Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Mrb banimlar
Dunku menm ayran asi diyeti yaptim 2.5 lt su spor yok
Bugunku mnm
Kahvlti 9.00
1 dilim ekmk.biraz peynir domates
13.00 1 brdk sutlu salep tarcinli
14.30 yarim simit 1 brdk ayran.kizlari parka goturmustk cok aciktim
18.30 1 kucuk alabalik.sirkeli salata 1 dilim ekmk
2 lt su
Spor yok parkta biraz yurudum

bu aralar bana uygun şarkı aprilciğim ne dersin ApriL_2007
Evet canım ama sen yinede dinleme böyle şarkılar aç castıri castıri kaybolan enerjine belki daha iyi gelir.

Senin kızlar kaç yaşındalar?

Gecmis olsun canim dikakt et vucut direncin dusmesiin

Selam kizlar bugun pazarya kimsecikler yok
Menum sabah12
4 tane zeytin
2 dilim koy ekmegi
omlet
Ara 15
Elma kucuk dilim kek
Aksam17
6 kasik yesil fasulye
Salata
2.5 su
Spor 350 ip atladim
Birazdan 10 bitkili cay icicem
Bide yatmadan soda ayran
Bugün dilim haricinde güzel bir liste.Sporda var,daha ne olsun.

Bu hafta gitsin kilolar.

Kendini toplamana sevindim.Gel gel buradan gidince daha çok kilo alınıyor.
Isler bitecek gibi değil. Herşey aklanip paklanip paketlenecek. Haftaya hava 20 lerin üstünde olacak. Ne kadar yıkayıp paketledim o kadar kardayim. Ev de bulduk gibi. Bakalım artık.
Ev bulmana sevindim. Kendini bunaltma yavaş yavaş toplanırsın.Şansına havada bu hafta güzel. Kolay gelsin.

Geçmiş olsn canim
Teşekkürler.Bugün iyiyim şükür.

Sağol canım

Bulduk bulmasına bana geliyorlar kaptancim. Stresten olcem sabah ezanindan sonra uyudum hiçbir şey de yapmadım. Reglim de Bir elim ayağım tutma toplamaya başlasam bitecek. Allah sonumu hayretsin
Hayır olacak inşallah.

Öğle 13.00
Sucuklu , kaşarlı tost
1 katı yumurta
3 zeytin
Çay

Ara 15.00
1 mandalina
Yarım bitter gofret

Akşam 19.00
Elim kadar somon
3 tane kalamar
Bir kase salata
Bir parmak helva

2 litre su,2 fincan bitki çayı,
Jasica smithe 1 mil 1000 zıplama

Selam Günaydın kızlar

Menü mü yazayim ilk dün super gecirdim günümü derken sürpriz yemeğe cikardi eşim duzenim değişti ama olsun mutlu oldum
Sabah saat 11
Kahve
Sosisli omlet 2 yumurta dan taze nane domates ince dilim b.peynir

Aksam saat 18
Kucuk bi tabak karışık sebze yemeği cacik

Buraya kadar iyiydi

Saat21
Kendime uygun olani seçtim kızarmış tavuk salata 2 yudum kola
Buranin pilavi inanılmaz lezzetli ama yemedim

Spor yapamadim
Su 2 lt

Günaydınn, yinede ucuz atlatmışsın iyi canım menün

Arkadaşlar hani Reklamlarda gördüğümüz goji diyet diye bir zayiflama içeceği var sizlerden kullanan varmı varsa bilgilendirirse sevinirim alacaktım ama kararsız kaldim
Birçok ünlünün fotoğrafı var fazla yorum yok kilo verme garantili 365 gün iade garantisi varmış ne kadar inandırıcı bilemedim sizlerde bir araştırın isterseniz

Canim internetten zayıflama adına birsey alma bu bir. Ikinci goji diyeti ne yaa? Goji bizim ülkemizde kurt üzümü olarak bilinir ve SADECE bir meyvedir. Istah kesici özelliği olan c vitamini deposu bir meyve çeşidi. Aktar varsa guvendigin git al tuket canım. Mucize de bekleme. Dozunu soyleyecektir sana ama internetten ne olduğu belirsiz şeyler alıp da sagligindan olma.
Ben yazayım ilk 80.2 idim cuma bugün 80 im
Ya su 70 leri bi göremedim
Cumaya görürsün canim

canım sende kendi içecegini evde hazırlaya bilirsin metebolizma hızlandırma cayı elma karanfil tarcın tane karabiber ve limon vardı sanırım bu içecekte bi araştır bak

Kızlar bu sabah tartilmayi unuttum bu saatten sonra da tartilicam ama dün sabah 68.4 tü. Regl de bitiyor bugün

Ayy ApriL_2007 dün ne yediğim gircem dedim saatleri su miktarı belli belirsiz. Sadece sabah 3 mil yaptım bir elma yedim. Sonra bir porsiyon yulaf ezmesi. Öğlen de oğlumun sebze çorbası akşam da bir büyük kase yoğurt. Su çok az içtim. Toplasam 600 kalori ancak almisimdir. Ama bugün kafam daha rahat. Yedigimi ictigimi takip edebiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…