Bu konuda sana ogut verebilecek degilim kelin ilaci olsaydi misali.cnm sen yine de dikkate devam et bak gor ben benim gibileri vermek icin canim cukiyoGunaydin kizlar. Nasilsiniz. Ben her gun tartida yukselen rakamlardan muzdaribim arada cokhizli yukseliyor. Ustelik yeme duzenim ayni olmasina ve hala hareketli olmama ragmen. Artik son aylar hizli alinir lafi mi dogru yoksa odem mi olmaya basladi anlamadim. Suan arti 7deyim umarim 12yi gecmem. Hic umidim yok ama neyse))
Gunaydin sana da ev almissnz gel yamacima sana surtuneyim de darisi bize de bulassinGünaydın güzelleraz yemek, cok hareket... unutmayin
Rabbim odeme kolayligi versinbız aldık aslında anneme uzak dıye oturamadık oda temmuzda dolacak yılı 5 aylık borç bulamadık
zaten odememızde cok yuksek bızım pesınatımız yoktu onada ıhtıyac cektık 3 yıl +10 yıl ev krediisi offff yazarken bıle sacım beyazladı
Cok sevindim canimselamlar canlarımmmm..
yoğundum ancak girebildimm
ApriL_2007 cancaaannnn sabah tartıldım listedeyim bu haftaaaaaa
bravo canım çok çok iyiiiiKizlar menumu gireyim
Sabah 9
1 haslanmis yumurta
2 dilim tam bugday ekmegi
7 zeyin
Yesillik
Ogle 13
10 yaprak sarma
Yogurt
Ara 1 elma
Aksam 18
5 kasik ispanak
Turp
Aksam yatmdan soda ayran
Su 2,5
Spor 350 ip
Canım bende çok yoğunum, aynennnn ya!selamlar canlarımmmm..
yoğundum ancak girebildimm
ApriL_2007 cancaaannnn sabah tartıldım listedeyim bu haftaaaaaa
bugün de kimsecikler yoookk
canımm neolduki , enerjini düşürme tatlımBen buralardayim ama olmayan enerjimle grubun enerjisini dusurmeyeyjm diye ses etmiyordum :))
Ayyy deme sadece 1 kucuk catal kizimn yas pastasindan yedim 1 catallcik.ama 45 dk leslie 3 miles da yaptimGunaydin fistiklar bugun kacamak yasak yarin tarti gunu
1 saat spor cok guzel artik zamn bulabiyosu. Dimi.islerin rayina girdi galibadünkü menüm
08:00 1 bardak yoğurt- 5 kaşık nesfit
10:00 5 badem
12:00 1 tabak ıspanak, 1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek
15:00 nescafe 15 gr grissini
17:00 150 gr yoğurt, 1 dilim ekmek, küçük bir parça tavuk
20:00 yeşil çay, 15 gr grissini , 20 gr labne
su 2.5 lt
spor 1 saat reformer pilates
Yettim ispanyolum kizlari disarida gezdirsim sonra onlari babaya birakip 15 dak da manav alisverisi yaptim ordan oraya yurudum geldimmmbugün de kimsecikler yoookk
Cnm ya kap bi c vitaminli bi meyve enrji verir ne guzel ac bi de hareketli muzik bak nasil enrjiyle doluyosunBen buralardayim ama olmayan enerjimle grubun enerjisini dusurmeyeyjm diye ses etmiyordum :))
evde spor olmuyor bir türlü.. ben de reformer pilatese yazıldım haftanın 2 günü eşime bırakıyorum 1 saat ..sırt ve bel ağrılarım çok düzeldi , belirgin incelme de var .. iş ve ev hala yoğun ama ben artık eskisi gibi takmıyorum , yok temizlik miş, çamaşırmış, ütüymüş... olduğu kadar amaaaaaann diyorum artıkAyyy deme sadece 1 kucuk catal kizimn yas pastasindan yedim 1 catallcik.ama 45 dk leslie 3 miles da yaptim
1 saat spor cok guzel artik zamn bulabiyosu. Dimi.islerin rayina girdi galiba
Yettim ispanyolum kizlari disarida gezdirsim sonra onlari babaya birakip 15 dak da manav alisverisi yaptim ordan oraya yurudum geldimmm
Cnm ya kap bi c vitaminli bi meyve enrji verir ne guzel ac bi de hareketli muzik bak nasil enrjiyle doluyosun
harikasın yavyumm..Kizlar az once gittim spor ayakkabi aldim kendime hayatimda ilk kez giycem biliyomusunz.okuldan bi ogrt arkadasla sozlestik.sabahlari hizli tempo yuruyerek gitcez okula.30 dk suruyo.yalniz cantamda topuklu ayakkabilarimdan birini de mutlaka koycm orda spor ayakkabiyi cikarip normale donmek icin
canımm neolduki , enerjini düşürme tatlım
Ayyy deme sadece 1 kucuk catal kizimn yas pastasindan yedim 1 catallcik.ama 45 dk leslie 3 miles da yaptim
1 saat spor cok guzel artik zamn bulabiyosu. Dimi.islerin rayina girdi galiba
Yettim ispanyolum kizlari disarida gezdirsim sonra onlari babaya birakip 15 dak da manav alisverisi yaptim ordan oraya yurudum geldimmm
Cnm ya kap bi c vitaminli bi meyve enrji verir ne guzel ac bi de hareketli muzik bak nasil enrjiyle doluyosun
Kuzum sen o eksik olan enerjiyle yine buraları canlandırıcı etkin olur, hiç öyle düşünme! Git gide tabi hem sen ağırlaşıyor hemde gücün azalıyor normal bu sitemler sadece kafana takmamanı tavsiye ederim. Herşey olduğu kadar bebemmmyorgunluktan kizlar ya. 37ye kadar calisirim diyordum ama dun cok yogun bir gundu cok fazla yorulmusum cok agrim oldu gece. Pek dinlenemedim. Cok yorgun olunca uykuya dalamama gibi bir sorunum var. Planladigim isleri yapamadim bugun o yuzdrn
bız aldık aslında anneme uzak dıye oturamadık oda temmuzda dolacak yılı 5 aylık borç bulamadık
zaten odememızde cok yuksek bızım pesınatımız yoktu onada ıhtıyac cektık 3 yıl +10 yıl ev krediisi offff yazarken bıle sacım beyazladı
Hele bi gelme!!!Bu sabah sporda 2. Günümdü Ölçüm yaptık. Evdeki tartım 1 kg kadar fazla tartıyormuş bir anda bir kilo verdim
Şaka bi yana yağ fenaaa 31di sanırım.
Diyeti de toparlayıp katılıcan size inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?