Ahahahh ya nasıl yani nasil bilmessin karpuz çekirdeği ni :) benim en cok sevdigim kuruyemiş tir kendileriKarpuz çekirdeği mi yedin? O nasıl oluyor
Ayyy kuzum hamilelik +ların gelmeye başladı deseneneysee umarım çok kilo almadan bu dönemi atlatmaya çalışacaksın sana güveniyorum. İzin konusunu evet yazalım hamilelik nedeniyle izne ayrıldı diye ama sen yinede burada ol elinden geldikçe, kontrol altında tutalım seni
Özleriz bide yaaa! Orası da ayrı tabikii meleğim benimelimden gelse listeden de çıkartmam ama arkadaşların da emeği var sonuçta ondan yanii mecburiyetler
Bakkk canın mı çektisorma ya nereden bulduysa artık
Bildirim öncesi böreği ye sen aferin sana
Tatlım deneme süresindesin ya 3 . bildirimde listeye alacağım seni çok iyi gidiyorsun devamm devam kuzumher cuma kilo bildirimi yapacaksın ama listede olsanda olmasanda
Ne kadar güzel yazmışsın ağzına sağlık canimCanim ben de esime ne zaman kiloyla ilgili bisi desem sen bilirsin vs deyip cekilir koseye.incitmek istemediklerinden oyle. Yani zorlandigini strese girdigini gormustur uzulmjstur ama birak da diyememistir cunku zayiflamak istedigini biliyordur. Arada kaldiklarinda hemen sen bilirsinondan anlayamamasi normal ama hepimiz burada donem donem oyle zorluklar yasiyoruz
gelelim yukaridaki meseleye. Epeydir sizi okuyorum ama artik koca gobusluyum diye ses etmiyordum bakip cikiyordum. Yazdigini gorunce dayanamadim acikcasi. Birincisi kizlar da demis her metabolizma farklidir. Ikincisi gulincik cok fazla spor yapiyor. Yani sporu aksatmiyor ve her gun yapiyor ama sen calisiyorsun isler oluyor vs vs o kadar duzenli ve cok yapamiyorsun bunun zatiflamaya cok etkisi var. Cunku zayiflamada isin sirri aldigindan cok yakmak. Ucuncusu senin menulerinde kacamaklar oluyor arada. Mesela dun 8 kestane yemissin. Kestane ekmek yerine gecen birsey. Kalorisi yuksek. Borek yemissin o da oyle. Hani 1 dilim borek masum geliyor ama oyle degil. Bir de sen kendini kasıyorsun. demek istedigim bunu oyle bir hale getirmek lazim ki yemegi az yemek ya da cok kacamak yapmamak va vs bir hayat bicimi olmalim sbunu yapmak su acidan da onemli. Yarin bigun hedefe kendini kasa kasa ulasirsin ama sonra yeniden yersen yeniden alirsin. Yaliyorsun acisindan degil ornek olsun diye soyluyorum kizartma tursu hamurisi paketli biskuviler vb gidalardan cok cok uzak durmalisin. Ben mesela son 2 senede karisik kizartmayi 2 kez yedim. Kizartmali yemekleri az yagda cevirdim. Ya da firinladim. Kendini kisitlama. Bunlarin tadi da cok guzel ve cok daha saglikli. Uzun oldu biraz bilmisce oldu ama niyetim yardim etmek. Umarim kirilmamissindir. Bir de kendini kiyasladigin arkadas sabah 5 de kalkiyor cogu zamanm bu da kilo vermede cok etkili. Erken kalkmak metabolizmayi hizlandiriyor
Amanin ben hamileleri unuttumcanım karpuzun içindeki çekirdeği kavurup satarlar bizim buralarda ayy nefis olur tadı kaloriside yok bildiğim kadarıyla pek eve gidince yerim birazcık artık karpuzu bulamayan çekirdeğini yeray inşallah ödemdir de hemencik atarım geri inşallah cok kilo almam canım tabiki hep buralardayım aynen kontrolde tutun beni hatta tam tutun beni agzımı elimi falan tutun yemiyeyim
Yok canim saudi arabistandayim 12 yildirnerdesin canım Adana falan mı
Mert Kemal oğlunun adı mı canım birden şaşırdım çaki diye diye yavrunun ismi çaki diye kalmış bendeBirakmasin canim bende mert kemali gondericem 5 yasindan itibaren ben onlar gibi gitmedim esim calistirdi kendimi savunucak kadar biliyorum canim sporla ugrasanin kotu aliskanligi olmaz
ay canım şakasına söyledim tabiki her gördüğümü canım çekse 100 kilo olurum instagramda ne sayfalar varAhahahh ya nasıl yani nasil bilmessin karpuz çekirdeği ni :) benim en cok sevdigim kuruyemiş tir kendileri
Ne kadar güzel yazmışsın ağzına sağlık canim
Amanin ben hamileleri unuttum
aa iş icabı falan mı canım nasıl oralar hacca da gidiyor musunYok canim saudi arabistandayim 12 yildir
:)ay canım şakasına söyledim tabiki her gördüğümü canım çekse 100 kilo olurum instagramda ne sayfalar varişkence gibi takip ediyorum yani düşün
aa iş icabı falan mı canım nasıl oralar hacca da gidiyor musun
ayyy maşallah canım ne güzel ya cok imrendim bak sana Allah kabul etsin hac şu an cok zor da umreye gitmeyi coook istiyorum coluk cocuk ailecek tatile gidecek olsam oraya giderim yani:)
Evet canim eşimin is yeri var burda coluk çocuk bizide getirdi sagolsun:)
Hacca 2014 yılında gittik cok şükür umraya senede 3 kez gitmeye çalışıyoruz Allah kısmet ederse
Işte bu 1.takimin adina yakışmadı sonuncu(Evet çıktı fırından sıcak sıcak sonuçlar, buyurun eserimiz)
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 452. ETAP SONUC LİSTELERİ
08 Subat - 12 Subat 2016
***1.TAKIM 452. ETAP***SONUNCU
April_2007(66.8///%)kilosu sabit
Sevim_mrt (75.1/77.3/+2.2/%-2.93)
sevilay 80 (72.2/72.6/+0.4/%-0.55)
otimoti (71/71.5/+0.5/%-0.70)
Gulicikkk (70.5/69.2/1.3/%1.84)
Keten prenses (69.5/69/0.5/%0.72)
melegim66 (58.7/59.3/+0.6/%-1.02)hamilelik nedeniyle izne ayrılmak istiyor
EFatos (74.5/76/+1.5/%-2.01)
denizzeynep (81/80.2/0.8/%0.99)
perihan90 (93.8/92/1.8/%1.92)kendi isteğiyle ayrılmak istiyor
gulfuren(56.5/56.4/0.1/%0.02)444.etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü kilosu 9'a bölündü
buse8 (68/90.9/+22.9/%-0.58)(9.takımdan transfer )394.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 58'e bölündü. Eski üyenin dönüş uygulaması/ekstrem durum/madde 2.
1. TAKIM ORTALAMASI:%-0.192
Saolasin canim Allah sana ve gelmek isteyen herkese nasip etsin inşallahayyy maşallah canım ne güzel ya cok imrendim bak sana Allah kabul etsin hac şu an cok zor da umreye gitmeyi coook istiyorum coluk cocuk ailecek tatile gidecek olsam oraya giderim yani
amin canım inşallahSaolasin canim Allah sana ve gelmek isteyen herkese nasip etsin inşallah
Sadece greyfurtmu yedingünaydın bende kahvaltımı 1 greyfuttan yana kullandım
Ever canim kimlikte caki yazmiyo garip ama onunda bi adi varMert Kemal oğlunun adı mı canım birden şaşırdım çaki diye diye yavrunun ismi çaki diye kalmış bende
Bende bilmiyorum canim karpuz cejkirdeginiAhahahh ya nasıl yani nasil bilmessin karpuz çekirdeği ni :) benim en cok sevdigim kuruyemiş tir kendileri
Ne kadar güzel yazmışsın ağzına sağlık canim
Amanin ben hamileleri unuttum
Dun misafir gelecek dye bütün evi bi baştan temizledim.ilk defa haberli biri geldi.biz buraya geldiğinden beri.heyecan yaptım kaptanı mNeden yoruldun kuzum?
Ay evt boyunun olcusunu aldım yüz gram fazlayim adetinin ilk günü İnsallah haftaya da güzel bi kilo gorurumsosyestetik hiç uğramıyor. Deadline kuzum ya artık işten eve geç geliyormuş yeni sistemler gelmiş bir düzene oturtup hayatını gelecek. İspanyolcum haftaya listede sanırım bugün yazdı tartılamadım diye:))))) sende kendine dikkat et ablammmmm
o yüzden benim de umudum var kızlardan.
Öyle güzel düşüncelere sahip olan arkadaşlarım olduğu için çok şanslıyımkarşılıklı hislerdeyiz.
He heee tabiki senden bahsettim dagatesim. Ama biliyormusun ben teli değiştirdim ya senin tel no yok. Bir ara bana sisstttt de ekleyeyim.
Ama kuzum o kadar karbonhidrata rağmen aç mı kaldın şok ben şoksanırım dengen bozuldu uyma kuzum sen onlara :)))))) 79 senden korksun beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?