Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bu konuda sana ogut verebilecek degilim kelin ilaci olsaydi misali.cnm sen yine de dikkate devam et bak gor ben benim gibileri vermek icin canim cukiyo

Günaydın güzeller az yemek, cok hareket... unutmayin
Gunaydin sana da ev almissnz gel yamacima sana surtuneyim de darisi bize de bulassin
Rabbim odeme kolayligi versin

dünkü menüm
08:00 1 bardak yoğurt- 5 kaşık nesfit
10:00 5 badem
12:00 1 tabak ıspanak, 1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek
15:00 nescafe 15 gr grissini
17:00 150 gr yoğurt, 1 dilim ekmek, küçük bir parça tavuk
20:00 yeşil çay, 15 gr grissini , 20 gr labne
su 2.5 lt
spor 1 saat reformer pilates

Gunaydin fistiklar bugun kacamak yasak yarin tarti gunu
Ayyy deme sadece 1 kucuk catal kizimn yas pastasindan yedim 1 catallcik.ama 45 dk leslie 3 miles da yaptim
1 saat spor cok guzel artik zamn bulabiyosu. Dimi.islerin rayina girdi galiba
bugün de kimsecikler yoookk
Yettim ispanyolum kizlari disarida gezdirsim sonra onlari babaya birakip 15 dak da manav alisverisi yaptim ordan oraya yurudum geldimmm
Ben buralardayim ama olmayan enerjimle grubun enerjisini dusurmeyeyjm diye ses etmiyordum :))
Cnm ya kap bi c vitaminli bi meyve enrji verir ne guzel ac bi de hareketli muzik bak nasil enrjiyle doluyosun

Kizlar az once gittim spor ayakkabi aldim kendime hayatimda ilk kez giycem biliyomusunz.okuldan bi ogrt arkadasla sozlestik.sabahlari hizli tempo yuruyerek gitcez okula.30 dk suruyo.yalniz cantamda topuklu ayakkabilarimdan birini de mutlaka koycm orda spor ayakkabiyi cikarip normale donmek icin

evde spor olmuyor bir türlü.. ben de reformer pilatese yazıldım haftanın 2 günü eşime bırakıyorum 1 saat ..sırt ve bel ağrılarım çok düzeldi , belirgin incelme de var .. iş ve ev hala yoğun ama ben artık eskisi gibi takmıyorum , yok temizlik miş, çamaşırmış, ütüymüş... olduğu kadar amaaaaaann diyorum artık
harikasın yavyumm..

canımm neolduki , enerjini düşürme tatlım

yorgunluktan kizlar ya. 37ye kadar calisirim diyordum ama dun cok yogun bir gundu cok fazla yorulmusum cok agrim oldu gece. Pek dinlenemedim. Cok yorgun olunca uykuya dalamama gibi bir sorunum var. Planladigim isleri yapamadim bugun o yuzdrn

yorgunluktan kizlar ya. 37ye kadar calisirim diyordum ama dun cok yogun bir gundu cok fazla yorulmusum cok agrim oldu gece. Pek dinlenemedim. Cok yorgun olunca uykuya dalamama gibi bir sorunum var. Planladigim isleri yapamadim bugun o yuzdrn
Kuzum sen o eksik olan enerjiyle yine buraları canlandırıcı etkin olur, hiç öyle düşünme! Git gide tabi hem sen ağırlaşıyor hemde gücün azalıyor normal bu sitemler sadece kafana takmamanı tavsiye ederim. Herşey olduğu kadar bebemmm

Allah kolaylık versin canım. Paranızın bereketini arttırdın inşallahhh

Da... Benim diğer alıntılar nereye hitti yahu

Bu sabah sporda 2. Günümdü Ölçüm yaptık. Evdeki tartım 1 kg kadar fazla tartıyormuş bir anda bir kilo verdim
Şaka bi yana yağ fenaaa 31di sanırım.
Diyeti de toparlayıp katılıcan size inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…