Izindeyiz kaptan teşekkür lerAz ve öz yiyorum diyorsun iyi menün. Su ve spor da güzel:))))
İyi sporlar babySelam kizlar bugun fazla giremedi yine oturmamiz vardi menu yazmayim herseyin ucundan yedim sadece simdi kalkip spor yapicam
Anladım canım yanlış bir şey ama işte o insanların düşünmesi gerekiyor! Neresiydi ora?ApriL_2007 evet kaptanım küçük bi yer olduğu için bura çat kapı geliyorlar hic hos olmuyor tabi
Bitti mi işler? Menüler süperBugünkü menüm sabah 6.30 da bir ayva
7.30 bir saat Leslie
9.00 iki yumurta bir tabak yeşillik iki domates bir bardak süt
13.30 iki avuç ceviz bir Nescafe bir su bardağı kadar patlamış mısır bir kuru incir beş hurma çok işim vardı öyle geçti öğlen de
18.00 250 gr kadar pancar on tane mantar ve bir kase sarımsaklı yoğurt
3 litre su iki fincan yeşil çay akşam 9larda Türk Kahvesi icicem bir fincan
Yine geçmiş olsun umarım geçerÖğle 12.30
Kaşarlı,sucuklu tost
Çay
Ara 15.00
Küçük muz
1 mandalina
Ara 17.00
6 tane hoşbeş
Akşam 17.45
4 çiğ köfte,1 lavaş, bol marul
1 büyük ayran
1.5 litre su 2 litre su
Beşi bir arada,yeşil çay
Spor yok
Sabah boynundan kaynaklı baş ve bel ağrısı nedeniyle dinleniyorum.
Canım aynı kabak çekirdeğine benziyor bu, ama tabi daha ufak tskrler bizi aydınlattın
Anladım canım yanlış bir şey ama işte o insanların düşünmesi gerekiyor! Neresiydi ora?
Bitti mi işler? Menüler süper
Yine geçmiş olsun umarım geçermenü güzel ama su az yükselt canım hergün çok iç bide yeme hoşbeş yeme
Canım aynı kabak çekirdeğine benziyor bu, ama tabi daha ufak tskrler bizi aydınlattınsanada afiyet olsun
Sorun değil tatlım söylemiştin zaten. Evet o kürü uygulayanlar var.Ama ne denli bir yararı var bilmiyorum.Kizlar selam iki gundur menu yazmadim oturma olunca biraz karisik oldu hem saati hem cesitleri kusura bakmayin 350 ip atladim bide bugun yogurt kurune basladim aksam yatmadan ikisaat once 2 kasik yogurda yarim limon suyu uzerine sodayla ayran yapmak isteyen olursa
Kuzenimde uyguladi soyledigine gore baya iyi cokta guzel kilo vermis ama tabi hic bisey tek badina mucize yaratmaz zaten spor ve ssglikli beslenmeyle kilo veriyorumda bide bunu deniyim baskimSorun değil tatlım söylemiştin zaten. Evet o kürü uygulayanlar var.Ama ne denli bir yararı var bilmiyorum.
Zararı olmaz,yararı olur bence.Dene bakalım bir haftada sonra işe yarayıp yaramadığı belli olur.Kuzenimde uyguladi soyledigine gore baya iyi cokta guzel kilo vermis ama tabi hic bisey tek badina mucize yaratmaz zaten spor ve ssglikli beslenmeyle kilo veriyorumda bide bunu deniyim baskim
Bencede faydasi olur maden suyu zaten siskinlige iyi gelir limonda hazmida kolaylastirir dur bakalim gorucez dedigin gibi belli olur 1 haftayaZararı olmaz,yararı olur bence.Dene bakalım bir haftada sonra işe yarayıp yaramadığı belli olur.
Hiç sorma bugün baş,boyun ve bel ağrısı ile uğraştım.Gripte olacağım heralde çok halsizdim.İp ile atlamayacağım,trambolin ile zıplayacağım.Onda belim ağrımıyor.gulfuren nasil oldun bel agrin gectimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?