Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Tekrar listedeyim şükürler olsun.Sağol Aprilciğim.

Sonunculuğu bile haketmedik ! takımın kilo alanlarının toplamı -7.79 verenlerinin ise 5.49 sen düşün artık
Nazar değdi takıma.Oldun yılmak yok kızlar, biz yağlardan değil, yağlar bizden korksun.

Sordum canim isinmadan ip atlayip kultur fizik hareketleri yapmadan birakirsan yaparmis bide kpndisyonunu artirmadan kendini zorlarsanda
Ben bir kereden coştum.Ondan oldum.Esnetme hareketlerini az yaptım öyle başladım.Gitti yarışma millet coştu 1000 sayı yapanlar var maşallah.

Baslarken isinma hareketi yaptigin gibi bitirdikten sonrada yavas yavas birakmak gerek canim birde o birden bire 1000 tane yapanlar yarin sapir sapir dokulur canim be

Rica ederim canım ne demek Sakın uyma onlara boşver herkesin bünyesi farklı, sakatlanıp sonra hiç spor yapamazsan daha kötü olur baby !

Baslarken isinma hareketi yaptigin gibi bitirdikten sonrada yavas yavas birakmak gerek canim birde o birden bire 1000 tane yapanlar yarin sapir sapir dokulur canim be
Kesinlikle

Tamam bugün öyle yapayım.Teşekkürler canım.
Rica ederim canım ne demek Sakın uyma onlara boşver herkesin bünyesi farklı, sakatlanıp sonra hiç spor yapamazsan daha kötü olur baby !

Kesinlikle
Haklısın yok yok bundan sonra zorlamam.Ama diyet ile ip faydalı gerçekten.Kilo,yağ,su ölçüyor tartım.Diyetisyenin tartısına yakın sonuç veriyor.Kas oranım arttı yağ azaldı.Mezura ile ölçtüm fark var.

Hadi yaa süper bakalım bir ay sonrası neler olacak?

Biraz dinlende basla canim istersen bide bak ben en fazla 350 atliyiorum toplam en buyuk yarisi kendimle yapiyorum gecen hafta 300 atliyosam bu hafta 350 benden iyisi yok

Tebrikler canim yeniden listedesin ne guzel 1000 tane ip mi vay arkadas millete. Keten lrensese katiliyorum yarin dokulur hepsi. Tabi onceden spor yapanlar varsa onlar dokulmez. Bu arada nacizane tavsiyem bir diyetisyen yaptiriyordu ordan biliyorum. Sabah kalkar kalmaz 50 kere ip atlar gibi ziplatiyordu metabolizma hizlaniyor demisti yanlis hatirlamiyorsam. Sizde sabah atlarsaniz daha guzel olabilir belki.

Biraz dinlende basla canim istersen bide bak ben en fazla 350 atliyiorum toplam en buyuk yarisi kendimle yapiyorum gecen hafta 300 atliyosam bu hafta 350 benden iyisi yok
Ustelik ben kac yil kickbox calistim esimin sayesinde yarismadan oncede ip atliyodum zaten 1000 tane atlamiyorum ama cok faydali her yerini calistirir birakma ama abartmada kondisyonunu artirarak devam et o zaman simdi 1000 tane atlayanlarin cogu dokuluyo olucak zaten

Hadi yaa süper bakalım bir ay sonrası neler olacak?
İnşallah bu sefer oluyor.Kendimi diyet psikoljisine artık sokmuyorum. Ama kendimi 52 kg da düşünüyorum devamlı.
Haklısın yavaş yavaş yükseltseydim iyiydi ama yarış diye gaza geldim.

Sağol canım teşekkür ediyorum.Zaten sabah aç karnına 50-60 tane ip atlıyorum.Ara ara atlıyorum bir anda atlamıyorum.Ama söylemen iyi oldu.İpsiz bile zıplarım artık.

Kickboxa oğlumda bir ay gitti. Sınavdan sonra yine başlayacak.Çok keyifli. Senin kas oranın bize göre fazladır ne güzel.

Bendizimde sorun olunca

birakmistim surekli atliyordum ozellikle baharda hani havalar tam isinmadan pencereyi sabah acarsin tatli soguk esinti gelir ya. Oyle acip zipliyordum cok guzel canlandiriyordu insani

Kickboxa oğlumda bir ay gitti. Sınavdan sonra yine başlayacak.Çok keyifli. Senin kas oranın bize göre fazladır ne güzel.
Birakmasin canim bende mert kemali gondericem 5 yasindan itibaren ben onlar gibi gitmedim esim calistirdi kendimi savunucak kadar biliyorum canim sporla ugrasanin kotu aliskanligi olmaz

Sağlıkla gelsin inşallah. Her ay onu görmek çok güzel bir mutluluk değil mi?

Her ay onu gormeyi beklemekte ayri bir heyecan diyilmi canim iyidir merak etme once allaha sora sana emanet

ay evet yarin aksilik olmazsa gorecegiz heyecanla bekliyorum. Biraksalar her gun gormeye giderim. Esim de gorunce daha bir baba havasina giriyor sanki. Tekmeleri iyice guclense surekli hissetsem diye bekliyorum simdi gun icinde ayaktayken pek hissedemiyorum. Az kaldi ya. Ama.sanki daha cok var gibi :)))

Bendizimde sorun olunca

birakmistim surekli atliyordum ozellikle baharda hani havalar tam isinmadan pencereyi sabah acarsin tatli soguk esinti gelir ya. Oyle acip zipliyordum cok guzel canlandiriyordu insani
Gerçekten insana iyi geliyor,ben birde trambolinde zıplıyorum.Sağlık açısından yararı da çok,almadan önce çok araştırmıştım.

Birakmasin canim bende mert kemali gondericem 5 yasindan itibaren ben onlar gibi gitmedim esim calistirdi kendimi savunucak kadar biliyorum canim sporla ugrasanin kotu aliskanligi olmaz
Büyük oğlumun bağışıklığı çok zayıf ve hareketsiz çocuk.Eli ayağı titriyor antreman zamanı.Kış girdiğinden beri hastalar zaten.Bir ay kickboks,daha sonra yaz dönemi yüzme,küçüğünüde göndereceğim.Sonrada basketbola başlayacak büyük oğlum. Boyu yaşıtlarında göre kısa.Basketbolun yararı olur diye düşünüyoruz.

Ohhh ne güzel. Babalar kucaklarına aldıkları zaman babalığı anlıyorlar.Allah olmayanlara nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…