- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Tatlım sorun değil çünkü daha listeye girmedin. Amaaa listeye girdiğin andan itibaren sıkıyönetim başlar bunu bilesinhanimlar hepinizden ozur diliyorum.
1 haftadir ortalarda yokum k.bakmayin lutfen
once hasta oldum yattim gunlerce sonra da internet paketim bitti giremedim
sehir disinda ananemdeyim malum onun evinde de ne pc var ne internet
ben bir hafta daha buradayim
sizin de izniniz olursa ben pazartesiden sonra tekrar araniz katilsam?
o zman baslasa tekrar deneme surecim ?
Gulicikkk bari yaptırmışken kendi adına yaptır da şanın yürüsün kuzumamin canım amin
Tapu benle onun adına olacak.
Fatoşcum canını sıkma kaç kilo artın? Olsun sen hiccç istikrarını bozma aynı yolda devam et bak nasıl gider onlarevet bikacgundur yememeye calısıyorum cunku kac haftadır gr zor gidiyo vee bugun tartıldım ama buyuk sok yasadımfelaket artılardayım spor yapıyorum yememe dıkkat ediyorum sonuc husran cok canım sıkıldı yaa daha ne yapabılırım bılemedim
Canım güzel menün ama nohutun miktarını da yazarsan sevinirim. Hem böyle daha anlaşılır olur yorumlamak adına tabiigelelim bugün yediklerime
14: 1 bardak limonlu ılık su
14.30: 2 haslanmış yumurta roka domates salatalık
yeşilçay
arada: 2 tam ceviz
18.30: etli nohut yemegi 1 büyük bardak ayran salata
şimdi yeşil çay
spor : birazdan yürüycem
su: 2 lt
mımmm nefis bişeye benziyor, yaparım aklımda ok :)))) bişey daha da öğrenmiş olduk saol baby...
Hoşgeldin canım iyi gidiyor bir ileri iki geri işte çabalara devamkilonun yerleşmesi için biraz daha zamana ihtiyacın var. İkinci yarıyılda başarılar öğretmenim, ve tabiii dengeli sağlıklı beslenmede de
İ
Çok özledik seni.Nasılsın? Aşçılık nasıl gidiyor?Ben hala senin yolundan gidemedim ama bugün hızlı bir başlangıç yaptım.Bakalım bu sefer olacak inşallah.
Tatlım yine çok zıplamışsınÖğle 13.00
bir yumurta ile omlet
iki parmak kalınlığında peynir
yarım domates
3 çay
Ara 16.30
muz,nar,yeşil,elma,taze zencefil,ceviz,tarçınlı smoothie
Akşam 19.00
3 kepçe kerevizli,tavuklu,ıspanaklı,maydonozlu,havuçlu,soğan ve sarımsaklı sebze çorbası
2 kaşık yoğurt
Ara 21.30
sütlü chia çayı
2 litre su
320 ip atlama,150 zıplama
ayy yok hiç söylemeyim kaptancım ben soktayım sizde girmeyinFatoşcum canını sıkma kaç kilo artın? Olsun sen hiccç istikrarını bozma aynı yolda devam et bak nasıl gider onlarsen bile şaşırırsın. Ama bırakmamak önemli diyeti sporu ...
Gurkan kubilay reglinizin bitiminden 2 gun sonra tartilin dedi gecenlerde tvde gordum canim odem plabilir kilo diyilayy yok hiç söylemeyim kaptancım ben soktayım sizde girmeyinbugun reglimin 4. gunu inşallah onun etkisidir cuma ola hayrola :)
10000 adım oh maşallah süperMenumu yazayim
Sabah canim bisey istemedim
Ogle 13
1 yumurtadan omlet
6 zeytin
2 dilim koy ekmegi
3 kupa cay
Ara16
Elma
Aksam18
5 kasik guvec
1 kasik makarna
Spor
300 ip atlama
Su 2 lt
10000 adim
10000 adım oh maşallah süper
cnm zıplama derken olduğun yerden hoplama dimi?? Onun bi etkisi oluyomu ki??Öğle 13.00
bir yumurta ile omlet
iki parmak kalınlığında peynir
yarım domates
3 çay
Ara 16.30
muz,nar,yeşil,elma,taze zencefil,ceviz,tarçınlı smoothie
Akşam 19.00
3 kepçe kerevizli,tavuklu,ıspanaklı,maydonozlu,havuçlu,soğan ve sarımsaklı sebze çorbası
2 kaşık yoğurt
Ara 21.30
sütlü chia çayı
2 litre su
320 ip atlama,150 zıplama
Ooo masallah iyi su icmissinSlm bugunki menüm
Sabah 7.30 1 elma sonra 1 mil leslie
10.00 1 yumurta .1 dilim tam buğday ekmeği.2 kibrit kutusu peynir( köy peyniri) 5 tane ufak aztuzlu yeşil zeytin
13.00 1 kase yoğurt.2 but tavuk.bol salata
15.00 1 küçük mandalina
18.00 2 sıkım çiğköfte bol salata 2 büyük brdakayran
20.00 1 bardak tarcinli sut
,4 litre su.100 mekik.100 kol zayıflama hareketi
Mesaj alınmıştır kaptanımGulicikkk bari yaptırmışken kendi adına yaptır da şanın yürüsün kuzumbakk ben öyle yaptım keyfime diyecek yok
Fatoşcum canını sıkma kaç kilo artın? Olsun sen hiccç istikrarını bozma aynı yolda devam et bak nasıl gider onlarsen bile şaşırırsın. Ama bırakmamak önemli diyeti sporu ...
Canım güzel menün ama nohutun miktarını da yazarsan sevinirim. Hem böyle daha anlaşılır olur yorumlamak adına tabii(kaç kaşık kaç kepçe el kadar gibi)
Günaydın aslında erken kalkmak iyidir, gün daha güzel geçerGünaydın hanımlar
Bugün uyuyasim yok ssbah sabah eşim gitmeden kahve içtik uykum kacti
Normalde cocuklar okula eşim işe ben yatagayapardim
GünaydınlarGünaydınnnnnher ne kadar gün bana aymasada
imrendim valla az ve özDünkü menüm
Sabah 08
İki dilim ekmek
1 kk peynir
1 domates
Ara 10
Bir elma
2 kaşık yoğurt
Öğle 13
İki kaşık mercimek çorbası
1 dolma biber
Salata
Ara 15
10 fındık
Akşam 19
Bir kase pulbiberli yoğurt
2 köfte
3 lt su
30 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?