Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

tesekkur ederım tatlım yarın daha ıyı menulerde bulusuruz ınsallah

ben okudum sımdı anladıgım kadarıyla ıznım 6 ayı gectıgı ıcın ve kısa surede verılmıcek bı kıloda oldugu ıcın kılom bolunecek ayrı oldugum etap sayısına

ESKİ ÜYENİN DÖNÜŞ UYGULAMASI
1) İzinli Üyenin Dönüşü

a- İzinden kilo alarak dönen üye, izin döneminde aldığı kiloyu verene kadar takım listesine giremez.
Ekstrem durum:
1) Üyenin izin döneminde hamilelik veya sağlık koşulları nedeniyle kilo aldıysa, bu kural uygulanmaz. "Yeni üye" gibi işlem yapılır.
2) 6 aydan daha uzun süreli izin döneminden, kısa sürede verilemeyecek bir kilo (yarışmacının kilosunun %5 ve üstü) alarak dönen yarışmacıya da bu kural uygulanmaz. B maddesindeki gibi hesaplama yapılarak, üyenin aldığı kilo izin dönemine bölünür.

Ve bu şekilde izne ayrılmışsın sanırım

ayyy gözlerim yaşardı evet bir zamanlar ben 68 kiloya düşmüştüm dikkat etseydim korusaydımya kilomu bana güzel bi dayak laım
Busecim yine olur moral bozmak yok yeniden başlıyoruz temiz bir sayfaya stressiz,sağlıklı,hep gülümsemeli günler yakında sen merak etme.
Yeter ki sen hep gel burda ol, azimli ol ok sen ozaman cuma günü tartıl listeye ekleriz seni direkt beklemene gerek yok

Ayrıca takım konusunda profesyonel bir arkadaşımızın gelmesinede ayrıca sevindim kaptanım

sağol canım 58,900 dan
56,900 a düştüm inş. bu hafta küsürattan kurtulurum
Senin boyun ve yaşın kaç? Gel beraber yarışalım. Kilomuz hemen hemen aynı.Sabah itibariyle 57.9 kgdayım.

Cuma günü 81 dim
Bugün 80.6
Buraya geleli bi buçuk ay oldu 5 kilo gitti keşke daha önce gelseymisim
Kutlarım ne mutlu,inşallah kalan kiloları da rahat verirsin canım.

ya kızlar basenler çok kötü eliptik bisiklet kullanan varmı aranızda almayı düşünüyorum
Eliptik bisiklet ben çok istedim ama kullanmazsam diye almadım. Koşu bandı var ama motor sesi beni rahatsız ediyor. İkinci el araştırabilirsin.Fiyatları uygun ama manyetik al,onlar sessiz oluyor.Alacağın zaman yardımcı olurum istersen.

eşimde senin dediği gibi kimene diyor ailesi pek sevinmedi bekleseydiniz dedi hatta bu yeter kız olursa bir daha doğurma fln diye. bende üzüldüm kızdım o zman yok ben 5 tane doğurcam dedim
Bu karar sizim kararınız diğer insanların saygı duygusal gerekir. Ama insanlar herşeyi senin yerine düşünüyor.İnşallah sağlıkla gelsin. Kalp atışlarını duydun mu?

Doğum günü kutlu olsun yakışıklı oğlunun.Analı,babalı ve huzurla büyüsün. Çok yakışıklı maşallah .

Yaaaa sesiniz çıkmıyor bu çılgın İzmirlilerin hayli yüksek ya o yüzden arada kaynadınız
Bak sen İstanbul'luya biz İzmir'in havası gibi sıcak insanlarız, hemencecik kaynaşırız canım.

Benimde otiiiimm İstanbullu naber havamız yeter

Sabah 08.30
1 sütlü neskahve

Öğle 11.30
1 dilim kızarmış tost ekmeği
1 haşlanmış yumurta
İki parmak kalınlığında peynir
3 bardak çay

Ara 13.30
1 türk kahvesi

Ara 14.30
Yarım muz,iki dilim armut,yarım kiwi,2 ceviz,keyen tohumu zencefil,tarçınlı smoothie

Ara 17.00
1 bardak ayran

Akşam 19.00
İki kase mercimek çorbası
Yatım kase limonlu marul,az havuç

2 litre su,1 bardak beşi bir arada çay,1 bardak chia çay
550 ip atlama

Vayyy süper menü birde kokoş, o öğlen ki smoothie de nedir?

Vayyy süper menü birde kokoş, o öğlen ki smoothie de nedir?
Farklı tadları severim.İçine ceviz ,fındık yada badem koyunca tadı çok hoşuma gidiyor.Smoothie meyva veya sebzelerin blendır ile çekilmesi ile hazırlanan bir içecek.Yazın içine buz da konabilir.Yoğurt,süt yada kefirde konuyor.Ben süt koydum yoğurt yoktu.Bem çok seviyorum,eşimde seviyor.Dene bakalım beğenecek misin?

eee deneyelimde nawsil ybapiccaazki tarif ver balim

Selam kızlar kilo verme nasıl gidiyor ? Tatildeydim döndüm azcık kilo almışım gibi ama dikkat etmem lazım kalori hesabına tekrar dönecegim Şu kilo bir yerleşseydi hayırlısıyla sıkıntı olamayacaktı.

mımmm nefis bişeye benziyor, yaparım aklımda ok :)))) bişey daha da öğrenmiş olduk saol baby...

Kahvalti sabah9
yulaf ekmegine tost
5 zeytin
Bol yesillik
3 kupa,cay
Ara mandalina
oglen 13
5 kasik makarna
Yogurt
Salata
Ara 10 bitkili cay
Aksam 18
Pirasa 6 kasik
Yesillik
Su 3 lt
Spor 300ip
Güzel menün, ip atlayanlar ordusu iş başında kendinizi belli ettiniz hadi hayırlı uğurlu olsun

Hoşgeldin canım iyi gidiyor bir ileri iki geri işte çabalara devam kilonun yerleşmesi için biraz daha zamana ihtiyacın var. İkinci yarıyılda başarılar öğretmenim, ve tabiii dengeli sağlıklı beslenmede de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…