Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

aldınızmı hadı hayırlı olsun canım gule gule oturun inşallah
evet canlar aldık. Kaporayi verdik anlaşmayı imzaladik. Bizim kör olasica ev sahibi evi satinca kayinbaba böyle olmaz kira Mira girmeyin bir daha ev arayalım bulalım bugün dedi. Üçüncü katta çatı dubleksli temiz bir 16 yıllık bir ev bulduk. 150 m2 kullanım alanı 130.000. Doğalgazı doseli değil yalnız. Olsun ev çok temiz kızlar. Iki üç seneye borç bitince doseriz. Bütün gün güneş alıyor. Ilk ana okul kreş lise merkezi yerde. Çok sevdim yaa işte benim evim dedim. Çok şükür

Anne gibisi var mı? Asla yok iyi yapıyorsun git özlem gider o sımsıcak anne elinde ne güzel

Aaaa canım aldınız mı? Naptınız anlatttt

Hadi hayırlı olsun canım
Ay Allahim bana da böyle kayın peder versin İnsallah
fırça attım ev sahibi evi satinca. Kocamin odunu kopardiniz cok borca girme diye diye. Uc senelik borcu bitmisti simdiye diye.etkili olmuş belli atarımi seveyim atarımi depresyona girdim resmen yaa. Ama bugün sevinçten bir öğün yemek yedim

Bi iki defa merkeze gittik canım onun dışında hiç bilmiyorum
Babamla abim hasandede de benzinlik isletiyordu zamanında. Beş sene durduk sonra buraya uni ye geldim bir daha çıkamadım Kırıkkale ufak bir yer zaten.

Son düzenleme:
Canımmm çok sevindim hadi gözün aydın hayırlı uğurlu olsun. Rabbim hep mutlulukla oturmayı nasip etsin bakkk işte her işte bir hayır vardır. Ne de güzel oldu, zaten taşınacaksınız iki iş olmadı .
Veee hemencecik de buldun beğendin ya helal olsun sana

Niye derler kptu komsu insani ev sahibi yapar diye iyi olmus gule gule otur insallah

çok sağolun kızlar

Niye derler kptu komsu insani ev sahibi yapar diye iyi olmus gule gule otur insallah

Aloo nerdesiniz 1. Takim ben spora kalkicam birazdan tembel_karinca nerdesin biraktinmi yoksa
Bırakmadım Canım. Tam tersi daha düzgün olmaya başladı hayatım. İşe başladım. Koşu bandı annemlerdeydi zaten. 45 dk yürüyorum. Büyük oğlum kreşten geliyo annemlerde yemek yiyip eve geçiyorum 2 çocukla. Eşim çok yoğun bu ara çocuklar tamamen bende ve çok yoruluyorum. Hala 69 değilim ama:)) bir de çok Canımı sıkan şeyler oldu. Öyle işte.

Birakmada lutfen canim yavas olsun saglam olsun lutfen pes etme benimkidex ip filan atlamaktan gidiyo daha sık goruyum se,ni o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…