Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Tatlım sorun değil çünkü daha listeye girmedin. Amaaa listeye girdiğin andan itibaren sıkıyönetim başlar bunu bilesin yada öncesinde haber vermen gerekir yanii en azından.

Çokkk geçmiş olsun,deneme süren de sıkıntı yok zaten 3 hafta sürüyor denemeler. Yalnız cuma günü kilonu bildirebilirsen iyi olur bak o önemli amaaa tüm şartlara rağmen bildirim yapamazsan da canın sağolsun sorun değil tatlım.

amin canım amin

Tapu benle onun adına olacak.
Gulicikkk bari yaptırmışken kendi adına yaptır da şanın yürüsün kuzum bakk ben öyle yaptım keyfime diyecek yok

Fatoşcum canını sıkma kaç kilo artın? Olsun sen hiccç istikrarını bozma aynı yolda devam et bak nasıl gider onlar sen bile şaşırırsın. Ama bırakmamak önemli diyeti sporu ...
Canım güzel menün ama nohutun miktarını da yazarsan sevinirim. Hem böyle daha anlaşılır olur yorumlamak adına tabii (kaç kaşık kaç kepçe el kadar gibi)

Evet, okul başladı hafif düzene girdi gibi. Otursun kilolarım şu 46 da sabitlesem bir önce tekrar inmem lazım 47 li bişey hala :) Gerçi benim sınırım asıl hedefim 49 du tedbir olarak 46 ya düşmüştüm ama olsun orda kalsın.
İ

Çok özledik seni. Nasılsın? Aşçılık nasıl gidiyor?Ben hala senin yolundan gidemedim ama bugün hızlı bir başlangıç yaptım.Bakalım bu sefer olacak inşallah.

Aşçılık kursu cok güzel ara vermiştik tekrar başlayacagız öğreniyorum pratikleri filan. Kilo da eh işte biraz daha oturması lazım:)

Öğle 13.00
bir yumurta ile omlet
iki parmak kalınlığında peynir
yarım domates
3 çay

Ara 16.30
muz,nar,yeşil,elma,taze zencefil,ceviz,tarçınlı smoothie

Akşam 19.00
3 kepçe kerevizli,tavuklu,ıspanaklı,maydonozlu,havuçlu,soğan ve sarımsaklı sebze çorbası
2 kaşık yoğurt

Ara 21.30
sütlü chia çayı
2 litre su

320 ip atlama,150 zıplama

Tatlım yine çok zıplamışsın

Fatoşcum canını sıkma kaç kilo artın? Olsun sen hiccç istikrarını bozma aynı yolda devam et bak nasıl gider onlar sen bile şaşırırsın. Ama bırakmamak önemli diyeti sporu ...
ayy yok hiç söylemeyim kaptancım ben soktayım sizde girmeyin bugun reglimin 4. gunu inşallah onun etkisidir cuma ola hayrola :)

Slm bugunki menüm
Sabah 7.30 1 elma sonra 1 mil leslie
10.00 1 yumurta .1 dilim tam buğday ekmeği.2 kibrit kutusu peynir( köy peyniri) 5 tane ufak aztuzlu yeşil zeytin

13.00 1 kase yoğurt.2 but tavuk.bol salata
15.00 1 küçük mandalina
18.00 2 sıkım çiğköfte bol salata 2 büyük brdakayran
20.00 1 bardak tarcinli sut
,4 litre su.100 mekik.100 kol zayıflama hareketi

cnm zıplama derken olduğun yerden hoplama dimi?? Onun bi etkisi oluyomu ki??

Ooo masallah iyi su icmissin

Günaydın hanımlar
Bugün uyuyasim yok ssbah sabah eşim gitmeden kahve içtik uykum kacti
Normalde cocuklar okula eşim işe ben yataga yapardim

Mesaj alınmıştır kaptanım

Dünkü menüm
Sabah 08
İki dilim ekmek
1 kk peynir
1 domates

Ara 10
Bir elma
2 kaşık yoğurt

Öğle 13
İki kaşık mercimek çorbası
1 dolma biber
Salata

Ara 15
10 fındık

Akşam 19
Bir kase pulbiberli yoğurt
2 köfte

3 lt su
30 dk yürüyüş

imrendim valla az ve öz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…