İstediğin malzemeyi kullanabilirsin,senin damak tadına kalmış.Rondonun içine yarım muz,2 küçük kuru kayısı,2 ceviz,armut yada elma da olur hangisinden istersen iki dilim, süt yada yoğurt kıvam alması için,tarçın ,zencefil,keten tohumu keyfine kalmış bunları rondoya koy iyice çek,bulamaç gibi oluyor.Bardağa koy iç ,yazın ekstradan buzda atabilirsin.Bir ara smoothie rejimini çok araştırmıştım ama yapamadım.eee deneyelimde nawsil ybapiccaazki tarif ver balim
Çok özledik seni.Selam kızlar kilo verme nasıl gidiyor ? Tatildeydim döndüm azcık kilo almışım gibi ama dikkat etmem lazım kalori hesabına tekrar dönecegimŞu kilo bir yerleşseydi hayırlısıyla sıkıntı olamayacaktı.
Önemli değil ne demek.Evet ip atlama yarışmasındayız deadline de orada.Ama belim ağrıdı benim.mımmm nefis bişeye benziyor, yaparım aklımda ok :)))) bişey daha da öğrenmiş olduk saol baby...
Güzel menün, ip atlayanlar ordusu iş başında kendinizi belli ettiniz hadi hayırlı uğurlu olsun
Hoşgeldin canım iyi gidiyor bir ileri iki geri işte çabalara devamkilonun yerleşmesi için biraz daha zamana ihtiyacın var. İkinci yarıyılda başarılar öğretmenim, ve tabiii dengeli sağlıklı beslenmede de
Akşam hiç bir şey yememiisin ben gece acıkıyorum.Sporunda çok iyi.HarikaBugunku menum
10. 5,6 tane misket kofte,peynir, zeytin, 1 d.ekmek.
15. 3 cigköfte kivircikla, 2 br. ayran.
17.30. 1Neskafe, 1avuc fistik.
19. Bitki cayi
21. Cay, 1 avuc kabak cekirdegi.
2.5 lt su
1bucuk saat yuruyus, 300 ip atlama
Belin neden ağrıdı ki canım benim? Geçmiş olsun.İstediğin malzemeyi kullanabilirsin,senin damak tadına kalmış.Rondonun içine yarım muz,2 küçük kuru kayısı,2 ceviz,armut yada elma da olur hangisinden istersen iki dilim, süt yada yoğurt kıvam alması için,tarçın ,zencefil,keten tohumu keyfine kalmış bunları rondoya koy iyice çek,bulamaç gibi oluyor.Bardağa koy iç ,yazın ekstradan buzda atabilirsin.Bir ara smoothie rejimini çok araştırmıştım ama yapamadım.
Birde pancar,ıspanak,yeşil elma,limon ile yapılıyor onun tadıda güzel oluyor.Ben güzel olmaz diye düşündüm ama beğendim.Detoks da yapmış oluyorsun bununla.
Çok özledik seni.Nasılsın? Aşçılık nasıl gidiyor?Ben hala senin yolundan gidemedim ama bugün hızlı bir başlangıç yaptım.Bakalım bu sefer olacak inşallah.
Önemli değil ne demek.Evet ip atlama yarışmasındayız deadline de orada.Ama belim ağrıdı benim.
Akşam hiç bir şey yememiisin ben gece acıkıyorum.Sporunda çok iyi.Harika
Sakin kafa düşündüm ya bizim ekime kadar sozlesmemiz var. Istese de cikaramaz ama insanlarla kötü ilişkiler sürdürmeyi sevmem ben. Havalar az isininca tasinacagiz canım. Eylul-ekim gibi 140-150 binlik bir ev kafamiza yatarsa alcaz. Benim de sigortam başlasın muddeti doldurunca kredi cekip müşterek ev alcaz.Gulicik nasilsin ilk soku atlattin mi
Napcaksiniz
Gulicikkk çok üzüldüm.Allah olmayanlara hayırlısıyla kendi evini versin. İnşallah gönlüne göre bir ev bulursun. Her şerde bir hayır vardır.Bakalım Allah ne diyecek? Hemen bunaltma kendini.
İp atladım diye mi oldu acaba?Bilmiyorum ki.Belin neden ağrıdı ki canım benim? Geçmiş olsun.
Az az artır istersen sayın ilk güne göre yüksek biraz sanki.İp atladım diye mi oldu acaba?Bilmiyorum ki.
Ayy kızlar ben de moral sıfır. Ev sahibi akrabasina evi satmış. Nisan dan önce cikamam adamlar tapuyu alınca evden apar topar çıkın derler diye demezler anlaşmayı öyle yapcaz diyor. Taşınmak birşey değil. Ev taşımak kolay mı ufacık çocukla kışın günü. Ayy. Ben bi kafamı toparlayip doncem size.
Benimde otiiiimm İstanbullu naberhavamız yeter
Canım süperDünkü menum;
Sabah galiba 7 gibi bir muz
7.45 bir saat Leslie ve 30 dakika roman havası
10.00 iki yumurta 10 zeytin bir büyük dilim peynir iki domates
13.30 bir kase çorba. Üç tane çiğ köfte bol yeşillik ayran
18.00 patatesli tavuk haslama (tavuğun kendi yagiyla sadece/bir but ve iki küçük patates ile iki kepçe haşlama suyu/) bir tabak salata az turşu
3 litre su 2 fincan yeşil kahve Türk Kahvesi
Sen 6 larda beklerken o 5 lere gecer sinir oldumİnşaAllah hadi bakalım bekliyoruz 6'lar olarak yerimiz var çıkın çıkın gelin
Ayy ne gönlü güzel insansın. Canım Allah hep zengin gonlun kadar bolluk bereket sağlık huzur versin senle aileneBak içime doğmuş da davet etmişim seni
Gel kuşun geel ben bakarım bebene
Herhalde kızım bizdeki hava kimde var
Canim yenge hiç ustelemezdi de hain ablam yiyim diye elinden geleni yapıyor kaptancimCanım süpermisafirlikte olmana rağmen hiç bozmadan devam ediyor olman harika
6lara geldi bile bakalım beni geçebilecek mi?Sen 6 larda beklerken o 5 lere gecer sir oldumGulicikkk sana
Ben hazır misafirlik birkaç kilo mu alsam ne yapsam canım kurtulmak içinSen 6 larda beklerken o 5 lere gecer sir oldumGulicikkk sana
Canimcim kaptancim sen de mi yaa6lara geldi bile bakalım beni geçebilecek mi?güleyim bari
Ne kadar kurtulmak istesende sende bizden vazgecemezsin kiBen hazır misafirlik birkaç kilo mu alsam ne yapsam canım kurtulmak için
Yok Yoook sakın alma! Vermesi kolay olmuyorBen hazır misafirlik birkaç kilo mu alsam ne yapsam canım kurtulmak için
Ayy pardon kuzum ya seni otiiiyle karıştırdımCanimcim kaptancim sen de mi yaa
Bağımlılık yaparız yafrummmm bizNe kadar kurtulmak istesende sende bizden vazgecemezsin ki
Yapariz tabi akli sira bizi birakabiliceni saniyor iste o iradeyi gosteremezBağımlılık yaparız yafrummmm biznereye gitcekmiş çıkıp çıkıp gelir sonra fit haliyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?