Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ahahahh ya nasıl yani nasil bilmessin karpuz çekirdeği ni :) benim en cok sevdigim kuruyemiş tir kendileri
Ne kadar güzel yazmışsın ağzına sağlık canim
Amanin ben hamileleri unuttum

Birakmasin canim bende mert kemali gondericem 5 yasindan itibaren ben onlar gibi gitmedim esim calistirdi kendimi savunucak kadar biliyorum canim sporla ugrasanin kotu aliskanligi olmaz
Mert Kemal oğlunun adı mı canım birden şaşırdım çaki diye diye yavrunun ismi çaki diye kalmış bende

Ahahahh ya nasıl yani nasil bilmessin karpuz çekirdeği ni :) benim en cok sevdigim kuruyemiş tir kendileri

Ne kadar güzel yazmışsın ağzına sağlık canim

Amanin ben hamileleri unuttum
ay canım şakasına söyledim tabiki her gördüğümü canım çekse 100 kilo olurum instagramda ne sayfalar var işkence gibi takip ediyorum yani düşün

Yok canim saudi arabistandayim 12 yildir
aa iş icabı falan mı canım nasıl oralar hacca da gidiyor musun

:)
Evet canim eşimin is yeri var burda coluk çocuk bizide getirdi sagolsun:)
Hacca 2014 yılında gittik cok şükür umraya senede 3 kez gitmeye çalışıyoruz Allah kısmet ederse

:)
Evet canim eşimin is yeri var burda coluk çocuk bizide getirdi sagolsun:)
Hacca 2014 yılında gittik cok şükür umraya senede 3 kez gitmeye çalışıyoruz Allah kısmet ederse
ayyy maşallah canım ne güzel ya cok imrendim bak sana Allah kabul etsin hac şu an cok zor da umreye gitmeyi coook istiyorum coluk cocuk ailecek tatile gidecek olsam oraya giderim yani

benim menüm dün bayağı karışıktı aslında ayy çok yemişim abur cuburu ya utandım yani yazmaya bu ne
sabah 8 iki küçük dilim burmalı kadayıf( gece tatlı yaptık yemedim sabah aç karna yedim şerbeti cok az koyduk)+bir bardak süt+3 tane yulaflı bisküvi +bir kaşık nutella (hep tatlı yemişim kriz geçirmiş gibi)
ara 10,30 beşer tane leblebi+badem+fıstık+fındık tuzsuz hepsi
öğle 13 soğan kebabı 5 tane küçük soğan içi kıyma iki ince dilim patates(ekmeksiz)+ arkadaslar pizza soylemişler dayanadım 4 dilim yedim (hamuru cok ince cıtır olandan)
ara 15 ıhlamur
ara 16 bir elma
aksam 20 üç tane yulaflı bisküvi+azıcık nutella +bir bardak süt (yemek yapamadım eşimde gec geldi oğluşum bırakmadı)
2 lt su 2 saat yürüyüş

Işte bu 1.takimin adina yakışmadı sonuncu
Bende dahil olmak ile beraber arti olanlar
Bu cumayi eksi ile bitificek varmisiniz kizlar takimimizin hak ettigi 1. Ligi kapmaya

Ay evt boyunun olcusunu aldım yüz gram fazlayim adetinin ilk günü İnsallah haftaya da güzel bi kilo gorurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…