- 14 Eylül 2012
- 2.724
- 3.299
- 333
Dedigim sekilde yaparsan faydasi olur canim cok yorulana kadar atlama kondisyonun yavas yavas artar zaten sayida otomatikmen artar benim esim spor hocasi obana bu sekilde yaptiriyorbunu bende denıcem cunku bende ip atladıktan sonra bıleklerıme dogru bı agrı oluyo ve ben hemen kanepeye atıyodum kendımı agrı yuzunden bıkacgundur ıpı bıraktım sadece yuruyus yapıyorum faydasını gorursem devam ederım :)
Yavaş yavaş artırarak yap. Birde öncesinde ve sonrasında ısınma hareketleri yap canım.Ben üç gün bel ağrısı çektim.IP atlamak ne zormus bugün ayakların tutmadi dün yüz tane yaptım diye
Üstüme alındım.Kilo veren arkadaşlarımız süper vermişler fakat sabitlerimizde müthişşş
Isınma hareketleri yapıp başla, bitince de germe hareketleri yap canım.bunu bende denıcem cunku bende ip atladıktan sonra bıleklerıme dogru bı agrı oluyo ve ben hemen kanepeye atıyodum kendımı agrı yuzunden bıkacgundur ıpı bıraktım sadece yuruyus yapıyorum faydasını gorursem devam ederım :)
Sadece alınmakla kalma bizi şaşırt bakalım gidecek gramlarla haftaya gözüm üstünüzdeYavaş yavaş artırarak yap. Birde öncesinde ve sonrasında ısınma hareketleri yap canım.Ben üç gün bel ağrısı çektim.
Üstüme alındım.
Isınma hareketleri yapıp başla, bitince de germe hareketleri yap canım.
Evet o duygusal açlık canım bunu yenmen lazım hepimiz de dönem dönem böylesi oldu.Merhaba kızlar. Benim büyük bir sorunum var. Moralim bozulduğunda hırsla tatlı, abur cubur yiyorum. Sonra da pişmanlık tabi. Bugün beni çok fazla üzen şeyler yaşadım ve unutmanın tek yolu tatlı yemekten geçiyo sanki. 4 gündür o kadar uğraşıp yaptığım spor heba oldu. Üzüntüm geçti mi hayır ama yerken kendimi Mutlu hissediyorum. Böyle olan var mı
Ahh ahh kaptancım. Umarım bu psikolojiyle yediklerimi çabuk eritirim.Evet o duygusal açlık canım bunu yenmen lazım hepimiz de dönem dönem böylesi oldu.
O anda kalkıp spor yapmak, üst üste su içmek ,kitap okumak, film izlemek gibi vs şeylerle aklındakini unutmaya çalışmalısın!
evet yaa bendede cok sık oluyordu canım sıkıldıkca yemege saldırıyordum ama cok sukur artık oyle kırızlerım olmuyor inşallah sende aşarsın vede sıkıntılarında tez zamanda gecsın ınşallahMerhaba kızlar. Benim büyük bir sorunum var. Moralim bozulduğunda hırsla tatlı, abur cubur yiyorum. Sonra da pişmanlık tabi. Bugün beni çok fazla üzen şeyler yaşadım ve unutmanın tek yolu tatlı yemekten geçiyo sanki. 4 gündür o kadar uğraşıp yaptığım spor heba oldu. Üzüntüm geçti mi hayır ama yerken kendimi Mutlu hissediyorum. Böyle olan var mı
İnşallahh kaptanım.Sadece alınmakla kalma bizi şaşırt bakalım gidecek gramlarla haftaya gözüm üstünüzde
GeldiiiiiiiiimmmmmKizlar nerdesiniz huhu toplu firar
Bugün menüde güzel,yürüyüş de var.Haftaya eksileri göreceksin inşallah.Dunku mnm
Kahvlti 6.15 az peynir 1 domates.1 haslanmis yumurta 1 dilim cvdr
Ogle 11.30. 5-6 adet tavuk sis salata 1 brdk yogurt 2 dilim ekmk
Ara 1 kivi
Aksm 18.30 salata yogurt.1 haslnms icli kofte
Ar 1 brdk sut
Su 2 lt spor 30 dk hizli yuruyus
Merhaba kızlar. Benim büyük bir sorunum var. Moralim bozulduğunda hırsla tatlı, abur cubur yiyorum. Sonra da pişmanlık tabi. Bugün beni çok fazla üzen şeyler yaşadım ve unutmanın tek yolu tatlı yemekten geçiyo sanki. 4 gündür o kadar uğraşıp yaptığım spor heba oldu. Üzüntüm geçti mi hayır ama yerken kendimi Mutlu hissediyorum. Böyle olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?