- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Günaydın iyiyim canım, demekki şuanda ki artıların bebektenGunaydin kizlar. Nasilsiniz. Ben her gun tartida yukselen rakamlardan muzdaribim arada cokhizli yukseliyor. Ustelik yeme duzenim ayni olmasina ve hala hareketli olmama ragmen. Artik son aylar hizli alinir lafi mi dogru yoksa odem mi olmaya basladi anlamadim. Suan arti 7deyim umarim 12yi gecmem. Hic umidim yok ama neyse))
Annen nerede? Ne zaman gidiyorsun?kavuşmaya
fazla tuzunu alırsan belki olur tamda bilmiyorum bu konuyu, normalde turşu yasak diyette tuz bombası ve ödem yapıyor çünkü
toplamda çok az yemissin nesi kötü? Çok iyi bence
Bende ayni seyi düşünüyorum Teşekkürler canımSağol canim
Ben normal yemeklerdeki tuz dozunda kullanıyorum tursularda da. Mesela salatalık yazdan siseliyorum yaa sadece onu tuzluyorum. Şişeden cikarinca yikiyorum. Sonra üstüne ne katarsam katayim tuz eklemiyorum. Sirke ile su ve Limon sıktın mi erimez ki biz hemen tuketiyoruz kocamla zaten erimeye fırsatı olmuyor.
Az tuzlu bol sirkeli yenir bence canım.
Ohhh mis valla gercekten havslar bir anda ısındı cokta güzel olduşşştt kızlar napıyoısunuz bakalım..
hava çok güzel.. arada çıkıp bina etrafında bi tur atıp dönüyorum
Maşallah maşallah temuz hava oh misEki Görüntüle 1775952 Eki Görüntüle 1775957 Eki Görüntüle 1775958 Dedeyle Köy keyfi bizimkininEki Görüntüle 1775963
Canim sıkma canını sen kilo alsanda verirsinGunaydin kizlar. Nasilsiniz. Ben her gun tartida yukselen rakamlardan muzdaribim arada cokhizli yukseliyor. Ustelik yeme duzenim ayni olmasina ve hala hareketli olmama ragmen. Artik son aylar hizli alinir lafi mi dogru yoksa odem mi olmaya basladi anlamadim. Suan arti 7deyim umarim 12yi gecmem. Hic umidim yok ama neyse))
ohh iyi gezmeler doğal yaşam ne güzel miss gibi :) canım bu arada hayırlı olsun ev almışsınız ayy coook sevindim kurtuldun kiradan ev sahibinden inşallah güle güle ağız tadıyla oturursunEki Görüntüle 1775952 Eki Görüntüle 1775957 Eki Görüntüle 1775958 Dedeyle Köy keyfi bizimkininEki Görüntüle 1775963
amin. Çok teşekkür ederim canimoh cok ıyı canım benım Allah agız tadıyla oturmayı nasıp etsın inşallah darısı benım gıbı kırada oturan herkese olsun inşallah :)
Öyle vAllahi. Allahım herkese kendi evinde oturmayı nasip etsinohh iyi gezmeler doğal yaşam ne güzel miss gibi :) canım bu arada hayırlı olsun ev almışsınız ayy coook sevindim kurtuldun kiradan ev sahibinden inşallah güle güle ağız tadıyla oturursun
yıllık mı veriyorsunuz siz canım .bizede bu ay yine zam geldisormayın bızım de kıra geldı tutustuk valla
mecbur kredi çekecez
Sizde mi ev alacaksınız tatlım?sormayın bızım de kıra geldı tutustuk valla
mecbur kredi çekecez
evet yıllık canım 700 tl zam yaptı normelde 300 yıldayıllık mı veriyorsunuz siz canım .bizede bu ay yine zam geldi
bız aldık aslında anneme uzak dıye oturamadık oda temmuzda dolacak yılı 5 aylık borç bulamadıkSizde mi ev alacaksınız tatlım?
iyi cnm ya 25 artırmış yineevet yıllık canım 700 tl zam yaptı normelde 300 yılda
öylede adanada da uygun 4300 oturuyordum 5000 çıkardı dırekiyi cnm ya 25 artırmış yine
aynen bızım evde cok kucuk ama olsunmerhaba kızlar..b.sayardan buraya girip okumak ne kadar kolaymış :)) telefondan resmen işkence .
Gülicik hayırlı olsun eviniz..Allah huzurlu,mutlu oturmayı nasip etsin
Sevim canım bizde aynen sizin gibi ev aldık..peşinatımız yoktu.ben ihtiyaç kredisi çektim.eşimde ev kredisi.Allah sağlık versin gerisi çocuklar küçükken ödenir inşallah. evler çok küçük ama fiyatlar inanılmaz yüksek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?