teşekkür ederim canım aslında çok fazla atlamadım bile
aldınızmı hadı hayırlı olsun canım gule gule oturun inşallahKızlar gelemedim bugün ev aradık durduk kayinbabam illa ev alcaz diye. Evlendim ben
Anne gibisi var mı? Asla yok iyi yapıyorsun git özlem gider o sımsıcak anne elinde ne güzelİki leslie yaptım
Yarın ankaraya gidiyorum İnsallah annecimmmm ozledim
ApriL_2007 kaptanım sormustun kırıkkale nin küçük bi köyün deyim simdi
Aaaa canım aldınız mı? Naptınız anlattttKızlar gelemedim bugün ev aradık durduk kayinbabam illa ev alcaz diye. Evlendim ben
Evet kaptanım tayinden dolayı 8 ay önce kızım doğunca geldikdenizzeynep demekki ondan çat kapı gelme adeti küçük bir köy olunca herkes birbirini tanır. Tayin nedeniyle mi ordasınız?
Hadi hayırlı olsun canımKızlar gelemedim bugün ev aradık durduk kayinbabam illa ev alcaz diye. Evlendim ben
Bi iki defa merkeze gittik canım onun dışında hiç bilmiyorumArkadaş ne ruh hastaları var yaa
Aaa tatlım ben Kırıkkale anadolu lisesi mezunuyum. 3 sene hasandedede 2 sene merkezde kaldık bizz
evet canlar aldık. Kaporayi verdik anlaşmayı imzaladik. Bizim kör olasica ev sahibi evi satinca kayinbaba böyle olmaz kira Mira girmeyin bir daha ev arayalım bulalım bugün dedi. Üçüncü katta çatı dubleksli temiz bir 16 yıllık bir ev bulduk. 150 m2 kullanım alanı 130.000. Doğalgazı doseli değil yalnız. Olsun ev çok temiz kızlar. Iki üç seneye borç bitince doseriz. Bütün gün güneş alıyor. Ilk ana okul kreş lise merkezi yerde. Çok sevdim yaa işte benim evim dedim. Çok şüküraldınızmı hadı hayırlı olsun canım gule gule oturun inşallah
Anne gibisi var mı? Asla yok iyi yapıyorsun git özlem gider o sımsıcak anne elinde ne güzel
Aaaa canım aldınız mı? Naptınız anlatttt
fırça attım ev sahibi evi satinca. Kocamin odunu kopardiniz cok borca girme diye diye. Uc senelik borcu bitmisti simdiye diye.etkili olmuş belliHadi hayırlı olsun canım
Ay Allahim bana da böyle kayın peder versin İnsallah
Babamla abim hasandede de benzinlik isletiyordu zamanında. Beş sene durduk sonra buraya uni ye geldim bir daha çıkamadımBi iki defa merkeze gittik canım onun dışında hiç bilmiyorum
Ne kadar kalacaksınız? Sen çalışmıyorsun ama Esin içindi sanırım ne iş yapıyor?Evet kaptanım tayinden dolayı 8 ay önce kızım doğunca geldik
Ayy İnşaAllah canım herkese versin! Bende yokHadi hayırlı olsun canım
Ay Allahim bana da böyle kayın peder versin İnsallah
Canımmm çok sevindim hadi gözün aydın hayırlı uğurlu olsun. Rabbim hep mutlulukla oturmayı nasip etsinevet canlar aldık. Kaporayi verdik anlaşmayı imzaladik. Bizim kör olasica ev sahibi evi satinca kayinbaba böyle olmaz kira Mira girmeyin bir daha ev arayalım bulalım bugün dedi. Üçüncü katta çatı dubleksli temiz bir 16 yıllık bir ev bulduk. 150 m2 kullanım alanı 130.000. Doğalgazı doseli değil yalnız. Olsun ev çok temiz kızlar. Iki üç seneye borç bitince doseriz. Bütün gün güneş alıyor. Ilk ana okul kreş lise merkezi yerde. Çok sevdim yaa işte benim evim dedim. Çok şükür
fırça attım ev sahibi evi satinca. Kocamin odunu kopardiniz cok borca girme diye diye. Uc senelik borcu bitmisti simdiye diye.etkili olmuş belli
Babamla abim hasandede de benzinlik isletiyordu zamanında. Beş sene durduk sonra buraya uni ye geldim bir daha çıkamadımKırıkkale ufak bir yer zaten.
Niye derler kptu komsu insani ev sahibi yapar diye iyi olmus gule gule otur insallahevet canlar aldık. Kaporayi verdik anlaşmayı imzaladik. Bizim kör olasica ev sahibi evi satinca kayinbaba böyle olmaz kira Mira girmeyin bir daha ev arayalım bulalım bugün dedi. Üçüncü katta çatı dubleksli temiz bir 16 yıllık bir ev bulduk. 150 m2 kullanım alanı 130.000. Doğalgazı doseli değil yalnız. Olsun ev çok temiz kızlar. Iki üç seneye borç bitince doseriz. Bütün gün güneş alıyor. Ilk ana okul kreş lise merkezi yerde. Çok sevdim yaa işte benim evim dedim. Çok şükür
fırça attım ev sahibi evi satinca. Kocamin odunu kopardiniz cok borca girme diye diye. Uc senelik borcu bitmisti simdiye diye.etkili olmuş belliatarımi seveyim atarımi depresyona girdim resmen yaa. Ama bugün sevinçten bir öğün yemek yedim
Babamla abim hasandede de benzinlik isletiyordu zamanında. Beş sene durduk sonra buraya uni ye geldim bir daha çıkamadımKırıkkale ufak bir yer zaten.
Ben Sporumu yaptım geldim bileAloo nerdesiniz 1. Takim ben spora kalkicam birazdantembel_karinca nerdesin biraktinmi yoksa
Aynen öyle çok da iyi oldu bakk, darısı evi olmayanların başına İnşaAllah.Niye derler kptu komsu insani ev sahibi yapar diye iyi olmus gule gule otur insallah
Bende 1 haftadir falan gormuyorum hic telden girince atladim zannettim neyse kalan saglar bizimdir spora kalkiyorum simdiBen Sporumu yaptım geldim bileo tembelliğe alıştı gelmiyor artık
çok sağolun kızlarCanımmm çok sevindim hadi gözün aydın hayırlı uğurlu olsun. Rabbim hep mutlulukla oturmayı nasip etsinbakkk işte her işte bir hayır vardır. Ne de güzel oldu, zaten taşınacaksınız iki iş olmadı .
Veee hemencecik de buldun beğendin ya helal olsun sana
Niye derler kptu komsu insani ev sahibi yapar diye iyi olmus gule gule otur insallah
Bırakmadım Canım. Tam tersi daha düzgün olmaya başladı hayatım. İşe başladım. Koşu bandı annemlerdeydi zaten. 45 dk yürüyorum. Büyük oğlum kreşten geliyo annemlerde yemek yiyip eve geçiyorum 2 çocukla. Eşim çok yoğun bu ara çocuklar tamamen bende ve çok yoruluyorum. Hala 69 değilim ama:)) bir de çok Canımı sıkan şeyler oldu. Öyle işte.Aloo nerdesiniz 1. Takim ben spora kalkicam birazdantembel_karinca nerdesin biraktinmi yoksa
Birakmada lutfen canim yavas olsun saglam olsun lutfen pes etme benimkidex ip filan atlamaktan gidiyo daha sık goruyum se,ni o zamanBırakmadım Canım. Tam tersi daha düzgün olmaya başladı hayatım. İşe başladım. Koşu bandı annemlerdeydi zaten. 45 dk yürüyorum. Büyük oğlum kreşten geliyo annemlerde yemek yiyip eve geçiyorum 2 çocukla. Eşim çok yoğun bu ara çocuklar tamamen bende ve çok yoruluyorum. Hala 69 değilim ama:)) bir de çok Canımı sıkan şeyler oldu. Öyle işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?