Isler bitecek gibi değil. Herşey aklanip paklanip paketlenecek. Haftaya hava 20 lerin üstünde olacak. Ne kadar yıkayıp paketledim o kadar kardayim. Ev de bulduk gibi. Bakalım artık.Anladım canım yanlış bir şey ama işte o insanların düşünmesi gerekiyor! Neresiydi ora?
Bitti mi işler? Menüler süper
Yine geçmiş olsun umarım geçermenü güzel ama su az yükselt canım hergün çok iç bide yeme hoşbeş yeme
Canım aynı kabak çekirdeğine benziyor bu, ama tabi daha ufak tskrler bizi aydınlattınsanada afiyet olsun
Anladım canım yanlış bir şey ama işte o insanların düşünmesi gerekiyor! Neresiydi ora?
Bitti mi işler? Menüler süper
Yine geçmiş olsun umarım geçermenü güzel ama su az yükselt canım hergün çok iç bide yeme hoşbeş yeme
Canım aynı kabak çekirdeğine benziyor bu, ama tabi daha ufak tskrler bizi aydınlattınsanada afiyet olsun
Ama tadina bakmanizi tavsiye ederim kabak çekirdeğine göre inanılmaz lezzetliBende kabak cekirdegine benzettim
Sonuçlarını sabırsızlıkla bekliyorum takipteyimKuzenimde uyguladi soyledigine gore baya iyi cokta guzel kilo vermis ama tabi hic bisey tek badina mucize yaratmaz zaten spor ve ssglikli beslenmeyle kilo veriyorumda bide bunu deniyim baskim
Kolay gelsin tatlimIsler bitecek gibi değil. Herşey aklanip paklanip paketlenecek. Haftaya hava 20 lerin üstünde olacak. Ne kadar yıkayıp paketledim o kadar kardayim. Ev de bulduk gibi. Bakalım artık.
Evet havalar düzelecekmiş buaralar çok mutluyum hatta bu sabah uyandık güneş çıkmış heryer aydınlık evde ışık yanıyor gibi duruyor artık günlerdir karanlıkta yaşamanın verdiği histen ben şokIsler bitecek gibi değil. Herşey aklanip paklanip paketlenecek. Haftaya hava 20 lerin üstünde olacak. Ne kadar yıkayıp paketledim o kadar kardayim. Ev de bulduk gibi. Bakalım artık.
Geçmiş olsn canimHiç sorma bugün baş,boyun ve bel ağrısı ile uğraştım.Gripte olacağım heralde çok halsizdim.İp ile atlamayacağım,trambolin ile zıplayacağım.Onda belim ağrımıyor.
Kolay gelsn İnsallah canımIsler bitecek gibi değil. Herşey aklanip paklanip paketlenecek. Haftaya hava 20 lerin üstünde olacak. Ne kadar yıkayıp paketledim o kadar kardayim. Ev de bulduk gibi. Bakalım artık.
Sağol canımKolay gelsin tatlim
Bulduk bulmasına bana geliyorlar kaptancim. Stresten olcem sabah ezanindan sonra uyudum hiçbir şey de yapmadım. Reglim de Bir elim ayağım tutma toplamaya başlasam bitecek. Allah sonumu hayretsinEvet havalar düzelecekmiş buaralar çok mutluyum hatta bu sabah uyandık güneş çıkmış heryer aydınlık evde ışık yanıyor gibi duruyor artık günlerdir karanlıkta yaşamanın verdiği histen ben şokEv bulmanıza çok sevindim, hayırlısı olsun tatlım.
Sağol canimKolay gelsn İnsallah canım
Sağol canım
Bulduk bulmasına bana geliyorlar kaptancim. Stresten olcem sabah ezanindan sonra uyudum hiçbir şey de yapmadım. Reglim de Bir elim ayağım tutma toplamaya başlasam bitecek. Allah sonumu hayretsin
Kolay gelsin canim sen onunda altindan kalkarsinSağol canım
Bulduk bulmasına bana geliyorlar kaptancim. Stresten olcem sabah ezanindan sonra uyudum hiçbir şey de yapmadım. Reglim de Bir elim ayağım tutma toplamaya başlasam bitecek. Allah sonumu hayretsin
Olur bazen arada öylee bende iki gündür dışarı çıkmadım,birazdan çıkacağız gezmelereGunaydin kizlar ben cok tembelim bugun yeni kalktim
Kuzum stres yapma herşey olacağına varır, ve herşey olduğu kadar olur. Olmazsa yetişmezse gideceğin yerde tamamlarsın. O güzel keyfini bozmaya değmezSağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?