bu bana geldi kaptancim
Heee şöyle
Ayyy koptumaşk ölmüş!
evet canim sana geldi tek sana diyil aslinda hepimizebu bana geldi kaptancimaferin prenses, yapsın VALLAHİ masal aleminden çıkıp gerçeklerle tanismissin takdir ettim; idolumsun
Erkeklerin avucuna bıraktın mi herseyi olmaz; ayaklarının üstünde durup herşeye ortak olacaksın ki sağlam durusuna da aşık olsunlar.
Kesinlikle baby! Güçlü görünürken daha güzeliz bizzzbu bana geldi kaptancimaferin prenses, yapsın VALLAHİ masal aleminden çıkıp gerçeklerle tanismissin takdir ettim; idolumsun
Erkeklerin avucuna bıraktın mi herseyi olmaz; ayaklarının üstünde durup herşeye ortak olacaksın ki sağlam durusuna da aşık olsunlar.
aa barutağacı nı ilk kez duydum matede tandık geliyor sen mi arastırıp buldun bu bitkilerin faydalarını falan canımAktardan kendim hazirlatiyorum canim icinde biberye(yag yakar)
Funda ,mate ,yesilcay, barutagaci, kekik, zeytin yapragi, rezene, sinirli ot, isirgan var canim
Hahha hiç de üstüme alınmadım kievet canim sana geldi tek sana diyil aslinda hepimize
Evet canim tum bitki caylarimi kendim hazirlarim ben barut agaci bagirsak florasina zarar vermeden kabizliga kolite sindirim sistemine siskinlige iyi gelir bagimlilik yapmaz hemde matede hem tokluk hissi verir hem sindirime iyi geliraa barutağacı nı ilk kez duydum matede tandık geliyor sen mi arastırıp buldun bu bitkilerin faydalarını falan canım
Ay bende senin malin benim malim benim malim gene benim malim diyorumHahha hiç de üstüme alınmadım kiama yaparım da hepsi herşey benim üstüme olsun hepsi benim benimmmm
hmm ilerde senden tekrar tarifi isterim canım o zaman ne güzel zararsızEvet canim tum bitki caylarimi kendim hazirlarim ben barut agaci bagirsak florasina zarar vermeden kabizliga kolite sindirim sistemine siskinlige iyi gelir bagimlilik yapmaz hemde matede hem tokluk hissi verir hem sindirime iyi gelir
4_5 tane ye canimAksam misafirlerim var.ac gelckler.menu su bi arkadasim tatli yapckmis.biri kestane getirck.ben de baklava yuckasindan borek ve yogurtlu kereviz salatasi yapcm.salatayi ozellikle ben de yiyeyim diye belirledim.borek ve tatli icin kendime soz verdim yemicem.ama kestaneden yiyebilirmiyim kizlar kac tane
Evet canim sinameki bagirsak florasini disari atar omur boyu kabiz olursun o yuzden ben icinde sinameki olan hic bir seyi kullanmiyorum barut agaci kabugu iyi ne zaman istersen seve sevehmm ilerde senden tekrar tarifi isterim canım o zaman ne güzel zararsız
Arada misiri bende kaciriyorumdün ne yedim
sabah 1 haşlanmış yumurta 5 zeytin 1 dilim kepek ekmek
ara öğün mandalına
öğle 3 kaşık bulgur pilavı 8 dilim turp
ara ögün mandalina
akşam
1 kaşık pirinç pilavı 2 kaşık patates fırında
bir kase kadar patlamış mısırsanırım dün biraz kaçırdım
2 lt su 40 dk tempolu yürüyüş
hatta ben not alayım bir yere canım inşallah doğumu yapıp emzirme falan bitince içebilirim çünkü miktarları varmıEvet canim sinameki bagirsak florasini disari atar omur boyu kabiz olursun o yuzden ben icinde sinameki olan hic bir seyi kullanmiyorum barut agaci kabugu iyi ne zaman istersen seve seve
Var canim istersen ozelden atayim daha kolay saklarim dersenhatta ben not alayım bir yere canım inşallah doğumu yapıp emzirme falan bitince içebilirim çünkü miktarları varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?