Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Öye canım. Bugünümüze şükürler olsun.Allah can sağlığı versin, para herr zaman olur.Bugün olmazsa yarın olur. Herkesin farklı derdi var. Bizim de bu oldu. Seni öpüyorum kardeşimmmmm.
Bende seni öpüyorum ablammm (he heheh bende sevdim bu lafı) hep mutlu ol.

Akşam çayı çok kaçırdım bak yine uykum beni terketti sabah 6da sanki ben kalkmıcam?

İnşaAllah canım hayırlısıyla benimde olursa peş peşe 3 tane yapacağım
Tabi cnm soylemesi kolay .rabbim ilk once 1. Yi tez zamnda versin sana
Cn. Felak nas ayetl kursi sekine okumayi denedin mi.okuyamazsan int i acip dinletebilirsin videolari var.cevsen okuyabilir veya dinletebilirsn.bir de hassas bir durum bi psikologa danissan.kalici hasar birakmasin diye soylemistin ya hala etkisini tasiyo diye

Akşam çayı çok kaçırdım bak yine uykum beni terketti sabah 6da sanki ben kalkmıcam?
Sizi sevgi kelebekleri sizi

yok canım biz aylık veriyoruz 870 tl

Kıyamam ya ,akşam az iç çayı.Uykusuz çalışacaksın yazık.

Felak,nas,ayetel kürsi okuyoruz,hayta gül suyuna okuyup evede sıkıyoruz.Oğlumda ystmadan abdest alıyor,duaları okuyup yatıyor.Tanıdık hocada bir şeyler verdi.Daha iyi şükür. Dün anne rahatladım artık dedi. Çok yeni biraz zaman geçsin abartarak davranmak istemiyorum. Ama korkusunu yenmezse psikoloğa götürmeyi düşünebilirim. İlgin için teşekkürler hocam.

Kizlar 30 dk yurudum hizli tempo
Bu sabah yürüyüşü çok iyi oldu.Gitsin kilolar.

günayyydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bu hafta 800 gr gitmiş bunada şükür çok mutluyummmmmmmmmmmmmmm
Bravo seni kutlarım. Yediklerini hiç paylaşmıyorsun. Spor yapıyor musun? Daha sık gel , hani yarışacaktık. Şu an yam kaç kilo oldun?

***1.TAKIM 453. ETAP***
April_2007(66.8///%)
Sevim_mrt (77.3///%)
sevilay 80 (72.6///%)
otimoti (71.5///%)
Gulicikkk (69.2///%)
Keten prenses (69///%)
EFatos (76///%)
denizzeynep (80.2///%)

gulfuren(56.4///%)sabit
buse8 (90.9///%)
ispanyol (70///%)448.etapta izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 5'e bölündü

1. TAKIM ORTALAMASI:%

bu aralar iş yerinde yoğunum şuan 55,5 oldum yarışacaksak hergun gelir yazarım .malesef spora fırsatım olmuyor ama havalar az daha ısınsın yürümeye başlıycam evde kardıyo hareketleri yapıyorum ama oyle fazla değil :)

***1.TAKIM 453. ETAP***
April_2007(66.8///%)
Sevim_mrt (77.3///%)
sevilay 80 (72.6///%)
otimoti (71.5///%)
Gulicikkk (69.2///%)
Keten prenses (69///%)
EFatos (76///%)
denizzeynep (80.2/79.7/0.5/%0.62)

gulfuren(56.4///%)sabit
buse8 (90.9///%)
ispanyol (70///%)448.etapta izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 5'e bölündü

1. TAKIM ORTALAMASI:%

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…