- 14 Eylül 2012
- 2.724
- 3.299
- 333
Gulicikkk sen katilma ip atlama yarismasina aradada olsa 1. Olma sansimiz olsunverirdik vAllahi.
Benim dizlere bir haller oluyor ip atlayinca zaten. Arada yapıyorum canım.Gulicikkk sen katilma ip atlama yarismasina aradada olsa 1. Olma sansimiz olsun
link atarmısın bakayım rahatsızlığımdan dolayı sıkıntı olurmu acaba deneyeyim ufaktanGunaydin kuzlar bugun ip atlama yarisimuz,basliyor bakalim napicaz kontrol tartisini unutmayin fistiklar
evet onları unutmuşum 2,5 litre su içtim 1 saatte yürüyüş yaptım :)Tatlım güzel menün birde su ve spor miktarını saatleride ekleyerek yazarsan sevinirim.
Ben ölçülerimi aldım ve ip atlama yarışına ekledim.Kilomu da yazdım.Haydi bakalım hayırlı olsun.Gunaydin kuzlar bugun ip atlama yarisimuz,basliyor bakalim napicaz kontrol tartisini unutmayin fistiklar
14 yaşında ablası ve tam bir bilgisayar manyağı.Kendi kendini geliştiriyor.Aman buyumuste bilgisayara format atiyor oylemi masallah size
Sakın sakın senden korkuyoruz.Gulicikkk sen katilma ip atlama yarismasina aradada olsa 1. Olma sansimiz olsun
Menün çok iyi ve spor da var.Çok güzel.evet onları unutmuşum 2,5 litre su içtim 1 saatte yürüyüş yaptım :)
sağol canım 58,900 danMenün çok iyi ve spor da var.Çok güzel.
Atarim tabi canim http://www.google.com.tr/url?q=http...ggPMAA&usg=AFQjCNHliz96lZUJ6DK89CvBMH4FuLBEKQlink atarmısın bakayım rahatsızlığımdan dolayı sıkıntı olurmu acaba deneyeyim ufaktan
Supersin canım abimler geç uyanıyor ben de bir saat lesi yaptım yarım saat roman havası oynadım kendi kendime
Düz mekik işini bayagi görür o zaman. Ilk ay daha da bir öne toplanır ama ikinci ay tıkır tıkır sonuverir. Mekikten sasma canım. Ama hergün sabah akşam. Hergün kendine göre arttirirsin sayisini
Montaj icin gitti canim mecburen orda,biter bitmez,gelicek
ohhh eline sağlık benim bile içim ferahladı bende o kadar temizlik yaptım halıları fln sildim misafir gelince e birde cok yaramaz çocuklardan eski haline döndü ev hatta daha beter oldu.evet plan yaptım daha çok işim var hafta içi yapılacaklar ve bir sonraki haftasonu yapılacaklar listesi bile tuttum düzenli ve temiz bir hayata kendimi alıştırıyorum diyim
hoş geldin cnmGünaydın kızlar az kalorili bol hareketli bigün olsun hepimize
ayyy benimde atlayasım geldi küçükken ne atlardık yaGunaydin kuzlar bugun ip atlama yarisimuz,basliyor bakalim napicaz kontrol tartisini unutmayin fistiklar
he he he katılırsa hiç sansınız yok vallahaGulicikkk sen katilma ip atlama yarismasina aradada olsa 1. Olma sansimiz olsun
hoş geldin cnm sende yeni geldin galibalink atarmısın bakayım rahatsızlığımdan dolayı sıkıntı olurmu acaba deneyeyim ufaktan
cok güzel vermişsin cnm aynen devam yaza fit gircen :)Cuma günü 81 dim
Bugün 80.6
Buraya geleli bi buçuk ay oldu 5 kilo gitti keşke daha önce gelseymisim
montaj deyince aklıma film yönetmeni falan geldiMontaj icin gitti canim mecburen orda,biter bitmez,gelicek
Hadi yaa şansa bakApriL_2007 cnm noldu biliyon mu benim bilgisayarın bağlantı kablosu kopmuş programında ana bilgisayarı benimkiydi yapılana kadar başka bilgisayarlarda nette geziniyom benim işler kaldı valla güleyim mi ağlayım mı bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?