Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Allah kabul etsin canım benim. Geçmiş olsun kuzucuga. Haklısın bayağı bir yoğun geçmiş toparlan gel

@keten prenses ipli atlamada üçüncü olmuşsun.Kutlarım canım.
Ne güzel başarılı kızlarımız hep kutlarım

Günaydın hanimlar günümüz bol hareketli az kaloriligecmesi dileyle
Daha uyuyonuzmu sizz hadi kalkin kalkin
Ben kalktım bile çalışan olunca istersen uyu

Dun benim gibi herkes yogunmuş anlaşılan benim 7ve 8 e giden kizlarin var aksam onlarin derslerine yardim etmekle uğraşıyorum malum teog sinavimizda var offf offff cok sıkmak istemiyorum ders ders diye ama
sıkmazsanda onların yapası gelmiyor, orta ayarda ilgi şart canım

Evet haklisin canim ilgi şart
Ben çalışmıyorum ama uyanyorum mecburen okul olunca :)

aynen canım yaa yemeyince gidiyor demekki:)

sadece pazar kahvaltılarında çeşit olsun diye yapıyorum canım onuda doğal zeytinyağı ile kızartıyorum son aylar yaza geliyor ya hiç yemem

kızzzlarrr r bugun tartıda artıyı gördüm napıcam wc problemimde başladı bütün emeklerim boşa gitti diyorum

dün diyetisyen arkadaşım salam sucuk gibi şeyleri önermediklerini ama haftasonu falan illaki tükettiğiniz zaman yanında c vitamini içeren bir besin daha tüketin ki nitratın çabuk atılmasını sağlasın dedi

dünkü menüm yazayım
08:00 1 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, 1 parça peynir
10:00 şekersiz türk kahvesi
12:00 karışık tost ,çay
15:00 sütlü nescafe, 15 gr grissini
17:00 150 gr yoğurt
19:00 yarım tabak mantarlı et sote, 1 dilim ekmek, salata
21:00 yarım portakal, yarım kivi
su:3 lt
spor yok

Masallh cnm

Tebrikler arkadasim

Levregi cok seviyosun galiba cok guzel

Islenmis gidada cok haklisin illaki caniniz istiyorsa ev yapimi alin bari sucuklari
Deniz levregi alabalık somon cupra. .. Bunlar benim bastacim ama en çok levregi ve somonu seviyorum fırında. Genellikle levrek alıp buzlukta bulunduruyorum canım.
Bir de bana bir tembellik geldi. Ayaklarimi suruye suruye zorla spor yaptiriyorum kendime, eve gedigimden beri. Bir şişlik de hissediyorum ama tartı eksi gösteriyor. Çok şükür bu günlere 99 kilo ayakli yarım dünya gibi gezmekten biktiydim. O günlere bir daha donmicem

Ben tebeşire benzettim ama

Gunaydin kaptanim

Hap degil tebesir masada nevar neyok hepsini cekmisim iste

Ayyyy cnm istedi soyle seksrsiz bi turk kahvesi muthis bisey hem tok tutuyo.hem wc messlesini cozuyo
tebeşir mi kalmış? hala okullarda varmı ya

kızzzlarrr r bugun tartıda artıyı gördüm napıcam wc problemimde başladı bütün emeklerim boşa gitti diyorum
Neden emeklerin boşa gitsin durumun üstüne git

Canım yok yok yenik düşme o tembelliğe, sen yaparsın ne güzel gidiyorsun. Zaten tek amaç bidaha o kilolara gelememek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…