Cnm herdefasinda masallh dedim sana valla nazar degdirmmedim kiz sanaDeniz levregi alabalık somon cupra. .. Bunlar benim bastacim ama en çok levregi ve somonu seviyorum fırında. Genellikle levrek alıp buzlukta bulunduruyorum canım.
Bir de bana bir tembellik geldi. Ayaklarimi suruye suruye zorla spor yaptiriyorum kendime, eve gedigimden beri. Bir şişlik de hissediyorum ama tartı eksi gösteriyor. Çok şükür bu günlere 99 kilo ayakli yarım dünya gibi gezmekten biktiydim. O günlere bir daha donmicem
Bende,ara ara sucuk yiyorum ama hazir satjilanlardan diyil ev yapimi yagsiz kiymayla evde kendimizin yaptigi o yuzden sakinca gormuyorumBuralar yine sessizlige gomulmus. Herkes kayiplarda.
Bu arada kizlar bazen menulere bakiyorum ve sucuk sosis gibi islenmis gidalar goruyorum. Bunlari mumkun oldugunca yememeye ozen gosterin cunku diyetisyenler tamamen yasakliyor. Bir iki dilim bile olsa hic masum degiller.
@melegim66 kuzum beden kizartmalara saldiriyorsunsaglikli degil ustelik kilo aldirir. Cok canin cektiyse ye tabi ama mumkun oldugunca uzak durmaya calis.
ay bugun hava cok guzeldi. Nasil keyifliydim. Bir suru is halletim. Tabi halim de kalmadi :)) bahar gelseeeee atsak kendimizi dogaya gezsek dursak
@sevim_mrtsevilay80 @Otimoti @EFatos keten prenses hu huu komşular nerdesiniz? Hani menüler ve siz?
He heee sensizlik zorYa kaptan bi dun giremedim ben nette sorun vardi hemen yakaladinmi simdi yazicam menumu de
Vayyy! Amacı neymiş peki?kızlaaaarrr hani birkaç gün önce diyetisyensenamelek diye birisi hamilelik endnei iel iziznliyim sorularınız cevaplıyorum diye forum açmıştı ya.. gerçek değil şarlatanmııışşşş duyruruluurr
bilmiyorum daha önce de 3 değişik nickle aynı şeklide yazıyormuş atılmış..Vayyy! Amacı neymiş peki?
Bende zaten kuşkular belirtmişti fakat yeni üye değildi. Şimdi durup dururken suçlamak da yakışmaz. İyi niyetlidir diye kendimi avuttum ama yanilmamisim. : (bilmiyorum daha önce de 3 değişik nickle aynı şeklide yazıyormuş atılmış..
kazen bildirmiş bu şarlatana nasıl inanırsınız diye
Ne tuhaf insanlar var yabilmiyorum daha önce de 3 değişik nickle aynı şeklide yazıyormuş atılmış..
Ayrıca teşekkürler babybilmiyorum daha önce de 3 değişik nickle aynı şeklide yazıyormuş atılmış..
Ben girip okumadim ama burda biri yaisti niye hic biseye cevap vermiyoda link atiyo diye sanirimBende zaten kuşkular belirtmişti fakat yeni üye değildi. Şimdi durup dururken suçlamak da yakışmaz. İyi niyetlidir diye kendimi avuttum ama yanilmamisim. : (
ay benim aklıma gelmişti ama nedenini bilmiyorumbilmiyorum daha önce de 3 değişik nickle aynı şeklide yazıyormuş atılmış..
burda yazışmıştık.. ara öğünü desteklemiyor dukan öneriyor çok garip diye.. hatta bir arkadaş neden hep link vermiş sorulara cevaben demişti.. ama neden yapsın ki çok acayip bişey.. insanın ne gibi bir çıkarı olur diye düşünüyorum. aklıma şu geliyor.. bir süre sonra online diyetisyenlk yapıyorum diyecek paralar cukkkaaaaBende zaten kuşkular belirtmişti fakat yeni üye değildi. Şimdi durup dururken suçlamak da yakışmaz. İyi niyetlidir diye kendimi avuttum ama yanilmamisim. : (
Kesinlikle plan buburda yazışmıştık.. ara öğünü desteklemiyor dukan öneriyor çok garip diye.. hatta bir arkadaş neden hep link vermiş sorulara cevaben demişti.. ama neden yapsın ki çok acayip bişey.. insanın ne gibi bir çıkarı olur diye düşünüyorum. aklıma şu geliyor.. bir süre sonra online diyetisyenlk yapıyorum diyecek paralar cukkkaaaa
Bende zaten kuşkular belirtmişti fakat yeni üye değildi. Şimdi durup dururken suçlamak da yakışmaz. İyi niyetlidir diye kendimi avuttum ama yanilmamisim. : (
Ben girip okumadim ama burda biri yaisti niye hic biseye cevap vermiyoda link atiyo diye sanirim
burda yazışmıştık.. ara öğünü desteklemiyor dukan öneriyor çok garip diye.. hatta bir arkadaş neden hep link vermiş sorulara cevaben demişti.. ama neden yapsın ki çok acayip bişey.. insanın ne gibi bir çıkarı olur diye düşünüyorum. aklıma şu geliyor.. bir süre sonra online diyetisyenlk yapıyorum diyecek paralar cukkkaaaa
Aaa tatlım ben Kırıkkale anadolu lisesi mezunuyum. 3 sene hasandedede 2 sene merkezde kaldık bizzİki leslie yaptım
Yarın ankaraya gidiyorum İnsallah annecimmmm ozledim
ApriL_2007 kaptanım sormustun kırıkkale nin küçük bi köyün deyim simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?