- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Bende seni öpüyorum ablammmÖye canım. Bugünümüze şükürler olsun.Allah can sağlığı versin, para herr zaman olur.Bugün olmazsa yarın olur. Herkesin farklı derdi var. Bizim de bu oldu. Seni öpüyorum kardeşimmmmm.
Tabi cnm soylemesi kolay .rabbim ilk once 1. Yi tez zamnda versin sanaİnşaAllah canım hayırlısıylabenimde olursa peş peşe 3 tane yapacağım
Cn. Felak nas ayetl kursi sekine okumayi denedin mi.okuyamazsan int i acip dinletebilirsin videolari var.cevsen okuyabilir veya dinletebilirsn.bir de hassas bir durum bi psikologa danissan.kalici hasar birakmasin diye soylemistin ya hala etkisini tasiyo diyeEşimin akrabaları ama çok kalabalık değildi de ben şu sıralar çok yorgun hissediyorum.Hiç enerjim yok.Küçük oğlum gece uyanıyor yataktan anne,anne diyor bağırıyor.Ona kalkıyorum.Büyük oğlumuda bir ara rahatsız etmişlerdi görünmeyen varlıklar,hala etkisinden kurtulamadı.Uykudan sık sık uyanıp yanıma geliyor.
Sizi sevgi kelebekleri siziBende seni öpüyorum ablammm(he heheh bende sevdim bu lafı) hep mutlu ol.
Akşam çayı çok kaçırdım bak yine uykum beni terkettisabah 6da sanki ben kalkmıcam?
Ayyy keske soylemeseydin. +5 i@dagatesi 7 iyidir ama senden iyileri var görümcemin son tarih 15 mart ve +5 şu an. Ama sakın kendinle kıyaslama onun metabolizması motor takmış
Afiyet olsun yansin o yaglar gitsin odemler10 itkili çayımı içiyorum şimdi bana afiyet olsun
Ayyy dimi bizim kız stres yapacak simdi fit hamilem benimAyyy keske soylemeseydin. +5 i
Afiyet olsun yansin o yaglar gitsin odemler
yok canım biz aylık veriyoruz 870 tlSevimcim tartı bildirimi yarın ama bildirmezsen bunu yazarım. Ama sen yarın belki dahada eksik çıkarsın umudum da var tabibir haftada 2.5 kg al ama vermeye gelince gram gitsin dimi ya?
Sizde mi yıllık veriyorsunuz, ne kadar oldu?
Tatil menüsü ama güzel bu akşamda dikkat ettinmi tamamdır baby
Ayyy zam zam bu aralar herşeye zamçok yapmış sanki! Sanki para kolay kazanılıyor?
Allah kolaylık versin İnşaAllah, hepimizin var böyle borçları takmamak en iyisiolduğu kadar bazen herşey
Canım sizede Rabbim kolaylık versin İnşaAllah. Sizin kaç sene kaldı?
En iyisini yaptınız. Bak bitmiş bile bir sene, zaman çabuk geçiyor. Alınmış alınmıştırBizimde 3 yılımız bitti kaldı 7 sene , bazen bunaltsada geçiyor işte bir şekilde dönüp bakıyorsun aaaaa o kadar olmuş mu ki? Diyor insan kendi kendine.
Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canımmmm.
prensesim senin sesin az çıkıyor artık yoksa bizi beğenmiyor musun
Kuzum nasıl güzel bir menü bu böylekaşıııı!!! supersin
Nasıl yani ilk defa spor ayakkabı mışaşırdım. Ama inan bir giy vazgecemeyeceksin
İşte bu! Ev işi de bir yere kadar sevdim tarzını çok iyi gidiyorsun toktorcummmm
Kıyamam ya ,akşam az iç çayı.Uykusuz çalışacaksın yazık.Bende seni öpüyorum ablammm(he heheh bende sevdim bu lafı) hep mutlu ol.
Akşam çayı çok kaçırdım bak yine uykum beni terkettisabah 6da sanki ben kalkmıcam?
Felak,nas,ayetel kürsi okuyoruz,hayta gül suyuna okuyup evede sıkıyoruz.Oğlumda ystmadan abdest alıyor,duaları okuyup yatıyor.Tanıdık hocada bir şeyler verdi.Daha iyi şükür. Dün anne rahatladım artık dedi. Çok yeni biraz zaman geçsin abartarak davranmak istemiyorum. Ama korkusunu yenmezse psikoloğa götürmeyi düşünebilirim. İlgin için teşekkürler hocam.Tabi cnm soylemesi kolay .rabbim ilk once 1. Yi tez zamnda versin sana
Cn. Felak nas ayetl kursi sekine okumayi denedin mi.okuyamazsan int i acip dinletebilirsin videolari var.cevsen okuyabilir veya dinletebilirsn.bir de hassas bir durum bi psikologa danissan.kalici hasar birakmasin diye soylemistin ya hala etkisini tasiyo diye
Sizi sevgi kelebekleri sizi
Bu sabah yürüyüşü çok iyi oldu.Gitsin kilolar.Kizlar 30 dk yurudum hizli tempo
Bravo seni kutlarım. Yediklerini hiç paylaşmıyorsun. Spor yapıyor musun? Daha sık gel , hani yarışacaktık. Şu an yam kaç kilo oldun?günayyydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bu hafta 800 gr gitmiş bunada şükür çok mutluyummmmmmmmmmmmmmm
Kesinlikle cok iyi gidiyoAyyy dimi bizim kız stres yapacak simdi fit hamilem benimAma şu bir gerçek ki çok iyi gidiyor suanlik
Gunaydin bombelere gelllll sopayla kovalican diye korkuyorummmm. Ama seyyyy yine regl oldu olcm napimmmmmGünaydın beybilergelin gelin bildirime gelin
bu aralar iş yerinde yoğunum şuan 55,5 oldum yarışacaksak hergun gelir yazarım .malesef spora fırsatım olmuyor ama havalar az daha ısınsın yürümeye başlıycam evde kardıyo hareketleri yapıyorum ama oyle fazla değil :)Kıyamam ya ,akşam az iç çayı.Uykusuz çalışacaksın yazık.
Felak,nas,ayetel kürsi okuyoruz,hayta gül suyuna okuyup evede sıkıyoruz.Oğlumda ystmadan abdest alıyor,duaları okuyup yatıyor.Tanıdık hocada bir şeyler verdi.Daha iyi şükür. Dün anne rahatladım artık dedi. Çok yeni biraz zaman geçsin abartarak davranmak istemiyorum. Ama korkusunu yenmezse psikoloğa götürmeyi düşünebilirim. İlgin için teşekkürler hocam.
Bu sabah yürüyüşü çok iyi oldu.Gitsin kilolar.
Bravo seni kutlarım. Yediklerini hiç paylaşmıyorsun. Spor yapıyor musun? Daha sık gel , hani yarışacaktık. Şu an yam kaç kilo oldun?
İnsallah verirsin canimHerkese hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar.
Ben bu hafta maalesef kilo veremedim üstüne yarım kilo aldım.Yani 71 kiloyum. Ama inşallah haftaya gayretli başlayıp 1 kilo vericem inşaallah.
Verirsin canim uzulmeHerkese hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar.
Ben bu hafta maalesef kilo veremedim üstüne yarım kilo aldım.Yani 71 kiloyum. Ama inşallah haftaya gayretli başlayıp 1 kilo vericem inşaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?