- 14 Eylül 2012
- 2.724
- 3.299
- 333
Heee şöyleOnce gecmisi okuyorum zaten canimda telefondan olunca atlamisim heralde
Ayyy koptum
Bende baktım şaşırdım.Dukan yapabilir diyor. Hadi karatay neyse ama dukan yapılabilir diyen diyetisyen ilk duydum.biraz baktım diyetisyen arkadaşın topiğine .. dukan ve karatayı öneren, ara öğünlere sıcak bakmayan bir diyetisyen .. genelde ısrarla 3 ara 3 ana öğün önerirler , şaşırdım
10 bitki çayını nereden aldın? İçinde neler var?Menum
Sabah 9
1 dilim peynir
2 dilim cavdar ekmegi
10zeytin
5tane patates kizartmasi
3 kupa cay
Ara
Bogurtlen cayi
Oglen 1 elma
Aksam 17
5 kasik ispanak
Domates salatalik
Simdide 10 bitkili cay iciyorum
Spor 350ip atladim
2lt su ictim
İple atlıyorum.Ayrıca trambolinde de zıplıyorum.cnm zıplama derken olduğun yerden hoplama dimi?? Onun bi etkisi oluyomu ki??
Cumaya bakalım neler olacak?hadi bakalım kesin yakalrsın çok azimlisin maşallah :)
Bu hafta kilo verirsin bence.menüm
9.30: 1 haş. yumurta,peynir,1 tatlı kaşıgı pekmez,1 d.tam b. ekmegi
14. 1 kupa sütlü türk kahvesi :)
15.30: 1 kepce corba,1 d.ekmek
18.30: 2 kepçe çorba, 1kepce yogurtlu karnıbahar, salata
21: bıtki cayı, yarım avuç fıstık
3 lt su
1 saat yuruyuş, 300 ip atlama, 100 mekik
Aktardan kendim hazirlatiyorum canim icinde biberye(yag yakar)Bende baktım şaşırdım.Dukan yapabilir diyor. Hadi karatay neyse ama dukan yapılabilir diyen diyetisyen ilk duydum.
10 bitki çayını nereden aldın? İçinde neler var?
Bakalım listeye girecek misin? Ya da istiyormusun diye sorayım. Uzaktan seyretmek iyi mi?İple atlıyorum.Ayrıca trambolinde de zıplıyorum.
Cumaya bakalım neler olacak?
Aslında iki haftadır listeye girebiliyordum ama yine artı olurum diye girmek istemedim. Birde izne ayrıldığımdan aşağıya gelmek istedim.Şu an gidişat iyi bakalım cumaya neler olacak kaptanım?Bakalım listeye girecek misin? Ya da istiyormusun diye sorayım. Uzaktan seyretmek iyi mi?canımcım
Bende beşi bir yerde içiyorum.Ödemde atıyor.Senin kullandıklarından içinde var.Aktardan kendim hazirlatiyorum canim icinde biberye(yag yakar)
Funda ,mate ,yesilcay, barutagaci, kekik, zeytin yapragi, rezene, sinirli ot, isirgan var canim
Sanada Günaydın kaptancimGünaydınnnnn
Seni zorlayan hareketten kaçın canım geçmiş olsunAslında iki haftadır listeye girebiliyordum ama yine artı olurum diye girmek istemedim. Birde izne ayrıldığımdan aşağıya gelmek istedim.Şu an gidişat iyi bakalım cumaya neler olacak kaptanım?Bu arada belimi neyin ağrıttığını buldum çapraz mekik belime ağrı yapıyor. Dün ip atladım ağrı yoktu. Bugün ipten sonra çapraz mekik yaptım belim ağrıyor.İlaç içtim şimdi.
Tam da onu diyecektimGünaydın takımımın güzel bayanları tartı öncesi son gün aman bugüne dikkat beybiler
Ufak ufak lokmalarla tatlara bak canım neyse gerçi zaten yarın listede ilk gününBugün arkadaslarla toplanma günümüz oyüzden dün pasta yapmakla ugrastim herbirimiz bi çeşit yapıp dışarda buluşucaz
yani bugün benim enzor günlerimden biri olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?