- 14 Eylül 2012
- 2.724
- 3.299
- 333
Aksam yatmadan gun kurusu kayisi kuru incir kuru erik suya koy canim sabah uyanir uyanmaz hem meyvesini ye hem suyunu ic kabizliga iyi gelirDunki menü
10.30
Uç yk menemen peynir zeytin yogrt iki dlm ekmk çay
15 sütlü kahve balkabağı mucveri bi elim kadr
17.30 bi kepçe çorba.6 adet köfte iki ymk ksg makarna biraz patts. Yogrt
21 çay
R
3 litre su dışarda yirmi Dk yurudm
Bu aralar çok kabizim. İnsallah artı gormem
cok makbule gecer canım yaVar canim istersen ozelden atayim daha kolay saklarim dersen
evet ne kadar güçlü o kadar daha göz alıcı ve saygı duyulurevet canim sana geldi tek sana diyil aslinda hepimize
Kesinlikle baby! Güçlü görünürken daha güzeliz bizzz
Senin paran benim param benim param hep benim param diyorum ben deAy bende senin malin benim malim benim malim gene benim malim diyorum
herşeye daayanıyorum ona dayanamıyorumArada misiri bende kaciriyorum
banada atın neyse kuşum yacok makbule gecer canım ya
olur canım keten prenses bana attığında bende sana yazayımbanada atın neyse kuşum ya
tşkler canım :*olur canım keten prenses bana attığında bende sana yazayım
Bu hafta kilo verirsin bence.
İspanyolcum umarım girersingünaydın güzellikleeerrr..
yarın umarım listeye girebilirm... sanki verememişim gibi geliyor.. yaaa girmek istiyorum listeyeeeeee
5 tane yeterlidir canım fazla yemeAksam misafirlerim var.ac gelckler.menu su bi arkadasim tatli yapckmis.biri kestane getirck.ben de baklava yuckasindan borek ve yogurtlu kereviz salatasi yapcm.salatayi ozellikle ben de yiyeyim diye belirledim.borek ve tatli icin kendime soz verdim yemicem.ama kestaneden yiyebilirmiyim kizlar kac tane
biraz olmamışdün ne yedim
sabah 1 haşlanmış yumurta 5 zeytin 1 dilim kepek ekmek
ara öğün mandalına
öğle 3 kaşık bulgur pilavı 8 dilim turp
ara ögün mandalina
akşam
1 kaşık pirinç pilavı 2 kaşık patates fırında
bir kase kadar patlamış mısırsanırım dün biraz kaçırdım
2 lt su 40 dk tempolu yürüyüş
aaaa bilmiyordum artık sinamekiye by byeeeEvet canim sinameki bagirsak florasini disari atar omur boyu kabiz olursun o yuzden ben icinde sinameki olan hic bir seyi kullanmiyorum barut agaci kabugu iyi ne zaman istersen seve seve
yyooo genellikle hergün yazıyorsun canım hiç dikkatimi çekmedi amaa dikkatimi cekenler var menüsüz takılanlar onlarla ayrı bir görüşmem olcak tabi...Bu aralar çok unutkanim
Menü vermediği gün varmı onu bile bilmiyorum
nelerde biliyormussun senAksam yatmadan gun kurusu kayisi kuru incir kuru erik suya koy canim sabah uyanir uyanmaz hem meyvesini ye hem suyunu ic kabizliga iyi gelir
bakalım tartı yuzumuze gulecek mi :)Hu Huuuu kızlar yarın bildirim günü unutmayınız !!!
sevim_mrt sevilay80 O Otimoti Gulicikkk keten prenses @melegim66 E ekke denizzeynep perihan90
Yinede çok atlamışsın kuzum bravo; menün çok güzelmenüm
9.30: 1 yumurtadan sucuklu yum. peynir,zeytın 1 tk. pekmez
13. turk kahvesi
15. 1 kase kuru fasülye, 3yk. bul.pilavı, salata,1 şınıtzel
18.30: 1 şınıtzel, 1 br. ayran
20. bıtkı cayı
su 2.5 lt
bacaklarım cok agrıyor sadece 200 ip atladım başka spor yapamadım
Herkes nerde bugun cokmu sessiz banami oule geliypGülerkaramsar olmak yok
Fırtına Öncesi SessizlikHerkes nerde bugun cokmu sessiz banami oule geliyp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?