep
Ay ne fenayiz herifler calisr biz neler dusunuruz.kadi. milletiyiz iste
slm arkadaslar aranıza yenı katıldım
kendimi tanıtayım
evli ve 34 yasındayım 162 boyum var malesefki verilecek kilom çokkk yarın tartılır yazarım 1 aydır tartılmadım hiç en son
94 lü bişeydim
hosgeldin arkadasim

Gule gule kullan cnm ohhhh rahatlamissindr

yarin ise gitcemmmm korkuyorum yaaa hic istemiyo cnm simdi isler birikmis hersey karismis kimbilir ne halde neler bekliyo beni oyyy oy yarina bittim ben

sesim kısıldı inşallah düzelir ama ya hemen ağzımda yaralar var hala biri bitiyor başkası geliyor grip olunca öyle oluyor genelde ama inşallah çabuk geçer oldu artık ama sonuçta
Neyse olmuş sanırım biraz, o zaman bu kadarda kalsın ilerlemesin İnşaAllah geçmiş olsun canım.

Kiz beni istemezmiydin kaptan dedik bagrimiza bastink bide
Oyyyyy istemem mi? Senide geçerken alırdık kuzum sensizde olmaz

ayyyy insallah Allah soyletmistir hayirlisi tabi ama bir kizim olsun cok isterim adini Elifsu koycam insallah. sagol aprilcim
Rabbim gönlüne göre versin İnşaAllah sağlıkla rica ederim tatlım

yarin ise gitcemmmm korkuyorum yaaa hic istemiyo cnm simdi isler birikmis hersey karismis kimbilir ne halde neler bekliyo beni oyyy oy yarina bittim ben
Şimdi sen tatile alıştın yaa, zor gelir gitmek haklısın. Birde tabi yokluğunun verdiği birikim olabilir iş durumunuzu bilemiyorum. Takma baby yavaş yavaş halledersin hem şu açıdan düşün yoğunluktan hemencecik akşam olurne güzel evine dönersin

Ben kayserideyim simdi canim kooperatif yapiyolar hagta sonlari geliyo bu hafta son
Allah sağlıkla eşine kavuştursun.Zor gerçekten iki ay ayrı kalmak.Herkesin işi zor.Benim eşim müzisyen her gece çalışıyor, izin yok.Yapacak bir şey yok ekmek parası.Şakadan takıldık alınmadın değil mi? Hangi kooperatif acaba? İzmirde güvenip de girilecek kooparatif var mı acaba? Allahta bize hayırlı bir ev versin inşallah. Kiracılık zor iş.Oğluşunu da Allah bağışlasın, çok tatlı maşallah.
slm arkadaslar aranıza yenı katıldım
kendimi tanıtayım
evli ve 34 yasındayım 162 boyum var malesefki verilecek kilom çokkk yarın tartılır yazarım 1 aydır tartılmadım hiç en son
94 lü bişeydim
Hoş geldin.

Ha hayyyy kolay gelsin kuzum.Evli ve çocuk olunca çok zor. Ben her gün çamaşır makinasını çalıştırıyorum.Gerisini sen düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…