Kizlar huhu nerdesiniz her bitiniz bi kosede kacamakmi yapiyodunuz sesiniz cikmiyo sen haricGulicikkk sen kesin bi kosede eriyosundur
Yokluğun belli kuzumYok bugün eve dönmeyi planlıyorum. Malum misafirlik. Ayıp olmasın diye az uğradım buralara dün.
Tamam canım sen geldiğinden beri ilk defa izne ayrılıyorsun dimi?April kaptanim ben izne ayrilmak istiyorum.kilo vermeyi sitres haline getirdim.veremedukce daha da sitreslenip yiyorum.kilo vermeyi dusunmeden desarj olmaya ihtiyacim var .2 hafta dusunmessem belki sonrasinda daha fazla motive olurum belki kendimi daha iyi hissederim
Evet kaptanim sence dogru mu dusunuyorum.skildim biraz galuba surekli kilo verme cabasi icinde olmktan.spor faln sorun degil spor ve su meselesini seviyorum sevdigim icin yapiyorum.ah su bakis acimi degistirebilsem.kilo verme degil saglikluyasam. DiyebilsemTamam canım sen geldiğinden beri ilk defa izne ayrılıyorsun dimi?
Kaç kilosun yaz bakalım? Ama ben sana dedim yapma yeme dedim. Ağla ağla iyi geliryaaaa ben yerlerdeyım yıne
regl olamadımmı ustune dogum gunu haftası bana +2 kg olarak geldımı eee zaten ben regl olma donemınde +3 cıkan bı ınsan olarak ölem ben ölem ben 77,3
ayyy allahım delırecem bayramda aldıgım pant. indirime gırmıs dıye aynı beden aldım o olmadı kapanmadı bıle düğmesi silkelen sevimm silkelen yaza kaldı 100 gunn
Gecen hafta - bu hafta kilo
Sonuc× 100
Buldugun yuzde÷ gecen haftaki kion
Bakkk şu + da olanları görüyorsun dimi? Bence yememelisinGunaydin kizlar bugun akraba gunumuz var fazla kacirmam insallah aksama burdayim yine
Canim oncelikle stres yapma hepimizin metabolizmasi farkli hakkinda hayirlisi olsunAslinda beni. Sitrese girmeme neden olan gulicim oldu.nolur lutfen yanlis anlasilmasin.gulicigi sevdigim icin bu duygu beni kapladi.samimiyetine guvendigim icin duygularimi yaziyorum.bak diyorum surekli kendime bak kizcagiz 90 kilodan. 6 li rakamlari gordu.kendimi onla yaristirdim icten ice.hata ettim kendime zarar veriyorum.gulicik beni yanlis anlamiyorsun dimi.kaptanim acaba kendi kilomla es deger benimle ayni hizda giden biriyle mi yarismayi denesem.gaza gelsem.ay bilmiyorum.duygu karmasasi yasiyorum.bi yanim dusunme rahatla diyo.onu da beceremiyorum.
Yemem zaten canim ucundan tadina bakarim o kadar emek bosa gitmesinBakkk şu + da olanları görüyorsun dimi? Bence yememelisin
Bence doğru düşünmüyorsun! Sonuç itibariyle sen zayıflamak istediğin için diyettesin, ve bunuda stres altındayken yapmaman gerekir. Demekki tam anlamıyla yapmıyorsun kaçamak çok yoksa neden kilo vermeyesin ki?Evet kaptanim sence dogru mu dusunuyorum.skildim biraz galuba surekli kilo verme cabasi icinde olmktan.spor faln sorun degil spor ve su meselesini seviyorum sevdigim icin yapiyorum.ah su bakis acimi degistirebilsem.kilo verme degil saglikluyasam. Diyebilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?