Ayyyy cok sukur ben yarim gunumu atlattim geldimGünaydın kızlar cokkkkk güzel geçsin gününüz.sendromsuz bir pazartesi olsun çalışanlarımıza
Aminnnnnnnn.cnm profildeki sen misinherkese günaydın mükemmel bir hafta geçirelim inş. :)
Su ve sporu da gorseydikdün ne yedim
bir haşlanmış yumurta domates maydanoz salatalık
ara öğün mandalina 1 adet
öğleleyin üç kaşık bulgur pilavı yarım kase yoğurt
ara öğün 1 adet mandalina
akşamda yağsız salata yedim
Onla rakip olunurmu birlikte basladik biz ben 5 kilo zor verdim onun icinden biCnm ya kolay gelsin cok yorma yine de kendini bebisi
Evet ben de calisirken daha iyiyim tatiller bana yaramiyor
Aynen masallhi var 1 hafta rakip olayim dedim baktim yok olmuyo
Masallh ne teknolojiksiniz
Ben 200 ip atladimGunaydin kuzlar bugun ip atlama yarisimuz,basliyor bakalim napicaz kontrol tartisini unutmayin fistiklar
EveeeeeeettttttGulicikkk sen katilma ip atlama yarismasina aradada olsa 1. Olma sansimiz olsun
Ay evt ya ben de oruc tutcaktim kazalarimi geceden niyet etmeyi unuttumAnnövvv öģlen olmuş ne güzeeel bugün niyetliyjm de
Dün akşam yemeğe davetliydik iyi güzeldi de sen gel evde yaş pasta ye
Hem midem bulandi hem pişman oldum 2 aydır açmadigim koşu bandını açtım bi 40 dk yürüdüm. Sonradan nefret etneyeyim diye kısa tuttum. İnşallah devamı gelir. Kontrol tartimi 1-2 saat sonra yapı cam. Sahur yaptım ya tok sayılırım
Işe baslayanlar allah direncinizi arttırsin insallah
Tebrikler canım. Harikasın.
evet canım yarım mekik şeklinde yatarken nefes al kalkınca nefes ver karın kasini kullan.
canım Mardin de doğdum büyüdüm ama Izmir de doyuyorum, napalım
Onla rakip olunurmu birlikte basladik biz ben 5 kilo zor verdim onun icinden biGulicikkk cikti
yok yormuyorum tatlım masabasıyım zaten hamile olduğumu daha söylemedim de :)Cnm ya kolay gelsin cok yorma yine de kendini bebisi
Evet ben de calisirken daha iyiyim tatiller bana yaramiyor
Aynen masallhi var 1 hafta rakip olayim dedim baktim yok olmuyo
Masallh ne teknolojiksiniz
Bitiyorum böyle esprilereOnla rakip olunurmu birlikte basladik biz ben 5 kilo zor verdim onun icinden biGulicikkk cikti
Aaa niye söylemedin ? İşten falan mı çıkartıyorlar?yok yormuyorum tatlım masabasıyım zaten hamile olduğumu daha söylemedim de :)
Anlaşıldı suyu seven bir arkadşımızsın süpper2 litre suyu içmiş bulunuyorum
yoo canım çıkarmazlar ama kalp atışları falan belli olsun diye bekliyorum akrabalarada söylemedim birde cabuk oldu ya üstüste sanki suç işlemiş gibi çekiniyorum biraz:)Bitiyorum böyle esprilerehay sen çok yaşa emi
Aaa niye söylemedin ? İşten falan mı çıkartıyorlar?
Anlaşıldı suyu seven bir arkadşımızsın süpper
Doğru haklısın, kalp atışları başlamadan söyleme. Ama diğer konuda aynı fikirde değilim kime ne yaw çocuk senin çocuğun istediğin kadar yaparsın kuzum. Boş laflara takılma babyyoo canım çıkarmazlar ama kalp atışları falan belli olsun diye bekliyorum akrabalarada söylemedim birde cabuk oldu ya üstüste sanki suç işlemiş gibi çekiniyorum biraz:)
eşimde senin dediği gibi kimene diyor ailesi pek sevinmedi bekleseydiniz dedi hatta bu yeter kız olursa bir daha doğurma fln diye. bende üzüldüm kızdım o zman yok ben 5 tane doğurcam dedimDoğru haklısın, kalp atışları başlamadan söyleme. Ama diğer konuda aynı fikirde değilim kime ne yaw çocuk senin çocuğun istediğin kadar yaparsın kuzum. Boş laflara takılma baby
Aaaa öyle şey olmaz çık bakim? Giriş kg kaydedelim hedef kg belirle canımkızlarr ben tartılamadım cesaret edip tartıya çıkamıyorum
Allah kabul etsin canım inşallahAnnövvv öģlen olmuş ne güzeeel bugün niyetliyjm de
Dün akşam yemeğe davetliydik iyi güzeldi de sen gel evde yaş pasta ye
Hem midem bulandi hem pişman oldum 2 aydır açmadigim koşu bandını açtım bi 40 dk yürüdüm. Sonradan nefret etneyeyim diye kısa tuttum. İnşallah devamı gelir. Kontrol tartimi 1-2 saat sonra yapı cam. Sahur yaptım ya tok sayılırım
Işe baslayanlar allah direncinizi arttırsin insallah
Kuzum listede 71 kgun. Vermişsin iyiiiiKontrol tartisı 70.8 haftasonuna göre artidayim
bende ankaradayım canım :)Oooo Ankaralılar da çok burada mesela dagatesi deadline hatta birileri daha vardı şimdi unuttum
ben sabah tartılmayı unuttum canım yaa kahvaltıdan sonra aklıma geldi tartılmak istemedim :)(Cuma günkü kilolarınız )
***1.TAKIM 451. ETAP***
April_2007(67/66.8/0.2/%0.30)
Sevim_mrt (74/75.1/+1.1/%-1.49)
sevilay 80 (72.2///%)kilosu sabit
otimoti (71///%)kilosu sabit
Gulicikkk (72/70.5/1.5/%2.08)
Keten prenses (70.5/69.5/1/%1.42)
melegim66 (58.7///%)kilosu sabit
EFatos (74.7/74.5/0.2/%0.27)
denizzeynep (81.4/81/0.4/%0.49)
perihan90 (94.6/93.8/0.8/%0.85)
1.Takım ortalamasi: %0.392
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?