- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Tatlım o kurallar eski, değişecek. Herşey serbest yapabilirsin kuzum:)))) sadece sağlıklı olmak esas.bu arada takım kurallında dukan yasakmış ama ben expres düşünyorum :) bu daha rahat bi diyet bilenler vardır
Him iyimiş:) senin yaptığında güzel ama belli bi kiloya indikten sonra bende yapicamTatlım o kurallar eski, değişecek. Herşey serbest yapabilirsin kuzum:)))) sadece sağlıklı olmak esas.
Tatlım ben böyle yaparak 108 den 67 ye düştüm ama tabi yaklaşık 1 seneyi bulduHim iyimiş:) senin yaptığında güzel ama belli bi kiloya indikten sonra bende yapicam
Wuhuuuuuu maşallah sanaTatlım ben böyle yaparak 108 den 67 ye düştüm ama tabi yaklaşık 1 seneyi buldu
Hoşgeldin canımVerelimde süresi önemli degil tabi
Ben bu defa daha bi istekliyim bitircem bu kilo işini
Teşekkürler babyWuhuuuuuu maşallah sana
İşte ilk şeyi başardın istekli olman süpper basaracaksın inanıyorum ben sanaVerelimde süresi önemli degil tabi
Ben bu defa daha bi istekliyim bitircem bu kilo işini
Yine ucuz atlatmışsın kuzum:)))))))ApriL_2007 kaptanım bide dün akşam misafirlik çıktı dün spor yapamadim bi de bi dilim kek yedim.çok baskı yaptılar emziriyon ye diye bende o kadar la kendimi kurdardim
Hoş buldum tatlim harikasinHoşgeldin canım
Bende eylülden beri 18 kilo verdim.doğum kilolarimi
İsteyince Allahin izniyle herşey kolaylasiyo
Sporumu gunluk 1saat yürüyüş olarak belirlemek istiyorum bakalim bi aksilik cikmassaTeşekkürler baby
İşte ilk şeyi başardın istekli olman süpper basaracaksın inanıyorum ben sanasporunu ihmal etme
Evet hergün 1 saat gayet iyi hatta haftada 5 gün yeterli. Afiyet olsun sana tatlım, çalışmıyorsun dimi?Hoş buldum tatlim harikasinevet yterki isteyelim yapamayaacagimiz şey yok ilk önce beyinde bitirmeliyiz zaten ilk kural oymuş
Sporumu gunluk 1saat yürüyüş olarak belirlemek istiyorum bakalim bi aksilik cikmassa
Kahvaltimi ettim şimdi yeşil çay zamanıgelin sizede ikram edeyim kizlar
amin canım aminAynen kiracilik çok zor şimdi lojmandayim.iki yılda uç ev değiştirdim
4 üncü bura
Allahim hepimize ev nasip etsin inşallah
Tapu benle onun adına olacak.M
Musterek ne oluyo canim
Akşam hiç bir şey yememiisin ben gece acıkıyorum.Sporunda çok iyi.Harika
evet bikacgundur yememeye calısıyorum cunku kac haftadır gr zor gidiyo vee bugun tartıldım ama buyuk sok yasadımakşam hiç bişey yememişsin amaaa.. sporun muhteşemm
yok tatlım çalışmıyorumEvet hergün 1 saat gayet iyi hatta haftada 5 gün yeterli. Afiyet olsun sana tatlım, çalışmıyorsun dimi?
canını sıkma gülüm bu süreç yaşanıcak zaten sen şimdi hiç üzülme vücudun dürenci kırılacaktır sonra zafer seninevet bikacgundur yememeye calısıyorum cunku kac haftadır gr zor gidiyo vee bugun tartıldım ama buyuk sok yasadımfelaket artılardayım spor yapıyorum yememe dıkkat ediyorum sonuc husran cok canım sıkıldı yaa daha ne yapabılırım bılemedim
bence güzel sporunda öyle kilonu bilmiyorum ama 70 ve üstü ise sabah kahvaltını daha saglam yapabilirsinbugunkü menum
10. ceyrek ekmekle sucuklu tost ve zeytın
14. turk kahvesi
16.30: 1 kase corba, 1 tabak dolusu tavugun kendi yagı ve suyuyla haslanmış karnıbahar,havuç,patates, 1 kase yogurt
17.30: nescafe, 1avuc fıstık
yatana kadar cay,su ve bitki caylarıyla gunu kapatcam inşallah
su 2 lt 3 olur
100 mekik, 250 ip atladım
Dün coştum günümü gördüm.Belim ve boynum ağrıyor.Bu seferAz az artır istersen sayın ilk güne göre yüksek biraz sanki.
Gezmede bisikleti nereden buldun.Maşallahhh sana .Bugünkü menum sabah 7.00 bir avuç kuru üzüm ve 4 ceviz
7.30 da 45 er dakika kondisyon bisikleti ve Leslie
10.00 iki yumurta iki kaşık lor peynir ve bir dilim köy peyniri bir bardak süt bir domates 10 siyah zeytin
13.30 bir kase kelle paça nohutlu
Bir kase yoğurt
17.30 bir tabak kaburga dolması eti&pilavi (200 gr et 100 gr pişmiş pirinç pilavi) bir kase mercimek çorbası bol yeşillik
3 fincan yeşil çay ve iki fincan Türk kahvesi
Artık bir yerlerde birinciliğim olsun istiyorum.Bir ileri, bir geri gidip geliyorum ,sıkıldım artık.Yapariz tabi akli sira bizi birakabiliceni saniyor iste o iradeyi gosteremez
Bu aradagulfuren costu en cok ipi o atlamis bugun
Yaş olarak gençsin canım. avantajın var ama yakın kilodayız.Bakalım cumaya sana yetişebilecek miyim?25 yaşındayım 1,55 boyum bende 56,9 yarışalım valla
Haydi inşallah sağlıklı pıt pıt seslerini duyarsın canım.sağol canım inşallah aminn millet cok meraklı içinden her geçeni soylemeye ben de kimsenin işine karışan biri hiç değilimdir herkesi desteklerim kıyamam coğu konuda. daha duymadık kalp atışını ayın beşinde gittiğimde keseyi gördük 17 sinde gitcem artık duyarız inşallah gec döllenme galiba
ben d eyazayım artık menümü di mi
08:00 1 dilim tam buğday ekemği, üzerine pınar beyaz sürdüm, 1 haşalnmış yumurta
10:00 sütlü nescafe
12:30 1 kase yayla çorbası, 4 kaşık tavuk yemeği, 1 bardak yoğurt
15:00 nescafe 2si birarada, 1 avuç beyaz lenblebi
17:00 4 kuru erik
19:00 1 kase mercimek çorbası, 1 bardak yoğurt, 1 dilim ekmek, çeyrek simitten de az simit üstüne biber salçalı
21:00 yarım portakal 1 dilim ananas
toplam 1300 kalori
su:2 lt
spor yok
Çok pahalı çok,bizim burda 280 ile başlıyor 1 trilyona residanslar ile devam ediyor.Allah büyük inşallah bizlerede hayırlı ev nasip eder.Çok insafsızlık bu evlerdeki fiyatlarbu insanlar nasıl parayı kazanıyor diye düşünen yok tabi! 200 bin bile çok benim için gerçekten Rabbim herkesin yardımcısı olsun gönlüne göre versin İnşaAllah.
Bende telefonda çok zorlanıyorum.Laptop rahat oluyor.Şu an laptoptan yazıyorum.ayyy kızlar telefonda yazmak ne zor yarım saattir ugraşıyorum mesaj göndericem diye okuması pratik oluyo ama yazmak leptabda daha kolay
ben ikindiden sonra toplu alıntı yapabilirim anca çünkü ozaman leptabı alabilirim elime:)
Kendini strese sokma ,stres kilo vermeyi engelliyor.evet bikacgundur yememeye calısıyorum cunku kac haftadır gr zor gidiyo vee bugun tartıldım ama buyuk sok yasadımfelaket artılardayım spor yapıyorum yememe dıkkat ediyorum sonuc husran cok canım sıkıldı yaa daha ne yapabılırım bılemedim
canını sıkma gülüm bu süreç yaşanıcak zaten sen şimdi hiç üzülme vücudun dürenci kırılacaktır sonra zafer senin
bakalım cumaya kadar sıkı bı sekılde devam etcem sonuc yine husran olursa baska yöntemler denerim artıkKendini strese sokma ,stres kilo vermeyi engelliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?