Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Günaydın iyiyim canım, demekki şuanda ki artıların bebekten ama sen yinede tabi aynı düzene devam et belki direnir istediğin kadar kg alırsın vee şuandaki +7 de iyi gittiğine işaret

Hatayda canım biletimizi haziran 14 une kestik hayirliziyla günleri sayiyoruz
Bende ayni seyi düşünüyorum Teşekkürler canım
şşştt kızlar napıyoısunuz bakalım..
hava çok güzel.. arada çıkıp bina etrafında bi tur atıp dönüyorum
Ohhh mis valla gercekten havslar bir anda ısındı cokta güzel oldu
Maşallah maşallah temuz hava oh mis
Canim sıkma canını sen kilo alsanda verirsin

menü
sabah 8 bir dilim ekmekle kaynamış yumurta+peynir+zeytin+menemen
ara 10,30 çeyrek muz
öğle 13 birer porsiyon bamya yemeği+bulgur pilavı
ara 16 elma çayı
akşam 19 bir yemek tabağı ıspanaklı kıymalı makarna+kırmızı biberli patlıcan söğürme+ayran
ara 20 yarım portakal+yarım salatalık
2 lt su

oh cok ıyı canım benım Allah agız tadıyla oturmayı nasıp etsın inşallah darısı benım gıbı kırada oturan herkese olsun inşallah :)
amin. Çok teşekkür ederim canim

ohh iyi gezmeler doğal yaşam ne güzel miss gibi :) canım bu arada hayırlı olsun ev almışsınız ayy coook sevindim kurtuldun kiradan ev sahibinden inşallah güle güle ağız tadıyla oturursun
Öyle vAllahi. Allahım herkese kendi evinde oturmayı nasip etsin çok teşekkür ederim

Dunki menü( tatil menüsü)
6 bi sütlü kahve
8.30 bi haşlanmış yumurta peynir zeytin bal kaymak biraz ptts kızartma iki film ekmk
11.30 bi ucu bi arada 10 adet fındık
14.30 bi kepçe çorba. 100 gram kadar tavuk.4 parmağın kadar gözleme çay
16 bi kase sütlaç
20 bi kepçe çorba bi tabk nohut 3 yk pilav brokoli havuç karnabhr salatası
25 IP atlama
3 litre su

Sizde mi ev alacaksınız tatlım?
bız aldık aslında anneme uzak dıye oturamadık oda temmuzda dolacak yılı 5 aylık borç bulamadık
zaten odememızde cok yuksek bızım pesınatımız yoktu onada ıhtıyac cektık 3 yıl +10 yıl ev krediisi offff yazarken bıle sacım beyazladı

merhaba kızlar..b.sayardan buraya girip okumak ne kadar kolaymış :)) telefondan resmen işkence .
Gülicik hayırlı olsun eviniz..Allah huzurlu,mutlu oturmayı nasip etsin
Sevim canım bizde aynen sizin gibi ev aldık..peşinatımız yoktu.ben ihtiyaç kredisi çektim.eşimde ev kredisi.Allah sağlık versin gerisi çocuklar küçükken ödenir inşallah. evler çok küçük ama fiyatlar inanılmaz yüksek.

aynen bızım evde cok kucuk ama olsun
8 ay olmus ev alalı zor oluyor ama ne yapalım çoçuk kucukken ne yaptık yaptık mantıgla hıc dusunmeden aldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…