Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Hadi ya Maraş'damı o kadar pahalı?

140-150 bine şöyle 110-120 m2 sıfır bir daire alabiliyoruz canım inşaat şirketinden. Eskiden m2 1000 liraydi burda. Eskiden dediğim geçen sene. Arkadaşımız 140 m2 140 bin aldı. Eşime madem o zaman almadin o zaman bekle müşterek alalım diyorum ben de. Hafta sonu eve dönünce ufak ufak eşyaları temizleyip paketlicem. Ev buluruz kiralık o sıkıntı değil. Ne yapalım hayırlısı. InsAllah yeni bebeğin söyle 200 m2 sıfır her yön cepheli aksama kadar güneş gören bir ev nasibiyle gelir. Allahım herkesin gönlüne göre versin

Aynen kiracilik çok zor şimdi lojmandayim.iki yılda uç ev değiştirdim
4 üncü bura
Allahim hepimize ev nasip etsin inşallah

M
Musterek ne oluyo canim

Çok insafsızlık bu evlerdeki fiyatlar bu insanlar nasıl parayı kazanıyor diye düşünen yok tabi! 200 bin bile çok benim için gerçekten Rabbim herkesin yardımcısı olsun gönlüne göre versin İnşaAllah.

ayyy inşallah tatlım duaların için cok teşekkür ederim hepimizin Allahım gönlüne göre versin açıkta bırakmasın hiçkimseye muhtaç etmesin en yakınlarına bile . Allah ol derse olur biz helal para kazanalım da

Ayy hadi inşallah önümde tam 4ay var en az20 kilo vermeliyim memlekete gidicem enson beni gördüklerinde herkes beni tebrik etmişti verdiğim kilolardan dolayi şimdi arkamdan konussunlar istemem
Elimden geleni yapacagimdan emin olabilirsin canim

akşamı boş geçmeseydin keşke süt yoğurt midene de iyi gelirdi.. hoşgeldiiin ayrıcaaa
hoşbuldum canım

ayyy kızlar telefonda yazmak ne zor yarım saattir ugraşıyorum mesaj göndericem diye okuması pratik oluyo ama yazmak leptabda daha kolay
ben ikindiden sonra toplu alıntı yapabilirim anca çünkü ozaman leptabı alabilirim elime:)

Bende tam aksine telden yazarken çok rahatım, otomatik yazıyor ya iki harf yazsan gerisi geliyor. sorun değil tatlım kendine en uygun bulduğun zamanlarda gel tabi ama fazlada boşlamadan

bugün geç uyandım daha kahvaltımı yapmadım aklımda deli gibi sorular var ekmek yesemmi yemesemmi diye
ilk diyetimde yanlış hatırlamıyosam ilk 2 ay ekmek makarna seker pırınc yememiştim çok güzel kilo vermiştim
karatay usulu yani yine aynımı beslensem dukan expreste aklıma yatanlardan kararsızım yardım kızlar

Bende tam aksine telden yazarken çok rahatım, otomatik yazıyor ya iki harf yazsan gerisi geliyor. sorun değil tatlım kendine en uygun bulduğun zamanlarda gel tabi ama fazlada boşlamadan
telefonun ekranı minik diye karışıyo alıntılar alışmışım leptabıma belki ondandır
boşlamakmı burayı boşlamak kendimi boşlamak demek benim için ne kadar aktif okadar motivasyon

bu arada takım kurallında dukan yasakmış ama ben expres düşünyorum :) bu daha rahat bi diyet bilenler vardır

Şimdi sen kendi bünyeni daha iyi tanıyorsun. İstediğin düzenle başla ama sanki karatay yapmak daha kolay. Ben mesela hiçbir şeye bağlı değilim herseyden yiyorum ama az az. Tabi tatlı paketli aburcuburlardan uzak durarak. Ve şekerli içeceklerden de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…