Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bugünkü menüm; sabah 7.00 Bir elma üç ceviz
7.15 te bir saat kondisyon bisikleti.
9.45 iki yumurta bir dilim peynir bir avuç badem ve bir bardak süt
13 30 200 gr pancar sarımsaklı yoğurt bol yeşillik
18.00 bir tabak brokoli ve bir buyuk kase mercimek çorbası yarım cupra
3 litre su iki fincan Türk Kahvesi
2 fincan yeşil çay

menüm
9.30: 1 haş. yumurta,peynir,1 tatlı kaşıgı pekmez,1 d.tam b. ekmegi
14. 1 kupa sütlü türk kahvesi :)
15.30: 1 kepce corba,1 d.ekmek
18.30: 2 kepçe çorba, 1kepce yogurtlu karnıbahar, salata
21: bıtki cayı, yarım avuç fıstık
3 lt su
1 saat yuruyuş, 300 ip atlama, 100 mekik

biraz baktım diyetisyen arkadaşın topiğine .. dukan ve karatayı öneren, ara öğünlere sıcak bakmayan bir diyetisyen .. genelde ısrarla 3 ara 3 ana öğün önerirler , şaşırdım
Bende baktım şaşırdım.Dukan yapabilir diyor. Hadi karatay neyse ama dukan yapılabilir diyen diyetisyen ilk duydum.

Menum
Sabah 9
1 dilim peynir
2 dilim cavdar ekmegi
10zeytin
5tane patates kizartmasi
3 kupa cay
Ara
Bogurtlen cayi
Oglen 1 elma
Aksam 17
5 kasik ispanak
Domates salatalik
Simdide 10 bitkili cay iciyorum
Spor 350ip atladim
2lt su ictim
10 bitki çayını nereden aldın? İçinde neler var?

Bu hafta kilo verirsin bence.

Sabah 10.00
Sütlü neskahve

Öğle 14.30
Yarım simit
Yarım kaşarlı simit
İki parmak peynir
1 çay kaşığı bal
1çay kaşığı reçel
1 çay kaşığı kaymak

Akşam 19.30
2kepçe sebze çorbası

Ara 21.00
Sütlü neskahve

2 litre su,400 ip atlama 50 çapraz mekik

Bende baktım şaşırdım.Dukan yapabilir diyor. Hadi karatay neyse ama dukan yapılabilir diyen diyetisyen ilk duydum.

10 bitki çayını nereden aldın? İçinde neler var?
Aktardan kendim hazirlatiyorum canim icinde biberye(yag yakar)
Funda ,mate ,yesilcay, barutagaci, kekik, zeytin yapragi, rezene, sinirli ot, isirgan var canim

Bakalım listeye girecek misin? Ya da istiyormusun diye sorayım. Uzaktan seyretmek iyi mi?canımcım
Aslında iki haftadır listeye girebiliyordum ama yine artı olurum diye girmek istemedim. Birde izne ayrıldığımdan aşağıya gelmek istedim.Şu an gidişat iyi bakalım cumaya neler olacak kaptanım?Bu arada belimi neyin ağrıttığını buldum çapraz mekik belime ağrı yapıyor. Dün ip atladım ağrı yoktu. Bugün ipten sonra çapraz mekik yaptım belim ağrıyor.İlaç içtim şimdi.

Bugün arkadaslarla toplanma günümüz oyüzden dün pasta yapmakla ugrastim herbirimiz bi çeşit yapıp dışarda buluşucaz
yani bugün benim enzor günlerimden biri olacak

Dünkü menü

Sabah saat 10
sade Türk Kahvesi
12. 1sosisli 2yumurta domates biber salatalık

15 .Yeşilçay 2 ceviz

18.30
Minik tabak et kavurma
1patlicanla 1kase yoğurtla yapilmis meze salata

Spor yapamadım isim vardı

Su 2lt

Seni zorlayan hareketten kaçın canım geçmiş olsun

Günaydın takımımın güzel bayanları tartı öncesi son gün aman bugüne dikkat beybiler
Tam da onu diyecektim herkes dikkatttt etsin heeee ona göre kızlar bugün hafif takılıyoruz yediklerimize özen gösterelim kuş kadar yiyelim lütfen

Bugün arkadaslarla toplanma günümüz oyüzden dün pasta yapmakla ugrastim herbirimiz bi çeşit yapıp dışarda buluşucaz
yani bugün benim enzor günlerimden biri olacak
Ufak ufak lokmalarla tatlara bak canım neyse gerçi zaten yarın listede ilk günün bakalım kaç kgsun? Ama tabi zayıflamak adınada bu tarz ortamlarda nasıl davranacağına alışman da lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…