Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

aynen canim alistim oglumla ne guzel aksama kadar hasret gideriyorduk simdi yarin ayrilmak zor olacak bana hersey birikmistir cnm bizde kimse kimsenin isini yapma gibi durum yok sadece parasal ve acil olanseyler yapl

hint dizisi bile seyrediyordum sen belki bilmezsin canim semde calisiyon bir.ask hikayesi adi hos dizi olmius. isin avantajli yani evde yediklerime su miktarina o kadar dikkat edemedim sanki is yerinde daha iradeli daha duzenliyim

Yok canim tabiki alinmadim tam bilmiyorum adini canim kooperatifin celik kapi takiyolar allah sizefe kolaylik versin tesekkur ederim bu arada canim allah acilarini gostermesin kuzularimizin

hint dizisi bile seyrediyordum sen belki bilmezsin canim semde calisiyon bir.ask hikayesi adi hos dizi olmius. isin avantajli yani evde yediklerime su miktarina o kadar dikkat edemedim sanki is yerinde daha iradeli daha duzenliyim
He heee evet bilmiyorum nasip olursa birgün evde oturmak izlerim keyflee bende tam tersi evdeyken daha iyi yapıyorum işteyken güzel gidiyor akşam eve gelince zorlanıyorum, ama bütün gün evdeyken akşamları aç olmuyorum

Yarından itibaren yedikleri yazmaya başlıyorum.İp atlama yarışınada girdim. Bu sefer olacak inşallah.
Kiz o insani mum gibi eritir hic durmuyo otomatige bagladi valla
Ondaki irade ve disiplin bende olsaydı şimdi 50 kg bile olmuştum.Yarın gidip şu sayaçlı iplerden alayım.Kablo gibi olanlardan,diğerinden var ama rahat atlanmıyor.

Ordada yarisiriz,iste kuzum benimkide sayacli bide adimsayarimin pili bitti bende onu taktiricam yarin

Hoşgeldin aramıza başarılar dilerim daima canım. Verirsin canını sıkma, herşey hallolur. Neden önceki takımına dönmek istemedin? Bizim için sakıncası yok tabi karar senin
Hoş bulduk canım
Iradeliyimdir yeterki baslama karari alip kollari sivayayim yeter isallah hallrderim desteklerinizle
Eski takimima bakmadim desrm yalan olur tanidigim kimseyi goremeyince üye ihtiyaci olan takima girmek istedim

@tkesad buse8 arkadaşlar aramıza hosgeliniz başarılar

Masallah cnm

Ay ne fenayiz herifler calisr biz neler dusunuruz.kadi. milletiyiz iste
hosgeldin arkadasim

Hosbuldum kizlar

Öğretmenlerimize,velilerimize ve öğrencilerimize yeni dönem hayırlı olsun. Sabah erken kalkıp koşuşturma tempomuz başladı.Bu sabah tartıldım ve 57.9 kg ile kilo verme yolculuğuma tekrar başladım.Telefondan yazmak zor oluyor,bilgisayara bugün oğluşum format atsın rahat rahat yazabileyim.

dün ne yedim
bir haşlanmış yumurta domates maydanoz salatalık
ara öğün mandalina 1 adet
öğleleyin üç kaşık bulgur pilavı yarım kase yoğurt
ara öğün 1 adet mandalina
akşamda yağsız salata yedim

Tatlım güzel menün birde su ve spor miktarını saatleride ekleyerek yazarsan sevinirim.

Aman buyumuste bilgisayara format atiyor oylemi masallah size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…