Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Dedigim sekilde yaparsan faydasi olur canim cok yorulana kadar atlama kondisyonun yavas yavas artar zaten sayida otomatikmen artar benim esim spor hocasi obana bu sekilde yaptiriyor

IP atlamak ne zormus bugün ayakların tutmadi dün yüz tane yaptım diye
Yavaş yavaş artırarak yap. Birde öncesinde ve sonrasında ısınma hareketleri yap canım.Ben üç gün bel ağrısı çektim.

Kilo veren arkadaşlarımız süper vermişler fakat sabitlerimizde müthişşş
Üstüme alındım.

Isınma hareketleri yapıp başla, bitince de germe hareketleri yap canım.

Sadece alınmakla kalma bizi şaşırt bakalım gidecek gramlarla haftaya gözüm üstünüzde

Merhaba kızlar. Benim büyük bir sorunum var. Moralim bozulduğunda hırsla tatlı, abur cubur yiyorum. Sonra da pişmanlık tabi. Bugün beni çok fazla üzen şeyler yaşadım ve unutmanın tek yolu tatlı yemekten geçiyo sanki. 4 gündür o kadar uğraşıp yaptığım spor heba oldu. Üzüntüm geçti mi hayır ama yerken kendimi Mutlu hissediyorum. Böyle olan var mı

Evet o duygusal açlık canım bunu yenmen lazım hepimiz de dönem dönem böylesi oldu.
O anda kalkıp spor yapmak, üst üste su içmek ,kitap okumak, film izlemek gibi vs şeylerle aklındakini unutmaya çalışmalısın!

Ahh ahh kaptancım. Umarım bu psikolojiyle yediklerimi çabuk eritirim.

evet yaa bendede cok sık oluyordu canım sıkıldıkca yemege saldırıyordum ama cok sukur artık oyle kırızlerım olmuyor inşallah sende aşarsın vede sıkıntılarında tez zamanda gecsın ınşallah

Dunku mnm
Kahvlti 6.15 az peynir 1 domates.1 haslanmis yumurta 1 dilim cvdr
Ogle 11.30. 5-6 adet tavuk sis salata 1 brdk yogurt 2 dilim ekmk
Ara 1 kivi
Aksm 18.30 salata yogurt.1 haslnms icli kofte
Ar 1 brdk sut
Su 2 lt spor 30 dk hizli yuruyus

Dunku mnm
Kahvlti 6.15 az peynir 1 domates.1 haslanmis yumurta 1 dilim cvdr
Ogle 11.30. 5-6 adet tavuk sis salata 1 brdk yogurt 2 dilim ekmk
Ara 1 kivi
Aksm 18.30 salata yogurt.1 haslnms icli kofte
Ar 1 brdk sut
Su 2 lt spor 30 dk hizli yuruyus
Bugün menüde güzel,yürüyüş de var.Haftaya eksileri göreceksin inşallah.

Canim kizlar demis ama bende yazmadan gecemedim. Bu sorun kilo vermeye cok buyuk engel ya da verdikten sonra geri almaya neden oluyor. Birincisi ruh halini oldukca yuksek tutmaya calis. Demesi kolay biliyorum ama yapmasi zor. Takildigin seylere takilmamaya calis. Ikincisi evde yuksek kalorili seyler bulundurma. Yani kriz geldiginde gidip yoyecegin cips abur cubur vs olmasin. O yemenin ruh haline anlik iyi etkisi uzun vadede daha kotu etkisi var. Kizlar demjsler ben de soyleyeyim. O an yemek yerine spor yap acik havaya cik. Disari cikamiyorsan balkona cama cik. Geceyse uyu. Firsat varsa dus al. Ya da sana ne iyi geliyorsa bilirsin onu yap. Bana kitap okumak ve dus iyi geliyor. Kafandan hizli atmaya calis. Umarim basarirsin. Umarim sorunlar kokten cozulur hepimiz kendj kendine mitlu olan elindekilerle huzurlu olan insanlar oluruz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…