Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Eskiye oranla dahi iyi şükür.Ama gördüklerinin etkisini üzerinden atamıyor.İlk kayıt olduğumda büyük oğlumun küçüklük resmini koymuştum. Şimdi iki oğlumu koyayım dedim.Çok teşekkür ederim.Allah sanada tez zamanda hayırlısı ile ikiz nasip etsin.Bir kereden işi bitirirsin.Uykum kaç aydır böyle,dediğin gibi artık vücut isyan ediyor. Eşimle konuştum bu dönemi atlatana kadar çocukları odama alacağım. Eşimde çocuk odasına.

Çokkk tatlılar iyi yapmışsın merak ediyordum zaten. Maşallah kocaman olmuşlar. Amannn sakın sizin odaya alışmasınlar sonra bak işin dahada zorlaşır ona göre tabi sen daha iyi bilirsin canım .

Avatarların üzerindeyeşil işaret var.Yeni değil mi?
Yoo uzun zamandır var , çevrimiçi olduğunun bir işareti o

DEMEYİN
1-VAKTİM YOK DEMEYİN
(30 dakikada olsa zaman yaratın bu gününüzün %2' sidir.Ayrıca 20-30 dakika antrenman hiç antrenmandan iyidir.)
2-BEN ZATEN NORMALDE HAREKETLİ BİRİYİM NE GEREK VAR SPORA DEMEYİN
(Ordan oraya gitmen senin kaslarını geliştirip yağlarını yakmaz.)
3-BEN ZATEN ZAYIFIM, FİTİM DEMEYİN
(İçerden yağlanıyorsun haberin yok spor yap!! hem spor yaptığında sağlıklı bir şekilde kilo alacağını görürsün ayrıca fit olmak sadece fiziki görüntüyle alakalı değildir.)
4-BACAK KASI SEVMİYORUM BACAK ÇALIŞMAYA GEREK YOK
(Genel kuvvetinizi artırmak ve karın kaslarınızı çıkarmak için bu devasa kas kütlelerini çalıştırın.)
5-KAHVALTI YAPMASAM DAHA HIZLI KİLO VERİRİM DEMEYİN
(Kahvaltı yapmamak metabolisma hızınızı düşürür bu da kalori yakımına ket vurma demektir ayrıca kahvaltı yapan insanlar yapmayanlara göre gün içinde daha az kalori alma ihtiyaçı duyuyorlar.)
6-AĞIRLIK ÇALIŞIRSAM ÇOK BÜYÜRÜM BUNA GEREK YOK DEMEYİN.
(Komik Özellikle kadınlar bunu söyler kısaca şöyle söyleyim eğer steroid kullanmıyor veya bu sporu yarışma için yapmıyorsan ki yapsan bile zor bu hiç bir zaman olmayacak.Sebebi hormonal düşüklüktür.)
7-ISINMAYA GEREK YOK ANTRENMANA HEMEN BAŞLAYALIM DEMEYİN
(Vücutta dolaşım yavaşken kasların viskozite (yapışkanlık) özelliği yüksektir bu kaygan olmayan kasların aşırı zorlanması ve sakatlanma riski demektir.)
8-ONUN KESİN GENETİĞİ İYİDİR BEN HİÇ BİR ZAMAN ÖYLE OLAMAM- ASLA - DEMEYİN !!!!
(Kendine güven be kardeşimVe Onun kadar çalıştığından emin ol ! Tembelliği bırak limitlerini zorla.)
9-HER GÜN KARIN KASI ÇALIŞAYIM ÇIKAR DEMEYİN.
(Çıkmaz çünkü o da bir kas ve dinlenmesi gereklidir.Kaslar gelişirken büyür buna dikkat edin.)
10-ARKA KOLUM,İÇ BACAĞIM,YAN KARIN BÖLGEM YAĞLI BURALARI DÜŞÜK AĞIRLIK BOL TEKRARLA ÇALIŞTIRAYIMDA ERİSİN DEMEYİN.
(Çünkü erimez
sizin izleyeceğiniz en iyi yol size göre yüksek ağırlık, az tekrar (8-12) yaptırabilecek ağırlıklardır sebebi Tip 2 fibrillerinin aktivasyonudur.)

((Alıntıdır YİĞİT CEYLAN))

Belli bir zaman böyle gitsin.Normalde ikisinin odası ayrı. Küçük uyıyana kadar yanında uzanıyorum hemen uykuya dalıyor şükür. Ben yeni dikkat ettim biliyor musun?
Sen nasılsın? Bugünlerde yoğunmuşsun okudum.

Güzel paylaşım teşekkürler kaptanım.

Tatlımm ben aslında herzaman yoğunum özellikle de çalışırken. Eve geliyorum pert eee bide bilirsin ev işi yemek vs Allah 'tan eşim iyide herşeyi beklemiyor. Heee zaten bekleyen birisi olsaydı çoktan işi bırakırdım
O yoğunluğun harici çok iyiyim bebem yarın tartı günü bakalım neler olacak

tembel_karinca sizin yeni başlamasına rağmen bak iyi 8 yıl kalmış. En iyisini yapmışsınız, yıllar okadar çabuk geçiyor ki. Rabbim sağlık versin gerisi kolay

Eşin iyimiş AllahtanAllah nazarlardan saklasın.Çalışma hayatı zor , bir zamanlar çalışıyorum. Hem evde çalış , hem işte çok zordu.Kayınbalidem ile annesine de bakıyorduk.Amannn bugünüme binlerce şükür.Sadece eşim ve çocuklarla ilgileniyorum.

Krediyi 8 yıllık çektik. Daha ilk taksiti ödedik
Ne mutlu Allah bizede hayırlısı ile bir ev nasip etsin.930 tl kira.Dost kazığı yedik, onun borçları var.Bitince bize bir ev istiyoruz.

Evet çok Şükür iyidir. Tabii herşey karşılıklı.

Ahh hem kvalide hem annesi, hem iş Çokkk zormuş hakikatten. Tabiki şu halin çok güzel senin evin, yuvan, herşey her emek senin için mutluluk için bin Şükür...

Kira bayağı yüksekmiş kuzum Allah yardım etsin. Beterinden korusun tabi onu bulamayanlarda var huzur olsun yeter. Rabbim en güzel en hayırlı evi sana nasip etsin ablammmmm sen herşeyin en iyisine layıksın.

Dost kazığı derken ne olduki çok özel değilse tabi.

Gerçekten her şey karşılıklı.Evlilik karşılıklı anlayış ile huzurlu olur zaten. Kuzum ne güzel de ablammm dermiş.
Yok canım özel olacak bir şey değil.10 senelik dostlarımız maddi sıkıntı yüzünden ayrılma aşamasında geldiler. Eşimde kredisi biten arabamıza kiralık plaka ile birde o kişiyi hiç. Bir şey vermeden ortak yaptı. Ben kabul etmedim ama dinletemedim.Araca şöför tuttu.İki kere motor yapıldı.Üstelik eşim hala para vermeye devam etti. Motor için de bizim üzerimize krediler çekildi. Bir dönem sonra bize ödeyemedik.Karttan krediye,kredi ile kart ferken borç çığ gibi büyüdü.Arabada gitti.Üstüne borç da bizde kaldı.Toplam 90 milyar zarardayız.Hala ödüyoruz canım.

Ayyyy üzüldüm. Ne denir ki nasıl insanlar var? Nasıl rahat rahat o yastığa başlarını koyabiliyorlar. ?

Rabbim yardımcınız olsun, dediğim gibi herşey hallolur yeter ki sağlık olsun. Daha güzel kapılar açılır size, buda bir sınav

***1.TAKIM 453. ETAP***
April_2007(66.8///%)
Sevim_mrt (77.3///%)
sevilay 80 (72.6///%)
otimoti (71.5///%)
Gulicikkk (69.2///%)
Keten prenses (69///%)
EFatos (76///%)
denizzeynep (80.2///%)

gulfuren(56.4///%)
buse8 (90.9///%)
ispanyol (70///%)448.etapta izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 5'e bölündü

1. TAKIM ORTALAMASI:%

Son düzenleme:
Öye canım. Bugünümüze şükürler olsun.Allah can sağlığı versin, para herr zaman olur.Bugün olmazsa yarın olur. Herkesin farklı derdi var. Bizim de bu oldu. Seni öpüyorum kardeşimmmmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…