- 14 Eylül 2012
- 2.724
- 3.299
- 333
Teşekkürler teyzesiyaaa senin profil foton tıpkı benim yiğenim çınar maşallah Allah bağışlasın seviyorum ekrandan :)
Tatlım sen canını sıkma artı olmasından iyidir benceBenimde moral bozuk gram gitmiyo bi haftdr biraz stresliyim.oda aşırı rahatsızlık yaptı bağırsak probleminden artı yok ama gitmiyo hic
Oyyyyy zaten o paşa oradan bile kendini sevdiriyorTeşekkürler teyzesi
Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin ve dertlerini acılarını göstermesin. Çok teşekkür ederizOyyyyy zaten o paşa oradan bile kendini sevdiriyorMaşallah bebisimize
ben yazdım bileKızlar koşun koşun diyetisyen gelmiş hu huuu
Sen sakın geç kalma fit hamileben yazdım bile
:) o da hamileymiş ya iyi denk geldi bana yani hemen fırsat bu fırsat dedimSen sakın geç kalma fit hamileiyi yapmışsın akşam okuyacağım yazılanları . Eeee işler nasıl gidiyor?
Nerse ben bulamdim diyetisyenin topiginiTatlım sen canını sıkma artı olmasından iyidir bencesen devam et düzenine. Bak diyetisyen topik açmış git bir uğra nasıl bilgiler vermiş bak bir tüyo alırsın belki
Buldum gecmisi okuyuncaNerse ben bulamdim diyetisyenin topigini
ayy inanamıyorum sana yaaa maşallah :)Dünkü menum; sabah 7 bir elma bir avuç kuru üzüm
7.30 70 dakika bisiklet (40 km)
10.00 bir yumurta iki dilim peynir on tane zeytin (pek symadim) bir bardak süt bir avuç ceviz
13.30 bir kase tarhana bir but
18.00 bir buçuk pide (evet..) bir tabak salata bir kase çorba
21 de pideleri telafi adına 80 dakika daha bisiklet surdum.
3.5 litre su 3 yeşil çay 2 fincan Türk kahvesi
işte bir ben daha bende aynı durumdayım canım dikkat ediyorum sporda yapıyorum ama artıdayımBilmiyorum cnm menumumde eksk yok aynen boyle.cnm da skiliyo valla takmayayim kafaya diyorum ama. Bu kez de daha fazla sitres yapiyorum
neden okadar az uyudun calışıyormusun canımYok canım sabah ayılamaması gece 2 de yattım 6bucukta kalktım heppp ondan
genelde hep böyle canım benim menüleralıştım artık.
Canım güzelde menün niye aburcubur var? Olmasın
süpper zaten telafi olmuş hatta yağlara da saldırın devam etmiş
olmazz in bakayım
işte bir ben daha bende aynı durumdayım canım dikkat ediyorum
sporda yapıyorum ama artıdayım
cok güzel bilgiler veriyorda her mesajda okunması için başka sitenin linkini vermesi tuhafıma gitti:)biraz baktım diyetisyen arkadaşın topiğine .. dukan ve karatayı öneren, ara öğünlere sıcak bakmayan bir diyetisyen .. genelde ısrarla 3 ara 3 ana öğün önerirler , şaşırdım
İyi takılmalar:) o da hamileymiş ya iyi denk geldi bana yani hemen fırsat bu fırsat dedimiyi canım ya toparladım sayılır köpekcikle takılıyoruz
Herkesin tekniği farklı işte canım sonuç itibariyle hangi yoldan gidersen git zayıflıyorsunbiraz baktım diyetisyen arkadaşın topiğine .. dukan ve karatayı öneren, ara öğünlere sıcak bakmayan bir diyetisyen .. genelde ısrarla 3 ara 3 ana öğün önerirler , şaşırdım
Zaten her gelmende ilk önce geçmişi okuyup gelmelisin kuzum yeni mi öğrendinBuldum gecmisi okuyunca
Evvet ya çalışıyorumneden okadar az uyudun calışıyormusun canım
henüz bakmadım şimdi bakacağımcok güzel bilgiler veriyorda her mesajda okunması için başka sitenin linkini vermesi tuhafıma gitti:)
Once gecmisi okuyorum zaten canimda telefondan olunca atlamisim heraldeİyi takılmalarcanın sıkıldığında çalışacak halin olmayınca artık adres belli köpekcik ve kabloyu başbaşa bırakıyorsun veee sende keyfine bakıyorsun
Herkesin tekniği farklı işte canım sonuç itibariyle hangi yoldan gidersen git zayıflıyorsun
Zaten her gelmende ilk önce geçmişi okuyup gelmelisin kuzum yeni mi öğrendin
Evvet ya çalışıyorumbazı geceler böyle oluyorum uykum kaçıyor az uyumak zorunda kalıyorum zorlada uyunmuyor ki
henüz bakmadım şimdi bakacağımbir göz gezdireyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?