aynen canim alistim oglumla ne guzel aksama kadar hasret gideriyorduk simdi yarin ayrilmak zor olacak banaŞimdi sen tatile alıştın yaa, zor gelir gitmek haklısın. Birde tabi yokluğunun verdiği birikim olabilir iş durumunuzu bilemiyorum. Takma baby yavaş yavaş halledersin hem şu açıdan düşün yoğunluktan hemencecik akşam olurne güzel evine dönersin
hint dizisi bile seyrediyordum sen belki bilmezsin canim semde calisiyon bir.ask hikayesi adi hos dizi olmius. isin avantajli yani evde yediklerime su miktarina o kadar dikkat edemedim sanki is yerinde daha iradeli daha duzenliyimŞimdi sen tatile alıştın yaa, zor gelir gitmek haklısın. Birde tabi yokluğunun verdiği birikim olabilir iş durumunuzu bilemiyorum. Takma baby yavaş yavaş halledersin hem şu açıdan düşün yoğunluktan hemencecik akşam olurne güzel evine dönersin
Yok canim tabiki alinmadim tam bilmiyorum adini canim kooperatifin celik kapi takiyolar allah sizefe kolaylik versin tesekkur ederim bu arada canim allah acilarini gostermesin kuzularimizinAllah sağlıkla eşine kavuştursun.Zor gerçekten iki ay ayrı kalmak.Herkesin işi zor.Benim eşim müzisyen her gece çalışıyor, izin yok.Yapacak bir şey yok ekmek parası.Şakadan takıldık alınmadın değil mi? Hangi kooperatif acaba? İzmirde güvenip de girilecek kooparatif var mı acaba? Allahta bize hayırlı bir ev versin inşallah. Kiracılık zor iş.Oğluşunu da Allah bağışlasın, çok tatlı maşallah.
Hoş geldin.
Ha hayyyy kolay gelsin kuzum.Evli ve çocuk olunca çok zor. Ben her gün çamaşır makinasını çalıştırıyorum.Gerisini sen düşün.
Kiz o insani mum gibi eritir hic durmuyo otomatige bagladi vallaGulicikkk seninle birlikte olsaydık 4-5 kiloyu çabuk verirdim.
He heee evet bilmiyorum nasip olursa birgün evde oturmak izlerim keyfleehint dizisi bile seyrediyordum sen belki bilmezsin canim semde calisiyon bir.ask hikayesi adi hos dizi olmius. isin avantajli yani evde yediklerime su miktarina o kadar dikkat edemedim sanki is yerinde daha iradeli daha duzenliyim
Ondaki irade ve disiplin bende olsaydı şimdi 50 kg bile olmuştum.Yarın gidip şu sayaçlı iplerden alayım.Kablo gibi olanlardan,diğerinden var ama rahat atlanmıyor.Kiz o insani mum gibi eritir hic durmuyo otomatige bagladi valla
Ordada yarisiriz,iste kuzum benimkide sayacli bide adimsayarimin pili bitti bende onu taktiricam yarinYarından itibaren yedikleri yazmaya başlıyorum.İp atlama yarışınada girdim. Bu sefer olacak inşallah.
Ondaki irade ve disiplin bende olsaydı şimdi 50 kg bile olmuştum.Yarın gidip şu sayaçlı iplerden alayım.Kablo gibi olanlardan,diğerinden var ama rahat atlanmıyor.
Hoş bulduk canımHoşgeldin aramıza başarılar dilerim daima canım. Verirsin canını sıkma, herşey hallolur. Neden önceki takımına dönmek istemedin? Bizim için sakıncası yok tabi karar senin
şaka tabiiAyy ben memlekete gidip gelene kadar adamı uyuz ediyorum
evde oğlusuyla hanımı bekler, Allah kavustursun. Takiliyorduk sadece
Ayy misafire bayılırım. Çık gel canım. Tirede olsan sporu bile birlikte yapardık.
Hoşgeldin canım. Dert değil yeter ki iste, gider
Masallah cnm
Ay ne fenayiz herifler calisr biz neler dusunuruz.kadi. milletiyiz iste
hosgeldin arkadasim
Hosbuldum kizlarAllah sağlıkla eşine kavuştursun.Zor gerçekten iki ay ayrı kalmak.Herkesin işi zor.Benim eşim müzisyen her gece çalışıyor, izin yok.Yapacak bir şey yok ekmek parası.Şakadan takıldık alınmadın değil mi? Hangi kooperatif acaba? İzmirde güvenip de girilecek kooparatif var mı acaba? Allahta bize hayırlı bir ev versin inşallah. Kiracılık zor iş.Oğluşunu da Allah bağışlasın, çok tatlı maşallah.
Hoş geldin.
Ha hayyyy kolay gelsin kuzum.Evli ve çocuk olunca çok zor. Ben her gün çamaşır makinasını çalıştırıyorum.Gerisini sen düşün.
verirdik vAllahi.Gulicikkk seninle birlikte olsaydık 4-5 kiloyu çabuk verirdim.
Kiz o insani mum gibi eritir hic durmuyo otomatige bagladi valla
Herkese Günaydın
Günaydın kızlar az kalorili bol hareketli bigün olsun hepimize
Günaydın kızlar cokkkkk güzel geçsin gününüz.sendromsuz bir pazartesi olsun çalışanlarımıza
Size de günaydın bayanlar.herkese günaydın mükemmel bir hafta geçirelim inş. :)
Tatlım güzel menün birde su ve spor miktarını saatleride ekleyerek yazarsan sevinirim.dün ne yedim
bir haşlanmış yumurta domates maydanoz salatalık
ara öğün mandalina 1 adet
öğleleyin üç kaşık bulgur pilavı yarım kase yoğurt
ara öğün 1 adet mandalina
akşamda yağsız salata yedim
Aman buyumuste bilgisayara format atiyor oylemi masallah sizeÖğretmenlerimize,velilerimize ve öğrencilerimize yeni dönem hayırlı olsun. Sabah erken kalkıp koşuşturma tempomuz başladı.Bu sabah tartıldım ve 57.9 kg ile kilo verme yolculuğuma tekrar başladım.Telefondan yazmak zor oluyor,bilgisayara bugün oğluşum format atsın rahat rahat yazabileyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?