Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Isler bitecek gibi değil. Herşey aklanip paklanip paketlenecek. Haftaya hava 20 lerin üstünde olacak. Ne kadar yıkayıp paketledim o kadar kardayim. Ev de bulduk gibi. Bakalım artık.

Bende kabak cekirdegine benzettim
Ama tadina bakmanizi tavsiye ederim kabak çekirdeğine göre inanılmaz lezzetli
Yada ben çok seviyorum bilmiyorum
Kuzenimde uyguladi soyledigine gore baya iyi cokta guzel kilo vermis ama tabi hic bisey tek badina mucize yaratmaz zaten spor ve ssglikli beslenmeyle kilo veriyorumda bide bunu deniyim baskim
Sonuçlarını sabırsızlıkla bekliyorum takipteyim

Isler bitecek gibi değil. Herşey aklanip paklanip paketlenecek. Haftaya hava 20 lerin üstünde olacak. Ne kadar yıkayıp paketledim o kadar kardayim. Ev de bulduk gibi. Bakalım artık.
Evet havalar düzelecekmiş buaralar çok mutluyum hatta bu sabah uyandık güneş çıkmış heryer aydınlık evde ışık yanıyor gibi duruyor artık günlerdir karanlıkta yaşamanın verdiği histen ben şok Ev bulmanıza çok sevindim, hayırlısı olsun tatlım.

Kolay gelsin tatlim
Sağol canım

Bulduk bulmasına bana geliyorlar kaptancim. Stresten olcem sabah ezanindan sonra uyudum hiçbir şey de yapmadım. Reglim de Bir elim ayağım tutma toplamaya başlasam bitecek. Allah sonumu hayretsin

Sağol canım

Bulduk bulmasına bana geliyorlar kaptancim. Stresten olcem sabah ezanindan sonra uyudum hiçbir şey de yapmadım. Reglim de Bir elim ayağım tutma toplamaya başlasam bitecek. Allah sonumu hayretsin
Sağol canım

Kolay gelsin canim sen onunda altindan kalkarsin

Gunaydin kizlar ben cok tembelim bugun yeni kalktim
Olur bazen arada öylee bende iki gündür dışarı çıkmadım,birazdan çıkacağız gezmelere Vampir gibi oldum

Sağol canım

Kuzum stres yapma herşey olacağına varır, ve herşey olduğu kadar olur. Olmazsa yetişmezse gideceğin yerde tamamlarsın. O güzel keyfini bozmaya değmez

dagatesi mesajlarını yeni gördüm ya çok yorgunum bu aralar çok yoğun çalışıyorum eve zor atıyorum akşamları kendimi uyuyakalıyorum arada geliyorum yazayım diye kalıyor yorgunluktan düzenim biraz değişti bu aralar çok yoğunuz alışana kadar inşallah hayatta kalabilirm zaten geçen hafta da baya hastaydım üstüne öyle işte yanisi

Bugünkü menüm
11
Peynir zeytin yogrt reçel iki dlm ekmk çay
14 bi kupa sütlü kahve
16 bi kupa sütle 3 yk mısır gevreği
18 bi büyük kase çorba yoğurt yarım dlim ekmk
21 çay bi minik patates
3 litre su
3 leslie

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…