- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Ama beli ağrıyordu en son, kesin çok atladığı için oldu. Az az yapın birden yüksek çalışmayın kuzumYapariz tabi akli sira bizi birakabiliceni saniyor iste o iradeyi gosteremez
Bu arada @gulfiren costu en cok ipi o atlamis bugun
Hoşgeldin evine canım, neyseki bitmiş işler:))))) buraya daha sık uğra, düzenini de bozmaSlm kızlar nasilsnz? Anca bu saate yazabildim
Cumartesi akşam eve döndükten sonra hemn uyudum.pazar ve bugün oğlum hiç durmadı surekli kucakta olmk istiyo agliyo mama yemiyo huzursuz.canım çıktı.yerimden kalkmama bile izin vermiyordu.bugün artık biraz rahatladı da valizleri filan bosalttim yıla ütü ev temizliği derken ...çok yorgunum cokkk
Neyseki evimdeyim sukur
Bu iki gundur doğru düzgün yemedim spor da yok.yarından itibaren düzene giryrm inş
25 yaşındayım 1,55 boyum bende 56,9 yarışalım vallaSenin boyun ve yaşın kaç? Gel beraber yarışalım. Kilomuz hemen hemen aynı.Sabah itibariyle 57.9 kgdayım.
sağol canım inşallah aminn millet cok meraklı içinden her geçeni soylemeye ben de kimsenin işine karışan biri hiç değilimdir herkesi desteklerim kıyamam coğu konuda. daha duymadık kalp atışını ayın beşinde gittiğimde keseyi gördük 17 sinde gitcem artık duyarız inşallah gec döllenme galibaSenin boyun ve yaşın kaç? Gel beraber yarışalım. Kilomuz hemen hemen aynı.Sabah itibariyle 57.9 kgdayım.
Kutlarım ne mutlu,inşallah kalan kiloları da rahat verirsin canım.
Eliptik bisiklet ben çok istedim ama kullanmazsam diye almadım. Koşu bandı var ama motor sesi beni rahatsız ediyor. İkinci el araştırabilirsin.Fiyatları uygun ama manyetik al,onlar sessiz oluyor.Alacağın zaman yardımcı olurum istersen.
Bu karar sizim kararınız diğer insanların saygı duygusal gerekir. Ama insanlar herşeyi senin yerine düşünüyor.İnşallah sağlıkla gelsin. Kalp atışlarını duydun mu?
Doğum günü kutlu olsun yakışıklı oğlunun.Analı,babalı ve huzurla büyüsün. Çok yakışıklı maşallah .
Bak sen İstanbul'luya biz İzmir'in havası gibi sıcak insanlarız, hemencecik kaynaşırız canım.
bir yere gitmeye niyetim yok canlarim, üçüncü gebe de ben olursam o başkaBağımlılık yaparız yafrummmm biznereye gitcekmiş çıkıp çıkıp gelir sonra fit haliyle
Yapariz tabi akli sira bizi birakabiliceni saniyor iste o iradeyi gosteremez
Bu arada @gulfuren costu en cok ipi o atlamis bugun
Kuzum nasıl gidiyor hayatgünaydınlaaaaaarrrrr
ayyy canım yaaa , üzüldüm.. neyseki havaların ısınmasına az kaldı, belki böylesi daha hayırlıdır canımm üzülmeAyy kızlar ben de moral sıfır. Ev sahibi akrabasina evi satmış. Nisan dan önce cikamam adamlar tapuyu alınca evden apar topar çıkın derler diye demezler anlaşmayı öyle yapcaz diyor. Taşınmak birşey değil. Ev taşımak kolay mı ufacık çocukla kışın günü. Ayy. Ben bi kafamı toparlayip doncem size.
oooooooooooooo süpppperrrrrBu arada ben 69.8 geldim bu sabah ablamlarin tartisinda. Abimlerde 70 geldi dün
Dunki menü
Saatleri tam hatrlamiyom
10.30
2 tane yumurtadan sucuklu yumurta peynir zeytin iki dlm ekmk
14 bi sütlü kahve
16 yarım portakal
17.30 bi kepçe çorba 6 yk nohut iki yk pilav
21 çay bi su b mısır
1 lesli 15 dk yuruys
3 litre su
maaşallah menü çok güzelBugünkü menü
10.30
Bi tane küçük haşlanmış patates bi haşlanmış yumurta bi dlm ekmk peynir zeytin
13.30 yarım elma yarım portakal
15.30 bi elim kadar il bal kabağı mucveri.bi sütlü kahve
17.30 bi kepçe çorba. 6 adet köfte biraz ptts kızartma iki yk pilav salata
21 cay
3 litre su
Spor henüz yapmadım akşam yapacm İnsallah
akşamı boş geçmeseydin keşke süt yoğurt midene de iyi gelirdi.. hoşgeldiiin ayrıcaaabugünkü menüyü vereyim
sabah : ılık limonlu su
menemen peynir 2 dl ekmek 3zeytin
ara: 1minik portakal yeşilçay
ögle: tavuklu bamya 4 kaşık pilav oda tavukluydu salata
akşam: yok mıgdemde yanma var salatamda sogan vardı ondan olsa gerek yemek yıyemedım bu saatten sonrada yemeyeyim
spor :yok
su : 2 oldu
üzülme canım tekrar geleceksin hatta daha bile iyi olacaksın burdaaa.. şmdi kaçsınayyy gözlerim yaşardıevet bir zamanlar ben 68 kiloya düşmüştüm dikkat etseydim korusaydımya kilomu bana güzel bi dayak laım
waaooowww menü süper , spor daha da süperSabah 08.30
1 sütlü neskahve
Öğle 11.30
1 dilim kızarmış tost ekmeği
1 haşlanmış yumurta
İki parmak kalınlığında peynir
3 bardak çay
Ara 13.30
1 türk kahvesi
Ara 14.30
Yarım muz,iki dilim armut,yarım kiwi,2 ceviz,keyen tohumu zencefil,tarçınlı smoothie
Ara 17.00
1 bardak ayran
Akşam 19.00
İki kase mercimek çorbası
Yatım kase limonlu marul,az havuç
2 litre su,1 bardak beşi bir arada çay,1 bardak chia çay
550 ip atlama
harikasın canıımmKahvalti sabah9
yulaf ekmegine tost
5 zeytin
Bol yesillik
3 kupa,cay
Ara mandalina
oglen 13
5 kasik makarna
Yogurt
Salata
Ara 10 bitkili cay
Aksam 18
Pirasa 6 kasik
Yesillik
Su 3 lt
Spor 300ip
akşam hiç bişey yememişsin amaaa.. sporun muhteşemmBugunku menum
10. 5,6 tane misket kofte,peynir, zeytin, 1 d.ekmek.
15. 3 cigköfte kivircikla, 2 br. ayran.
17.30. 1Neskafe, 1avuc fistik.
19. Bitki cayi
21. Cay, 1 avuc kabak cekirdegi.
2.5 lt su
1bucuk saat yuruyus, 300 ip atlama
harikaaaaa lokum olmasaymış iyimişGün Nasıl geçiyor anlamıyorum kızlar.
Sevim mert maşallah oğluşun çok tatlı Allah nazarlardan saklasın.
Gülicik seni tebrik ederim. Sende ki azmin zerresi bende de olsa keşke
Sabah 10:00
2 yumurtadan domatesli omlet
2 dilim ekmek
Peynir, zeytin
Saat 14:30
3 kaşık yulaf ezmesi içine 1 bardak süt, 3 kuru kayısı birazda çiğ kuruyemiş
Saat 18:00
1 kase çorba, 1 köfte
Saat 22:00 lokum
3 lt su, spor yok ancak evi temizledim çünkü
hastayım sporlarınaaa .. her zamanki givi muhteşemDünkü menum;
Sabah galiba 7 gibi bir muz
7.45 bir saat Leslie ve 30 dakika roman havası
10.00 iki yumurta 10 zeytin bir büyük dilim peynir iki domates
13.30 bir kase çorba. Üç tane çiğ köfte bol yeşillik ayran
18.00 patatesli tavuk haslama (tavuğun kendi yagiyla sadece/bir but ve iki küçük patates ile iki kepçe haşlama suyu/) bir tabak salata az turşu
3 litre su 2 fincan yeşil kahve Türk Kahvesi
hoş geldin evineeee.. maalesef tatil dönüşleri biz kadınlar için tam bir eziyet oluyor neyseki toparlamışsınSlm kızlar nasilsnz? Anca bu saate yazabildim
Cumartesi akşam eve döndükten sonra hemn uyudum.pazar ve bugün oğlum hiç durmadı surekli kucakta olmk istiyo agliyo mama yemiyo huzursuz.canım çıktı.yerimden kalkmama bile izin vermiyordu.bugün artık biraz rahatladı da valizleri filan bosalttim yıla ütü ev temizliği derken ...çok yorgunum cokkk
Neyseki evimdeyim sukur
Bu iki gundur doğru düzgün yemedim spor da yok.yarından itibaren düzene giryrm inş
canımmmm sana da gnaydınnnnnGünaydınnnnn
çok iyi menün.. 1 bardak tarçın dediğin sütledir herhaldemenüm
sabah 7 kuru kayısı
8 peynir zeynir bir çatal reçel +yarım dilim ekmek+bir bardak tarcın
ara 10 bir dilim ekmekle ciğer kavurması
öğle 13 bir tabak kuru fasülye bir kase pirinç pilavı
ara 15 bir muz
ara 16 iki mandalina
aksam 20 tarhana corbası iki kase+bir tabak salata
2 lt su
kuşuumm iyi diyelim iyi olsun.. eşimle limoniydik biraz dün düzeldi aramız..daha doğrusu ben kendi kendime küstüm bi havalardaydım .. kendi kendime barıştım diyeyim..Kuzum nasıl gidiyor hayat
yok tatlım cubuk tarcını kaynatıp demini alıyorum sıcak su ile içiyorumayyy canım yaaa , üzüldüm.. neyseki havaların ısınmasına az kaldı, belki böylesi daha hayırlıdır canımm üzülme
oooooooooooooo süpppperrrrr
maaşallah menü çok güzel
akşamı boş geçmeseydin keşke süt yoğurt midene de iyi gelirdi.. hoşgeldiiin ayrıcaaa
üzülme canım tekrar geleceksin hatta daha bile iyi olacaksın burdaaa.. şmdi kaçsın
waaooowww menü süper , spor daha da süper
harikasın canıımm
akşam hiç bişey yememişsin amaaa.. sporun muhteşemm
harikaaaaa lokum olmasaymış iyimiş
hastayım sporlarınaaa .. her zamanki givi muhteşem
hoş geldin evineeee.. maalesef tatil dönüşleri biz kadınlar için tam bir eziyet oluyor neyseki toparlamışsın
canımmmm sana da gnaydınnnnn
çok iyi menün.. 1 bardak tarçın dediğin sütledir herhalde
:) ayyy güldürdün beniHerkese Günaydın kızlar
bir yere gitmeye niyetim yok canlarim, üçüncü gebe de ben olursam o başkayine gelirim Ayy Allah korusun
en iyisi tatlım ya bende kiracıyım su an aklım hep kirada iyi kötü basımızı sokacak bir ev olsa neyden kötü. bencede kafanıza yatan bir ev alın zamanla içini de istediğin gibi yaparsın inşallah bizim burada evler cok pahalı 250 den başlıyo diyebilirim su an hayal gibi ilerde olur inşallahSakin kafa düşündüm ya bizim ekime kadar sozlesmemiz var. Istese de cikaramaz ama insanlarla kötü ilişkiler sürdürmeyi sevmem ben. Havalar az isininca tasinacagiz canım. Eylul-ekim gibi 140-150 binlik bir ev kafamiza yatarsa alcaz. Benim de sigortam başlasın muddeti doldurunca kredi cekip müşterek ev alcaz.
Sevındım çılgınsinn ama arada değişiklik iyidir iyikuşuumm iyi diyelim iyi olsun.. eşimle limoniydik biraz dün düzeldi aramız..daha doğrusu ben kendi kendime küstüm bi havalardaydım .. kendi kendime barıştım diyeyim..
manyakım biraz..
sen nasılsın işler yoğun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?