Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Resimlerimiz rumuzlarimiz sanalsada yazdiklarimiz gercek canim enerjiyide o yuzden hissedebiliyoruz canim ne guzel dostluklar kurmussun

Gerçekten, grubumuzda hep enerjisi güzel olan bayanlarımız var .Ben yaşantımdan negatif olan eş,dost,hısım,akrabayı çıkardım.Ohh be hayat böyle güzel.Çocuklarımada diyorum sizi geren,negatif enerji veren insanlardan uzak durun.Burdaki diyalogların güzel ve seviyeli olması da bırakıp gitmeyi engelliyor canım.Tabi yüz yüze görüştük.10 bayan,ve 10 bebek vardı.Ama güzel geçmişti.Şimdi hala sürekli görüştüğüm İzmirde iki arkadaşım var.

Ac birakmiyorum zaten canimda cok hamurisi agirlikliydi ucundan tadina baktim hepsinin tabagi yalyip yutmadim anlaminda dedim tesekkur ederim
Ben yanlış anladım kusura bakma.İyi yapmışsın tabi.İki gündür bende misafirlikteydim.Her şeyden az az yedim.Şükür kilo alımı yok.

Bugünkü menüm
8
İki yumurta peynir zeytin bal iki dlm ekmk çay
14 çay bi elim büyüklüğünde bol kıymalı ev yapımı pide yogrt
18 bi kepçe çorba iki yk patts uemegi2 yk bulgr pilavı yogrt
? 20 çay bi poğaça bi kurabiye
Spor yapamadim bütün gün temizlik yaptım akşam misafrim vardı
3 litre su

Sabah 10.30
1 bardak sütlü kahve
Öğle 13.00
1 yumurta,1 kaşık lor
yarım dilim ekmek
Ara 16.30
bir dilim elma,muz,nar,taze zencefil, 2 kaşık yoğurt,2 ceviz,keten tohumu ile smoothie
Akşam 19.00
1,5 kepçe tarhana
bir kase salata
elimin yarısı kadar et
bir kaşık pilav

2 litre su,5 i bir arada çay,chai çayı
spor yok belim hala ağrıyor.

Evet Şükür herkes şuanda çok iyi Ayyy bizde buluşuruz da herkes farklı şehirde birgün artık herkesin bir ayağı İstanbul'da sayılır orada düzenleriz yada olmadı istanbullular toplanır Ankara'dakilere gider oradan da Hep beraber İzmir'e geçeriz diğerleride İzmir'e gelsin Ohhh miss:))))))))
Sen bugün biraz kaçırmışsın sanki aman dikkat et

Menün çok güzel, ayyy şu bel geçseydi bi ya kıyamam sana...

Menün çok güzel, ayyy şu bel geçseydi bi ya kıyamam sana...
Sen ve ketenprenses dediniz ama dinlemedim.Ablalarda hata yapabiliyor.Beli incilttim heralde.Neyse yarına inşallah iyi olurumda spora devam ederim.Orada sonuncu olmayayım bari.
sosyestetik ve deadline nerelerde?İspanyol kilo verememiş mi bugün hiç görmedim.

Haftaya bu alanlar hele bir vermesinler sen o zaman gör paparayı sıkıyönetim ilan ediyorum bu hafta ! Zaten nota da aldık bide ilk üçe de girmek şart silinsin

Herkes aldigini verip onceki haftaya donse zaten ilk 3 e gireriz

Gercekten tabi ben oyle pozitif bi enerji aliyorumki senden sanki yillardir taniyorum

Apriliiim bende ketenle ayni dusunuyoruuuum

benden bahsetmis april hic mutevazi degilim

Esnetme hareketleri yapsana gulfuren iyi gelir. Yoga sonunda pilates sonund ayapilanlardan

sosyestetik hiç uğramıyor. Deadline kuzum ya artık işten eve geç geliyormuş yeni sistemler gelmiş bir düzene oturtup hayatını gelecek. İspanyolcum haftaya listede sanırım bugün yazdı tartılamadım diye:))))) sende kendine dikkat et ablammmmm

Herkes aldigini verip onceki haftaya donse zaten ilk 3 e gireriz

Apriliiim bende ketenle ayni dusunuyoruuuum

benden bahsetmis april hic mutevazi degilim
o yüzden benim de umudum var kızlardan.
Öyle güzel düşüncelere sahip olan arkadaşlarım olduğu için çok şanslıyım karşılıklı hislerdeyiz.
He heee tabiki senden bahsettim dagatesim. Ama biliyormusun ben teli değiştirdim ya senin tel no yok. Bir ara bana sisstttt de ekleyeyim.

ApriL_2007 kaptanım bugün uç öğün yeyince öyle olmuş gibi oldu ama bütün gün actimmmm
Beni de bozdular rr

İnsallah hafta ya 79 gorurm
Ama kuzum o kadar karbonhidrata rağmen aç mı kaldın şok ben şok sanırım dengen bozuldu uyma kuzum sen onlara :)))))) 79 senden korksun beee

Bende IP atlamk istiyrm ama uygun ipim yok ankaraya ne zaman gidersen alırım İnsallah
Ne kadar yirulmusummm
Aman dikkat et benim gibi olma.

Olsun bu hafta böyle oldu ama haftaya güzel olacak.Hepiniz aynı amaç için buradayız.Deadline ve ispanyolda gelsin,özledim.Amannnn ablammm da dermişş,Kardeşimmm benim.Bende sanki hep bu günü beklemişim çok hoşuma gitti.

Günaydın keyifli hafta sonları hanimlar

Evet canım doğruu, hadi hayırlısı olsun listede ilk günün. Başarılar dilerim daima
Teşekkür ederim tatlım aminnn
Ne tatiliymis bu
Canim bn yurtdışındayimya burda cuma cumartesi okul tatil oluyo cocuklara genelde perşembe okul çıkışı bişiler yapyoruz okuldaki öğretmen lerle sosyalleşmek adına Cuma günü de esime tatil ogunde onla gezyoruz
ayy kız karpuzu nerden buldun bu mevsimde
Burasi sıcak memleket canım burda eksilmez

nerdesin canım Adana falan mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…