Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Gunaydin kuzlar bugun ip atlama yarisimuz,basliyor bakalim napicaz kontrol tartisini unutmayin fistiklar
Ben ölçülerimi aldım ve ip atlama yarışına ekledim.Kilomu da yazdım.Haydi bakalım hayırlı olsun.

Aman buyumuste bilgisayara format atiyor oylemi masallah size
14 yaşında ablası ve tam bir bilgisayar manyağı.Kendi kendini geliştiriyor.

Gulicikkk sen katilma ip atlama yarismasina aradada olsa 1. Olma sansimiz olsun
Sakın sakın senden korkuyoruz.

evet onları unutmuşum 2,5 litre su içtim 1 saatte yürüyüş yaptım :)
Menün çok iyi ve spor da var.Çok güzel.

menüm
sabah 8 kuru kayısı
sabah 10 sucuklu yumurta+bir büyük kase salata + peynir+kaymak+zeytin+açık şekersiz 2 çay ve bir dilim tam tahıllı ekmek
ara 13 fındık fıstık badem 5 er tane+türk kahvesi
akşam 16 bir tabaktan daha az sebzeli makarna
ara 18 bir bardak süt peynir zeytin yumurta
ara 20 bir kase kestane + şekersiz açık çay
2 lt su
menümü beğenmedim

Doğru diyorsun ya ne olacak diye düşüneceğim yatıp çekeyim di mi?

Montaj icin gitti canim mecburen orda,biter bitmez,gelicek

Hemi de montaj

Annövvv öģlen olmuş ne güzeeel bugün niyetliyjm de

Dün akşam yemeğe davetliydik iyi güzeldi de sen gel evde yaş pasta ye
Hem midem bulandi hem pişman oldum 2 aydır açmadigim koşu bandını açtım bi 40 dk yürüdüm. Sonradan nefret etneyeyim diye kısa tuttum. İnşallah devamı gelir. Kontrol tartimi 1-2 saat sonra yapı cam. Sahur yaptım ya tok sayılırım

Işe baslayanlar allah direncinizi arttırsin insallah

evet plan yaptım daha çok işim var hafta içi yapılacaklar ve bir sonraki haftasonu yapılacaklar listesi bile tuttum düzenli ve temiz bir hayata kendimi alıştırıyorum diyim
ohhh eline sağlık benim bile içim ferahladı bende o kadar temizlik yaptım halıları fln sildim misafir gelince e birde cok yaramaz çocuklardan eski haline döndü ev hatta daha beter oldu. tekrar da aynı şeki,lde yapamadım

Günaydın kızlar az kalorili bol hareketli bigün olsun hepimize
hoş geldin cnm
Gunaydin kuzlar bugun ip atlama yarisimuz,basliyor bakalim napicaz kontrol tartisini unutmayin fistiklar
ayyy benimde atlayasım geldi küçükken ne atlardık ya
Gulicikkk sen katilma ip atlama yarismasina aradada olsa 1. Olma sansimiz olsun
he he he katılırsa hiç sansınız yok vallaha
link atarmısın bakayım rahatsızlığımdan dolayı sıkıntı olurmu acaba deneyeyim ufaktan
hoş geldin cnm sende yeni geldin galiba
Cuma günü 81 dim
Bugün 80.6
Buraya geleli bi buçuk ay oldu 5 kilo gitti keşke daha önce gelseymisim
cok güzel vermişsin cnm aynen devam yaza fit gircen :)

ApriL_2007 cnm noldu biliyon mu benim bilgisayarın bağlantı kablosu kopmuş programında ana bilgisayarı benimkiydi yapılana kadar başka bilgisayarlarda nette geziniyom benim işler kaldı valla güleyim mi ağlayım mı bilemedim

Hadi yaa şansa bakdün okadar sitem edersen olacağı buydu Kuzum boşver anın tadını çıkar ahh bendede kopsa ya bağlantılar kablolar Hayyyy aksi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…