- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
hiç deme gece kara kara düşünürken hiç bu aklıma gelmemişti bizim patronun köpeği yemiş kabloyuHadi yaa şansa bakdün okadar sitem edersen olacağı buydu Kuzum boşver anın tadını çıkar ahh bendede kopsa ya bağlantılar kablolar Hayyyy aksi
Ayy ben unutmuşum bak ya yarın sabah tartilirim artıııkkkGunaydin kuzlar bugun ip atlama yarisimuz,basliyor bakalim napicaz kontrol tartisini unutmayin fistiklar
Hadi Hayyyy çok güldümGulicikkk sen katilma ip atlama yarismasina aradada olsa 1. Olma sansimiz olsun
iyiki gelmişsin bakkkCuma günü 81 dim
Bugün 80.6
Buraya geleli bi buçuk ay oldu 5 kilo gitti keşke daha önce gelseymisim
60 kg diye düşünüyorum canım daha az sevmiyorumApriL_2007 kaptanım senin hedef kilom kac
Artık o pastanın yendiği saati düşünmek bile istemiyorum yaramaz otiiiiAnnövvv öģlen olmuş ne güzeeel bugün niyetliyjm de
Dün akşam yemeğe davetliydik iyi güzeldi de sen gel evde yaş pasta ye
Hem midem bulandi hem pişman oldum 2 aydır açmadigim koşu bandını açtım bi 40 dk yürüdüm. Sonradan nefret etneyeyim diye kısa tuttum. İnşallah devamı gelir. Kontrol tartimi 1-2 saat sonra yapı cam. Sahur yaptım ya tok sayılırım
Işe baslayanlar allah direncinizi arttırsin insallah
Çocuklarıda onunla gönder Ohhh sen keyfine bakkmontaj deyince aklıma film yönetmeni falan geldibu başka montaj mı acaba canım. benimkide seneye neredeyse 1 yıllığına fln gitcek 2 çocukla napcam bilmiyom
Sen nerdesin kuzum?oo İzmirliler buluşsun bari Güneydoğulular yok mu bizde buluşalım:)
evet canım yarım mekik şeklinde yatarken nefes al kalkınca nefes ver karın kasini kullan.Cuma günü 81 dim
Bugün 80.6
Buraya geleli bi buçuk ay oldu 5 kilo gitti keşke daha önce gelseymisim
canım Mardin de doğdum büyüdüm ama Izmir de doyuyorum, napalımDoğru diyorsun ya ne olacak diye düşüneceğim yatıp çekeyim di mi?
Hemi de montaj
oo İzmirliler buluşsun bari Güneydoğulular yok mu bizde buluşalım:)
Tam trajikomik durum yahiç deme gece kara kara düşünürken hiç bu aklıma gelmemişti bizim patronun köpeği yemiş kabloyubir köpekte sen buluver
hoş buldum canım evet yeni geldim inş. incecik oluruzohhh eline sağlık benim bile içim ferahladı bende o kadar temizlik yaptım halıları fln sildim misafir gelince e birde cok yaramaz çocuklardan eski haline döndü ev hatta daha beter oldu.tekrar da aynı şeki,lde yapamadım
hoş geldin cnm
ayyy benimde atlayasım geldi küçükken ne atlardık ya
he he he katılırsa hiç sansınız yok vallaha
hoş geldin cnm sende yeni geldin galiba
cok güzel vermişsin cnm aynen devam yaza fit gircen :)
doktora yapmayı düşünüyor canım başka bir üniversitedeAyy ben unutmuşum bak ya yarın sabah tartilirim artıııkkksen ne çıktın almışmısın. ?
Hadi Hayyyy çok güldümGulicikkk artık ne kadar gözünüzü korkuttuysa
iyiki gelmişsin bakkkyoksa gitmezdi gram bile olsaa
60 kg diye düşünüyorum canım daha az sevmiyorum
Artık o pastanın yendiği saati düşünmek bile istemiyorum yaramaz otiiiisağolasın kuzum bitsede gitsek
Çocuklarıda onunla gönder Ohhh sen keyfine bakk1 senede çokmus ne iş yapıyor ki?
Sen nerdesin kuzum?
daha önce sarj aletimi yemişti beni cok sever başkalarını ısırdığı oldu da doğduğundan beri bende anne şefkati buldu galiba sürekli sevmemi ister üstüme hoplar:)Tam trajikomik durum yaolan şey köpeğe bak iyi sizi yemiyor
hadi inşallah cnmhoş buldum canım evet yeni geldim inş. incecik oluruz
ben Kahramanmaras tayım canımAyy ben unutmuşum bak ya yarın sabah tartilirim artıııkkksen ne çıktın almışmısın. ?
Hadi Hayyyy çok güldümGulicikkk artık ne kadar gözünüzü korkuttuysa
iyiki gelmişsin bakkkyoksa gitmezdi gram bile olsaa
60 kg diye düşünüyorum canım daha az sevmiyorum
Artık o pastanın yendiği saati düşünmek bile istemiyorum yaramaz otiiiisağolasın kuzum bitsede gitsek
Çocuklarıda onunla gönder Ohhh sen keyfine bakk1 senede çokmus ne iş yapıyor ki?
Sen nerdesin kuzum?
ya kızlar basenler çok kötü eliptik bisiklet kullanan varmı aranızda almayı düşünüyorum
Aslen oralımısın?ben Kahramanmarastayım canım
yok değilim tatlım aslen Ankaralıyım iş için zamanında buraya yerleştikAslen oralımısın?
Oooo Ankaralılar da çok burada mesela dagatesi deadline hatta birileri daha vardı şimdi unuttumyok değilim tatlım aslen Ankaralıyım iş için zamanında buraya yerleştik
canım ben kondisyon bisikleti aldım. Iyi yani hiç yoktan iyidirya kızlar basenler çok kötü eliptik bisiklet kullanan varmı aranızda almayı düşünüyorum
Gulicikkk kullanıyordu cnm yanlış hatırlamıyorsam
Yok kiz celikkapi montajimontaj deyince aklıma film yönetmeni falan geldibu başka montaj mı acaba canım. benimkide seneye neredeyse 1 yıllığına fln gitcek 2 çocukla napcam bilmiyom
Cnm ya kolay gelsin cok yorma yine de kendini bebisiyarin ise gitcemmmm korkuyorum yaaa hic istemiyo cnm simdi isler birikmis hersey karismis kimbilir ne halde neler bekliyo beni oyyy oy yarina bittim ben
Evet ben de calisirken daha iyiyim tatiller bana yaramiyorhint dizisi bile seyrediyordum sen belki bilmezsin canim semde calisiyon bir.ask hikayesi adi hos dizi olmius. isin avantajli yani evde yediklerime su miktarina o kadar dikkat edemedim sanki is yerinde daha iradeli daha duzenliyim
Aynen masallhi var 1 hafta rakip olayim dedim baktim yok olmuyoKiz o insani mum gibi eritir hic durmuyo otomatige bagladi valla
Masallh ne teknolojiksinizOrdada yarisiriz,iste kuzum benimkide sayacli bide adimsayarimin pili bitti bende onu taktiricam yarin
Kiz senin hedef kilon ney 56.900 sun daha ney istiyonsağol canım 58,900 dan
56,900 a düştüm inş. bu hafta küsürattan kurtulurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?