Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bende ankaradayım canım :)
Evvet şimdi hatırladım ama var var bikaç kişi daha
ben sabah tartılmayı unuttum canım yaa kahvaltıdan sonra aklıma geldi tartılmak istemedim :)
Yarın sabah tartil kuzum bende öyle yapacağım
Selam kızlar ben cok bosladım galıba :)
hafta sonu bol yemelı gectıı hemde bayagı boll
eyvah hemen dikkat etmeye başlamalısın emeklerine yazık etme

Ayy kızlar ben de moral sıfır. Ev sahibi akrabasina evi satmış. Nisan dan önce cikamam adamlar tapuyu alınca evden apar topar çıkın derler diye demezler anlaşmayı öyle yapcaz diyor. Taşınmak birşey değil. Ev taşımak kolay mı ufacık çocukla kışın günü. Ayy. Ben bi kafamı toparlayip doncem size.
Onla rakip olunurmu birlikte basladik biz ben 5 kilo zor verdim onun icinden bi Gulicikkk cikti

Ben 200 ip atladim

Eveeeeeeetttttt

Ayy sen benim eve mi taş ınsan acaba. He de catı katını donatayim sana! Saray yavrusu değil belki ama manzarası iyidir

Aaaa öyle şey olmaz çık bakim? Giriş kg kaydedelim hedef kg belirle canım

Sayfalar su gibi akmış maşallah
Bende ankarada sayilirim hu huu anakaradaki arkadaşlar hangi semtlerdesinjz

saol tatlım inşallah rabbım sanada verır en kısa zamnda :)
Aminnn hayırlısı ile İnşaAllahSaol bebem.
Kuzum ya üzüldüm kısmet işte yaza kadar belki fırsat verirler belli olmaz. Herşeyin hayırlısı sıkma canını baby

Bugünkü menü
10.30
Bi tane küçük haşlanmış patates bi haşlanmış yumurta bi dlm ekmk peynir zeytin
13.30 yarım elma yarım portakal
15.30 bi elim kadar il bal kabağı mucveri.bi sütlü kahve
17.30 bi kepçe çorba. 6 adet köfte biraz ptts kızartma iki yk pilav salata
21 cay
3 litre su
Spor henüz yapmadım akşam yapacm İnsallah

Aaaa öyle şey olmaz çık bakim? Giriş kg kaydedelim hedef kg belirle canım
vallahi cesaretim toplayamıyorum şöyle biraz diyet yapayım eksileyim öylemi tartılsam bana yeni uye işlemimi yapılacak yoksa izin dönüşü üye işlemimi bi karar defterine bakmak gerek daha fırsatını bulup okuyamadım ben gideli çok şeyler degişmiştir tabi...
maşallah dogum gününüz kutlu olsun canım
Allah yardımcın olsun canım inşallah insaflı olurlarda bu kış vakti çıkarmazlar sizi
Öyleymiş kaptanım bende İzmirliler çok biliyodum ankarada daha çok arkadaş varmis
bende S.A tebük şehrindeyim aslen hataylıyım bi hataylı benim heralde

bugünkü menüyü vereyim

sabah : ılık limonlu su
menemen peynir 2 dl ekmek 3zeytin

ara: 1minik portakal yeşilçay

ögle: tavuklu bamya 4 kaşık pilav oda tavukluydu salata

akşam: yok mıgdemde yanma var salatamda sogan vardı ondan olsa gerek yemek yıyemedım bu saatten sonrada yemeyeyim

spor :yok

su : 2 oldu

Öyleymiş kaptanım bende İzmirliler çok biliyodum ankarada daha çok arkadaş varmis
Yaaaa sesiniz çıkmıyor bu çılgın İzmirlilerin hayli yüksek ya o yüzden arada kaynadınız

Busecim hakkatten bende dahaa bakmadım senin durumuna zaten Cuma günü ya yavaştan gidiyordum sen yinede tartıl bakalım kaçamazsın gerçeklerden

Hatay mı? İlksin sanırım ama bayağı uzak yani İstanbul'a göre tabi

Güzel canım menün, sadece saatleri de ekleyerek yazarsan sevinirim iyi gidiyorsun iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…