Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Her ay bir kilo almışsın süpper iyi gidiyorsun bebiş de iyidir İnşaAllah ama sen zaten biliyorsun ki yediklerinle ilgisi yok ki herşeyin! Çok bilmişler hep başa bela neyse kurtulmana 90 gün kadar kaldı ama tabi doğru ya birde doğumdan sonraa da susmuyorlardı dimi bunlar boşvereceksin kuzum sen iyiysen hiç mesele yok

Bakalım bebiş nasıl meraklandım şimdi uygun olduğunda haber ver bizede paşadan biraz daha gelmeseydin hu huuu komşu demeye geliyordum kapına

,
İlk defa duydum vay be görünce alacağım. Neyseki sana da karpuzun çekirdeği yetsin artık herşeyi mevsiminde yemek lazım

Sen gel iki motive ederiz seni yada vururuz kafana kafana almazsın fazla kilo falan baby
kuruyemıscıler satar canım bızım burda herr kuruyemıssıcıde olur:)olmassa adrseını ver yollayım ben sana

Aslinda buralardaydim da nedense ses cikarmadim.boyle sey gibi istedigimi yerken size aaa kacamak ayip vs demek hos degil gibi geldi. Insallah iyidir. Sut icin bol bol emzirmek ve su ve yuksek moral diyorlar. Ruh halimi hic hayal edemiyorum ama 40 gun evden hic cikmazsam kafayi yemem yuksek ihtimal :)))

bakalim hayirlisiyla bir dogum olsaydi vakitlice. Hos daha hic biseyi hazir degil bebisin. Martta halledecegim insallah simdilik odasini bosaltmata calisiyorum ici ivir zivir dolu

sen nasilsin aprilim. Keyfin moralin nasil

Aaa hiç öyle şey olur mu tabiki o parmağı sende sallayacaksın, hamilesin zaten biz sana karışamayız ama sen bizi o güzel bilgilerinden ve tecrübelerinden mahrum bırakma kuzummm . Demekki gizliden gizliye takip edildik bak o da hoşuma gitti

Canım zaten Mart ayı doğru bir seçim fazla bişey alma sadece gerekenler yeterli geç kalmış değilsin zaten gelecek olan minnacık bebek herşey olur hayırlısıyla.

Ben iyiyim, sabah hiç gidesim gelmedi işe amannn benmi kurtaracağım dünyayı dedim gitmedim böyle kafasına göre takılan gün olunca bir ayrı seviyorum o günü

o obur işareti ne tatlım bir dur artik

Ay canım Sağol. Birden neresinden başlasam tutsam bilemedim. Toparladin

Satışa geeel
Eeee herkes izin izin derse bende, biraz tırlattım yok yani ben çıkacağım izne terkederim buraları ozaman kızdırmayın bakimm beni
aa ne güzel evin tadını çıkar cnm rahatsız falan değilsin demi? ben şimdi bir bucuga kadar boşum:)
Yok canım rahatsız değilim gitmek istemedim sadece

Cnm tesekkur ederim beni farkli anlamadigin icin.samimiyetine iyiki guvenmism.gicik olmk degil sana ozendigim icindi cnm benim
60 cnm hedef kilom

Ay ne guzel demissin. Bitmeyen h.sonu tatili gibiii :)

haklisin canim onun en cok ihtiyaci olan biziz, sevgimiz sarilisimiz. Ee onlar da hazir bekliyor kiyafetler vs bir sekilde hallolur. Tabi yine de cok geciktirmesek iyi :))

Hamile kafasi diyelim sessiz takipteydim. Deadline da epeydir ugramiyor

Evet uğruyor da, çok değil. Özlüyorum onuda

Cnm tesekkur ederim beni farkli anlamadigin icin.samimiyetine iyiki guvenmism.gicik olmk degil sana ozendigim icindi cnm benim

60 cnm hedef kilom
Aslında hedefine pek birsey yok canım. Taş catlasa bahar bitmeden. Kendimizle yarışmak en iyisi. O yüzden salmiyorum. Mesela bugün içimizde bir iki kişi bırakma bizde de motivasyon düşer. En çok kendimize odaklanmaliyiz

ApriL_2007 yaa kaptanım bukadar yorumdan sonra ben kilomu nasıl yazayım oooyyy ben nere gıdem şimdi bende yiyecem paparayı cok fena artrılardayım, hafta bası dahada felakettı 4gunde anca bukadar toparladım 76

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…