Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Yemem zaten canim ucundan tadina bakarim o kadar emek bosa gitmesin
Evet canım ben o tarz ortamlarda bol bol çene yapıp yediklerime konsantre olmam. Herşeyin tadına bakarım ama bir lokma, hepsini yemem. Niye yiyelim de kilomu alalım yoksa nasıl gider bu kilocuklar:))))))

Gulicikkk buralara kimseyle yarışmadan geldi, çünkü o çok istedi zayıflamayı tıpkı benim yaptığım gibi. Aslında o sana çok güzel bir örnekti fakat sen stres olmuşsun. Yarışma fikrini biraz aklından çıkar kuşum! Niye öyle bir ruh haline sokuyorsun ki kendini?

Yine dediğim gibi çok istesen zayıflarsın herşey beyinde biter karar senin biraz ara vermek istersen izinli yazarım. Ama istemezsen de yine yine kilocukları vermeye devam edersin burada herşey sana kalmış kuzum

Karpuz çekirdeği mi yedin? O nasıl oluyor

yaaa inanmıyorum 59,3 geldim daha pazartesi 58,7 dim ne ara 600gr aldım hayretler içindeyim cok mu yedim ne yaptım galiba benim izne ayrılma vaktim gelmiş takımın ortalamasını düşürmek istemem
Ayyy kuzum hamilelik +ların gelmeye başladı desene neysee umarım çok kilo almadan bu dönemi atlatmaya çalışacaksın sana güveniyorum. İzin konusunu evet yazalım hamilelik nedeniyle izne ayrıldı diye ama sen yinede burada ol elinden geldikçe, kontrol altında tutalım seni

Özleriz bide yaaa! Orası da ayrı tabikii meleğim benim elimden gelse listeden de çıkartmam ama arkadaşların da emeği var sonuçta ondan yanii mecburiyetler
ayy kız karpuzu nerden buldun bu mevsimde
Bakkk canın mı çekti sorma ya nereden bulduysa artık
Bildirim öncesi böreği ye sen aferin sana
600 gram gitmiş
oran hesaplamayı buldum %1
Tatlım deneme süresindesin ya 3 . bildirimde listeye alacağım seni çok iyi gidiyorsun devamm devam kuzum her cuma kilo bildirimi yapacaksın ama listede olsanda olmasanda

anlaşıldı pes etmek yok kaptanım
Pes etmezsen sevinirim dilerim ki dilediğine kavuş baby.

Zaten eğer ki bir aksilik olmazsa 19 şubatta listedesin Bugünki kilonla haftaya yapacağın kilo bildirimin arasındaki farkı alacağız listede olacaksın haberin olsun kuzummm

Tesekkur ederim kaptanim guliciki samimi buldugum sevdigim icin boyle bu ruh haline girdim zaten.cok hosuma gidiyo iradeli olusu

Kizlar icimi size doktum rahatladim .size cok tesekkur ederim.en yakinim esi.m oldg.halde beni anlayamadi.adam net sen bilirsin dedi ve kenara cekildi.siz ise sanki kendiniz bu durumdaymis gibi empati yapip yorumladiniz.tamam kaptanim devam etcem izin mizin yok

Eşine ne sormuştun ki?

Rica ederim canım maksat yardımcı olmak, bir kadını daha zayıflatmak ve mutlu etmek hepimizin tek amacı var burda sevindim vazgeçmene.

Kilon kaç şuan?

canım öncelikle sana hiç alinmadim bil. Ama kendime kızacak gibi oluyorum bir şaşırıyorum falan mazur gör beni. Geçen sene bu ayın 20 sinde dogumgunumde tam 99 kilo gördüm tartida. Ben en çok 72 yi görmüş bir insandim hayatımda. Insan içine çıkmaya utanir oldum. Hiçbir şeyin içine girememek koca karı gibi görünmek de cabasi. Takım 1 i bugün çok benimsedim. Hicbirinizle yüz yüze gorusmedim hukukum olmadı ama hepimiz aynı nedenden burdayiz ve o yüzden seviyorum sizi. Biz birbirimizi çok iyi anlarız. Ben burda kendimle yarisiyorum. Bu en mantiklisi. Eskiden nasıldin Gülizar bak nasıl oldun. Başladın bitir diyorum kendime. O 50 beden kıyafetlerin hiçbirini kıyıya köşeye saklamadim hepsi gözümün önünde. Bir daha öyle olmak istemiyorum. Benim bütün amacım o. Ama bu seni ve diğer arkadaşlarımı bu şekilde gıcık ediyorsam bence ben izne ayrilmaliyim

Bir de keten prenses e katılıyorum. Hepimizin metabolizma hızı farklı farklı çalışır. Ben son üç sene ne yaiyorduysam tam tersini yapmaya başladım. Belki bu yüzden bu kadar hızlı oluyor ama zannedersem o duraklama dönemi yakındır.
Ayy çok konuştum
Kendime kızdım sısko halimden bıktım o yüzden deli gibi cabaliyorum gerçekten. Kimseyi diyete takıma kusturmek gibi birseyi hiç düşünmedim. Ama sevilay80 de bunu kastetmedi eminim. Ama bizim yarismamiz yanlıştı baştan. Kişi kendiyle yarismali ki motivasyonu düşmesin

Kuzum asla! Ne izini yaw? Herkes bugün bir izne çıkma peşinde modası mı geldi

benımde dogum gunum 20 sınde ayy o kadar yazıda takıldıgım nokta

sevilay80 canım bende başta kendini en cokk kilo veren maşallah gulicikk le karsilastiriyodum
Yapım gereği okulda falan sınavlardan birinci olacam diye kafam catlatdi
Ama bu kilo işi farklı
Sonuçta haftada 5 yüz gram bike versem ayda iki kilo yapar uç ayda 6 kilo daha ne olsun.canım.senin hedef kilon kacti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…