o obur işareti ne tatlım bir dur artik
Ay canım Sağol. Birden neresinden başlasam tutsam bilemedim. Toparladin
Satışa geeel
Teyzelere bunu anlatmak cok buyuk dertAy canım biz yirmi kilo aldık da ne oldu kızım.2.5 kilo doğdu
Her ay bir kilo almışsın süpperCanim ben iyiyim cok sukur. Arti 6 ile yola devam. Yemiyorsun diyenler kiloya fazla takiyorsun bebis buyumez diyenlerle mucadeleye devam :) insallah yarin kontrol var. Bebis de buyumus kilo almistir hersey yolundadir insallah. Cok takmasam da ara ara endiseye surukletiyorlar beni. Dedikleri gibi son aylarda daha hizli kilo aliniyor sanirim. Ee bebgin en hizli buyudugu donemmis bu donem. Insallah max 12 kilo ile bitiririm bunalima girmem diye umitliyim :))
kuruyemıscıler satar canım bızım burda herr kuruyemıssıcıde olur:)olmassa adrseını ver yollayım ben sanaİlk defa duydumvay be görünce alacağım. Neyseki sana da karpuzun çekirdeği yetsin artık herşeyi mevsiminde yemek lazım
Sen gel iki motive ederiz seniyada vururuz kafana kafana almazsın fazla kilo falan baby
Her ay bir kilo almışsın süpperiyi gidiyorsun bebiş de iyidir İnşaAllah ama sen zaten biliyorsun ki yediklerinle ilgisi yok ki herşeyin! Çok bilmişler hep başa bela neyse kurtulmana 90 gün kadar kaldı ama tabi doğru ya birde doğumdan sonraa da susmuyorlardı dimi bunlar boşvereceksin kuzum sen iyiysen hiç mesele yok
Bakalım bebiş nasıl meraklandım şimdi uygun olduğunda haber ver bizede paşadanbiraz daha gelmeseydin hu huuu komşu demeye geliyordum kapına
Sen bana ordan bir adana kebap göndersen varrr yaa bak odaha güzel olur,
kuruyemıscıler satar canım bızım burda herr kuruyemıssıcıde olur:)olmassa adrseını ver yollayım ben sana
Aaa hiç öyle şey olur mu tabiki o parmağı sende sallayacaksın, hamilesin zaten biz sana karışamayız ama sen bizi o güzel bilgilerinden ve tecrübelerinden mahrum bırakma kuzummm . Demekki gizliden gizliye takip edildik bak o da hoşuma gittiAslinda buralardaydim da nedense ses cikarmadim.boyle sey gibi istedigimi yerken size aaa kacamak ayip vs demek hos degil gibi geldi. Insallah iyidir. Sut icin bol bol emzirmek ve su ve yuksek moral diyorlar. Ruh halimi hic hayal edemiyorum ama 40 gun evden hic cikmazsam kafayi yemem yuksek ihtimal :)))
bakalim hayirlisiyla bir dogum olsaydi vakitlice. Hos daha hic biseyi hazir degil bebisin. Martta halledecegim insallah simdilik odasini bosaltmata calisiyorum ici ivir zivir dolu
sen nasilsin aprilim. Keyfin moralin nasil
Eeee herkes izin izin derse bende, biraz tırlattımo obur işareti ne tatlım bir dur artik
Ay canım Sağol. Birden neresinden başlasam tutsam bilemedim. Toparladin
Satışa geeel
Yok canım rahatsız değilim gitmek istemedim sadeceaa ne güzel evin tadını çıkar cnm rahatsız falan değilsin demi? ben şimdi bir bucuga kadar boşum:)
Cnm tesekkur ederim beni farkli anlamadigin icin.samimiyetine iyiki guvenmism.gicik olmk degil sana ozendigim icindi cnm benimcanım öncelikle sana hiç alinmadim bil. Ama kendime kızacak gibi oluyorum bir şaşırıyorum falan mazur gör beni. Geçen sene bu ayın 20 sinde dogumgunumde tam 99 kilo gördüm tartida. Ben en çok 72 yi görmüş bir insandim hayatımda. Insan içine çıkmaya utanir oldum. Hiçbir şeyin içine girememek koca karı gibi görünmek de cabasi. Takım 1 i bugün çok benimsedim. Hicbirinizle yüz yüze gorusmedim hukukum olmadı ama hepimiz aynı nedenden burdayiz ve o yüzden seviyorum sizi. Biz birbirimizi çok iyi anlarız. Ben burda kendimle yarisiyorum. Bu en mantiklisi. Eskiden nasıldin Gülizar bak nasıl oldun. Başladın bitir diyorum kendime. O 50 beden kıyafetlerin hiçbirini kıyıya köşeye saklamadim hepsi gözümün önünde. Bir daha öyle olmak istemiyorum. Benim bütün amacım o. Ama bu seni ve diğer arkadaşlarımı bu şekilde gıcık ediyorsam bence ben izne ayrilmaliyim
Bir de @keten prenses e katılıyorum. Hepimizin metabolizma hızı farklı farklı çalışır. Ben son üç sene ne yaiyorduysam tam tersini yapmaya başladım. Belki bu yüzden bu kadar hızlı oluyor ama zannedersem o duraklama dönemi yakındır.
Ayy çok konuştum
Kendime kızdım sısko halimden bıktım o yüzden deli gibi cabaliyorum gerçekten. Kimseyi diyete takıma kusturmek gibi birseyi hiç düşünmedim. Amasevilay80 de bunu kastetmedi eminim. Ama bizim yarismamiz yanlıştı baştan. Kişi kendiyle yarismali ki motivasyonu düşmesin
60 cnm hedef kilomsevilay80 canım bende başta kendini en cokk kilo veren maşallah gulicikk le karsilastiriyodum
Yapım gereği okulda falan sınavlardan birinci olacam diye kafam catlatdi
Ama bu kilo işi farklı
Sonuçta haftada 5 yüz gram bike versem ayda iki kilo yapar uç ayda 6 kilo daha ne olsun.canım.senin hedef kilon kacti
Sen sakin gitme biyerlere sana ihtiyacmz varEeee herkes izin izin derse bende, biraz tırlattımyok yani ben çıkacağım izne terkederim buraları ozaman kızdırmayın bakimm beni
Yok canım rahatsız değilim gitmek istemedim sadece
O zaman her sıkıştığınızda izin demeyin kuzum benim bir derdim var diye başlayın konuya, hallolur. Eğer ki yine olmuyorsa tabiki izne de çıkabilir. :)))))) konuşmak lazım ilk önceSen sakin gitme biyerlere sana ihtiyacmz var
Aaa hiç öyle şey olur mu tabiki o parmağı sende sallayacaksın, hamilesin zaten biz sana karışamayız ama sen bizi o güzel bilgilerinden ve tecrübelerinden mahrum bırakma kuzummm . Demekki gizliden gizliye takip edildik bak o da hoşuma gitti
Canım zaten Mart ayı doğru bir seçim fazla bişey alma sadece gerekenler yeterligeç kalmış değilsin zaten gelecek olan minnacık bebek herşey olur hayırlısıyla.
Ben iyiyim, sabah hiç gidesim gelmedi işe amannn benmi kurtaracağım dünyayı dedim gitmedimböyle kafasına göre takılan gün olunca bir ayrı seviyorum o günü
Evet uğruyor da, çok değil. Özlüyorum onudaAy ne guzel demissin. Bitmeyen h.sonu tatili gibiii :)
haklisin canim onun en cok ihtiyaci olan biziz, sevgimiz sarilisimiz. Ee onlar da hazir bekliyorkiyafetler vs bir sekilde hallolur. Tabi yine de cok geciktirmesek iyi :))
Hamile kafasi diyelim sessiz takipteydim. Deadline da epeydir ugramiyor
Evet uğruyor da, çok değil. Özlüyorum onuda
gönderım kızz :)lafımı olurrSen bana ordan bir adana kebap göndersen varrr yaa bak odaha güzel olurmımmm
Aslında hedefine pek birsey yok canım. Taş catlasa bahar bitmeden. Kendimizle yarışmak en iyisi. O yüzden salmiyorum. Mesela bugün içimizde bir iki kişi bırakma bizde de motivasyon düşer. En çok kendimize odaklanmaliyizCnm tesekkur ederim beni farkli anlamadigin icin.samimiyetine iyiki guvenmism.gicik olmk degil sana ozendigim icindi cnm benim
60 cnm hedef kilom
1.TAKIM 452. ETAP***
[/SIZE][/COLOR]
April_2007(66.8///%)
Sevim_mrt (75.1///%)
sevilay 80 (72.2/72.6/-0.4% - 0.55
otimoti (71///%)
Gulicikkk (70.5/69.2/1.3/%1.84)
Keten prenses (69.5/69.0/0.5/%1.71)
melegim66 (58.7///%)
EFatos (74.5/76/-1.5/%-2.01)
denizzeynep (81/80.2/0.8/%98)
perihan90 (93.8///%)[/B]
1. TAKIM ORTALAMASI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?