- 14 Eylül 2012
- 2.724
- 3.299
- 333
Ne yaptın? Nasılsın?Sporumu yaptim geldim kizlar
69 kg olduğumda sahalara geri dönücem :))Birakmada lutfen canim yavas olsun saglam olsun lutfen pes etme benimkidex ip filan atlamaktan gidiyo daha sık goruyum se,ni o zaman
Iyiyim canim ip atlayip kultur fizik hareketleri yaptim bugun y uruyusde yaptimNe yaptın? Nasılsın?
Süpersin bende 45 dk tempolu yürüdüm ama karnım çok şiş davul gibi rahatsız ediyor beniIyiyim canim ip atlayip kultur fizik hareketleri yaptim bugun y uruyusde yaptim
Reglinmi yakinSüpersin bende 45 dk tempolu yürüdüm ama karnım çok şiş davul gibi rahatsız ediyor beni
Ben hissetmistim biseyler var diye her msajinda link paylasiyodu çünkü :)kızlaaaarrr hani birkaç gün önce diyetisyensenamelek diye birisi hamilelik endnei iel iziznliyim sorularınız cevaplıyorum diye forum açmıştı ya.. gerçek değil şarlatanmııışşşş duyruruluurr
burda yazışmıştık.. ara öğünü desteklemiyor dukan öneriyor çok garip diye.. hatta bir arkadaş neden hep link vermiş sorulara cevaben demişti.. ama neden yapsın ki çok acayip bişey.. insanın ne gibi bir çıkarı olur diye düşünüyorum. aklıma şu geliyor.. bir süre sonra online diyetisyenlk yapıyorum diyecek paralar cukkkaaaa
Kesinlikle plan buçakal olmuş millet
Bende annemi çok özledim kavusmama az kaldiİki leslie yaptım3
Yarın ankaraya gidiyorum İnsallah annecimmmm ozledim
ApriL_2007 kaptanım sormustun kırıkkale nin küçük bi köyün deyim simdi
Kızlar gelemedim bugün ev aradık durduk kayinbabam illa ev alcaz diye. Evlendim ben
Ayy çok sevindim canim hayirli uğurlu olsun tam icinede sinmiş ne güzelBırakmadım Canım. Tam tersi daha düzgün olmaya başladı hayatım. İşe başladım. Koşu bandı annemlerdeydi zaten. 45 dk yürüyorum. Büyük oğlum kreşten geliyo annemlerde yemek yiyip eve geçiyorum 2 çocukla. Eşim çok yoğun bu ara çocuklar tamamen bende ve çok yoruluyorum. Hala 69 değilim ama:)) bir de çok Canımı sıkan şeyler oldu. Öyle işte.
Gunaydiiinn kizlar
Benim adetlerim düzensiz en son ne zaman oldum hatırlamıyorum ki yakında olabilir belki bayaaa geçtiReglinmi yakin
Annen nerede? Ne zaman gidiyorsun?kavuşmayaBen hissetmistim biseyler var diye her msajinda link paylasiyodu çünkü :)
bencede o sadece kendini kandirmistir
Bende annemi çok özledim kavusmama az kaldi
fazla tuzunu alırsan belki olur tamda bilmiyorum bu konuyu, normalde turşu yasak diyette tuz bombası ve ödem yapıyor çünküDun süs biber ve havuc turşusu yaptim 2 gune kadar olur onun fazla tuzunu alip yiyebilirim diye düşünüyorum siz ne dersiniz bu konuda?
toplamda çok az yemissin nesi kötü? Çok iyi benceMenume gelince istedigim gibi olmadi ne yazikki sabah erken saatte sağlık ocagina gittim oglum icin sonra okula ugradim eve gelldigimde saat baya gec olmustu ve en kolay yemegi yaptim kurtaricim makarnayi
Ondan biraz yedim haftalik kacamak hakkimi kullanmis oldum
Sabah
Kahve
Ogle.15 kucuk tabak makarna ayran
Aksam.19 karnabahar yemegi 4 kasik biber 4kasik yoğurt 1dilim ekmek
Yemekten sonra yarim portakal
Spor disarda yurudum baya 1 saati gecmistir
Su. Sayamadim
Sağol canimAyy çok sevindim canim hayirli uğurlu olsun tam icinede sinmiş ne güzel
Ben normal yemeklerdeki tuz dozunda kullanıyorum tursularda da. Mesela salatalık yazdan siseliyorum yaa sadece onu tuzluyorum. Şişeden cikarinca yikiyorum. Sonra üstüne ne katarsam katayim tuz eklemiyorum. Sirke ile su ve Limon sıktın mi erimez ki biz hemen tuketiyoruz kocamla zaten erimeye fırsatı olmuyor.Dun süs biber ve havuc turşusu yaptim 2 gune kadar olur onun fazla tuzunu alip yiyebilirim diye düşünüyorum siz ne dersiniz bu konuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?