Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bugünkü menüm
10 peynir zeytin yogrt bi elimden küçük bazlama çay
14 bi elma bi portakal
16 bi sutlu kahve
18 bi kepçe çorba 6 adet köfte iki yk makarna.yogrt salata
21 çay
100 ip atlama bi leslie
3 litre su

***1.TAKIM 453. ETAP***

April_2007(66.8/66.5/0.3/%0.45)
Sevim_mrt (77.3/76.7/0.6/%0.78)
sevilay 80 (72.6/73/+0.4/%-0.55)
otimoti (71.5///%)kilosu sabit
Gulicikkk (69.2/68/1.2/%1.73)
Keten prenses (69///%)kilosu sabit
EFatos (76///%)kilosu sabit
denizzeynep (80.2/79.7/0.5/%0.62)

gulfuren(56.4///%)kilosu sabit
buse8 (90.9/89.1/1.8/%1.98)
ispanyol (70/69.8/0.2/%0.06)448.etapta izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 5'e bölündü
kanikey (56.3/55.5/0.8/%1.42)yeni üye 5 Şubat /giriş kg 56.9 hedef kg 49

1. TAKIM ORTALAMASI:% 0.541

IP atlamak ne zormus bugün ayakların tutmadi dün yüz tane yaptım diye

canım epeydir o kaslarını çalıştırmadıysan agrıması normal. hamlamışssındır. Önce ısınma hareketleri yap. Sonra atla. en sonda da esneme ve soguma hareketleri yap ki bir yerlerin tutulmasın.

Kilo veren arkadaşlarımız süper vermişler fakat sabitlerimizde müthişşş

evet sabitlerde verseymiş derece olabilirmis yine de geçen haftakinden cok iyiyiz

Düzelme var , ama haftaya daha iyi sonuçlar bekliyorum özellikle Şu sabit olan arkadaşlardan bombalar olsun hazırlıklıyım yinede iyiyiz iyi

sen nasılsın kuzum ? napıyorsun?

Düzelme var , ama haftaya daha iyi sonuçlar bekliyorum özellikle Şu sabit olan arkadaşlardan bombalar olsun hazırlıklıyım yinede iyiyiz iyi

sen nasılsın kuzum ? napıyorsun?

bende iyiyim. dün işe gidemedim kötüydüm. o yüzden şu an evdeyim ama bir yandan iş yapıyorum. dosya hazırlıyorum. yarın da ofise gitmem gerekecek. ama cok şükür iyiyim, enerjim gücüm de iyi bugun cok şükür :) masallah diyeyim de kendi kendime nazar etmeyeyim ne zaman bugun iyiydim desem ertesi gün yatak döşek moduna giriyorum

sen nasılsın aprilim

Amannn Maşallah diyelim iyi olmana sevindim babyler Bende iyiyim kuzum sadece karnım fena şiş oyyyy bıktırdı , regl olamadım biraz ondan , biraz stresten ama iyiyim iyi,eşimin gelmesini bekliyorum yemeğini yesin film izlicez

ne izleyeceksiniz. bu aralar film izlemek cok sıkıcı geliyor bana nedense o yüzden bir filmi 3 günde ancak bitirebiliyoruz test yaptın mı ay kötü teyzelere döndüm. aprilim zayıflayınca regl düzeni değişiyor. benimki değişmişti en azından. 28 30 bazen 35 günde bir olurken önce 24 25 güne sonra da 21 e düştü. senin de yakında düzene girecektir. stres yapma detoks yap

Ne izleyeceğimizi henüz bilmiyorum,bakalım kafa dağıtmak mesele işte biz hala çok seviyoruz ,senin hormonlardandır o
He heee yapmadım ama yapmam lazım merak ettim ama yoktur hiç ümidim yok nedensesadece önlem amaçlı test yapacağım.Çünkü spora daha çok ağırlık vermek istiyorum planlarım var öncesinde bilmem gerekiyor tabi
Benim hala düzene girmedi en son ne gün oldum hatırlamıyorum bile o derece yaniumarım düzelir

düzelir inşallah canım, stres yapma. stres bir numaralı düşmanı takvime işaretlesene tel.den. yoksa hatırlamak ne mümkün

düzelir inşallah canım, stres yapma. stres bir numaralı düşmanı takvime işaretlesene tel.den. yoksa hatırlamak ne mümkün
O zaman daha uyuz oluyorum hep aklım takılıyor tarihi bilince psikolojik ama oluyo işte
Stres çok son zamanlarda işte ama geçici geçecek inanıyorum.

IP atlamak ne zormus bugün ayakların tutmadi dün yüz tane yaptım diye
Canim birden bire yuztane cok olmus oncelikle 50 tane filan atla yavas yavas artir atladiktan sonra biraz hareket yap ve en son evin icinde once hizli hizli sonra nefesin normale donene kadar yavaslatarak yuru yoksa cok fena hamlarsin

Canim birden bire yuztane cok olmus oncelikle 50 tane filan atla yavas yavas artir atladiktan sonra biraz hareket yap ve en son evin icinde once hizli hizli sonra nefesin normale donene kadar yavaslatarak yuru yoksa cok fena hamlarsin
bunu bende denıcem cunku bende ip atladıktan sonra bıleklerıme dogru bı agrı oluyo ve ben hemen kanepeye atıyodum kendımı agrı yuzunden bıkacgundur ıpı bıraktım sadece yuruyus yapıyorum faydasını gorursem devam ederım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…