- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Sevimcim tartı bildirimi yarın ama bildirmezsen bunu yazarım. Ama sen yarın belki dahada eksik çıkarsın umudum da var tabigünaydın canlarım
76,7 cıktım
Sizde mi yıllık veriyorsunuz, ne kadar oldu?yıllık mı veriyorsunuz siz canım .bizede bu ay yine zam geldi
Tatil menüsü ama güzel bu akşamda dikkat ettinmi tamamdır babyDunki menü( tatil menüsü)
6 bi sütlü kahve
8.30 bi haşlanmış yumurta peynir zeytin bal kaymak biraz ptts kızartma iki film ekmk
11.30 bi ucu bi arada 10 adet fındık
14.30 bi kepçe çorba. 100 gram kadar tavuk.4 parmağın kadar gözleme çay
16 bi kase sütlaç
20 bi kepçe çorba bi tabk nohut 3 yk pilav brokoli havuç karnabhr salatası
25 IP atlama
3 litre su
Ayyy zam zam bu aralar herşeye zamevet yıllık canım 700 tl zam yaptı normelde 300 yılda
Allah kolaylık versin İnşaAllah, hepimizin var böyle borçları takmamak en iyisibız aldık aslında anneme uzak dıye oturamadık oda temmuzda dolacak yılı 5 aylık borç bulamadık
zaten odememızde cok yuksek bızım pesınatımız yoktu onada ıhtıyac cektık 3 yıl +10 yıl ev krediisi offff yazarken bıle sacım beyazladı
Canım sizede Rabbim kolaylık versin İnşaAllah. Sizin kaç sene kaldı?merhaba kızlar..b.sayardan buraya girip okumak ne kadar kolaymış :)) telefondan resmen işkence .
Gülicik hayırlı olsun eviniz..Allah huzurlu,mutlu oturmayı nasip etsin
Sevim canım bizde aynen sizin gibi ev aldık..peşinatımız yoktu.ben ihtiyaç kredisi çektim.eşimde ev kredisi.Allah sağlık versin gerisi çocuklar küçükken ödenir inşallah. evler çok küçük ama fiyatlar inanılmaz yüksek.
En iyisini yaptınız. Bak bitmiş bile bir sene, zaman çabuk geçiyor. Alınmış alınmıştıraynen bızım evde cok kucuk ama olsun
8 ay olmus ev alalı zor oluyor ama ne yapalım çoçuk kucukken ne yaptık yaptık mantıgla hıc dusunmeden aldık
Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canımmmm.
prensesim senin sesin az çıkıyor artık yoksa bizi beğenmiyor musunGunaydin fistiklar bugun kacamak yasak yarin tarti gunu
Kuzum nasıl güzel bir menü bu böyledünkü menüm
08:00 1 bardak yoğurt- 5 kaşık nesfit
10:00 5 badem
12:00 1 tabak ıspanak, 1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek
15:00 nescafe 15 gr grissini
17:00 150 gr yoğurt, 1 dilim ekmek, küçük bir parça tavuk
20:00 yeşil çay, 15 gr grissini , 20 gr labne
su 2.5 lt
spor 1 saat reformer pilates
Nasıl yani ilk defa spor ayakkabı mıKizlar az once gittim spor ayakkabi aldim kendime hayatimda ilk kez giycem biliyomusunz.okuldan bi ogrt arkadasla sozlestik.sabahlari hizli tempo yuruyerek gitcez okula.30 dk suruyo.yalniz cantamda topuklu ayakkabilarimdan birini de mutlaka koycm orda spor ayakkabiyi cikarip normale donmek icin
İşte bu! Ev işi de bir yere kadar sevdim tarzını çok iyi gidiyorsun toktorcummmmevde spor olmuyor bir türlü.. ben de reformer pilatese yazıldım haftanın 2 günü eşime bırakıyorum 1 saat ..sırt ve bel ağrılarım çok düzeldi , belirgin incelme de var .. iş ve ev hala yoğun ama ben artık eskisi gibi takmıyorum , yok temizlik miş, çamaşırmış, ütüymüş... olduğu kadar amaaaaaann diyorum artık
harikasın yavyumm..