Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Valla der der haketmissin sen lafı şimdi gitsende yemeden olmaz ayyy ne zor bu fit kalmak en iyisi gitmemek!
Senin kuzuyu kim bakıyor?
annem bakıyor canım bir de pazar günü ona vermek istemiyorum annem dinlensin yazık hem oğlum bizi özlüyor bizde tek pazar günü vakit geçirebiliyoruz havalar ısınsa
hep beraber parka fln gideriz iyi olurda hazirana kadar maalesef zor
zaten ac karnına yiyebildim tok olsam mümkün değil pek tatlı yiyemem canım ama nasıl yedim hiç anlamadım bile bir anda rahatsızda olmadım hiç . ben seker yüklemesinin ilkini yaptırmıştım tek babam seker hastası olduğu için bana cok kolay gelmişti pudra sekeri gibi suyun içinde 50 gr zaten.84 çıkmıştı bu defa yaptırmam belki zeka testlerinide yaptırmıyorum bir detaylı ultrasona girerim benim için önemli olan o kan pıhtılaşması vardı bende çünkü

Evet ya havalar bir düzelse çok iyi olacak. Benimde içim karardı! Aslında çok yazıda sevmem ama karanlık havayı da sevmiyorum

dün içime aç bir kurt kaçmıştı galiba

aynen bende cocuğu avm yede cok götürmek istemiyorum ne zaman gitsem huysuzlanıyo
Hsonu zaten çok kalabalık! Ondan huysuzlanıyordur. Haklı çocuk.
Haftaici bizim burda müthiş güzel oluyor bir sessizlik dinginlik, insanın alışveriş yapma isteği çıkıyor. Hsonu isee bırak kasada ödeme yapmayı deneme kabinlerinde bile metrelerce kuyruk var.

istanbulun kalabalığını düşünemiyorum

Ben de cok fena oldum. Yaptirsam mi yaptirmasam mi kararsizdim bir baklavadaki kadar seker dediler ailede de seker var dediler kandirdilar beni :)

Detayli onemli bence digerlerini yaptirmasan da olur ama seker icin devamli takipte olmak lazim

Ay ben hic sevmiyorum avm kalabaliga hic tahammulum yok. Oyle saatlerce gezeyim vakayim gibi hevesim de yok.bir iki saat kalinca bende basagrisi yapiyor. Temiz hava gibisi var mi ya. Ohh miss. Bahar gelse de gezsek biraz :))

Ay ben hic sevmiyorum avm kalabaliga hic tahammulum yok. Oyle saatlerce gezeyim vakayim gibi hevesim de yok.bir iki saat kalinca bende basagrisi yapiyor. Temiz hava gibisi var mi ya. Ohh miss. Bahar gelse de gezsek biraz :))
Evet gelsin de gezelim iki gündür evden çıkmadım kafam kocaman oldu

günaydın bende kahvaltımı 1 greyfuttan yana kullandım
Sadece greyfurt mu yedin neden ama
Bende bilmiyorum canim karpuz cejkirdegini
Becerebilirsem resmini aticam buraya canim ben cok seviyorum hem minik oldugu için ugrastiriyo yiyince buda güzel yan:)
Yazlari tatile gidiyoruz canim
Bakalim birakmayi düşünüyoruz ama kismet bakicaz durumlara bu yaz
Tünaydın kızlar, yeni kalktım sayılır. Oyyyyy hiç de sevmem bu kadar geç kalkmayı ama olan olmuş?
Şimdi kahvaltı yapacağım artık bugün iki öğün yeter! Sizler nasılsınız az yiyin gari
Valla ben az yidim

dun cuma persembe tstil deyince arabistan mi acaba diyr dusubmustum oyleymiis. Kolayliklar diliyoruum.

tek greyfurt mu yedin

ay habersiz misafirden hiiiic hoslanmam. En yakibim olsa bile.
Teşekkürler ederim tatlim
Hadi ya keşke burada da alınmasa, iyiymiş. Benim dengem çok bozuluyor ileri geri alınmasından.
Evet o konuda rahatiz hic öyle sıkıntı olmuyo burda bence alinmamasi daha iyi defigin gibi dengeler sasiyo herkeste

Menum
Sabah
Saat 12civari
1yumurya 3zeytin 2catal b.peynir nane

Arada yeşil çay

Saat18 .30gibi
Fırında tavuk ayran salata
Su.2.5 bitiricem
Spor.1 saat yürüyüş

Menum
Sabah
Saat 12civari
1yumurya 3zeytin 2catal b.peynir nane

Arada yeşil çay

Saat18 .30gibi
Fırında tavuk ayran salata
Su.2.5 bitiricem
Spor.1 saat yürüyüş
Az ve öz yiyorum diyorsun iyi menün. Su ve spor da güzel:))))

Bugünkü menüm
11 bi haşlanmış yumurta peynir zeytin iki dlm ekmk çay
14 bi kupa sütlü kahve
16 bi elma
17.30 bi kepçe çorba g5 yk ptts ymgi 2 yk bulgr pilavı yogrt
21 çay
3 litre suyu geçmişinde
2 leslie 20 dk hafif kosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…