- 14 Eylül 2012
- 2.724
- 3.299
- 333
Ay evet yarin cuma dimiFırtına Öncesi Sessizlik
Yaaaa öyle ne de çabuk geldi değilmi? Sanki sitenin görüntüsü değişmiş, bi değişik geldi bana:))))Ay evet yarin cuma dimi
off sahi zaman ne kadarda vabuk gciyorYaaaa öyle ne de çabuk geldi değilmi? Sanki sitenin görüntüsü değişmiş, bi değişik geldi bana:))))
Canım süpersin, iyi gitmiş8 yüz gram gitmissss
Tamam canım ayrıca haber verdiğin için çok teşekkür ederim.Slm arkdslar.ben aranızdan ayrılmak zorundayım.size veda etmeden öylece çekip gitmeyi saygısızlık saydigmdan açıklama gereği duydum.ben bu sene KPSS ye gircm.esimle bugün konustm ve telde vatsupda internet te çok vakit harcadgm için verimli calisamadgm kanısına vardık.buyuzden sınava kadar karar aldık.zaruri haller dışında internet kullanmycm.
Belki geri döndü gmde 60 olmuş olurum.çünkü diyet ve spora devam edicem
Hepinize çok teşekkürler gercktn çokssevdim burayı
Son kilo bildirimini yapiyim 92 yım
13 ocakta 98 dim.1 ayda 6 kilo
Umarım böyle devam eder
Hoşçakalın
Allah'a emanet olun
Evet canım doğruu, hadi hayırlısı olsun listede ilk günün. Başarılar dilerim daimaBuse8(68/90.9/-0.58) 394.etapta 9. Takimda izne ayrilan üye kilosu 58'e bölündü
Ben böyle hesapkadimApriL_2007 kaptanım sende bi kontrol edermisin yanlışlık olmasın
Ne tatiliymis buKizlar bugun beni mazur görün perşembe cuma bizim tatilimiz ve ben evde durmuyorum ugrayamassam kusura bakmayın yarin son hiz aranizdayim seviliyosunuz
yaaa inanmıyorum 59,3 geldim daha pazartesi 58,7 dim ne ara 600gr aldım hayretler içindeyim cok mu yedim ne yaptımNe tatiliymis bu
ayy kız karpuzu nerden buldun bu mevsimdeKızlar Günaydın büyük gün benim icin
dün herseyden birazcık yedim ama bol hareket li bi gündü
menü şöyle
sabah saat
12. 2yumurta tavada bir ince dilim karpuz domates biber salatalık 5zeytin
Parkta. 1ince dilim biberli ekmek 1 yarim elma yarim portakal kurabiye azcık karpuz çekirdeği
Evegelince saat 21 filandi
1kase çorba
Spor bol bol yürüyüş
Su 2 olmuş yur
ben tartılmaya gidiyorum
Gecen hafta - bu hafta kilokızlar günaydın kilonun ortalamasını nasıl hesaplıyorduk bulamadım bana yardımcı olurmusunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?