- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Evvet şimdi hatırladım ama var var bikaç kişi dahabende ankaradayım canım :)
Yarın sabah tartil kuzum bende öyle yapacağımben sabah tartılmayı unuttum canım yaa kahvaltıdan sonra aklıma geldi tartılmak istemedim :)
Selam kızlar ben cok bosladım galıba :)
hafta sonu bol yemelı gectıı hemde bayagı boll
Rabbim saglıklı sıhhatli uzun ömürler versin paşaya inşallah :)
amin saolun kızlarRabbim saglıklı sıhhatli uzun ömürler versin paşaya inşallah :)
hep böyle mutlu olun inşallah,, nice güzel yaşları olsun paşamın
Ömer paşadaki yakışıklılığa bakın kızlar Oyyyyy Maşallah
amın doktorcugummm :)hepimiz musmutlu olalımhep böyle mutlu olun inşallah,, nice güzel yaşları olsun paşamın
saol tatlım inşallah rabbım sanada verır en kısa zamnda :)Ömer paşadaki yakışıklılığa bakın kızlar Oyyyyy Maşallahdoğum günüsü kutlu olsun. Nice muSmutlu yıllarınınız olsun sizin güzeller
Onla rakip olunurmu birlikte basladik biz ben 5 kilo zor verdim onun icinden biGulicikkk cikti
Ben 200 ip atladim
Eveeeeeeetttttt
Ayy sen benim eve mi taş ınsan acaba. He de catı katını donatayim sana! Saray yavrusu değil belki ama manzarası iyidir
Aaaa öyle şey olmaz çık bakim? Giriş kg kaydedelim hedef kg belirle canım
Yine eksiler gelsin HahahhyyyBu arada ben 69.8 geldim bu sabah ablamlarin tartisinda. Abimlerde 70 geldi dün
Aminnn hayırlısı ile İnşaAllahsaol tatlım inşallah rabbım sanada verır en kısa zamnda :)
Kuzum ya üzüldüm kısmet işte yaza kadar belki fırsat verirler belli olmaz. Herşeyin hayırlısı sıkma canını babyAyy kızlar ben de moral sıfır. Ev sahibi akrabasina evi satmış. Nisan dan önce cikamam adamlar tapuyu alınca evden apar topar bderler diye demezler anlaşmayı öyle yapcaz diyor. Taşınmak birşey değil. Ev taşımak kolay mı ufacık çocukla kışın günü. Ayy. Ben bi kafamı toparlayip doncem size.[/QUOTE
Hehee İşte birtane daha Ankaralı :)))) Ne coksunuz siz ölee...Sayfalar su gibi akmış maşallah
Bende ankarada sayilirim hu huu anakaradaki arkadaşlar hangi semtlerdesinjz
Öyleymiş kaptanım bende İzmirliler çok biliyodum ankarada daha çok arkadaş varmisHehee İşte birtane daha Ankaralı :)))) Ne coksunuz siz ölee...
vallahi cesaretim toplayamıyorum şöyle biraz diyet yapayım eksileyim öylemi tartılsamAaaa öyle şey olmaz çık bakim? Giriş kg kaydedelim hedef kg belirle canım
maşallah dogum gününüz kutlu olsun canım
Allah yardımcın olsun canım inşallah insaflı olurlarda bu kış vakti çıkarmazlar siziAyy kızlar ben de moral sıfır. Ev sahibi akrabasina evi satmış. Nisan dan önce cikamam adamlar tapuyu alınca evden apar topar çıkın derler diye demezler anlaşmayı öyle yapcaz diyor. Taşınmak birşey değil. Ev taşımak kolay mı ufacık çocukla kışın günü. Ayy. Ben bi kafamı toparlayip doncem size.
bende S.A tebük şehrindeyim aslen hataylıyımÖyleymiş kaptanım bende İzmirliler çok biliyodum ankarada daha çok arkadaş varmis
Yaaaa sesiniz çıkmıyor bu çılgın İzmirlilerin hayli yüksek ya o yüzden arada kaynadınızÖyleymiş kaptanım bende İzmirliler çok biliyodum ankarada daha çok arkadaş varmis
Busecim hakkatten bende dahaa bakmadım senin durumuna zaten Cuma günü ya yavaştan gidiyordumvallahi cesaretim toplayamıyorum şöyle biraz diyet yapayım eksileyim öylemi tartılsambana yeni uye işlemimi yapılacak yoksa izin dönüşü üye işlemimi bi karar defterine bakmak gerek daha fırsatını bulup okuyamadım ben gideli çok şeyler degişmiştir tabi...
maşallah dogum gününüz kutlu olsun canım
Allah yardımcın olsun canım inşallah insaflı olurlarda bu kış vakti çıkarmazlar sizi
bende S.A tebük şehrindeyim aslen hataylıyımbi hataylı benim heralde
Güzel canım menün, sadece saatleri de ekleyerek yazarsan sevinirimbugünkü menüyü vereyim
sabah : ılık limonlu su
menemen peynir 2 dl ekmek 3zeytin
ara: 1minik portakal yeşilçay
ögle: tavuklu bamya 4 kaşık pilav oda tavukluydu salata
akşam: yok mıgdemde yanma var salatamda sogan vardı ondan olsa gerek yemek yıyemedım bu saatten sonrada yemeyeyim
spor :yok
su : 2 oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?