ayyy hoşgelmiş dünyaayyaaa.. Allah analı babalı büyütsünyarım saat önce dogdu
yerim onları maaşallah..sonra zor olmaz mı ayrı odaya geçmeleriEskiye oranla dahi iyi şükür.Ama gördüklerinin etkisini üzerinden atamıyor.İlk kayıt olduğumda büyük oğlumun küçüklük resmini koymuştum. Şimdi iki oğlumu koyayım dedim.Çok teşekkür ederim.Allah sanada tez zamanda hayırlısı ile ikiz nasip etsin.Bir kereden işi bitirirsin.Uykum kaç aydır böyle,dediğin gibi artık vücut isyan ediyor. Eşimle konuştum bu dönemi atlatana kadar çocukları odama alacağım. Eşimde çocuk odasına.
Krediyi 8 yıllık çektik. Daha ilk taksiti ödedik
harikasın kuşuummmgünayyydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bu hafta 800 gr gitmiş bunada şükür çok mutluyummmmmmmmmmmmmmm
canımmm cok şirin çok komik profil resmin ama bakmamaya çalışıyorum annem hamileyken hayvanlara fln bakma diyo güzel bebelere bak dediği içinafiyet olsun kuşum.. ben de yeş,il çayımı içerim yarım saat sonra
bana imrenenler mi varİnşaAllah canım hayırlısıylabenimde olursa peş peşe 3 tane yapacağım
Kızlar ben yoğunum sizler yazın ,ekleyin yapamayan varsa ben akşam eklerim takılın gelcemmmkilo alanı yakarım
Gel yarışalım. Aramızda bir kilo var.Belki bu hafta ben kilo veririm,belli mi olur?bu aralar iş yerinde yoğunum şuan 55,5 oldum yarışacaksak hergun gelir yazarım .malesef spora fırsatım olmuyor ama havalar az daha ısınsın yürümeye başlıycam evde kardıyo hareketleri yapıyorum ama oyle fazla değil :)
Canını sıkma bugün alırsın yarın verirsin. Önemli olan vazgeçmemek.Herkese hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar.
Ben bu hafta maalesef kilo veremedim üstüne yarım kilo aldım.Yani 71 kiloyum. Ama inşallah haftaya gayretli başlayıp 1 kilo vericem inşaallah.
Hoşgeldin canım, listeye girmişsin , hayırlı olsun.günaydınlaaaarrrr
Kutlarım çok iyi kilo vermişsin.Günaydın kizlar cok şükür 8 lere inmisim darisi 7 lere
Yandın sen .
Ayyy dimi bizim kız stres yapacak simdi fit hamilem benimAma şu bir gerçek ki çok iyi gidiyor suanlik
Ayy inşaallah. Pes etmek yok tabii kiGel yarışalım. Aramızda bir kilo var.Belki bu hafta ben kilo veririm,belli mi olur?
Canını sıkma bugün alırsın yarın verirsin. Önemli olan vazgeçmemek.
Hoşgeldin canım, listeye girmişsin , hayırlı olsun.
Kutlarım çok iyi kilo vermişsin.
Yandın sen .
Inşaallah canım Sağol.Verirsin canim uzulme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?