Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Cnm herdefasinda masallh dedim sana valla nazar degdirmmedim kiz sana

Bende,ara ara sucuk yiyorum ama hazir satjilanlardan diyil ev yapimi yagsiz kiymayla evde kendimizin yaptigi o yuzden sakinca gormuyorum

Dunki menum
Sabah 9
6 zeytin
2 dilim cavdar ekmegi
1 kk peynir
sucuklu yumurta
Ara
Turk kahvesi
Oglen
Disardaydim yarim puaca yedim
Aksam 6 kasik yesil fasulye
10 bitkili cay
Spor 350 ip atlama 9800 adim
3 lt su

kızlaaaarrr hani birkaç gün önce diyetisyensenamelek diye birisi hamilelik endnei iel iziznliyim sorularınız cevaplıyorum diye forum açmıştı ya.. gerçek değil şarlatanmııışşşş duyruruluurr

bilmiyorum daha önce de 3 değişik nickle aynı şeklide yazıyormuş atılmış..
kazen bildirmiş bu şarlatana nasıl inanırsınız diye
Bende zaten kuşkular belirtmişti fakat yeni üye değildi. Şimdi durup dururken suçlamak da yakışmaz. İyi niyetlidir diye kendimi avuttum ama yanilmamisim. : (

Bende zaten kuşkular belirtmişti fakat yeni üye değildi. Şimdi durup dururken suçlamak da yakışmaz. İyi niyetlidir diye kendimi avuttum ama yanilmamisim. : (
burda yazışmıştık.. ara öğünü desteklemiyor dukan öneriyor çok garip diye.. hatta bir arkadaş neden hep link vermiş sorulara cevaben demişti.. ama neden yapsın ki çok acayip bişey.. insanın ne gibi bir çıkarı olur diye düşünüyorum. aklıma şu geliyor.. bir süre sonra online diyetisyenlk yapıyorum diyecek paralar cukkkaaaa

Kesinlikle plan bu çakal olmuş millet

Arkadaş ne ruh hastaları var yaa

Ben girip okumadim ama burda biri yaisti niye hic biseye cevap vermiyoda link atiyo diye sanirim

İki leslie yaptım
Yarın ankaraya gidiyorum İnsallah annecimmmm ozledim
ApriL_2007 kaptanım sormustun kırıkkale nin küçük bi köyün deyim simdi
Aaa tatlım ben Kırıkkale anadolu lisesi mezunuyum. 3 sene hasandedede 2 sene merkezde kaldık bizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…