- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Hadi ya Maraş'damı o kadar pahalı?en iyisi tatlım ya bende kiracıyım su an aklım hep kirada iyi kötü basımızı sokacak bir ev olsa neyden kötü. bencede kafanıza yatan bir ev alın zamanla içini de istediğin gibi yaparsın inşallah bizim burada evler cok pahalı 250 den başlıyo diyebilirim su an hayal gibi ilerde olur inşallah
bulunduğumuz yerlerde oyle cnm daha uygun vardır ama semt farklı çevre yok uzak her yerHadi ya Maraş'damı o kadar pahalı?
Lüks diyosun yanibulunduğumuz yerlerde oyle cnm daha uygun vardır ama semt farklı çevre yok uzak her yer
140-150 bine şöyle 110-120 m2 sıfır bir daire alabiliyoruz canım inşaat şirketinden. Eskiden m2 1000 liraydi burda. Eskiden dediğim geçen sene. Arkadaşımız 140 m2 140 bin aldı. Eşime madem o zaman almadin o zaman bekle müşterek alalım diyorum ben de. Hafta sonu eve dönünce ufak ufak eşyaları temizleyip paketlicem. Ev buluruz kiralık o sıkıntı değil. Ne yapalım hayırlısı. InsAllah yeni bebeğin söyle 200 m2 sıfır her yön cepheli aksama kadar güneş gören bir ev nasibiyle gelir. Allahım herkesin gönlüne göre versinen iyisi tatlım ya bende kiracıyım su an aklım hep kirada iyi kötü basımızı sokacak bir ev olsa neyden kötü. bencede kafanıza yatan bir ev alın zamanla içini de istediğin gibi yaparsın inşallah bizim burada evler cok pahalı 250 den başlıyo diyebilirim su an hayal gibi ilerde olur inşallah
Aynen kiracilik çok zor şimdi lojmandayim.iki yılda uç ev değiştirdim140-150 bine şöyle 110-120 m2 sıfır bir daire alabiliyoruz canım inşaat şirketinden. Eskiden m2 1000 liraydi burda. Eskiden dediğim geçen sene. Arkadaşımız 140 m2 140 bin aldı. Eşime madem o zaman almadin o zaman bekle müşterek alalım diyorum ben de. Hafta sonu eve dönünce ufak ufak eşyaları temizleyip paketlicem. Ev buluruz kiralık o sıkıntı değil. Ne yapalım hayırlısı. InsAllah yeni bebeğin söyle 200 m2 sıfır her yön cepheli aksama kadar güneş gören bir ev nasibiyle gelir. Allahım herkesin gönlüne göre versin
Musterek ne oluyo canim140-150 bine şöyle 110-120 m2 sıfır bir daire alabiliyoruz canım inşaat şirketinden. Eskiden m2 1000 liraydi burda. Eskiden dediğim geçen sene. Arkadaşımız 140 m2 140 bin aldı. Eşime madem o zaman almadin o zaman bekle müşterek alalım diyorum ben de. Hafta sonu eve dönünce ufak ufak eşyaları temizleyip paketlicem. Ev buluruz kiralık o sıkıntı değil. Ne yapalım hayırlısı. InsAllah yeni bebeğin söyle 200 m2 sıfır her yön cepheli aksama kadar güneş gören bir ev nasibiyle gelir. Allahım herkesin gönlüne göre versin
evet canım Batıkent cok güzel ama pahalı birde araç gerek biz önceden demetevlerdeydikAynen @melegim66 ankarada benim oturdum yerde de eski evler 250 yeniler 400 den başlıyoı bende alirsam anca başka semtten alirim
O zaman tamam .merkezi diyelim
ayyy inşallah tatlım duaların için cok teşekkür ederim hepimizin Allahım gönlüne göre versin açıkta bırakmasın hiçkimseye muhtaç etmesin en yakınlarına bile . Allah ol derse olur biz helal para kazanalım da140-150 bine şöyle 110-120 m2 sıfır bir daire alabiliyoruz canım inşaat şirketinden. Eskiden m2 1000 liraydi burda. Eskiden dediğim geçen sene. Arkadaşımız 140 m2 140 bin aldı. Eşime madem o zaman almadin o zaman bekle müşterek alalım diyorum ben de. Hafta sonu eve dönünce ufak ufak eşyaları temizleyip paketlicem. Ev buluruz kiralık o sıkıntı değil. Ne yapalım hayırlısı. InsAllah yeni bebeğin söyle 200 m2 sıfır her yön cepheli aksama kadar güneş gören bir ev nasibiyle gelir. Allahım herkesin gönlüne göre versin
inşallah canım sağolasın ev uzak olunca birde çocuklarla araç şart zatenO zaman tamam .merkezi olmak zaten bir ayrıcalıktır. Kolaylık her zaman canım. İnşaAllah istediğin yerden hayırlısı ne zamansa ozaman alırsınız kuzum
Ayy hadi inşallah önümde tam 4ay var en az20 kilo vermeliyim memlekete gidicem enson beni gördüklerinde herkes beni tebrik etmişti verdiğim kilolardan dolayi şimdi arkamdan konussunlar istememBusecim yine olur moral bozmak yokyeniden başlıyoruz temiz bir sayfaya stressiz,sağlıklı,hep gülümsemeli günler yakında sen merak etme.
Yeter ki sen hep gel burda ol, azimli olok sen ozaman cuma günü tartıl listeye ekleriz seni direkt beklemene gerek yok
Ayrıca takım konusunda profesyonel bir arkadaşımızın gelmesinede ayrıca sevindim kaptanım
hoşbuldum canımakşamı boş geçmeseydin keşke süt yoğurt midene de iyi gelirdi.. hoşgeldiiin ayrıcaaa
Bende tam aksine telden yazarken çok rahatım, otomatik yazıyor ya iki harf yazsan gerisi geliyor.ayyy kızlar telefonda yazmak ne zor yarım saattir ugraşıyorum mesaj göndericem diye okuması pratik oluyo ama yazmak leptabda daha kolay
ben ikindiden sonra toplu alıntı yapabilirim anca çünkü ozaman leptabı alabilirim elime:)
telefonun ekranı minik diye karışıyo alıntılarBende tam aksine telden yazarken çok rahatım, otomatik yazıyor ya iki harf yazsan gerisi geliyor.sorun değil tatlım kendine en uygun bulduğun zamanlarda gel tabi ama fazlada boşlamadan
bu arada takım kurallında dukan yasakmış ama ben expres düşünyorum :) bu daha rahat bi diyet bilenler vardırbugün geç uyandım daha kahvaltımı yapmadım aklımda deli gibi sorular var ekmek yesemmi yemesemmi diye
ilk diyetimde yanlış hatırlamıyosam ilk 2 ay ekmek makarna seker pırınc yememiştim çok güzel kilo vermiştim
karatay usulu yani yine aynımı beslensem dukan expreste aklıma yatanlardan kararsızım yardım kızlar
Şimdi sen kendi bünyeni daha iyi tanıyorsun. İstediğin düzenle başla ama sanki karatay yapmak daha kolay. Ben mesela hiçbir şeye bağlı değilim herseyden yiyorum ama az az. Tabi tatlı paketli aburcuburlardan uzak durarak. Ve şekerli içeceklerden debugün geç uyandım daha kahvaltımı yapmadım aklımda deli gibi sorular var ekmek yesemmi yemesemmi diye
ilk diyetimde yanlış hatırlamıyosam ilk 2 ay ekmek makarna seker pırınc yememiştim çok güzel kilo vermiştim
karatay usulu yani yine aynımı beslensem dukan expreste aklıma yatanlardan kararsızım yardım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?