Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Dunku menüm
Sabah 7 de bir muz
7.30-9.00 arası bisiklet ve Leslie 45 er dakika
10.10 biryumurta bir avuç ceviz bir bardak süt 50 gr yeşil zeytin ve bir dilim peynir
14.00 bir tabak pancar salatası ve bir but
18.00 bir kase çorba iki patates fırında ve bir tabak salata
3 litre su iki fincan yeşil çay bir fincan Türk Kahvesi
Kahvenin yanında 100 cal kadar % 70 kakaolu bitter çikolata yedim

Bugünkü menüm sabah 6.30 da bir ayva
7.30 bir saat Leslie
9.00 iki yumurta bir tabak yeşillik iki domates bir bardak süt
13.30 iki avuç ceviz bir Nescafe bir su bardağı kadar patlamış mısır bir kuru incir beş hurma çok işim vardı öyle geçti öğlen de
18.00 250 gr kadar pancar on tane mantar ve bir kase sarımsaklı yoğurt
3 litre su iki fincan yeşil çay akşam 9larda Türk Kahvesi icicem bir fincan

Öğle 12.30
Kaşarlı,sucuklu tost
Çay

Ara 15.00
Küçük muz
1 mandalina

Ara 17.00
6 tane hoşbeş

Akşam 17.45
4 çiğ köfte,1 lavaş, bol marul
1 büyük ayran

1.5 litre su 2 litre su
Beşi bir arada,yeşil çay
Spor yok
Sabah boynundan kaynaklı baş ve bel ağrısı nedeniyle dinleniyorum.

Dünkü menüm

Sabah 07:30
Bir dilim ekmek
1 domates
1 salatalık
1 kk peynir
Çay

Ara 10
1 galeta
2 ks yoğurt

Öğle 13
4 kaşık menemen
2 ks bulgur pilavı

Ara 16
1 portakal
1 elma

Aksam 19
6 kaşık cacık
2 tane tavuk köftesi

2 litre su
1 saat tempolu yürüyüş
100 mekik
1 mile leslie

ApriL_2007 evet kaptanım küçük bi yer olduğu için bura çat kapı geliyorlar hic hos olmuyor tabi
Anladım canım yanlış bir şey ama işte o insanların düşünmesi gerekiyor! Neresiydi ora?

Bitti mi işler? Menüler süper

Yine geçmiş olsun umarım geçer menü güzel ama su az yükselt canım hergün çok iç bide yeme hoşbeş yeme

Canım aynı kabak çekirdeğine benziyor bu, ama tabi daha ufak tskrler bizi aydınlattın sanada afiyet olsun

Bende kabak cekirdegine benzettim

Kizlar selam iki gundur menu yazmadim oturma olunca biraz karisik oldu hem saati hem cesitleri kusura bakmayin 350 ip atladim bide bugun yogurt kurune basladim aksam yatmadan ikisaat once 2 kasik yogurda yarim limon suyu uzerine sodayla ayran yapmak isteyen olursa

Sorun değil tatlım söylemiştin zaten. Evet o kürü uygulayanlar var.Ama ne denli bir yararı var bilmiyorum.

Sorun değil tatlım söylemiştin zaten. Evet o kürü uygulayanlar var.Ama ne denli bir yararı var bilmiyorum.
Kuzenimde uyguladi soyledigine gore baya iyi cokta guzel kilo vermis ama tabi hic bisey tek badina mucize yaratmaz zaten spor ve ssglikli beslenmeyle kilo veriyorumda bide bunu deniyim baskim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…