Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

menüm
sabah 10 bir dilim ekmekle peynir yarım patates bir yeşil bir kırmızı biber kızartması bir tabak salata + şekersiz çay

öğlen 13 bir elma bir portakal

akşam 17 bir tane çipura balık soğan sarımsak kırmızı biberle fırınlandı. bir tabak salata

ara 19 yarım avuç az tuzlu çekirdek
2 lt su

günaydın diycem ama ben girene kadar tünaydın olmuş..
nasılsınız bakiiimmmm..
ben geçen hafta sadece 400 gram vermişim diyetisyen diyetimi değiştirdi bakalım nolcek

Bugünkü menum
Sabah 7 30 bir muz yarım elma
8den 9.30 a kadar 90 dakika 11 km 17000 adım attım.
10.30 iki yumurta ve bir tatlı kaşığı tereyagiyla omlet. Bir dilim peynir bir bardak süt
14.00 bir kase haşlanmış kuru fasulyeyle yapılmış bir tabak piyaz bir kase yoğurt
17.30 bir levrek bir tabak salata ve Bir kase tarhana çorbası
19 gibi bir avuç kuru üzüm ve ceviz yiyip günü bitircem
3 litre su üç fincan yeşil çay

günaydın kızlarrrrr
kuzenim geldi 3 gündür kaçırdım biraz
bugunden itibaren yine devam ediyorum
Kaçırma bunlar hep bir bahane zayıflamak istiyorum diyorsan eğer sağlam durmalı insan ve kararlı

Gunaydinnnnn
Bugün pazartesi degilmi kimse kilo yazmamisss
herkes o kadar artı olursa yazma gereği duymamislardir şu sıralar

bugundemi tartı vardı ben tartılmadım ögrenmem iyi oldu
Canım bu kontrol tartisi, cuma günkü kilomuz ile karşılaştıriyoruz. Hani haftasonu kaçırdıysak eğer hemen müdahale etmek için bu tartı günü ptesi sabahı tartılmayı artık sende unutma.
Çokkk güzel menün canım süper bayıldım. Hemencecik de eksiler gelmiş.

listemi değiştirdik biraz .. bakalım cumaya kaç çıkıcam.. artık listede olmak istiyrum daaa
Bendeeeee çok istiyorum seni görmek artık. Bol şans kuzum

Buralar yine sessizlige gomulmus. Herkes kayiplarda.

Bu arada kizlar bazen menulere bakiyorum ve sucuk sosis gibi islenmis gidalar goruyorum. Bunlari mumkun oldugunca yememeye ozen gosterin cunku diyetisyenler tamamen yasakliyor. Bir iki dilim bile olsa hic masum degiller.

@melegim66 kuzum beden kizartmalara saldiriyorsun saglikli degil ustelik kilo aldirir. Cok canin cektiyse ye tabi ama mumkun oldugunca uzak durmaya calis.

ay bugun hava cok guzeldi. Nasil keyifliydim. Bir suru is halletim. Tabi halim de kalmadi :)) bahar gelseeeee atsak kendimizi dogaya gezsek dursak

Evet canım ama sen yinede dinleme böyle şarkılar aç castıri castıri kaybolan enerjine belki daha iyi gelir.

Senin kızlar kaç yaşındalar?
Kucugu11 aylik buyugu 4 yas 4 aylik kaptanim

sevim_mrt sevilay80 O Otimoti E ekke keten prenses hu huu komşular nerdesiniz? Hani menüler ve siz?
Yettim gari bugun yogun gecti okulda 3 dersti ama tekrar 12 de okula gittim once yemk sonra toplanti vardi donusum e u buldu

Kızlar bu sabah tartilmayi unuttum bu saatten sonra da tartilicam ama dün sabah 68.4 tü. Regl de bitiyor bugün
Masallh cnm
günaydın diycem ama ben girene kadar tünaydın olmuş..
nasılsınız bakiiimmmm..
ben geçen hafta sadece 400 gram vermişim diyetisyen diyetimi değiştirdi bakalım nolcek
Tebrikler arkadasim
Levregi cok seviyosun galiba cok guzel
Islenmis gidada cok haklisin illaki caniniz istiyorsa ev yapimi alin bari sucuklari

Öğle 13.00
Yarım fincan sütlü kahve
1,5 yemek kaşığı lor
1 yumurta omlet
Yarım dilim tam tahıllı ekmek
3 zeytin

Akşam 19.30
2 kepçe yoğurt çorbası yağsız

Ara 21.00
Sütlü kahve

Ara 22.00 Yarım elma,1 mandalina

2 litre su
700 zıplama

Dun benim gibi herkes yogunmuş anlaşılan benim 7ve 8 e giden kizlarin var aksam onlarin derslerine yardim etmekle uğraşıyorum malum teog sinavimizda var offf offff cok sıkmak istemiyorum ders ders diye ama

Dunki menum
Sabah
11 beyaz peynir domates 1dilim ekmek

14 ..yesilcay 2 ceviz

16 ..sade kahve 3 hurma

19.. 1kase corba tavuk avuc ici kadar
Birazda karisik cerez 1elma

Spor 30dk yürüyüş
Su 2lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…