Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ben hissetmistim biseyler var diye her msajinda link paylasiyodu çünkü :)

Kesinlikle plan bu çakal olmuş millet
bencede o sadece kendini kandirmistir
İki leslie yaptım3
Yarın ankaraya gidiyorum İnsallah annecimmmm ozledim
ApriL_2007 kaptanım sormustun kırıkkale nin küçük bi köyün deyim simdi
Bende annemi çok özledim kavusmama az kaldi

Kızlar gelemedim bugün ev aradık durduk kayinbabam illa ev alcaz diye. Evlendim ben

Ayy çok sevindim canim hayirli uğurlu olsun tam icinede sinmiş ne güzel

Dun süs biber ve havuc turşusu yaptim 2 gune kadar olur onun fazla tuzunu alip yiyebilirim diye düşünüyorum siz ne dersiniz bu konuda?

Menume gelince istedigim gibi olmadi ne yazikki sabah erken saatte sağlık ocagina gittim oglum icin sonra okula ugradim eve gelldigimde saat baya gec olmustu ve en kolay yemegi yaptim kurtaricim makarnayi
Ondan biraz yedim haftalik kacamak hakkimi kullanmis oldum

Sabah
Kahve
Ogle.15 kucuk tabak makarna ayran

Aksam.19 karnabahar yemegi 4 kasik biber 4kasik yoğurt 1dilim ekmek
Yemekten sonra yarim portakal

Spor disarda yurudum baya 1 saati gecmistir
Su. Sayamadim

Ben hissetmistim biseyler var diye her msajinda link paylasiyodu çünkü :)

bencede o sadece kendini kandirmistir

Bende annemi çok özledim kavusmama az kaldi
Annen nerede? Ne zaman gidiyorsun?kavuşmaya

Dun süs biber ve havuc turşusu yaptim 2 gune kadar olur onun fazla tuzunu alip yiyebilirim diye düşünüyorum siz ne dersiniz bu konuda?
fazla tuzunu alırsan belki olur tamda bilmiyorum bu konuyu, normalde turşu yasak diyette tuz bombası ve ödem yapıyor çünkü

toplamda çok az yemissin nesi kötü? Çok iyi bence

Ayy çok sevindim canim hayirli uğurlu olsun tam icinede sinmiş ne güzel
Sağol canim

Ben normal yemeklerdeki tuz dozunda kullanıyorum tursularda da. Mesela salatalık yazdan siseliyorum yaa sadece onu tuzluyorum. Şişeden cikarinca yikiyorum. Sonra üstüne ne katarsam katayim tuz eklemiyorum. Sirke ile su ve Limon sıktın mi erimez ki biz hemen tuketiyoruz kocamla zaten erimeye fırsatı olmuyor.
Az tuzlu bol sirkeli yenir bence canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…