Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

evet canim sana geldi tek sana diyil aslinda hepimize

Kesinlikle baby! Güçlü görünürken daha güzeliz bizzz

Aktardan kendim hazirlatiyorum canim icinde biberye(yag yakar)
Funda ,mate ,yesilcay, barutagaci, kekik, zeytin yapragi, rezene, sinirli ot, isirgan var canim
aa barutağacı nı ilk kez duydum matede tandık geliyor sen mi arastırıp buldun bu bitkilerin faydalarını falan canım

günaydın güzellikleeerrr..
yarın umarım listeye girebilirm... sanki verememişim gibi geliyor.. yaaa girmek istiyorum listeyeeeeee

Aksam misafirlerim var.ac gelckler.menu su bi arkadasim tatli yapckmis.biri kestane getirck.ben de baklava yuckasindan borek ve yogurtlu kereviz salatasi yapcm.salatayi ozellikle ben de yiyeyim diye belirledim.borek ve tatli icin kendime soz verdim yemicem.ama kestaneden yiyebilirmiyim kizlar kac tane

dün ne yedim
sabah 1 haşlanmış yumurta 5 zeytin 1 dilim kepek ekmek
ara öğün mandalına
öğle 3 kaşık bulgur pilavı 8 dilim turp
ara ögün mandalina
akşam
1 kaşık pirinç pilavı 2 kaşık patates fırında
bir kase kadar patlamış mısır sanırım dün biraz kaçırdım
2 lt su 40 dk tempolu yürüyüş

aa barutağacı nı ilk kez duydum matede tandık geliyor sen mi arastırıp buldun bu bitkilerin faydalarını falan canım
Evet canim tum bitki caylarimi kendim hazirlarim ben barut agaci bagirsak florasina zarar vermeden kabizliga kolite sindirim sistemine siskinlige iyi gelir bagimlilik yapmaz hemde matede hem tokluk hissi verir hem sindirime iyi gelir

Evet canim tum bitki caylarimi kendim hazirlarim ben barut agaci bagirsak florasina zarar vermeden kabizliga kolite sindirim sistemine siskinlige iyi gelir bagimlilik yapmaz hemde matede hem tokluk hissi verir hem sindirime iyi gelir
hmm ilerde senden tekrar tarifi isterim canım o zaman ne güzel zararsız

4_5 tane ye canim

Arada misiri bende kaciriyorum

Evet canim sinameki bagirsak florasini disari atar omur boyu kabiz olursun o yuzden ben icinde sinameki olan hic bir seyi kullanmiyorum barut agaci kabugu iyi ne zaman istersen seve seve
hatta ben not alayım bir yere canım inşallah doğumu yapıp emzirme falan bitince içebilirim çünkü miktarları varmı

Dunki menü
10.30
Uç yk menemen peynir zeytin yogrt iki dlm ekmk çay
15 sütlü kahve balkabağı mucveri bi elim kadr
17.30 bi kepçe çorba.6 adet köfte iki ymk ksg makarna biraz patts. Yogrt
21 çay
R
3 litre su dışarda yirmi Dk yurudm
Bu aralar çok kabizim. İnsallah artı gormem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…