- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
annem bakıyor canım bir de pazar günü ona vermek istemiyorum annem dinlensin yazık hem oğlum bizi özlüyor bizde tek pazar günü vakit geçirebiliyoruz havalar ısınsaValla der der haketmissin sen lafışimdi gitsende yemeden olmaz ayyy ne zor bu fit kalmak en iyisi gitmemek!
Senin kuzuyu kim bakıyor?
zaten ac karnına yiyebildim tok olsam mümkün değil pek tatlı yiyemem canım ama nasıl yedim hiç anlamadım bile bir anda rahatsızda olmadım hiç . ben seker yüklemesinin ilkini yaptırmıştım tek babam seker hastası olduğu için bana cok kolay gelmişti pudra sekeri gibi suyun içinde 50 gr zaten.84 çıkmıştı bu defa yaptırmam belki zeka testlerinide yaptırmıyorum bir detaylı ultrasona girerim benim için önemli olan o kan pıhtılaşması vardı bende çünküKuzuum naptin sen o kadar seker hem de ac karninaaa!! Cok felaket bir menu olmus
bu arada bugun sekrr yuklemesi yaptirdim ailede seker oldugu icinn. Ama yaptirmaz olaydim dedimben epeydir serbetli tatli vs yemedigim icin tok karnina olmasina ragmen inanilmaz sekerli geldi. Kusmamak icin zor tuttum kendimi cunku kusarsan yeniden icersin dediler yoksa tutamazdim kendimi kesin hala da kendime gelemedim.
ApriL_2007 bence bir sure sonra alisiyorlsr. Ben de disarida yemeyi sevmem. Hem her yerden yiyemiyorum hem yaglari vs coo dokunuyor tabi evde bi tek zeytinyagi tuketince. O yuzden esim artik disarida yiyelim diye pek teklif etmiyor cunku biliyor evde yumurta kirsa bana kendisi biseyler hazirlasa daha mutlu olacagim.
Evet ya havalar bir düzelse çok iyi olacak. Benimde içim karardı! Aslında çok yazıda sevmem ama karanlık havayı da sevmiyorumannem bakıyor canım bir de pazar günü ona vermek istemiyorum annem dinlensin yazık hem oğlum bizi özlüyor bizde tek pazar günü vakit geçirebiliyoruz havalar ısınsa
hep beraber parka fln gideriz iyi olurda hazirana kadar maalesef zor
zaten ac karnına yiyebildim tok olsam mümkün değil pek tatlı yiyemem canım ama nasıl yedim hiç anlamadım bile bir anda rahatsızda olmadım hiç . ben seker yüklemesinin ilkini yaptırmıştım tek babam seker hastası olduğu için bana cok kolay gelmişti pudra sekeri gibi suyun içinde 50 gr zaten.84 çıkmıştı bu defa yaptırmam belki zeka testlerinide yaptırmıyorum bir detaylı ultrasona girerim benim için önemli olan o kan pıhtılaşması vardı bende çünkü
dün içime aç bir kurt kaçmıştı galibaMerhaba bayanlar.
Mașallah coşmuşsun.Ye canımda hepsinden az az ye.İnsan yasak koydukça daha çok yemek istiyor.O yüzden her şeyden ye az az ye canım.
Hareketli bir bebiş olacak demekki.Sağlıklı olsunda kıpır kıpır olsun kuzu. Şeker yüklemesinde ben fenalaştım. Elim ayağım titredi, vücudun resmen sarsıldı. Yalnız gitmiştim kimsede yok. Bayılacaktım nerdeyse sakin ol geçmezse odaya alalım dediler.Canan Karatayda tavsiye etmiyor ya şimdiki aklım olsa yaptırmazdım.
aynen bende cocuğu avm yede cok götürmek istemiyorum ne zaman gitsem huysuzlanıyoEvet ya havalar bir düzelse çok iyi olacak. Benimde içim karardı! Aslında çok yazıda sevmem ama karanlık havayı da sevmiyorum
Hsonu zaten çok kalabalık! Ondan huysuzlanıyordur. Haklı çocuk.aynen bende cocuğu avm yede cok götürmek istemiyorum ne zaman gitsem huysuzlanıyo
istanbulun kalabalığını düşünemiyorumHsonu zaten çok kalabalık! Ondan huysuzlanıyordur. Haklı çocuk.
Haftaici bizim burda müthiş güzel oluyor bir sessizlik dinginlik, insanın alışveriş yapma isteği çıkıyor. Hsonu isee bırak kasada ödeme yapmayı deneme kabinlerinde bile metrelerce kuyruk var.
Merhaba bayanlar.
Mașallah coşmuşsun.Ye canımda hepsinden az az ye.İnsan yasak koydukça daha çok yemek istiyor.O yüzden her şeyden ye az az ye canım.
Hareketli bir bebiş olacak demekki.Sağlıklı olsunda kıpır kıpır olsun kuzu. Şeker yüklemesinde ben fenalaştım. Elim ayağım titredi, vücudun resmen sarsıldı. Yalnız gitmiştim kimsede yok. Bayılacaktım nerdeyse sakin ol geçmezse odaya alalım dediler.Canan Karatayda tavsiye etmiyor ya şimdiki aklım olsa yaptırmazdım.
annem bakıyor canım bir de pazar günü ona vermek istemiyorum annem dinlensin yazık hem oğlum bizi özlüyor bizde tek pazar günü vakit geçirebiliyoruz havalar ısınsa
hep beraber parka fln gideriz iyi olurda hazirana kadar maalesef zor
zaten ac karnına yiyebildim tok olsam mümkün değil pek tatlı yiyemem canım ama nasıl yedim hiç anlamadım bile bir anda rahatsızda olmadım hiç . ben seker yüklemesinin ilkini yaptırmıştım tek babam seker hastası olduğu için bana cok kolay gelmişti pudra sekeri gibi suyun içinde 50 gr zaten.84 çıkmıştı bu defa yaptırmam belki zeka testlerinide yaptırmıyorum bir detaylı ultrasona girerim benim için önemli olan o kan pıhtılaşması vardı bende çünkü
Hsonu zaten çok kalabalık! Ondan huysuzlanıyordur. Haklı çocuk.
Haftaici bizim burda müthiş güzel oluyor bir sessizlik dinginlik, insanın alışveriş yapma isteği çıkıyor. Hsonu isee bırak kasada ödeme yapmayı deneme kabinlerinde bile metrelerce kuyruk var.
Evet gelsin de gezelim iki gündür evden çıkmadım kafam kocaman olduAy ben hic sevmiyorum avm kalabaliga hic tahammulum yok. Oyle saatlerce gezeyim vakayim gibi hevesim de yok.bir iki saat kalinca bende basagrisi yapiyor. Temiz hava gibisi var mi ya. Ohh miss. Bahar gelse de gezsek biraz :))
İyi akşamlar Busecim, saat farkı var mı aramızda?Iyi akşamlar kızlar
Sadece greyfurt mu yedin neden amagünaydın bende kahvaltımı 1 greyfuttan yana kullandım
Becerebilirsem resmini aticam buraya canim ben cok seviyorum hem minik oldugu için ugrastiriyo yiyince buda güzel yan:)Bende bilmiyorum canim karpuz cejkirdegini
Yazlari tatile gidiyoruz canimBeni sevdiğinden hoşuna gitmiştirsen ablaların bir tanesinin ara ara deriz o zaman babyyy mutlu etmek bizim işimiz
waaoowtebrik ederim canım çok zor başka memlekette yaşamak. Tek artısı var tabiki en güzel şey o kutsal topraklarda nefes almak,hacca gitmek,umreye gidip o en güzel duygu yoğunluğunu yaşayabilmek işte bu konudada çok şanslısın. Peki hep orada mı kalacaksınız?
Listeden çıkma kutlaması mı yaptın senKuzum yapma sen zaten farkındasın ama bir güne bu kadar şeker yükleme bebeğini düşün, şeker yemek şekeri doğuruyor işte bütün gününden belli iyiki yürüyüş var süpper o.
Bende ilk defa böyle bir şey gördümumarım bidaha olmaz! Son zamanlarda çok iyi gidiyorduk yine olacak eminim bizim kızlar pabuç bırakmazlar bu duruma onlara güveniyorum
Gellllll bekliyoruz evine hoşgeldin bebeğim
çok tatlısın!
Benim Çakimm o yerimmm
Ohhh be bilmeyen çıktı rahatladım, tekim sandım
hep habersiz mi geliyorlar diğerleri?
Gellllll gel hamilelik duygusallığına gel
Valla ben az yidimTünaydın kızlar, yeni kalktım sayılır. Oyyyyy hiç de sevmem bu kadar geç kalkmayı ama olan olmuş?
Şimdi kahvaltı yapacağım artık bugün iki öğün yeter! Sizler nasılsınız az yiyin gari
Evet canim burda ileri veya geri alınmıyor saatler şuan saat yedi aramizda bir saat var:)İyi akşamlar Busecim, saat farkı var mı aramızda?
Hadi ya keşke burada da alınmasa, iyiymiş. Benim dengem çok bozuluyor ileri geri alınmasından.Evet canim burda ileri veya geri alınmıyor saatler şuan saat yedi aramizda bir saat var:)
Teşekkürler ederim tatlimdun cuma persembe tstil deyince arabistan mi acaba diyr dusubmustum oyleymiis. Kolayliklar diliyoruum.
tek greyfurt mu yedin
ay habersiz misafirden hiiiic hoslanmam. En yakibim olsa bile.
Evet o konuda rahatiz hic öyle sıkıntı olmuyo burda bence alinmamasi daha iyi defigin gibi dengeler sasiyo herkesteHadi ya keşke burada da alınmasa, iyiymiş. Benim dengem çok bozuluyor ileri geri alınmasından.
Az ve öz yiyorum diyorsun iyi menün. Su ve spor da güzel:))))Menum
Sabah
Saat 12civari
1yumurya 3zeytin 2catal b.peynir nane
Arada yeşil çay
Saat18 .30gibi
Fırında tavuk ayran salata
Su.2.5 bitiricem
Spor.1 saat yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?