Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

günaydın canlarım
76,7 cıktım
Sevimcim tartı bildirimi yarın ama bildirmezsen bunu yazarım. Ama sen yarın belki dahada eksik çıkarsın umudum da var tabi bir haftada 2.5 kg al ama vermeye gelince gram gitsin dimi ya?

yıllık mı veriyorsunuz siz canım .bizede bu ay yine zam geldi
Sizde mi yıllık veriyorsunuz, ne kadar oldu?

Tatil menüsü ama güzel bu akşamda dikkat ettinmi tamamdır baby

evet yıllık canım 700 tl zam yaptı normelde 300 yılda
Ayyy zam zam bu aralar herşeye zam çok yapmış sanki! Sanki para kolay kazanılıyor?

Allah kolaylık versin İnşaAllah, hepimizin var böyle borçları takmamak en iyisi olduğu kadar bazen herşey

Canım sizede Rabbim kolaylık versin İnşaAllah. Sizin kaç sene kaldı?

aynen bızım evde cok kucuk ama olsun
8 ay olmus ev alalı zor oluyor ama ne yapalım çoçuk kucukken ne yaptık yaptık mantıgla hıc dusunmeden aldık
En iyisini yaptınız. Bak bitmiş bile bir sene, zaman çabuk geçiyor. Alınmış alınmıştır Bizimde 3 yılımız bitti kaldı 7 sene , bazen bunaltsada geçiyor işte bir şekilde dönüp bakıyorsun aaaaa o kadar olmuş mu ki? Diyor insan kendi kendine.
Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canımmmm.

Gunaydin fistiklar bugun kacamak yasak yarin tarti gunu
prensesim senin sesin az çıkıyor artık yoksa bizi beğenmiyor musun

Kuzum nasıl güzel bir menü bu böyle kaşıııı!!! supersin

Nasıl yani ilk defa spor ayakkabı mı şaşırdım. Ama inan bir giy vazgecemeyeceksin

İşte bu! Ev işi de bir yere kadar sevdim tarzını çok iyi gidiyorsun toktorcummmm

yok canım arkadasım bugün doguma gitti bende onunla gittim geldim bu haftada yinede hergün yazmaya çaliştim kuzum ben sizsiz naparım ne demek begenmemek

ay lav yuuuuuuu beybiiii

yok canım arkadasım bugün doguma gitti bende onunla gittim geldim bu haftada yinede hergün yazmaya çaliştim kuzum ben sizsiz naparım ne demek begenmemek
Biliyorum yazdığını takılıyorum sanaaa seni heppp heppp daha çok görmek isteğimden de olabilir tabiii. Bizde sensiz hiçiz !
Ne oldu doğdu mu bebiş?

Merhaba bayanlar.Nasılsınız?İki gündür okuyorum ama yorum yapamadım.Misafirim vardı.Telefondan da yazmak beni yoruyor.Dün internette kötüydü.Süperonline aradım ,bugün daha iyi şükür.
Bugün
Öğle 13.00
bir dilim tam tahıllı ekmek
avokada ve labne,beyaz peynir ekmek üzerine sürdüm
pul biber serptim
2 zeytin
çay

Ara 15.00
elimin yarısı kadar ıspanaklı,peynirli börek

Ara 17.30
avakado,muz,elma,tarçın,zencefil,katen tohumu,kakaolu bir bardak smoothie

Akşam 19.30
yarım kepçe şehriye çorbası
1 kepçe etli kereviz
2 kaşık bulgur pilavı
1 bardak ayran
1 türk kahvesi

Ara 21.30
yeşil çay

2 litre su,1500 zıplama, 100 kere pilates çemberi bacak sıkılaştırma

yarım saat önce dogdu

Allah analı,babalı,sağlıklı büyümesini nasip etsin.Yeni doğan bebeklerin yüzü hürmetine ülkemize ve dünyaya sevgi hakim olsun inşallah.

İyiyiz sen nasılsın? Aminnn İnşaAllah canım ya gerçekten çok ihtiyacımız var böylesi güzel günlere...

Misafirin kimdi? Yoruldun belkide uykunu niye bölüyorlar bakim senin
Eşimin akrabaları ama çok kalabalık değildi de ben şu sıralar çok yorgun hissediyorum.Hiç enerjim yok.Küçük oğlum gece uyanıyor yataktan anne,anne diyor bağırıyor.Ona kalkıyorum.Büyük oğlumuda bir ara rahatsız etmişlerdi görünmeyen varlıklar,hala etkisinden kurtulamadı.Uykudan sık sık uyanıp yanıma geliyor.

Anladım canım , enerjisiz olman uykunun bölünmesinden. Aynısı bende de oluyor çünkü eğer gece çok uyanırsam ertesi günüm berbat geçiyor.
Canım oğlunu iyileştirecek olan yine sensin, korkmasına izin verme onu sakinleştir. Öyle şeylerin olmadığına inandır. Kafası karışmasın minigin.
Yakışıklıları da koymuşsun Maşallah çok güzeller Çokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…