- 26 Ocak 2016
- 20
- 39
- 3
- 47
Inşaallah canım. Dua Et.İnsallah verirsin canim
tamam ya başladık yarısıyoruz hafta sonu evdeyim bildirim yapamam pazartesi başlayalım hergün bildirimde yapıcam ve eminim beni geçiceksin hadi bakalım inş. maşallah bizeGel yarışalım. Aramızda bir kilo var.Belki bu hafta ben kilo veririm,belli mi olur?
Canını sıkma bugün alırsın yarın verirsin. Önemli olan vazgeçmemek.
Hoşgeldin canım, listeye girmişsin , hayırlı olsun.
Kutlarım çok iyi kilo vermişsin.
Yandın sen .
Haydi yarış başlasın.tamam ya başladık yarısıyoruz hafta sonu evdeyim bildirim yapamam pazartesi başlayalım hergün bildirimde yapıcam ve eminim beni geçiceksin hadi bakalım inş. maşallah bize
Sana kolay gelsin. Maşallah yine çok iyisin.Bu aralar gelemedigimin farkındayım kızlar kusura bakmayın. Bir toparlanip doncem ben
Teşekkür ederim tatlımGel yarışalım. Aramızda bir kilo var.Belki bu hafta ben kilo veririm,belli mi olur?
Canını sıkma bugün alırsın yarın verirsin. Önemli olan vazgeçmemek.
Hoşgeldin canım, listeye girmişsin , hayırlı olsun.
Kutlarım çok iyi kilo vermişsin.
Yandın sen .
kusura bakma tatlım ya bugun iş goruşmem vardı gıt gel yarım gunumu aldı ogleden sonrada mısafır geldı sımdı actım netı. kacgundurde temızlıkle ugrasıyom gun nasıl bıtıyo anlamıyorum yazılarınızı okudum dahıl olamadım hafta sonuda yıne yogunum pazartesıden ıtıbaren daha duzenlı katılırım ınşallah :)Tatlım en son çarşamba uğramışsın, yarın kg bildirimi var unutma ok?
soda ayranın nasıl bı faydası var canım gunun hangı saatlerı ıcıyosun bıraz tuyo alayım :)Kizlar bende sabitim bide regli plucam hep fazla cikardim bu defa sabit ciktim soda ayranin etkisi heralde
aksam yemekten 2 saat sonra 2 yemek kasigi yogurda yarim limon suyu sikip 1 tane maden suyuyla ayran yapip iciyorum canimsoda ayranın nasıl bı faydası var canım gunun hangı saatlerı ıcıyosun bıraz tuyo alayım :)
faydasida siskinligi alip hazmi kolaylastiriyor vucuttaki yag yakimini hizlandiriyorSaksam yemekten 2 saat sonra 2 yemek kasigi yogurda yarim limon suyu sikip 1 tane maden suyuyla ayran yapip iciyorum canim
ıyıymış valla bende deneyım bı bakalım ınşllah faydası gelırfaydasida siskinligi alip hazmi kolaylastiriyor vucuttaki yag yakimini hizlandiriyor
Bi dene bakalimıyıymış valla bende deneyım bı bakalım ınşllah faydası gelır
ıyıymış valla bende deneyım bı bakalım ınşllah faydası gelır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?