Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Aprilim ya ne guzel takimca kilo almisiz haaa. Bende listede olsam sabit kala kala arada 1 er kilo ala ala giderdim doguma
Dimi ya bu bir ilk ! Şimdi ben sana ve meleğime haksızlık mı yaptım ki acaba hadi sizi yine listeye sokalım da nasıl kilo alınmaz gösterelim şu yaramazlara , Allah'ım yaa hamileler bile ayda 1 kg alıyor bizimkiler haftada 2/3 alıyor ne yapsak!!!?

Birakmasin canim bende mert kemali gondericem 5 yasindan itibaren ben onlar gibi gitmedim esim calistirdi kendimi savunucak kadar biliyorum canim sporla ugrasanin kotu aliskanligi olmaz
Tabiki spordan zarar gelmez. Siz siz olun kazma değil adam yetiştirin enerjik güzel huylu erkekleriniz olsun. Vatana millete. (Biraz uyuzum da şuan ondan böle patladım )

hahaha haksizlik etme bize kaptaaan:)

Bu arada enerji konusunda katiliyorum benim pek enerjim yok ama erkeklerin enerjisizi hic hos degiil.

Evettt demekki bir kazma ile ilgili sorun var demekki.Evettt dinliyorum ne oldu?

(Evet çıktı fırından sıcak sıcak sonuçlar, buyurun eserimiz)

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 452. ETAP SONUC LİSTELERİ
08 Subat - 12 Subat 2016

***1.TAKIM 452. ETAP***SONUNCU

April_2007(66.8///%)kilosu sabit
Sevim_mrt (75.1/77.3/+2.2/%-2.93)
sevilay 80 (72.2/72.6/+0.4/%-0.55)
otimoti (71/71.5/+0.5/%-0.70)
Gulicikkk (70.5/69.2/1.3/%1.84)
Keten prenses (69.5/69/0.5/%0.72)
melegim66 (58.7/59.3/+0.6/%-1.02)hamilelik nedeniyle izne ayrılmak istiyor
EFatos (74.5/76/+1.5/%-2.01)
denizzeynep (81/80.2/0.8/%0.99)
perihan90 (93.8/92/1.8/%1.92)kendi isteğiyle ayrılmak istiyor

gulfuren(56.5/56.4/0.1/%0.02)444.etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü kilosu 9'a bölündü
buse8 (68/90.9/+22.9/%-0.58)(9.takımdan transfer )394.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 58'e bölündü. Eski üyenin dönüş uygulaması/ekstrem durum/madde 2.

1. TAKIM ORTALAMASI:%-0.192

hahaha haksizlik etme bize kaptaaan:)

Bu arada enerji konusunda katiliyorum benim pek enerjim yok ama erkeklerin enerjisizi hic hos degiil.
Zaten enerjimizi de alıyorlar olmayan enerjiden bari onlarda fazla olsun da ! Diyorum ya vatana millete hayırlı bile olsalar yeter

Evettt demekki bir kazma ile ilgili sorun var demekki.Evettt dinliyorum ne oldu?
Ruhumun okşanmaya ihtiyacı var gerginim!

Oys masallah 1. Takim kilo alma yarismasi

Gercekten tabi ben oyle pozitif bi enerji aliyorumki senden sanki yillardir taniyorum
İşte dönem dönem böylesi dostluklar kuruyoruz biz. Aralarından sanki yıllardır dostmuşuz gibi olanlar da çıkıyor. Çünkü biliyorsun kimse kalıcı değil burada çekip giden çok ama ben ilk geldiğimden beri çok sağlam dost olabildiklerimde kaldı. Çünkü ben direkt seviyorum gerisi gelirse geliyor.

Hatta işi ilerlettik cep tel numaralarımız bile var. Birbirimize rahatlıkla espri yaparız , takılırız,sataşırız. Böylesi olduk işte evet benim içinde o takımın arasına girmeye gözümü kestirdiklerim arasındasın ama tabi uzun ömürlüdür buralarda kalman bunu zaman gösterecek. Ben isterim ki kal ama

Insallah kalirim canim bende cok istiyorum kalmayi

Zaten enerjimizi de alıyorlar olmayan enerjiden bari onlarda fazla olsun da ! Diyorum ya vatana millete hayırlı bile olsalar yeter

Ruhumun okşanmaya ihtiyacı var gerginim!
Senin o duygusal, hassas,pozitif halini bozabilen kișiyi kınıyorum.Kıyamam ben sana.Yalnız bu çoğu erkeğin ortak özelliği. İki oğlum var şimdiden işliyorum vallahi.Alan kızlar yaşadı.

Burada sanal ortamda olsak bile enerjiler kendini belli ediyor. Ben sizinle burada çok rahatım. Aslında herkes ile çok diyaloğa giremem. Enerjilerimizin tutması lazım. Ama 2011 nisan annelerinden kazandığım üç arkdaşım, zayıflama topiklerinden çok iyi bir ablam oldu.Anneler ile görüştük ve ikisi ile hala görüşüyoruz. Dün de Vandan bir anne geldi,üç kişi bir araya geldik. Güzel arkadaşlıklar kurulabiliyor.

Zayif kalayim diye bugun hic bisey yemedim gunde ac geldim nerdeyse insallh zayiflarim
Kendini açta bırakma.Vücut bu sefer kıtlık diye korumaya alıyor.Burada bir topik varmış ama yazan kalmamış,onu okuyunca basma iyi geldi.Diyette düşüncesinde girmeden,her şeyden az yiyerek ve akşam yemeğinden sonra yemeden kilo vermeye çalışanlar toplanmış. Bana güzel bir motive oldu.Öyle tekrar başladım, küçük tabak kullandım ve canımın çektiği şeye namaz uyacak diye yasaklamadım bir ısırık aldım mesela.Sporuda ekleyince kilolar gerçekten gidiyor

Senin o duygusal, hassas,pozitif halini bozabilen kișiyi kınıyorum.Kıyamam ben sana.Yalnız bu çoğu erkeğin ortak özelliği. İki oğlum var şimdiden işliyorum vallahi.Alan kızlar yaşadı.
Bende şiddetle kınıyorum ! Hayyyy ağzına sağlık canım benim (ama verdim ayarı şimdi o düşünsün)
Kutluyorum seni güzel güzel yetişsinler , alan yaşar valla hem onlardan hem senden ohhhh tatlı kaynana öyle herkese nasip olmaz.

Zayif kalayim diye bugun hic bisey yemedim gunde ac geldim nerdeyse insallh zayiflarim
Oooo kararlıyız süpper bakalım haftaya kaç gidecek?

Dediğim gibi bende sizinle çok rahatım birde farkindamisin? Her gelen sanki çekiyoruz iyi arkadaslar çıkıyor ben bundan çok mutlu oluyorum sevmiyorum öyle kavgacı saygısız kadınları valla bidakka tutmam huzur bozanı.
Yüz yüze mi görüştünüz? Süper ya benimde hayalim birgün sevdiklerimle beraber toplanmak

Ac birakmiyorum zaten canimda cok hamurisi agirlikliydi ucundan tadina baktim hepsinin tabagi yalyip yutmadim anlaminda dedim tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…