- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Toplu tatil dükkan kapalıKizlar nerdesiniz huhu toplu firar
Ayy kuzuma kıyamam çalıştın mı? Bizde tatili bulduk gezdik de geldik napalım tatillilik de zorAaaa kimse yazmamiism ben maalesef bugun calistigim icin yeni mesaiden cikiyorum. Tatilsizlik zor :))
Kesinlikle katılıyorumCanim kizlar demis ama bende yazmadan gecemedim. Bu sorun kilo vermeye cok buyuk engel ya da verdikten sonra geri almaya neden oluyor. Birincisi ruh halini oldukca yuksek tutmaya calis. Demesi kolay biliyorum ama yapmasi zor. Takildigin seylere takilmamaya calis. Ikincisi evde yuksek kalorili seyler bulundurma. Yani kriz geldiginde gidip yoyecegin cips abur cubur vs olmasin. O yemenin ruh haline anlik iyi etkisi uzun vadede daha kotu etkisi var. Kizlar demjsler ben de soyleyeyim. O an yemek yerine spor yap acik havaya cik. Disari cikamiyorsan balkona cama cik. Geceyse uyu. Firsat varsa dus al. Ya da sana ne iyi geliyorsa bilirsin onu yap. Bana kitap okumak ve dus iyi geliyor. Kafandan hizli atmaya calis. Umarim basarirsin. Umarim sorunlar kokten cozulur hepimiz kendj kendine mitlu olan elindekilerle huzurlu olan insanlar oluruz insallah
Geçmiş olsun kardeşim. Bu saatte sucuklu yumurta annemmmm uzun zaman oldu geç saatte bu tür şeyler yemeyeli.Gece onikide ekmek arası peynir domates yada teteyağlı yumurta beyaz ekmek ile yerdim ve hiç kilo sorunum olmazdı. Şimdi ne yedek kilo hanesine yazılıyor.Beybiler başım ağrıyor. Eşim mutfakta sucuklu yumurta yapıyor. Bizde durumlar şuan böyleefilm izleyecektik oda kaldı sanırım geç oldu
Geçmiş olsun canım umarım şimdi daha iyisindirBeybiler başım ağrıyor. Eşim mutfakta sucuklu yumurta yapıyor. Bizde durumlar şuan böyleefilm izleyecektik oda gec saatte dikkat etmk gerek a kaldı sanırım geç oldu
Ne güzel yazmış sin senin bu dediklerini izzat ben yasadim yedikce psikolojim bozuldu kendimi toparlamak zor oldu bu dönemlerde cok dikkatli olmalıyızCanim kizlar demis ama bende yazmadan gecemedim. Bu sorun kilo vermeye cok buyuk engel ya da verdikten sonra geri almaya neden oluyor. Birincisi ruh halini oldukca yuksek tutmaya calis. Demesi kolay biliyorum ama yapmasi zor. Takildigin seylere takilmamaya calis. Ikincisi evde yuksek kalorili seyler bulundurma. Yani kriz geldiginde gidip yoyecegin cips abur cubur vs olmasin. O yemenin ruh haline anlik iyi etkisi uzun vadede daha kotu etkisi var. Kizlar demjsler ben de soyleyeyim. O an yemek yerine spor yap acik havaya cik. Disari cikamiyorsan balkona cama cik. Geceyse uyu. Firsat varsa dus al. Ya da sana ne iyi geliyorsa bilirsin onu yap. Bana kitap okumak ve dus iyi geliyor. Kafandan hizli atmaya calis. Umarim basarirsin. Umarim sorunlar kokten cozulur hepimiz kendj kendine mitlu olan elindekilerle huzurlu olan insanlar oluruz insallah
Menun guzel bude sporu eklesenCuma gunki menum
Sabah saat 12 .30
2dl kepekli ekmek
Ezme
2 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
Bol yesillik
Cay
Saat 14.30
1 portakal cay
Aksamsaat 19
6 adet patatesli köfte
Ciger sote
3 parca tavuk kebab
Salata
Spor yok
Su 2lt
Dünkü menum
Sabah kahve
Saat 11
8 zeytin
2dlim peynir
Domates salatalik
2 catal ezme
Cay
Öğle saat 15
Safranli pilav 6 kasik
Tavuk 3 parca
Salata
Aksam 19
Biraz salata tavuk
Spor yürüyüş 40 dk
Su 2lt
Geçti Şükür uyuyunca. Bende yapmamda bu saatte eşim sever gece bişeyler yemeyi, nasılsa ona zarar vermiyor.Geçmiş olsun kardeşim. Bu saatte sucuklu yumurta annemmmm uzun zaman oldu geç saatte bu tür şeyler yemeyeli.Gece onikide ekmek arası peynir domates yada teteyağlı yumurta beyaz ekmek ile yerdim ve hiç kilo sorunum olmazdı. Şimdi ne yedek kilo hanesine yazılıyor.
Ben yemedim kuzum zaten yesem onuda ben yapardım, paşa yoksa mutfağa girmezGeçmiş olsun canım umarım şimdi daha iyisindir
Sucuklu yumurtami bayilirimama gec saatte dikkat etmk gerek
Çok güzel menün tatlım az ve özDunki menum
Sabah 10 bitkili cay
Ogle 12
2 dilim koy 2 kasik sucuklu yumurta
5 zeytin
Yesillik
Ara 1 kupa yesil cay
Aksam 1 kase mercimek corbasi
3 kasik kuru fasulye
Salata
3 lt su
350 ip
düzenii daha tam saglayamadım bende bu durumdan muzdaribimMenun guzel bude sporu eklesen
demi ama saat 20 den sonra bişey yememeliyizGeçti Şükür uyuyunca. Bende yapmamda bu saatte eşim sever gece bişeyler yemeyi, nasılsa ona zarar vermiyor.Oooo o biz yemesek bile inmiyorken gece nerdeeee
Ben yemedim kuzum zaten yesem onuda ben yapardım, paşa yoksa mutfağa girmezo saatte hiç yenirrmi ayyyy sakın
oo super masllahDunki menum
Sabah 10 bitkili cay
Ogle 12
2 dilim koy 2 kasik sucuklu yumurta
5 zeytin
Yesillik
Ara 1 kupa yesil cay
Aksam 1 kase mercimek corbasi
3 kasik kuru fasulye
Salata
3 lt su
350 ip
ooofff ıkı ısırıkta bıten su kucucuk pogacadakı kalorıye bak :)
Yaaa sonrası ne kadar da yorucuooofff ıkı ısırıkta bıten su kucucuk pogacadakı kalorıye bak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?