Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

benımde dogum gunum 20 sınde ayy o kadar yazıda takıldıgım nokta
heee sen şimdi o gün de doğum günümü kutlayacağız yerim dersin al sana +3 daha !

Ahhhh bilseydim sana Şubat 1 de izin verirdim ben ahhhh ahhhh
Tabiki keşke herkes her hafta 500 gr verse ama nerdeeee, bazen olmuyor işte. Stres yok kızlar

Canim ben de esime ne zaman kiloyla ilgili bisi desem sen bilirsin vs deyip cekilir koseye.incitmek istemediklerinden oyle. Yani zorlandigini strese girdigini gormustur uzulmjstur ama birak da diyememistir cunku zayiflamak istedigini biliyordur. Arada kaldiklarinda hemen sen bilirsin ondan anlayamamasi normal ama hepimiz burada donem donem oyle zorluklar yasiyoruz

gelelim yukaridaki meseleye. Epeydir sizi okuyorum ama artik koca gobusluyum diye ses etmiyordum bakip cikiyordum. Yazdigini gorunce dayanamadim acikcasi. Birincisi kizlar da demis her metabolizma farklidir. Ikincisi gulincik cok fazla spor yapiyor. Yani sporu aksatmiyor ve her gun yapiyor ama sen calisiyorsun isler oluyor vs vs o kadar duzenli ve cok yapamiyorsun bunun zatiflamaya cok etkisi var. Cunku zayiflamada isin sirri aldigindan cok yakmak. Ucuncusu senin menulerinde kacamaklar oluyor arada. Mesela dun 8 kestane yemissin. Kestane ekmek yerine gecen birsey. Kalorisi yuksek. Borek yemissin o da oyle. Hani 1 dilim borek masum geliyor ama oyle degil. Bir de sen kendini kasıyorsun. demek istedigim bunu oyle bir hale getirmek lazim ki yemegi az yemek ya da cok kacamak yapmamak va vs bir hayat bicimi olmalim sbunu yapmak su acidan da onemli. Yarin bigun hedefe kendini kasa kasa ulasirsin ama sonra yeniden yersen yeniden alirsin. Yaliyorsun acisindan degil ornek olsun diye soyluyorum kizartma tursu hamurisi paketli biskuviler vb gidalardan cok cok uzak durmalisin. Ben mesela son 2 senede karisik kizartmayi 2 kez yedim. Kizartmali yemekleri az yagda cevirdim. Ya da firinladim. Kendini kisitlama. Bunlarin tadi da cok guzel ve cok daha saglikli. Uzun oldu biraz bilmisce oldu ama niyetim yardim etmek. Umarim kirilmamissindir. Bir de kendini kiyasladigin arkadas sabah 5 de kalkiyor cogu zamanm bu da kilo vermede cok etkili. Erken kalkmak metabolizmayi hizlandiriyor

yok yaa yemecemm pasta neymıss bız adanalıyız dıkerız kebaba 1 mum olur bıter hem karataya uygun kebep :)ohh mısss

@melegim66 canim ilk 3 ay toplamda 1 kilo alinmasi tavsiye ediliyor aklinda bulunsun her ogunune 3 kasik fazla yemen yeterli kalori ihtiyaci acisindan. Bir de cok fazla sut yogurt tuketmiyorsan ara ogunlerde onlari tuket zaten hamilelik tecruben var biliyorsun bunlari

Ay İnsallah kaptanı m bi insem 80 lerden
Kuzum inersin ben 108 lerden 67 lere geldiysem sende gelirsin neyin eksik? İnancım tam size var o azim sizdeee

Sitenin yazı boyutunu değişmiş benim telde mi gariplik var
Ohhh be bir farkeden çıktı aynen değişmiş banada bir tuhaf geliyor herşey değişmiş yani senin telde gariplik yok baby

canım karpuzun içindeki çekirdeği kavurup satarlar bizim buralarda ayy nefis olur tadı kaloriside yok bildiğim kadarıyla pek eve gidince yerim birazcık artık karpuzu bulamayan çekirdeğini yeray inşallah ödemdir de hemencik atarım geri inşallah cok kilo almam canım tabiki hep buralardayım aynen kontrolde tutun beni hatta tam tutun beni agzımı elimi falan tutun yemiyeyim

biliyorum canım aslında su an normal yeme düzenimi değiştirmedim sadece sütü falan ekledim cok yemiyorum yani neyse kocama hediye alcam diye iki saat yürüdüm geldim bu hafta pek yürümemiştim ondan da olabilir

İlk defa duydum vay be görünce alacağım. Neyseki sana da karpuzun çekirdeği yetsin artık herşeyi mevsiminde yemek lazım

Sen gel iki motive ederiz seni yada vururuz kafana kafana almazsın fazla kilo falan baby

Hayyyy ağzına sağlık senin ! Bu kızlar beni delirtecek yardım lütfen yine ne varsa eskide var tatlım balım nasılsın?

İlk defa duydum vay be görünce alacağım. Neyseki sana da karpuzun çekirdeği yetsin artık herşeyi mevsiminde yemek lazım

Sen gel iki motive ederiz seni yada vururuz kafana kafana almazsın fazla kilo falan baby
aynen tatlımm sen bulamazsan ben sana gönderirim biraz yemesi zor sadece ufak olduğu için:) neyse geri moralim yerine geldi gittim iki saat yürüdüm geldim eşime hediyesinide aldım iş yerimizin yakınında çarşı var ohh yürüyünce rahatladım. inş hediyemi beğenir kocacım ayakkabı aldım beğenmezse kendime de bir ayakkabı beğendim gider onla değişirim he hee

Adı melek ama seni gidi plancı senii o ne güzel işyeri öyle 2 saat yokolabilmişsin. Ne güzel insanın keyfi yerinde olsun zaten gerisi boş , teşekkürler ayrıca demen yeterli göndermiş kadar oldun baby.

Hayyyy ağzına sağlık senin ! Bu kızlar beni delirtecek yardım lütfen yine ne varsa eskide var tatlım balım nasılsın?

Canim ben iyiyim cok sukur. Arti 6 ile yola devam. Yemiyorsun diyenler kiloya fazla takiyorsun bebis buyumez diyenlerle mucadeleye devam :) insallah yarin kontrol var. Bebis de buyumus kilo almistir hersey yolundadir insallah. Cok takmasam da ara ara endiseye surukletiyorlar beni. Dedikleri gibi son aylarda daha hizli kilo aliniyor sanirim. Ee bebgin en hizli buyudugu donemmis bu donem. Insallah max 12 kilo ile bitiririm bunalima girmem diye umitliyim :))

Adı melek ama seni gidi plancı senii o ne güzel işyeri öyle 2 saat yokolabilmişsin. Ne güzel insanın keyfi yerinde olsun zaten gerisi boş , teşekkürler ayrıca demen yeterli göndermiş kadar oldun baby.
hiç deme planı hemencik yaptım:) sağolsunlar ya işyerim iyidir biz cumaya gitmeden gel o zaman dediler yetiştim.

Onu şundan dedim kaptanım.maşallah gulicikk çok veriyi ya biz de bi beş yüz gram versem haftada yeter

Ay canım biz yirmi kilo aldık da ne oldu kızım.2.5 kilo doğdu

Kuzum asla! Ne izini yaw? Herkes bugün bir izne çıkma peşinde modası mı geldi

benımde dogum gunum 20 sınde ayy o kadar yazıda takıldıgım nokta
o obur işareti ne tatlım bir dur artik

Ay canım Sağol. Birden neresinden başlasam tutsam bilemedim. Toparladin

Satışa geeel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…