Cnm rabbim kolaylik versin sevindim ev buldugununaSağol canım
Bulduk bulmasına bana geliyorlar kaptancim. Stresten olcem sabah ezanindan sonra uyudum hiçbir şey de yapmadım. Reglim de Bir elim ayağım tutma toplamaya başlasam bitecek. Allah sonumu hayretsin
Evet canım
Senin kızlar kaç yaşındalar?Mrb banimlar
Dunku menm ayran asi diyeti yaptim 2.5 lt su spor yok
Bugunku mnm
Kahvlti 9.00
1 dilim ekmk.biraz peynir domates
13.00 1 brdk sutlu salep tarcinli
14.30 yarim simit 1 brdk ayran.kizlari parka goturmustk cok aciktim
18.30 1 kucuk alabalik.sirkeli salata 1 dilim ekmk
2 lt su
Spor yok parkta biraz yurudum
dagatesi mesajlarını yeni gördüm ya çok yorgunum bu aralar çok yoğun çalışıyorum eve zor atıyorum akşamları kendimi uyuyakalıyorum arada geliyorum yazayım diye kalıyor yorgunluktan düzenim biraz değişti bu aralar çok yoğunuz alışana kadar inşallah hayatta kalabilirm zaten geçen hafta da baya hastaydım üstüne öyle işte yanisi
Bugün dilim haricinde güzel bir liste.Sporda var,daha ne olsun.Selam kizlar bugun pazarya kimsecikler yok
Menum sabah12
4 tane zeytin
2 dilim koy ekmegi
omlet
Ara 15
Elma kucuk dilim kek
Aksam17
6 kasik yesil fasulye
Salata
2.5 su
Spor 350 ip atladim
Birazdan 10 bitkili cay icicem
Bide yatmadan soda ayran
Bu hafta gitsin kilolar.Bugünkü menüm
11
Peynir zeytin yogrt reçel iki dlm ekmk çay
14 bi kupa sütlü kahve
16 bi kupa sütle 3 yk mısır gevreği
18 bi büyük kase çorba yoğurt yarım dlim ekmk
21 çay bi minik patates
3 litre su
3 leslie
Kendini toplamana sevindim.Gel gel buradan gidince daha çok kilo alınıyor.Mrb banimlar
Dunku menm ayran asi diyeti yaptim 2.5 lt su spor yok
Bugunku mnm
Kahvlti 9.00
1 dilim ekmk.biraz peynir domates
13.00 1 brdk sutlu salep tarcinli
14.30 yarim simit 1 brdk ayran.kizlari parka goturmustk cok aciktim
18.30 1 kucuk alabalik.sirkeli salata 1 dilim ekmk
2 lt su
Spor yok parkta biraz yurudum
Ev bulmana sevindim. Kendini bunaltma yavaş yavaş toplanırsın.Şansına havada bu hafta güzel. Kolay gelsin.Isler bitecek gibi değil. Herşey aklanip paklanip paketlenecek. Haftaya hava 20 lerin üstünde olacak. Ne kadar yıkayıp paketledim o kadar kardayim. Ev de bulduk gibi. Bakalım artık.
Teşekkürler.Bugün iyiyim şükür.Geçmiş olsn canim
Hayır olacak inşallah.Sağol canım
Bulduk bulmasına bana geliyorlar kaptancim. Stresten olcem sabah ezanindan sonra uyudum hiçbir şey de yapmadım. Reglim de Bir elim ayağım tutma toplamaya başlasam bitecek. Allah sonumu hayretsin
Günaydınn, yinede ucuz atlatmışsınSelam Günaydın kızlar
Menü mü yazayim ilk dün super gecirdim günümü derken sürpriz yemeğe cikardi eşim duzenim değişti ama olsun mutlu oldum
Sabah saat 11
Kahve
Sosisli omlet 2 yumurta dan taze nane domates ince dilim b.peynir
Aksam saat 18
Kucuk bi tabak karışık sebze yemeği cacik
Buraya kadar iyiydi
Saat21
Kendime uygun olani seçtim kızarmış tavuk salata 2 yudum kola
Buranin pilavi inanılmaz lezzetli ama yemedim
Spor yapamadim
Su 2 lt
saolasın canımGünaydınn, yinede ucuz atlatmışsıniyi canım menün
bugundemi tartı vardı ben tartılmadım ögrenmem iyi olduGunaydinnnnn
Bugün pazartesi degilmi kimse kilo yazmamisss
Arkadaşlar hani Reklamlarda gördüğümüz goji diyet diye bir zayiflama içeceği var sizlerden kullanan varmı varsa bilgilendirirse sevinirim alacaktım ama kararsız kaldim
Birçok ünlünün fotoğrafı var fazla yorum yok kilo verme garantili 365 gün iade garantisi varmış ne kadar inandırıcı bilemedim sizlerde bir araştırın isterseniz
Cumaya görürsün canimBen yazayım ilk 80.2 idim cuma bugün 80 im
Ya su 70 leri bi göremedim
canım sende kendi içecegini evde hazırlaya bilirsin metebolizma hızlandırma cayı elma karanfil tarcın tane karabiber ve limon vardı sanırım bu içecekte bi araştır bakArkadaşlar hani Reklamlarda gördüğümüz goji diyet diye bir zayiflama içeceği var sizlerden kullanan varmı varsa bilgilendirirse sevinirim alacaktım ama kararsız kaldim
Birçok ünlünün fotoğrafı var fazla yorum yok kilo verme garantili 365 gün iade garantisi varmış ne kadar inandırıcı bilemedim sizlerde bir araştırın isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?