harikaaaaaaMenüm
11 iki tavada yumurta peynir zeytin iki dlm ekmk çay
14 bi çay bardağı süt
16 bi kupa sütlü kahve
18 bi kepçe çorba 6 yk kabk yemeği
5 adet sarma yogrt
21 çay
15 dk haff koşu 3 leslie
3 litre su
canımmm hayırlı olsun.. allah ağız tadıyla huzurla oturmayı nasip etsin çok sevindimevet canlar aldık. Kaporayi verdik anlaşmayı imzaladik. Bizim kör olasica ev sahibi evi satinca kayinbaba böyle olmaz kira Mira girmeyin bir daha ev arayalım bulalım bugün dedi. Üçüncü katta çatı dubleksli temiz bir 16 yıllık bir ev bulduk. 150 m2 kullanım alanı 130.000. Doğalgazı doseli değil yalnız. Olsun ev çok temiz kızlar. Iki üç seneye borç bitince doseriz. Bütün gün güneş alıyor. Ilk ana okul kreş lise merkezi yerde. Çok sevdim yaa işte benim evim dedim. Çok şükür
hasandede de benzinlik isletiyordu zamanında. Beş sene durduk sonra buraya uni ye geldim bir daha çıkamadımKırıkkale ufak bir yer zaten.
aaaa çok az yemişsinn amaaaMenume gelince istedigim gibi olmadi ne yazikki sabah erken saatte sağlık ocagina gittim oglum icin sonra okula ugradim eve gelldigimde saat baya gec olmustu ve en kolay yemegi yaptim kurtaricim makarnayi
Ondan biraz yedim haftalik kacamak hakkimi kullanmis oldum
Sabah
Kahve
Ogle.15 kucuk tabak makarna ayran
Aksam.19 karnabahar yemegi 4 kasik biber 4kasik yoğurt 1dilim ekmek
Yemekten sonra yarim portakal
Spor disarda yurudum baya 1 saati gecmistir
Su. Sayamadim
günaydın minnoşHerkese Günaydın hanımlar
günaydın canım. çok sevindm senin adına hadi bakalım gelsn eksiilergünaydıınnn ay çok şükür tartıda normale dondum sebep sanırım ödem di dün sinirden bisürü su içtimve normaldi sabah çok mutluyum
amin canım inş bu hafta en az 1 kilo verelim en fazla 30harikaaaaaa
canımmm hayırlı olsun.. allah ağız tadıyla huzurla oturmayı nasip etsin çok sevindim
aaaa çok az yemişsinn amaaa
günaydın minnoş
günaydın canım. çok sevindm senin adına hadi bakalım gelsn eksiiler
ayy ehr hafta 1 kilo versek ne güzel olurduuuu..amin canım inş bu hafta en az 1 kilo verelim en fazla 30
aaaaaaaaaaaa çok şaşırdımVayyy! Amacı neymiş peki?
ay bende inanmıştım nebileyim insan egosunu okşatmak için böyle bişey yaparmı ya.bi de çok ciddi ciddi yazıyodubilmiyorum daha önce de 3 değişik nickle aynı şeklide yazıyormuş atılmış..
kazen bildirmiş bu şarlatana nasıl inanırsınız diye
günaydınnnnnnnHerkese Günaydın hanımlar
çok sevindimmmmmgünaydıınnn ay çok şükür tartıda normale dondum sebep sanırım ödem di dün sinirden bisürü su içtimve normaldi sabah çok mutluyum
günaydınnnnnngünaydınlaaaarrrr
ayyy keşkeayy ehr hafta 1 kilo versek ne güzel olurduuuu..
ilk doğumdan sonra her hafta 1 kilo bazen 2 kilo veriyordum ne güzel .. şimdi çok zoooorr
Teşekkürler canımharikaaaaaa
canımmm hayırlı olsun.. allah ağız tadıyla huzurla oturmayı nasip etsin çok sevindim
aaaa çok az yemişsinn amaaa
günaydın minnoş
günaydın canım. çok sevindm senin adına hadi bakalım gelsn eksiiler
ay ne güzel iş yerinde toto büyütüyorum bendeşşştt kızlar napıyoısunuz bakalım..
hava çok güzel.. arada çıkıp bina etrafında bi tur atıp dönüyorum
oh cok ıyı canım benım Allah agız tadıyla oturmayı nasıp etsın inşallah darısı benım gıbı kırada oturan herkese olsun inşallah :)evet canlar aldık. Kaporayi verdik anlaşmayı imzaladik. Bizim kör olasica ev sahibi evi satinca kayinbaba böyle olmaz kira Mira girmeyin bir daha ev arayalım bulalım bugün dedi. Üçüncü katta çatı dubleksli temiz bir 16 yıllık bir ev bulduk. 150 m2 kullanım alanı 130.000. Doğalgazı doseli değil yalnız. Olsun ev çok temiz kızlar. Iki üç seneye borç bitince doseriz. Bütün gün güneş alıyor. Ilk ana okul kreş lise merkezi yerde. Çok sevdim yaa işte benim evim dedim. Çok şükür
fırça attım ev sahibi evi satinca. Kocamin odunu kopardiniz cok borca girme diye diye. Uc senelik borcu bitmisti simdiye diye.etkili olmuş belliatarımi seveyim atarımi depresyona girdim resmen yaa. Ama bugün sevinçten bir öğün yemek yedim
Babamla abim hasandede de benzinlik isletiyordu zamanında. Beş sene durduk sonra buraya uni ye geldim bir daha çıkamadımKırıkkale ufak bir yer zaten.
Ohhh miss gibi havayı buldu tabi geziyor paşa dağ bayırEki Görüntüle 1775952 Eki Görüntüle 1775957 Eki Görüntüle 1775958 Dedeyle Köy keyfi bizimkininEki Görüntüle 1775963
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?