- 11 Kasım 2015
- 1.082
- 888
- 43
- 34
tatlım listeye girebiliyorsun ne dersin ? devam mı?günayyydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bu hafta 800 gr gitmiş bunada şükür çok mutluyummmmmmmmmmmmmmm
Evet tatlım dereceye girmedik , ama kaçıncıyız bakmadımdereceye giremesek de sonuncu değiliz sanki
Evet tatlım dereceye girmedik , ama kaçıncıyız bakmadımhaftaya oluruz kimbilir .
Kilo veren arkadaşlarımız süper vermişler fakat sabitlerimizde müthişşşay inşallah.gecen haftada vahimdi durum. 0.525 gördüm o yüzden sonuncu değiliz dedim ama kacıncıyız bilmiyorum. sonalra dogruyuz ama
IP atlamak ne zormus bugün ayakların tutmadi dün yüz tane yaptım diye
Kilo veren arkadaşlarımız süper vermişler fakat sabitlerimizde müthişşş
Düzelme var , ama haftaya daha iyi sonuçlar bekliyorum özellikle Şu sabit olan arkadaşlardan bombalar olsun hazırlıklıyımcanım epeydir o kaslarını çalıştırmadıysan agrıması normal. hamlamışssındır. Önce ısınma hareketleri yap. Sonra atla. en sonda da esneme ve soguma hareketleri yap ki bir yerlerin tutulmasın.
evet sabitlerde verseymiş derece olabilirmisyine de geçen haftakinden cok iyiyiz
Düzelme var , ama haftaya daha iyi sonuçlar bekliyorum özellikle Şu sabit olan arkadaşlardan bombalar olsun hazırlıklıyımyinede iyiyiz iyi
sen nasılsın kuzum ? napıyorsun?
Amannn Maşallah diyelim iyi olmana sevindim babylerbende iyiyim. dün işe gidemedim kötüydüm. o yüzden şu an evdeyim ama bir yandan iş yapıyorum. dosya hazırlıyorum. yarın da ofise gitmem gerekecek. ama cok şükür iyiyim, enerjim gücüm de iyi bugun cok şükür :) masallah diyeyim de kendi kendime nazar etmeyeyimne zaman bugun iyiydim desem ertesi gün yatak döşek moduna giriyorum
sen nasılsın aprilim
Amannn Maşallah diyelim iyi olmana sevindim babylerBende iyiyim kuzum sadece karnım fena şiş oyyyy bıktırdı , regl olamadım biraz ondan , biraz stresten ama iyiyim iyi,eşimin gelmesini bekliyorum yemeğini yesin film izlicez
Ne izleyeceğimizi henüz bilmiyorum,bakalımne izleyeceksiniz. bu aralar film izlemek cok sıkıcı geliyor bana nedenseo yüzden bir filmi 3 günde ancak bitirebiliyoruz test yaptın mı ay kötü teyzelere döndüm. aprilim zayıflayınca regl düzeni değişiyor. benimki değişmişti en azından. 28 30 bazen 35 günde bir olurken önce 24 25 güne sonra da 21 e düştü. senin de yakında düzene girecektir. stres yapma detoks yap
Ne izleyeceğimizi henüz bilmiyorum,bakalımkafa dağıtmak mesele işte biz hala çok seviyoruz ,senin hormonlardandır o
He heee yapmadım ama yapmam lazım merak ettim ama yoktur hiç ümidim yok nedensesadece önlem amaçlı test yapacağım.Çünkü spora daha çok ağırlık vermek istiyorum planlarım var öncesinde bilmem gerekiyor tabi
Benim hala düzene girmedi en son ne gün oldum hatırlamıyorum bile o derece yaniumarım düzelir
O zaman daha uyuz oluyorum hep aklım takılıyor tarihidüzelir inşallah canım, stres yapma. stres bir numaralı düşmanıtakvime işaretlesene tel.den. yoksa hatırlamak ne mümkün
Canim birden bire yuztane cok olmus oncelikle 50 tane filan atla yavas yavas artir atladiktan sonra biraz hareket yap ve en son evin icinde once hizli hizli sonra nefesin normale donene kadar yavaslatarak yuru yoksa cok fena hamlarsinIP atlamak ne zormus bugün ayakların tutmadi dün yüz tane yaptım diye
Ooo masallah sizeAmannn Maşallah diyelim iyi olmana sevindim babylerBende iyiyim kuzum sadece karnım fena şiş oyyyy bıktırdı , regl olamadım biraz ondan , biraz stresten ama iyiyim iyi,eşimin gelmesini bekliyorum yemeğini yesin film izlicez
bunu bende denıcem cunku bende ip atladıktan sonra bıleklerıme dogru bı agrı oluyo ve ben hemen kanepeye atıyodum kendımı agrı yuzunden bıkacgundur ıpı bıraktım sadece yuruyus yapıyorum faydasını gorursem devam ederım :)Canim birden bire yuztane cok olmus oncelikle 50 tane filan atla yavas yavas artir atladiktan sonra biraz hareket yap ve en son evin icinde once hizli hizli sonra nefesin normale donene kadar yavaslatarak yuru yoksa cok fena hamlarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?