Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Benimde moral bozuk gram gitmiyo bi haftdr biraz stresliyim.oda aşırı rahatsızlık yaptı bağırsak probleminden artı yok ama gitmiyo hic

Benimde moral bozuk gram gitmiyo bi haftdr biraz stresliyim.oda aşırı rahatsızlık yaptı bağırsak probleminden artı yok ama gitmiyo hic
Tatlım sen canını sıkma artı olmasından iyidir bence sen devam et düzenine. Bak diyetisyen topik açmış git bir uğra nasıl bilgiler vermiş bak bir tüyo alırsın belki

Sen sakın geç kalma fit hamile iyi yapmışsın akşam okuyacağım yazılanları . Eeee işler nasıl gidiyor?
:) o da hamileymiş ya iyi denk geldi bana yani hemen fırsat bu fırsat dedim iyi canım ya toparladım sayılır köpekcikle takılıyoruz

biraz baktım diyetisyen arkadaşın topiğine .. dukan ve karatayı öneren, ara öğünlere sıcak bakmayan bir diyetisyen .. genelde ısrarla 3 ara 3 ana öğün önerirler , şaşırdım

ayy inanamıyorum sana yaaa maşallah :)

kızlar masallah döktürmüşsünüz diyetisyende topik acmış bi onada bakayım
bazılarımız dünki yediklerini kaçırmış ama telafide edilmiş maşallah

neden okadar az uyudun calışıyormusun canım

biraz baktım diyetisyen arkadaşın topiğine .. dukan ve karatayı öneren, ara öğünlere sıcak bakmayan bir diyetisyen .. genelde ısrarla 3 ara 3 ana öğün önerirler , şaşırdım
cok güzel bilgiler veriyorda her mesajda okunması için başka sitenin linkini vermesi tuhafıma gitti:)

:) o da hamileymiş ya iyi denk geldi bana yani hemen fırsat bu fırsat dedim iyi canım ya toparladım sayılır köpekcikle takılıyoruz
İyi takılmalar canın sıkıldığında çalışacak halin olmayınca artık adres belli köpekcik ve kabloyu başbaşa bırakıyorsun veee sende keyfine bakıyorsun

Herkesin tekniği farklı işte canım sonuç itibariyle hangi yoldan gidersen git zayıflıyorsun
Buldum gecmisi okuyunca
Zaten her gelmende ilk önce geçmişi okuyup gelmelisin kuzum yeni mi öğrendin
neden okadar az uyudun calışıyormusun canım
Evvet ya çalışıyorum bazı geceler böyle oluyorum uykum kaçıyor az uyumak zorunda kalıyorum zorlada uyunmuyor ki

cok güzel bilgiler veriyorda her mesajda okunması için başka sitenin linkini vermesi tuhafıma gitti:)
henüz bakmadım şimdi bakacağım bir göz gezdireyim

Once gecmisi okuyorum zaten canimda telefondan olunca atlamisim heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…