Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Beybiler ben yatıyorum malum yarın iş ve zaten de geç oldu leptini kaçırmayalım hadi iyi geceler tatlı rüyalar herkese

Slm kızlar nasilsnz? Anca bu saate yazabildim
Cumartesi akşam eve döndükten sonra hemn uyudum.pazar ve bugün oğlum hiç durmadı surekli kucakta olmk istiyo agliyo mama yemiyo huzursuz.canım çıktı.yerimden kalkmama bile izin vermiyordu.bugün artık biraz rahatladı da valizleri filan bosalttim yıla ütü ev temizliği derken ...çok yorgunum cokkk
Neyseki evimdeyim sukur
Bu iki gundur doğru düzgün yemedim spor da yok.yarından itibaren düzene giryrm inş

Hoşgeldin evine canım, neyseki bitmiş işler:))))) buraya daha sık uğra, düzenini de bozma gel motive edelim seni...

günaydın bayanlaarrr
dün sabah
1 haslanmış yumurta
3 dilim domates
3 adet zeytin
2 dilim kepekli ekmek
ara öğün 1 mandalina
öğleleyin 3 kaşık fırın yemeği 1 kepekli ekmek
1 bardak ayran
ara öğün 1 mandalina
akşam yemeği
annem analı kızlı yapmıştı1 tane anasından 3 kaşıkta kızlarından yedim salata eşliğinde
ve bir elma yedim
2,5 litre su içtim
spor yapamadım çünkü evimi silip süpürdüm yoruldum
hiç bitki çayı içmediğimi farkettim bugün bitki çayına tekrar başlıyorum

sağol canım inşallah aminn millet cok meraklı içinden her geçeni soylemeye ben de kimsenin işine karışan biri hiç değilimdir herkesi desteklerim kıyamam coğu konuda. daha duymadık kalp atışını ayın beşinde gittiğimde keseyi gördük 17 sinde gitcem artık duyarız inşallah gec döllenme galiba

menüm
sabah 7 kuru kayısı
8 peynir zeynir bir çatal reçel +yarım dilim ekmek+bir bardak tarcın
ara 10 bir dilim ekmekle ciğer kavurması
öğle 13 bir tabak kuru fasülye bir kase pirinç pilavı
ara 15 bir muz
ara 16 iki mandalina
aksam 20 tarhana corbası iki kase+bir tabak salata
2 lt su

ayyy canım yaaa , üzüldüm.. neyseki havaların ısınmasına az kaldı, belki böylesi daha hayırlıdır canımm üzülme
Bu arada ben 69.8 geldim bu sabah ablamlarin tartisinda. Abimlerde 70 geldi dün
oooooooooooooo süpppperrrrr

maaşallah menü çok güzel
akşamı boş geçmeseydin keşke süt yoğurt midene de iyi gelirdi.. hoşgeldiiin ayrıcaaa
ayyy gözlerim yaşardı evet bir zamanlar ben 68 kiloya düşmüştüm dikkat etseydim korusaydımya kilomu bana güzel bi dayak laım
üzülme canım tekrar geleceksin hatta daha bile iyi olacaksın burdaaa.. şmdi kaçsın
waaooowww menü süper , spor daha da süper

Kahvalti sabah9
yulaf ekmegine tost
5 zeytin
Bol yesillik
3 kupa,cay
Ara mandalina
oglen 13
5 kasik makarna
Yogurt
Salata
Ara 10 bitkili cay
Aksam 18
Pirasa 6 kasik
Yesillik
Su 3 lt
Spor 300ip
harikasın canıımm
Bugunku menum
10. 5,6 tane misket kofte,peynir, zeytin, 1 d.ekmek.
15. 3 cigköfte kivircikla, 2 br. ayran.
17.30. 1Neskafe, 1avuc fistik.
19. Bitki cayi
21. Cay, 1 avuc kabak cekirdegi.
2.5 lt su
1bucuk saat yuruyus, 300 ip atlama
akşam hiç bişey yememişsin amaaa.. sporun muhteşemm
harikaaaaa lokum olmasaymış iyimiş
hastayım sporlarınaaa .. her zamanki givi muhteşem
hoş geldin evineeee.. maalesef tatil dönüşleri biz kadınlar için tam bir eziyet oluyor neyseki toparlamışsın
canımmmm sana da gnaydınnnnn
çok iyi menün.. 1 bardak tarçın dediğin sütledir herhalde

Kuzum nasıl gidiyor hayat
kuşuumm iyi diyelim iyi olsun.. eşimle limoniydik biraz dün düzeldi aramız..daha doğrusu ben kendi kendime küstüm bi havalardaydım .. kendi kendime barıştım diyeyim..
manyakım biraz..
sen nasılsın işler yoğun mu

ben d eyazayım artık menümü di mi
08:00 1 dilim tam buğday ekemği, üzerine pınar beyaz sürdüm, 1 haşalnmış yumurta
10:00 sütlü nescafe
12:30 1 kase yayla çorbası, 4 kaşık tavuk yemeği, 1 bardak yoğurt
15:00 nescafe 2si birarada, 1 avuç beyaz lenblebi
17:00 4 kuru erik
19:00 1 kase mercimek çorbası, 1 bardak yoğurt, 1 dilim ekmek, çeyrek simitten de az simit üstüne biber salçalı
21:00 yarım portakal 1 dilim ananas
toplam 1300 kalori
su:2 lt
spor yok

yok tatlım cubuk tarcını kaynatıp demini alıyorum sıcak su ile içiyorum

en iyisi tatlım ya bende kiracıyım su an aklım hep kirada iyi kötü basımızı sokacak bir ev olsa neyden kötü. bencede kafanıza yatan bir ev alın zamanla içini de istediğin gibi yaparsın inşallah bizim burada evler cok pahalı 250 den başlıyo diyebilirim su an hayal gibi ilerde olur inşallah

Sevındım çılgınsinn ama arada değişiklik iyidir iyiçok akıllı olan ne kazanmışki hep diğerleri şanslı oluyor.

Ben iyiyim canım ahh o işler heppp yoğun fırsat buldukça dalıyorum muhabbete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…