Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Napti acaba bir ara listeye donmek icin ugrasiyordu @deadline
Canım o ya uğraşıyor hala bakalım bekliyoruz. :)))))

Alışmışken artılara mı devam etsek ne? Bak bugün o konuda birinciyiz

Haftanin son gunu hatta son is saatleri oldugunu dusun rahatla ispanyol

ApriL_2007 ay ay bu ne gerkes arti olmayi gec misli misli artidaaa
yarın da 2 ye kadar çalışıyorum ve full doluyum.. ama akşam kuaföre gitcem güzelleşcemm onu füşünüp mutlu olmaya çalışyorum ,zira 3 aydır gitmedim .. dip boyam, kaşım bıyığım korkunç duurmdayım

Ay ben de 3 aydir gidip kahkul kestirecegim kendime dogumdan once gidersem buyuk basari :)) bozma moralini canim ya. Desigin gibi kuaforu dusun mutlu ollll

haftaya elbirliğiyle toparlarız üzülme...
benim için korkunç cumaaaa.. böyle daha da korkuuunççç
çok mu hasta var? Ayyy onlarda tatile çıksın bugün cuma ayol

Artilarmiz çok ya hayırlısı olsun haftaya düzelir İnsallah
Umarım
Haftanin son gunu hatta son is saatleri oldugunu dusun rahatla ispanyol

ApriL_2007 ay ay bu ne gerkes arti olmayi gec misli misli artidaaa
Bu bir kabus olmalı yaa demin otiye dedim artıyla gel rahat ol gelmeyeni dövüyoruz.

Oooo bayağı olmuş ama yarınki değişim süper olacak o kesin

Ay ben de 3 aydir gidip kahkul kestirecegim kendime dogumdan once gidersem buyuk basari :)) bozma moralini canim ya. Desigin gibi kuaforu dusun mutlu ollll
Baba Candır diye bir dizi var orda kahküllü bir kız var çok tatlı, o geldi aklıma sen deyince. Severmisin dagatesi? Bende çok severim ama saçım düz değil kim onunla uğraşacak diye kestiremiyorum

Baba Candır diye bir dizi var orda kahküllü bir kız var çok tatlı, o geldi aklıma sen deyince. Severmisin dagatesi? Bende çok severim ama saçım düz değil kim onunla uğraşacak diye kestiremiyorum

Ay oti sabit olsa bile takim ici dereceye giderebilir o derecee felaketiz bu hafta.

ben kahkul cok severim bir de bana yan degil duz kahkul yakisiyor. Her kuafor degisio baska yerde kestirecegimde elli kere yan yapalim diger turlu kullanamazsiniz yakismaz deyip duruyorlar. Her seferinde de aa yakisti diyorlar :)) bence beni genclestiriyor kahkul soyle bir iki yas. O yuzden de seviyor olabilirim :)) ay cok heves ettim haftaya gidip kestireyim h.sonu firsat bulamam

Bence git kestir, şu hamile psikolojinede iyi gelir motive olursun. Ufak tefek şeyler bile biz kadınları mutlu etmeye yetiyor inan

Bence git kestir, şu hamile psikolojinede iyi gelir motive olursun. Ufak tefek şeyler bile biz kadınları mutlu etmeye yetiyor inan

Evet ya biraz gezsem de iyi olacak ama hava felaket avm vs de gezmeyi hic sevmiyorum. Gideyim de kestireyim genc genc dolasayim :d

Geçmişi okumayı tamamlayamadım.Akşam okuyacağım. ApriL_2007 bugün 56.4 geldim.Listeye alır mısın beni? Pazartesi 57.9 iken bugün 56.4 ile yolda devam. keten prenses eşine sorarmısın belime ağrıyı ip atlamak mı yaptı yoksa çapraz mekik mi? İpi rahat atlıyorum ama öyle böyle değil bacaklarıma vuran ağrım oldu.

Evet ya biraz gezsem de iyi olacak ama hava felaket avm vs de gezmeyi hic sevmiyorum. Gideyim de kestireyim genc genc dolasayim :d
Zaten gençsin bebem kendine haksızlık etme. Bende avm gezmeyi sevmiyorum alışveriş için giderim sadece.

Alırım babyzaten geçmişi okursan göreceksin takım bitmiş

***1.TAKIM 452. ETAP***

April_2007(66.8///%)kilosu sabit
Sevim_mrt (75.1/77.3/+2.2/%-2.93)
sevilay 80 (72.2/72.6/+0.4/%-0.55)
otimoti (71/71.5/+0.5/%-0.70)
Gulicikkk (70.5/69.2/1.3/%1.84)
Keten prenses (69.5/69/0.5/%0.72)
melegim66 (58.7/59.3/+0.6/%-1.02)hamilelik nedeniyle izne ayrılmak istiyor
EFatos (74.5/76/+1.5/%-2.01)
denizzeynep (81/80.2/0.8/%0.99)
perihan90 (93.8/92/1.8/%1.92)kendi isteğiyle ayrılmak istiyor

gulfuren(56.5/56.4/0.1/%0.02)444.etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü kilosu 9'a bölündü
buse8 (68/90.9/+22.9/%-0.58)(9.takımdan transfer )394.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 58'e bölündü. Eski üyenin dönüş uygulaması/ekstrem durum/madde 2.

1. TAKIM ORTALAMASI:%-0.192

Sonuncu belli bosverin birinciyi

Sordum canim isinmadan ip atlayip kultur fizik hareketleri yapmadan birakirsan yaparmis bide kpndisyonunu artirmadan kendini zorlarsanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…