tesekkur ederım tatlım yarın daha ıyı menulerde bulusuruz ınsallahYaaaa sesiniz çıkmıyor bu çılgın İzmirlilerin hayli yüksek ya o yüzden arada kaynadınız
Busecim hakkatten bende dahaa bakmadım senin durumuna zaten Cuma günü ya yavaştan gidiyordumsen yinede tartıl bakalım kaçamazsın gerçeklerden
Hatay mı? İlksin sanırım ama bayağı uzak yani İstanbul'a göre tabi
Güzel canım menün, sadece saatleri de ekleyerek yazarsan sevinirimiyi gidiyorsun iyi.
tesekkur ederım tatlım yarın daha ıyı menulerde bulusuruz ınsallah
ben okudum sımdı anladıgım kadarıyla ıznım 6 ayı gectıgı ıcın ve kısa surede verılmıcek bı kıloda oldugu ıcınkılom bolunecek ayrı oldugum etap sayısına
ESKİ ÜYENİN DÖNÜŞ UYGULAMASI
1) İzinli Üyenin Dönüşü
a- İzinden kilo alarak dönen üye, izin döneminde aldığı kiloyu verene kadar takım listesine giremez.
Ekstrem durum:
1) Üyenin izin döneminde hamilelik veya sağlık koşulları nedeniyle kilo aldıysa, bu kural uygulanmaz. "Yeni üye" gibi işlem yapılır.
2) 6 aydan daha uzun süreli izin döneminden, kısa sürede verilemeyecek bir kilo (yarışmacının kilosunun %5 ve üstü) alarak dönen yarışmacıya da bu kural uygulanmaz. B maddesindeki gibi hesaplama yapılarak, üyenin aldığı kilo izin dönemine bölünür.
ayyy gözlerim yaşardı
Canim pek tatli ufaklik masallah allah size bagislasin sen karatay yapiyodun bi ara noldusaol tatlım inşallah rabbım sanada verır en kısa zamnda :)
Busecim yine olur moral bozmak yokayyy gözlerim yaşardıevet bir zamanlar ben 68 kiloya düşmüştüm dikkat etseydim korusaydımya kilomu bana güzel bi dayak laım
Senin boyun ve yaşın kaç? Gel beraber yarışalım. Kilomuz hemen hemen aynı.Sabah itibariyle 57.9 kgdayım.sağol canım 58,900 dan
56,900 a düştüm inş. bu hafta küsürattan kurtulurum
Kutlarım ne mutlu,inşallah kalan kiloları da rahat verirsin canım.Cuma günü 81 dim
Bugün 80.6
Buraya geleli bi buçuk ay oldu 5 kilo gitti keşke daha önce gelseymisim
Eliptik bisiklet ben çok istedim ama kullanmazsam diye almadım. Koşu bandı var ama motor sesi beni rahatsız ediyor. İkinci el araştırabilirsin.Fiyatları uygun ama manyetik al,onlar sessiz oluyor.Alacağın zaman yardımcı olurum istersen.ya kızlar basenler çok kötü eliptik bisiklet kullanan varmı aranızda almayı düşünüyorum
Bu karar sizim kararınız diğer insanların saygı duygusal gerekir. Ama insanlar herşeyi senin yerine düşünüyor.İnşallah sağlıkla gelsin. Kalp atışlarını duydun mu?eşimde senin dediği gibi kimene diyor ailesi pek sevinmedi bekleseydiniz dedi hatta bu yeter kız olursa bir daha doğurma fln diye. bende üzüldüm kızdım o zman yok ben 5 tane doğurcam dedim
Doğum günü kutlu olsun yakışıklı oğlunun.Analı,babalı ve huzurla büyüsün. Çok yakışıklı maşallah .
Bak sen İstanbul'luya biz İzmir'in havası gibi sıcak insanlarız, hemencecik kaynaşırız canım.Yaaaa sesiniz çıkmıyor bu çılgın İzmirlilerin hayli yüksek ya o yüzden arada kaynadınız
Benimde otiiiimm İstanbullu naberSenin boyun ve yaşın kaç? Gel beraber yarışalım. Kilomuz hemen hemen aynı.Sabah itibariyle 57.9 kgdayım.
Kutlarım ne mutlu,inşallah kalan kiloları da rahat verirsin canım.
Eliptik bisiklet ben çok istedim ama kullanmazsam diye almadım. Koşu bandı var ama motor sesi beni rahatsız ediyor. İkinci el araştırabilirsin.Fiyatları uygun ama manyetik al,onlar sessiz oluyor.Alacağın zaman yardımcı olurum istersen.
Bu karar sizim kararınız diğer insanların saygı duygusal gerekir. Ama insanlar herşeyi senin yerine düşünüyor.İnşallah sağlıkla gelsin. Kalp atışlarını duydun mu?
Doğum günü kutlu olsun yakışıklı oğlunun.Analı,babalı ve huzurla büyüsün. Çok yakışıklı maşallah .
Bak sen İstanbul'luya biz İzmir'in havası gibi sıcak insanlarız, hemencecik kaynaşırız canım.
Hahayyy kıyamam bir kişi çıkmış aynı şehirden kuzum.Benimde otiiiimm İstanbullu naberhavamız yeter
Hahayyy kıyamam bir kişi çıkmış aynı şehirden kuzum.
Vayyy süper menü birde kokoş,Sabah 08.30
1 sütlü neskahve
Öğle 11.30
1 dilim kızarmış tost ekmeği
1 haşlanmış yumurta
İki parmak kalınlığında peynir
3 bardak çay
Ara 13.30
1 türk kahvesi
Ara 14.30
Yarım muz,iki dilim armut,yarım kiwi,2 ceviz,keyen tohumu zencefil,tarçınlı smoothie
Ara 17.00
1 bardak ayran
Akşam 19.00
İki kase mercimek çorbası
Yatım kase limonlu marul,az havuç
2 litre su,1 bardak beşi bir arada çay,1 bardak chia çay
550 ip atlama
Farklı tadları severim.İçine ceviz ,fındık yada badem koyunca tadı çok hoşuma gidiyor.Smoothie meyva veya sebzelerin blendır ile çekilmesi ile hazırlanan bir içecek.Yazın içine buz da konabilir.Yoğurt,süt yada kefirde konuyor.Ben süt koydum yoğurt yoktu.Bem çok seviyorum,eşimde seviyor.Dene bakalım beğenecek misin?Vayyy süper menü birde kokoş,o öğlen ki smoothie de nedir?
eee deneyelimde nawsil ybapiccaazki tarif ver balimFarklı tadları severim.İçine ceviz ,fındık yada badem koyunca tadı çok hoşuma gidiyor.Smoothie meyva veya sebzelerin blendır ile çekilmesi ile hazırlanan bir içecek.Yazın içine buz da konabilir.Yoğurt,süt yada kefirde konuyor.Ben süt koydum yoğurt yoktu.Bem çok seviyorum,eşimde seviyor.Dene bakalım beğenecek misin?
Bu arada ben 69.8 geldim bu sabah ablamlarin tartisinda. Abimlerde 70 geldi dün
mımmm nefis bişeye benziyor, yaparım aklımda ok :)))) bişey daha da öğrenmiş olduk saol baby...Farklı tadları severim.İçine ceviz ,fındık yada badem koyunca tadı çok hoşuma gidiyor.Smoothie meyva veya sebzelerin blendır ile çekilmesi ile hazırlanan bir içecek.Yazın içine buz da konabilir.Yoğurt,süt yada kefirde konuyor.Ben süt koydum yoğurt yoktu.Bem çok seviyorum,eşimde seviyor.Dene bakalım beğenecek misin?
Güzel menün, ip atlayanlar ordusu iş başında kendinizi belli ettiniz hadi hayırlı uğurlu olsunKahvalti sabah9
yulaf ekmegine tost
5 zeytin
Bol yesillik
3 kupa,cay
Ara mandalina
oglen 13
5 kasik makarna
Yogurt
Salata
Ara 10 bitkili cay
Aksam 18
Pirasa 6 kasik
Yesillik
Su 3 lt
Spor 300ip
Hoşgeldin canım iyi gidiyor bir ileri iki geri işte çabalara devamSelam kızlar kilo verme nasıl gidiyor ? Tatildeydim döndüm azcık kilo almışım gibi ama dikkat etmem lazım kalori hesabına tekrar dönecegimŞu kilo bir yerleşseydi hayırlısıyla sıkıntı olamayacaktı.
İnşaAllah hadi bakalım bekliyoruz 6'lar olarak yerimiz var çıkın çıkın gelinAbboo 6larida gordun yani darisi banada insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?