ablamlarin bisiklet var canım. Abimlerde koşu bandiDün coştum günümü gördüm.Belim ve boynum ağrıyor.Bu sefer
Gezmede bisikleti nereden buldun.Maşallahhh sana .
Artık bir yerlerde birinciliğim olsun istiyorum.Bir ileri, bir geri gidip geliyorum ,sıkıldım artık.
Yaş olarak gençsin canım. avantajın var ama yakın kilodayız.Bakalım cumaya sana yetişebilecek miyim?
Haydi inşallah sağlıklı pıt pıt seslerini duyarsın canım.
Sevgili doktorumuz seni tekrardan görmek beni mutlu etti.Hoş geldin.
Çok pahalı çok,bizim burda 280 ile başlıyor 1 trilyona residanslar ile devam ediyor.Allah büyük inşallah bizlerede hayırlı ev nasip eder.
Bende telefonda çok zorlanıyorum.Laptop rahat oluyor.Şu an laptoptan yazıyorum.
Kendini strese sokma ,stres kilo vermeyi engelliyor.
Olabilir benceGulicikkk bari yaptırmışken kendi adına yaptır da şanın yürüsün kuzumbakk ben öyle yaptım keyfime diyecek yok
Fatoşcum canını sıkma kaç kilo artın? Olsun sen hiccç istikrarını bozma aynı yolda devam et bak nasıl gider onlarsen bile şaşırırsın. Ama bırakmamak önemli diyeti sporu ...
Canım güzel menün ama nohutun miktarını da yazarsan sevinirim. Hem böyle daha anlaşılır olur yorumlamak adına tabii(kaç kaşık kaç kepçe el kadar gibi)
hadi bakalım kesin yakalrsın çok azimlisin maşallah :)Yaş olarak gençsin canım. avantajın var ama yakın kilodayız.Bakalım cumaya sana yetişebilecek miyim?
aslında menün çok iyi neden acabaKizlar ben accik artidayim yine yaaaa
Bilmiyorum cnm menumumde eksk yok aynen boyle.cnm da skiliyo valla takmayayim kafaya diyorum ama. Bu kez de daha fazla sitres yapiyorumaslında menün çok iyi neden acaba
stres büyük engel sürekli tartılmamaya da özen göster canım ama menün çok güzel .bide belki kilo verimin yavaşlama evresine girmiştir .Bilmiyorum cnm menumumde eksk yok aynen boyle.cnm da skiliyo valla takmayayim kafaya diyorum ama. Bu kez de daha fazla sitres yapiyorum
Canim Duraklama dönemi uzun suruyordur belki. Sakın birakmaBilmiyorum cnm menumumde eksk yok aynen boyle.cnm da skiliyo valla takmayayim kafaya diyorum ama. Bu kez de daha fazla sitres yapiyorum
Yok canım sabah ayılamaması gece 2 de yattım 6bucukta kalktım heppp ondanGünaydınlar
Hayırdır canim sorun yok inşallah
genelde hep böyle canım benim menülerimrendim valla az ve öz
Canım güzelde menün niye aburcubur var? Olmasınmenüm
sabah 7 kuru kayısı
sabah 8 peynir+zeytin+ciğer kavurması+az salata+bir bardak sıcak su+bir dilim ekmek
öğle 13 iki tane mercimekli köfte + az salata+bir bardak ayran
ara 16 bir muz+bir mandalina
ara 17,30 üç-dört tane biscolata küçük gofret
ara 20 bir portakal+bir elma +bir dilim armut+4 tane biscolata küçük gofret
2 lt su.
kızlar akşam cok yorgundum yemek yapamadım öyle geçiştirmiş oldum.
süpper zaten telafi olmuş hatta yağlara da saldırın devam etmişDünkü menum; sabah 7 bir elma bir avuç kuru üzüm
7.30 70 dakika bisiklet (40 km)
10.00 bir yumurta iki dilim peynir on tane zeytin (pek symadim) bir bardak süt bir avuç ceviz
13.30 bir kase tarhana bir but
18.00 bir buçuk pide (evet..) bir tabak salata bir kase çorba
21 de pideleri telafi adına 80 dakika daha bisiklet surdum.
3.5 litre su 3 yeşil çay 2 fincan Türk kahvesi
olmazz in bakayımKizlar ben accik artidayim yine yaaaa
Totomun acisindan oturamadim bu sabah kaptancim ben miyim o pideleri yiyenYok canım sabah ayılamaması gece 2 de yattım 6bucukta kalktım heppp ondan
genelde hep böyle canım benim menüleralıştım artık.
Canım güzelde menün niye aburcubur var? Olmasın
süpper zaten telafi olmuş hatta yağlara da saldırın devam etmiş
olmazz in bakayım
Bu çok güzel bir haber1. Takım herkese merhaba,
Ben 5 yıllık diyetisyenim. Hamileliğim süresince evdeyim, bu yüzden de yıllardır okuduğum, yararlandığım sitede sağlıklı beslenme ve zayıflamayla ilgili sorularınızı http://www.kadinlarkulubu.com/forum...iyet-hakkinda-sorularinizi-cevapliyor.903068/ adlı konuda bir süreliğine cevaplayacağım.
Herkese bol bol incelmeler, inşallah hepiniz tığ gibi olursunuz :)
yaaa senin profil foton tıpkı benim yiğenim çınar maşallah Allah bağışlasın seviyorum ekrandan :)Canim Duraklama dönemi uzun suruyordur belki. Sakın birakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?