- 11 Kasım 2015
- 1.082
- 888
- 43
- 34
benımde dogum gunum 20 sınde ayy o kadar yazıda takıldıgım nokta
Tabiki keşke herkes her hafta 500 gr verse ama nerdeeee, bazen olmuyor işte. Stres yok kızlar@sevilay80 canım bende başta kendini en cokk kilo veren maşallah gulicikk le karsilastiriyodum
Yapım gereği okulda falan sınavlardan birinci olacam diye kafam catlatdi
Ama bu kilo işi farklı
Sonuçta haftada 5 yüz gram bike versem ayda iki kilo yapar uç ayda 6 kilo daha ne olsun.canım.senin hedef kilon kacti
Aslinda beni. Sitrese girmeme neden olan gulicim oldu.nolur lutfen yanlis anlasilmasin.gulicigi sevdigim icin bu duygu beni kapladi.samimiyetine guvendigim icin duygularimi yaziyorum.bak diyorum surekli kendime bak kizcagiz 90 kilodan. 6 li rakamlari gordu.kendimi onla yaristirdim icten ice.hata ettim kendime zarar veriyorum.gulicik beni yanlis anlamiyorsun dimi.kaptanim acaba kendi kilomla es deger benimle ayni hizda giden biriyle mi yarismayi denesem.gaza gelsem.ay bilmiyorum.duygu karmasasi yasiyorum.bi yanim dusunme rahatla diyo.onu da beceremiyorum.
yok yaa yemecemm pasta neymıss bız adanalıyız dıkerız kebaba 1 mum olur bıter hem karataya uygun kebep :)ohh mısssheee sen şimdi o gün de doğum günümü kutlayacağız yerim dersin al sana +3 daha !
Ahhhh bilseydim sana Şubat 1 de izin verirdim ben ahhhh ahhhh
Tabiki keşke herkes her hafta 500 gr verse ama nerdeeee, bazen olmuyor işte. Stres yok kızlar
Bak şimdi hatırladı Adanalı olduğunuyok yaa yemecemm pasta neymıss bız adanalıyız dıkerız kebaba 1 mum olur bıter hem karataya uygun kebep :)ohh mısss
Kuzum inersin ben 108 lerden 67 lere geldiysem sende gelirsin neyin eksik? İnancım tam size var o azim sizdeeeAy İnsallah kaptanı m bi insem 80 lerden
Ohhh be bir farkeden çıktı aynen değişmiş banada bir tuhaf geliyor herşey değişmişSitenin yazı boyutunu değişmiş benim telde mi gariplik var
canım karpuzun içindeki çekirdeği kavurup satarlar bizim buralarda ayy nefis olur tadı kaloriside yok bildiğim kadarıyla pek eve gidince yerim birazcık artık karpuzu bulamayan çekirdeğini yerKarpuz çekirdeği mi yedin? O nasıl oluyor
Ayyy kuzum hamilelik +ların gelmeye başladı deseneneysee umarım çok kilo almadan bu dönemi atlatmaya çalışacaksın sana güveniyorum. İzin konusunu evet yazalım hamilelik nedeniyle izne ayrıldı diye ama sen yinede burada ol elinden geldikçe, kontrol altında tutalım seni
Özleriz bide yaaa! Orası da ayrı tabikii meleğim benimelimden gelse listeden de çıkartmam ama arkadaşların da emeği var sonuçta ondan yanii mecburiyetler
Bakkk canın mı çektisorma ya nereden bulduysa artık
Bildirim öncesi böreği ye sen aferin sana
Tatlım deneme süresindesin ya 3 . bildirimde listeye alacağım seni çok iyi gidiyorsun devamm devam kuzumher cuma kilo bildirimi yapacaksın ama listede olsanda olmasanda
biliyorum canım aslında su an normal yeme düzenimi değiştirmedim sadece sütü falan ekledim cok yemiyorum yani neyse kocama hediye alcam diye iki saat yürüdüm geldim bu hafta pek yürümemiştim ondan da olabilir@melegim66 canim ilk 3 ay toplamda 1 kilo alinmasi tavsiye ediliyor aklinda bulunsunher ogunune 3 kasik fazla yemen yeterli kalori ihtiyaci acisindan. Bir de cok fazla sut yogurt tuketmiyorsan ara ogunlerde onlari tuket zaten hamilelik tecruben var biliyorsun bunlari
İlk defa duydumcanım karpuzun içindeki çekirdeği kavurup satarlar bizim buralarda ayy nefis olur tadı kaloriside yok bildiğim kadarıyla pek eve gidince yerim birazcık artık karpuzu bulamayan çekirdeğini yeray inşallah ödemdir de hemencik atarım geri inşallah cok kilo almam canım tabiki hep buralardayım aynen kontrolde tutun beni hatta tam tutun beni agzımı elimi falan tutun yemiyeyim
Hayyyy ağzına sağlık senin ! Bu kızlar beni delirtecek yardım lütfen yine ne varsa eskide var tatlım balım nasılsın?Canim ben de esime ne zaman kiloyla ilgili bisi desem sen bilirsin vs deyip cekilir koseye.incitmek istemediklerinden oyle. Yani zorlandigini strese girdigini gormustur uzulmjstur ama birak da diyememistir cunku zayiflamak istedigini biliyordur. Arada kaldiklarinda hemen sen bilirsinondan anlayamamasi normal ama hepimiz burada donem donem oyle zorluklar yasiyoruz
gelelim yukaridaki meseleye. Epeydir sizi okuyorum ama artik koca gobusluyum diye ses etmiyordum bakip cikiyordum. Yazdigini gorunce dayanamadim acikcasi. Birincisi kizlar da demis her metabolizma farklidir. Ikincisi gulincik cok fazla spor yapiyor. Yani sporu aksatmiyor ve her gun yapiyor ama sen calisiyorsun isler oluyor vs vs o kadar duzenli ve cok yapamiyorsun bunun zatiflamaya cok etkisi var. Cunku zayiflamada isin sirri aldigindan cok yakmak. Ucuncusu senin menulerinde kacamaklar oluyor arada. Mesela dun 8 kestane yemissin. Kestane ekmek yerine gecen birsey. Kalorisi yuksek. Borek yemissin o da oyle. Hani 1 dilim borek masum geliyor ama oyle degil. Bir de sen kendini kasıyorsun. demek istedigim bunu oyle bir hale getirmek lazim ki yemegi az yemek ya da cok kacamak yapmamak va vs bir hayat bicimi olmalim sbunu yapmak su acidan da onemli. Yarin bigun hedefe kendini kasa kasa ulasirsin ama sonra yeniden yersen yeniden alirsin. Yaliyorsun acisindan degil ornek olsun diye soyluyorum kizartma tursu hamurisi paketli biskuviler vb gidalardan cok cok uzak durmalisin. Ben mesela son 2 senede karisik kizartmayi 2 kez yedim. Kizartmali yemekleri az yagda cevirdim. Ya da firinladim. Kendini kisitlama. Bunlarin tadi da cok guzel ve cok daha saglikli. Uzun oldu biraz bilmisce oldu ama niyetim yardim etmek. Umarim kirilmamissindir. Bir de kendini kiyasladigin arkadas sabah 5 de kalkiyor cogu zamanm bu da kilo vermede cok etkili. Erken kalkmak metabolizmayi hizlandiriyor
aynen tatlımm sen bulamazsan ben sana gönderirim biraz yemesi zor sadece ufak olduğu için:) neyse geri moralim yerine geldi gittim iki saat yürüdüm geldim eşime hediyesinide aldım iş yerimizin yakınında çarşı var ohh yürüyünce rahatladım. inş hediyemi beğenir kocacım ayakkabı aldım beğenmezse kendime de bir ayakkabı beğendim gider onla değişirim he heeİlk defa duydumvay be görünce alacağım. Neyseki sana da karpuzun çekirdeği yetsin artık herşeyi mevsiminde yemek lazım
Sen gel iki motive ederiz seniyada vururuz kafana kafana almazsın fazla kilo falan baby
Adı melek ama seni gidi plancı seniiaynen tatlımm sen bulamazsan ben sana gönderirim biraz yemesi zor sadece ufak olduğu için:) neyse geri moralim yerine geldi gittim iki saat yürüdüm geldim eşime hediyesinide aldım iş yerimizin yakınında çarşı var ohh yürüyünce rahatladım. inş hediyemi beğenir kocacım ayakkabı aldım beğenmezse kendime de bir ayakkabı beğendim gider onla değişirim he hee
Hayyyy ağzına sağlık senin ! Bu kızlar beni delirtecek yardım lütfen yine ne varsa eskide var tatlım balım nasılsın?
Adı melek ama seni gidi plancı seniio ne güzel işyeri öyle 2 saat yokolabilmişsin. Ne güzel insanın keyfi yerinde olsun zaten gerisi boş , teşekkürler ayrıca demen yeterli göndermiş kadar oldun baby.
Onu şundan dedim kaptanım.maşallah gulicikk çok veriyi ya biz de bi beş yüz gram versem haftada yeterheee sen şimdi o gün de doğum günümü kutlayacağız yerim dersin al sana +3 daha !
Ahhhh bilseydim sana Şubat 1 de izin verirdim ben ahhhh ahhhh
Tabiki keşke herkes her hafta 500 gr verse ama nerdeeee, bazen olmuyor işte. Stres yok kızlar
Bende bugün evdeyim, yoksa nerdee bukadar aktif olamazdım malum Cuma günü biz çok yoğun oluyoruz.hiç deme planı hemencik yaptım:) sağolsunlar ya işyerim iyidir biz cumaya gitmeden gel o zaman dediler yetiştim.
Ay canım biz yirmi kilo aldık da ne oldu kızım.2.5 kilo doğduCanim ben iyiyim cok sukur. Arti 6 ile yola devam. Yemiyorsun diyenler kiloya fazla takiyorsun bebis buyumez diyenlerle mucadeleye devam :) insallah yarin kontrol var. Bebis de buyumus kilo almistir hersey yolundadir insallah. Cok takmasam da ara ara endiseye surukletiyorlar beni. Dedikleri gibi son aylarda daha hizli kilo aliniyor sanirim. Ee bebgin en hizli buyudugu donemmis bu donem. Insallah max 12 kilo ile bitiririm bunalima girmem diye umitliyim :))
Kuzum asla! Ne izini yaw? Herkes bugün bir izne çıkma peşindemodası mı geldi
o obur işareti ne tatlım bir dur artikbenımde dogum gunum 20 sınde ayy o kadar yazıda takıldıgım nokta
Ay canım Sağol. Birden neresinden başlasam tutsam bilemedim. ToparladinCanim ben de esime ne zaman kiloyla ilgili bisi desem sen bilirsin vs deyip cekilir koseye.incitmek istemediklerinden oyle. Yani zorlandigini strese girdigini gormustur uzulmjstur ama birak da diyememistir cunku zayiflamak istedigini biliyordur. Arada kaldiklarinda hemen sen bilirsinondan anlayamamasi normal ama hepimiz burada donem donem oyle zorluklar yasiyoruz
gelelim yukaridaki meseleye. Epeydir sizi okuyorum ama artik koca gobusluyum diye ses etmiyordum bakip cikiyordum. Yazdigini gorunce dayanamadim acikcasi. Birincisi kizlar da demis her metabolizma farklidir. Ikincisi gulincik cok fazla spor yapiyor. Yani sporu aksatmiyor ve her gun yapiyor ama sen calisiyorsun isler oluyor vs vs o kadar duzenli ve cok yapamiyorsun bunun zatiflamaya cok etkisi var. Cunku zayiflamada isin sirri aldigindan cok yakmak. Ucuncusu senin menulerinde kacamaklar oluyor arada. Mesela dun 8 kestane yemissin. Kestane ekmek yerine gecen birsey. Kalorisi yuksek. Borek yemissin o da oyle. Hani 1 dilim borek masum geliyor ama oyle degil. Bir de sen kendini kasıyorsun. demek istedigim bunu oyle bir hale getirmek lazim ki yemegi az yemek ya da cok kacamak yapmamak va vs bir hayat bicimi olmalim sbunu yapmak su acidan da onemli. Yarin bigun hedefe kendini kasa kasa ulasirsin ama sonra yeniden yersen yeniden alirsin. Yaliyorsun acisindan degil ornek olsun diye soyluyorum kizartma tursu hamurisi paketli biskuviler vb gidalardan cok cok uzak durmalisin. Ben mesela son 2 senede karisik kizartmayi 2 kez yedim. Kizartmali yemekleri az yagda cevirdim. Ya da firinladim. Kendini kisitlama. Bunlarin tadi da cok guzel ve cok daha saglikli. Uzun oldu biraz bilmisce oldu ama niyetim yardim etmek. Umarim kirilmamissindir. Bir de kendini kiyasladigin arkadas sabah 5 de kalkiyor cogu zamanm bu da kilo vermede cok etkili. Erken kalkmak metabolizmayi hizlandiriyor
Satışa geeelHayyyy ağzına sağlık senin ! Bu kızlar beni delirtecek yardım lütfen yine ne varsa eskide var tatlım balım nasılsın?
aa ne güzel evin tadını çıkar cnm rahatsız falan değilsin demi? ben şimdi bir bucuga kadar boşum:)Bende bugün evdeyim, yoksa nerdee bukadar aktif olamazdım malum Cuma günü biz çok yoğun oluyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?