- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Canım o yaNapti acaba bir ara listeye donmek icin ugrasiyordu @deadline
Alışmışken artılara mı devam etsek ne? Bak bugün o konuda birinciyizApriL_2007 yaa kaptanım bukadar yorumdan sonra ben kilomu nasıl yazayım oooyyy ben nere gıdem şimdi bende yiyecem paparayı cok fena artrılardayım, hafta bası dahada felakettı 4gunde anca bukadar toparladım 76
İspanyol takıma bakk dökülüyorselam kızlaaarrr.. korkunç bir cumadan merhaba sizeeeee..
sabah tartılamadımApriL_2007 bu hafta da yok sayın beni ..
haftaya elbirliğiyle toparlarız üzülme...İspanyol takıma bakk dökülüyorbaşka bir korkunçluk mu var?
haftaya elbirliğiyle toparlarız üzülme...
benim için korkunç cumaaaa.. böyle daha da korkuuunççç
yarın da 2 ye kadar çalışıyorum ve full doluyum.. ama akşam kuaföre gitcem güzelleşcemm onu füşünüp mutlu olmaya çalışyorum ,zira 3 aydır gitmedim .. dip boyam, kaşım bıyığım korkunç duurmdayımHaftanin son gunu hatta son is saatleri oldugunu dusun rahatla ispanyol
ApriL_2007 ay ay bu ne gerkes arti olmayi gec misli misli artidaaa
yarın da 2 ye kadar çalışıyorum ve full doluyum.. ama akşam kuaföre gitcem güzelleşcemm onu füşünüp mutlu olmaya çalışyorum ,zira 3 aydır gitmedim .. dip boyam, kaşım bıyığım korkunç duurmdayım
haftaya elbirliğiyle toparlarız üzülme...
benim için korkunç cumaaaa.. böyle daha da korkuuunççç
UmarımArtilarmiz çok ya hayırlısı olsun haftaya düzelir İnsallah
Bu bir kabus olmalı yaaHaftanin son gunu hatta son is saatleri oldugunu dusun rahatla ispanyol
ApriL_2007 ay ay bu ne gerkes arti olmayi gec misli misli artidaaa
Oooo bayağı olmuş ama yarınki değişim süper olacak o kesinyarın da 2 ye kadar çalışıyorum ve full doluyum.. ama akşam kuaföre gitcem güzelleşcemm onu füşünüp mutlu olmaya çalışyorum ,zira 3 aydır gitmedim .. dip boyam, kaşım bıyığım korkunç duurmdayım
Baba Candır diye bir dizi var orda kahküllü bir kız var çok tatlı, o geldi aklıma sen deyince. Severmisin dagatesi? Bende çok severim ama saçım düz değil kim onunla uğraşacak diye kestiremiyorumAy ben de 3 aydir gidip kahkul kestirecegim kendime dogumdan once gidersem buyuk basari :)) bozma moralini canim ya. Desigin gibi kuaforu dusun mutlu ollll
çok mu hasta var? Ayyy onlarda tatile çıksın bugün cuma ayol
Umarım
Bu bir kabus olmalı yaademin otiye dedim artıyla gel rahat ol gelmeyeni dövüyoruz.
Oooo bayağı olmuş ama yarınki değişim süper olacak o kesin
Baba Candır diye bir dizi var orda kahküllü bir kız var çok tatlı, o geldi aklıma sen deyince. Severmisin dagatesi? Bende çok severim ama saçım düz değil kim onunla uğraşacak diye kestiremiyorum
Bence git kestir, şu hamile psikolojinede iyi gelirAy oti sabit olsa bile takim ici dereceye giderebilir o derecee felaketiz bu hafta.
ben kahkul cok severim bir de bana yan degil duz kahkul yakisiyor. Her kuafor degisio baska yerde kestirecegimde elli kere yan yapalim diger turlu kullanamazsiniz yakismaz deyip duruyorlar. Her seferinde de aa yakisti diyorlar :)) bence beni genclestiriyor kahkul soyle bir iki yas. O yuzden de seviyor olabilirim :)) ay cok heves ettim haftaya gidip kestireyim h.sonu firsat bulamam
Bence git kestir, şu hamile psikolojinede iyi gelirmotive olursun. Ufak tefek şeyler bile biz kadınları mutlu etmeye yetiyor inan
Zaten gençsin bebemEvet ya biraz gezsem de iyi olacak ama hava felaket avm vs de gezmeyi hic sevmiyorum. Gideyim de kestireyim genc genc dolasayim :d
Alırım babyGeçmişi okumayı tamamlayamadım.Akşam okuyacağım.ApriL_2007 bugün 56.4 geldim.Listeye alır mısın beni? Pazartesi 57.9 iken bugün 56.4 ile yolda devam. keten prenses eşine sorarmısın belime ağrıyı ip atlamak mı yaptı yoksa çapraz mekik mi? İpi rahat atlıyorum ama öyle böyle değil bacaklarıma vuran ağrım oldu.
Sonuncu belli bosverin birinciyi***1.TAKIM 452. ETAP***
April_2007(66.8///%)kilosu sabit
Sevim_mrt (75.1/77.3/+2.2/%-2.93)
sevilay 80 (72.2/72.6/+0.4/%-0.55)
otimoti (71/71.5/+0.5/%-0.70)
Gulicikkk (70.5/69.2/1.3/%1.84)
Keten prenses (69.5/69/0.5/%0.72)
melegim66 (58.7/59.3/+0.6/%-1.02)hamilelik nedeniyle izne ayrılmak istiyor
EFatos (74.5/76/+1.5/%-2.01)
denizzeynep (81/80.2/0.8/%0.99)
perihan90 (93.8/92/1.8/%1.92)kendi isteğiyle ayrılmak istiyor
gulfuren(56.5/56.4/0.1/%0.02)444.etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü kilosu 9'a bölündü
buse8 (68/90.9/+22.9/%-0.58)(9.takımdan transfer )394.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 58'e bölündü. Eski üyenin dönüş uygulaması/ekstrem durum/madde 2.
1. TAKIM ORTALAMASI:%-0.192
Sonunculuğu bile haketmedik !Sonuncu belli bosverin birinciyi
Sordum canim isinmadan ip atlayip kultur fizik hareketleri yapmadan birakirsan yaparmis bide kpndisyonunu artirmadan kendini zorlarsandaGeçmişi okumayı tamamlayamadım.Akşam okuyacağım.ApriL_2007 bugün 56.4 geldim.Listeye alır mısın beni? Pazartesi 57.9 iken bugün 56.4 ile yolda devam. keten prenses eşine sorarmısın belime ağrıyı ip atlamak mı yaptı yoksa çapraz mekik mi? İpi rahat atlıyorum ama öyle böyle değil bacaklarıma vuran ağrım oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?