Günaydın canim nasilsinGünaydınnnnn bebekler
Allah kabul etsin canım benim. Geçmiş olsun kuzucuga. Haklısın bayağı bir yoğun geçmiş toparlan gelhaftasonu yogun gecti kaptanım mevludumuzde vardı. bugunde buyuk oglum rahatsızdı hastaneye gıt gel ev cocuk derken gun bıttı. yarından ıtıbaren bı sıkıntı olmazsa inşallah sohbetlere katılmaya calışırım
Ne güzel başarılı kızlarımız hep@keten prenses ipli atlamada üçüncü olmuşsun.Kutlarım canım.
Ben kalktım bileGünaydın hanimlar günümüz bol hareketli az kaloriligecmesi dileyle
Daha uyuyonuzmu sizz hadi kalkin kalkin
sıkmazsanda onların yapası gelmiyor, orta ayarda ilgi şart canımDun benim gibi herkes yogunmuş anlaşılan benim 7ve 8 e giden kizlarin var aksam onlarin derslerine yardim etmekle uğraşıyorum malum teog sinavimizda var offf offff cok sıkmak istemiyorum ders ders diye ama
İyiyim canım sen nasılsın? Dün gece erken yattım 9da çünkü ben pazar geceleri pek uyuyamıyorum ptesi de pert olup böyle erken yatıyorum. O yüzden bugün düne göre Çokkk Çokkk iyiyimGünaydın canim nasilsin
Afiyet olsun canım o haplar ne?Mate cayim sabahin nurunda okulda
Evet haklisin canim ilgi şartAllah kabul etsin canım benim. Geçmiş olsun kuzucuga. Haklısın bayağı bir yoğun geçmiş toparlan gel
Ne güzel başarılı kızlarımız hepkutlarım
Ben kalktım bileçalışan olunca istersen uyu
sıkmazsanda onların yapası gelmiyor, orta ayarda ilgi şart canım
Allah bozmasin tatlimİyiyim canım sen nasılsın? Dün gece erken yattım 9da çünkü ben pazar geceleri pek uyuyamıyorum ptesi de pert olup böyle erken yatıyorum. O yüzden bugün düne göre Çokkk Çokkk iyiyim
Afiyet olsun bende kahve yaptim ictim:)Mate cayim sabahin nurunda okulda
Gunaydin kaptanimGünaydınnnnn bebekler
Hap degil tebesir masada nevar neyok hepsini cekmisim isteAfiyet olsun canım o haplar ne?
Ayyyy cnm istedi soyle seksrsiz bi turk kahvesi muthis bisey hem tok tutuyo.hem wc messlesini cozuyoAfiyet olsun bende kahve yaptim ictim:)
aynen canım yaa yemeyince gidiyor demekki:)Kaçırma bunlar hep bir bahanezayıflamak istiyorum diyorsan eğer sağlam durmalı insan ve kararlı
herkes o kadar artı olursa yazma gereği duymamislardir şu sıralar
Canım bu kontrol tartisi, cuma günkü kilomuz ile karşılaştıriyoruz. Hani haftasonu kaçırdıysak eğer hemen müdahale etmek için bu tartı günüptesi sabahı tartılmayı artık sende unutma.
Çokkk güzel menün canım süperbayıldım. Hemencecik de eksiler gelmiş.
Bendeeeee çok istiyorum seni görmek artık. Bol şans kuzum
sadece pazar kahvaltılarında çeşit olsun diye yapıyorum canım onuda doğal zeytinyağı ile kızartıyorum son aylar yaza geliyor ya hiç yememBuralar yine sessizlige gomulmus. Herkes kayiplarda.
Bu arada kizlar bazen menulere bakiyorum ve sucuk sosis gibi islenmis gidalar goruyorum. Bunlari mumkun oldugunca yememeye ozen gosterin cunku diyetisyenler tamamen yasakliyor. Bir iki dilim bile olsa hic masum degiller.
@melegim66 kuzum beden kizartmalara saldiriyorsunsaglikli degil ustelik kilo aldirir. Cok canin cektiyse ye tabi ama mumkun oldugunca uzak durmaya calis.
ay bugun hava cok guzeldi. Nasil keyifliydim. Bir suru is halletim. Tabi halim de kalmadi :)) bahar gelseeeee atsak kendimizi dogaya gezsek dursak
dün diyetisyen arkadaşım salam sucuk gibi şeyleri önermediklerini ama haftasonu falan illaki tükettiğiniz zaman yanında c vitamini içeren bir besin daha tüketin ki nitratın çabuk atılmasını sağlasın dediBuralar yine sessizlige gomulmus. Herkes kayiplarda.
Bu arada kizlar bazen menulere bakiyorum ve sucuk sosis gibi islenmis gidalar goruyorum. Bunlari mumkun oldugunca yememeye ozen gosterin cunku diyetisyenler tamamen yasakliyor. Bir iki dilim bile olsa hic masum degiller.
@melegim66 kuzum beden kizartmalara saldiriyorsunsaglikli degil ustelik kilo aldirir. Cok canin cektiyse ye tabi ama mumkun oldugunca uzak durmaya calis.
ay bugun hava cok guzeldi. Nasil keyifliydim. Bir suru is halletim. Tabi halim de kalmadi :)) bahar gelseeeee atsak kendimizi dogaya gezsek dursak
Deniz levregi alabalık somon cupra. .. Bunlar benim bastacim ama en çok levregi ve somonu seviyorum fırında. Genellikle levrek alıp buzlukta bulunduruyorum canım.Masallh cnm
Tebrikler arkadasim
Levregi cok seviyosun galiba cok guzel
Islenmis gidada cok haklisin illaki caniniz istiyorsa ev yapimi alin bari sucuklari
Ben tebeşire benzettim ama
tebeşir mi kalmış?Gunaydin kaptanim
Hap degil tebesir masada nevar neyok hepsini cekmisim iste
Ayyyy cnm istedi soyle seksrsiz bi turk kahvesi muthis bisey hem tok tutuyo.hem wc messlesini cozuyo
Neden emeklerin boşa gitsin durumun üstüne gitkızzzlarrr r bugun tartıda artıyı gördüm napıcam wc problemimde başladıbütün emeklerim boşa gitti diyorum
Canım yok yok yenik düşme o tembelliğe, sen yaparsın ne güzel gidiyorsun. Zaten tek amaç bidaha o kilolara gelememekDeniz levregi alabalık somon cupra. .. Bunlar benim bastacim ama en çok levregi ve somonu seviyorum fırında. Genellikle levrek alıp buzlukta bulunduruyorum canım.
Bir de bana bir tembellik geldi. Ayaklarimi suruye suruye zorla spor yaptiriyorum kendime, eve gedigimden beri. Bir şişlik de hissediyorum ama tartı eksi gösteriyor. Çok şükür bu günlere 99 kilo ayakli yarım dünya gibi gezmekten biktiydim. O günlere bir daha donmicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?