cnm darıldın mı yoksa banaEver canim kimlikte caki yazmiyo garip ama onunda bi adi var
Yok kuzum ne darilmasi ben kendim caki diyorum sana diye dariliyim ben oyle tanittimcnm darıldın mı yoksa bana
e tamam canım ben kalp kırmaktan cok korkarım bir an öyle sandımYok kuzum ne darilmasi ben kendim caki diyorum sana diye dariliyim ben oyle tanittim
Cok dusuncelisin canim siz onu ben oyle tanittigim icin caki diye tanidiniz tabiki oyle hitap edebilirsiniz aklima bile gelmez canim kirilmake tamam canım ben kalp kırmaktan cok korkarım bir an öyle sandım
tamam tatlım öptüm o zman siziCok dusuncelisin canim siz onu ben oyle tanittigim icin caki diye tanidiniz tabiki oyle hitap edebilirsiniz aklima bile gelmez canim kirilmak
Beni sevdiğinden hoşuna gitmiştirAman dikkat et benim gibi olma.
Olsun bu hafta böyle oldu ama haftaya güzel olacak.Hepiniz aynı amaç için buradayız.Deadline ve ispanyolda gelsin,özledim.Amannnn ablammm da dermişş,Kardeşimmm benim. Bende sanki hep bu günü beklemişim çok hoşuma gitti.
waaoowYok canim saudi arabistandayim 12 yildir
Listeden çıkma kutlaması mı yaptın senbenim menüm dün bayağı karışıktı aslında ayy çok yemişim abur cuburu ya utandım yani yazmaya bu ne
sabah 8 iki küçük dilim burmalı kadayıf( gece tatlı yaptık yemedim sabah aç karna yedim şerbeti cok az koyduk)+bir bardak süt+3 tane yulaflı bisküvi +bir kaşık nutella (hep tatlı yemişim kriz geçirmiş gibi)
ara 10,30 beşer tane leblebi+badem+fıstık+fındık tuzsuz hepsi
öğle 13 soğan kebabı 5 tane küçük soğan içi kıyma iki ince dilim patates(ekmeksiz)+ arkadaslar pizza soylemişler dayanadım 4 dilim yedim (hamuru cok ince cıtır olandan)
ara 15 ıhlamur
ara 16 bir elma
aksam 20 üç tane yulaflı bisküvi+azıcık nutella +bir bardak süt (yemek yapamadım eşimde gec geldi oğluşum bırakmadı)
2 lt su 2 saat yürüyüş
Bende ilk defa böyle bir şey gördümIşte bu 1.takimin adina yakışmadı sonuncu
Bende dahil olmak ile beraber arti olanlar
Bu cumayi eksi ile bitificek varmisiniz kizlar takimimizin hak ettigi 1. Ligi kapmaya
Gellllll bekliyoruz evine hoşgeldin bebeğimHerkese Günaydın. Totolari kaldırın sonuncu gelen takimin guzelleri,totolari
Ben de bugun iş çok evde. Sonra görüşürüz. Iki günün menüsü de kaldı ama gircem bugün onları akşam. Opuldunuz
günaydın bende kahvaltımı 1 greyfuttan yana kullandım
Benim Çakimm o yerimmmEver canim kimlikte caki yazmiyo garip ama onunda bi adi var
Ohhh be bilmeyen çıktı rahatladım, tekim sandımBende bilmiyorum canim karpuz cejkirdegini
Dun misafir gelecek dye bütün evi bi baştan temizledim.ilk defa haberli biri geldi.biz buraya geldiğinden beri.heyecan yaptım kaptanı m
Gellllll gel hamilelik duygusallığına gele tamam canım ben kalp kırmaktan cok korkarım bir an öyle sandım
hiç sorma canım guya gece iradeli davranıp tatlı yemeyip sabaha kadar tatlı tatlı diye uyuyunca ertesi günü böyle oldu işte tatlı krizine girmişim en iyisi hiç yapmamak ve de yememek ama halden anlamıyorar ki bu defa yapılınca dayanamıyor insanBeni sevdiğinden hoşuna gitmiştirsen ablaların bir tanesinin ara ara deriz o zaman babyyy mutlu etmek bizim işimiz
waaoowtebrik ederim canım çok zor başka memlekette yaşamak. Tek artısı var tabiki en güzel şey o kutsal topraklarda nefes almak,hacca gitmek,umreye gidip o en güzel duygu yoğunluğunu yaşayabilmek işte bu konudada çok şanslısın. Peki hep orada mı kalacaksınız?
Listeden çıkma kutlaması mı yaptın senKuzum yapma sen zaten farkındasın ama bir güne bu kadar şeker yükleme bebeğini düşün, şeker yemek şekeri doğuruyor işte bütün gününden belli iyiki yürüyüş var süpper o.
Bende ilk defa böyle bir şey gördümumarım bidaha olmaz! Son zamanlarda çok iyi gidiyorduk yine olacak eminim bizim kızlar pabuç bırakmazlar bu duruma onlara güveniyorum
Gellllll bekliyoruz evine hoşgeldin bebeğim
çok tatlısın!
Benim Çakimm o yerimmm
Ohhh be bilmeyen çıktı rahatladım, tekim sandım
hep habersiz mi geliyorlar diğerleri?
Gellllll gel hamilelik duygusallığına gel
Tabiki sende haklısın, ama işte bu durumlarda iradenin seni engellemesi gerekir. Çünkü sen bu hamileliğin de çok kg almak istemiyorsun.hiç sorma canım guya gece iradeli davranıp tatlı yemeyip sabaha kadar tatlı tatlı diye uyuyunca ertesi günü böyle oldu işte tatlı krizine girmişim en iyisi hiç yapmamak ve de yememek ama halden anlamıyorar ki bu defa yapılınca dayanamıyor insan
aynen çok kilo almak istemiyorum canım yaa daha dikkatli olmalıyım kanmamalıyım o üstten üstten cıkan buharlara . eşim pazar günü seni ya kahvaltıya yada akşam yemeğine götüreyim dedi hangisi müsaitse sen seç dedi çocuğu bırakmak için hiçbirine götürme beni dedim dışarda olmuyo çünkü hepsi ağır yemek şimdi adam diyecek karımda romantiklikte kalmamış basbasa gidelim diyorum onu da kabul etmiyorTabiki sende haklısın, ama işte bu durumlarda iradenin seni engellemesi gerekir. Çünkü sen bu hamileliğin de çok kg almak istemiyorsun.
Mesela 4 dilim pizza yerine sadece tadımlık 1 dilim yemelisin gibi...
Valla der der haketmissin sen lafıaynen çok kilo almak istemiyorum canım yaa daha dikkatli olmalıyım kanmamalıyım o üstten üstten cıkan buharlara . eşim pazar günü seni ya kahvaltıya yada akşam yemeğine götüreyim dedi hangisi müsaitse sen seç dedi çocuğu bırakmak için hiçbirine götürme beni dedim dışarda olmuyo çünkü hepsi ağır yemek şimdi adam diyecek karımda romantiklikte kalmamış basbasa gidelim diyorum onu da kabul etmiyor
aynen çok kilo almak istemiyorum canım yaa daha dikkatli olmalıyım kanmamalıyım o üstten üstten cıkan buharlara . eşim pazar günü seni ya kahvaltıya yada akşam yemeğine götüreyim dedi hangisi müsaitse sen seç dedi çocuğu bırakmak için hiçbirine götürme beni dedim dışarda olmuyo çünkü hepsi ağır yemek şimdi adam diyecek karımda romantiklikte kalmamış basbasa gidelim diyorum onu da kabul etmiyor
Günaydın keyifli hafta sonları hanimlar
Teşekkür ederim tatlım aminnn
Canim bn yurtdışındayimya burda cuma cumartesi okul tatil oluyo cocuklara genelde perşembe okul çıkışı bişiler yapyoruz okuldaki öğretmen lerle sosyalleşmek adınaCuma günü de esime tatil ogunde onla gezyoruz
Burasi sıcak memleket canım burda eksilmez
günaydın bende kahvaltımı 1 greyfuttan yana kullandım
Dun misafir gelecek dye bütün evi bi baştan temizledim.ilk defa haberli biri geldi.biz buraya geldiğinden beri.heyecan yaptım kaptanı m
Ama neden öyle bir test var ki anlayamıyorum, biranda okadar şekeri yüklemek vücuda çok zararlı geliyor bana!Kuzuum naptin sen o kadar seker hem de ac karninaaa!! Cok felaket bir menu olmus
bu arada bugun sekrr yuklemesi yaptirdim ailede seker oldugu icinn. Ama yaptirmaz olaydim dedimben epeydir serbetli tatli vs yemedigim icin tok karnina olmasina ragmen inanilmaz sekerli geldi. Kusmamak icin zor tuttum kendimi cunku kusarsan yeniden icersin dediler yoksa tutamazdim kendimi kesin hala da kendime gelemedim.
ApriL_2007 bence bir sure sonra alisiyorlsr. Ben de disarida yemeyi sevmem. Hem her yerden yiyemiyorum hem yaglari vs coo dokunuyor tabi evde bi tek zeytinyagi tuketince. O yuzden esim artik disarida yiyelim diye pek teklif etmiyor cunku biliyor evde yumurta kirsa bana kendisi biseyler hazirlasa daha mutlu olacagim.
Ayyy bende hiç sevmem! Ben nasıl haberli gidiyorsam biryere karşımdakinin de aynı davranmasını beklerim. Heee tabi birde saatlerede uymasını da beklerim anlayış şart!dun cuma persembe tstil deyince arabistan mi acaba diyr dusubmustum oyleymiis. Kolayliklar diliyoruum.
tek greyfurt mu yedin
ay habersiz misafirden hiiiic hoslanmam. En yakibim olsa bile.
Ama neden öyle bir test var ki anlayamıyorum, biranda okadar şekeri yüklemek vücuda çok zararlı geliyor bana!
Ayyy bende hiç sevmem! Ben nasıl haberli gidiyorsam biryere karşımdakinin de aynı davranmasını beklerim. Heee tabi birde saatlerede uymasını da beklerim anlayış şart!
Evet aynı fikirdeyiz , germek yok saygı şart:)))))Canim normalde herkes cok fazla sekerli rafine urun tuketiyor. Beyaz ekmek makarna vs da sekeri yukseltiyor. Ben cok meyve yiyorum ama beyaz ekmek vb urunleri hamilelikte de cok nadir tukettigim icin bana epey agir geldi. Yaptiran arkadaslar zorlanmadik demislerdi hem kkda hem de yakinen tanidiklarim. Ben cok zorlandim ilk yudum bile bana cok asiri geldi ki hepsini zor bitirdim.
bende misafirde saatli ve saatine uyani severim. Kendi babam bile gelse habersiz cok sinirleniyorum. Cunku ev musait olmuyor ustun basin musait olmuyor. Ne gerek var insani germeyeee
Evet aynı fikirdeyiz , germek yok saygı şart:)))))
Anladım canım bu şeker tamamen senlik bir durum ozaman , bebek nasıl? Gördünüz mü?
Kıpır kıpır bir çocuk olacakBebis de iyi cok sukur. Kipranip duruyor doktor degerleri olcerken cok zorlandj 2 dakka yerinde durmadigi icin.
Bence sekerle arasi olmaynara hep boyle geliyordur. Risk de alamadim dogrusu. Gebelik sekeri cok riskli bi durum
Mașallah coşmuşsun.Ye canımda hepsinden az az ye.İnsan yasak koydukça daha çok yemek istiyor.O yüzden her şeyden ye az az ye canım.benim menüm dün bayağı karışıktı aslında ayy çok yemişim abur cuburu ya utandım yani yazmaya bu ne
sabah 8 iki küçük dilim burmalı kadayıf( gece tatlı yaptık yemedim sabah aç karna yedim şerbeti cok az koyduk)+bir bardak süt+3 tane yulaflı bisküvi +bir kaşık nutella (hep tatlı yemişim kriz geçirmiş gibi)
ara 10,30 beşer tane leblebi+badem+fıstık+fındık tuzsuz hepsi
öğle 13 soğan kebabı 5 tane küçük soğan içi kıyma iki ince dilim patates(ekmeksiz)+ arkadaslar pizza soylemişler dayanadım 4 dilim yedim (hamuru cok ince cıtır olandan)
ara 15 ıhlamur
ara 16 bir elma
aksam 20 üç tane yulaflı bisküvi+azıcık nutella +bir bardak süt (yemek yapamadım eşimde gec geldi oğluşum bırakmadı)
2 lt su 2 saat yürüyüş
Hareketli bir bebiş olacak demekki.Sağlıklı olsunda kıpır kıpır olsun kuzu. Şeker yüklemesinde ben fenalaştım. Elim ayağım titredi, vücudun resmen sarsıldı. Yalnız gitmiştim kimsede yok. Bayılacaktım nerdeyse sakin ol geçmezse odaya alalım dediler.Canan Karatayda tavsiye etmiyor ya şimdiki aklım olsa yaptırmazdım.Kuzuum naptin sen o kadar seker hem de ac karninaaa!! Cok felaket bir menu olmus
bu arada bugun sekrr yuklemesi yaptirdim ailede seker oldugu icinn. Ama yaptirmaz olaydim dedimben epeydir serbetli tatli vs yemedigim icin tok karnina olmasina ragmen inanilmaz sekerli geldi. Kusmamak icin zor tuttum kendimi cunku kusarsan yeniden icersin dediler yoksa tutamazdim kendimi kesin hala da kendime gelemedim.
ApriL_2007 bence bir sure sonra alisiyorlsr. Ben de disarida yemeyi sevmem. Hem her yerden yiyemiyorum hem yaglari vs coo dokunuyor tabi evde bi tek zeytinyagi tuketince. O yuzden esim artik disarida yiyelim diye pek teklif etmiyor cunku biliyor evde yumurta kirsa bana kendisi biseyler hazirlasa daha mutlu olacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?